2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Byggesagkyndig.nu ApS
Tilsynsekspert med byggefaglig baggrund til rådgivning af private husejere

Byggesagkyndig.nu ApS, Herlev

Vi søger nye dygtige medarbejdere til Sjælland som vil være en del af vores kontinuerligt voksende forretning, og vi vil meget gerne modtage en henvendelse og et CV fra dig.

Byggesagkyndig.nu er en 100 % uvildig rådgivningsvirksomhed hvis mål det er at rådgive de danske private husejere. Vi er landsdækkende med hovedkontor i Hadsten, Jylland, og en sjællandsk afdeling med adresse i Herlev, samt en afdeling i Odense på Fyn. Vi er pt. 22 ansatte fordelt på de enkelte afdelinger.

Vores kunder er hovedsageligt private husejere, andelsforeninger og ejerforeninger, som primært finder os via vores hjemmeside.

Herunder er der naturligvis kunder der kommer fra anbefalinger direkte og/eller tilbagevendende kunder. Vores primære kontaktflade er via nettet, herunder igennem vores online kundeformular, samt telefonisk henvendelse og mails.

Milton Huse A/SServicetekniker til Milton Huses serviceteam på Sjælland

Milton Huse A/S, Ringsted eller Herlev

Vi har vokseværk, og søger derfor endnu en god kollega til Teknisk afdeling, med ’landeplads’ i både Ringsted og Herlev. Vi søger den rette kandidat til et attraktivt job i en spændende hverdag.

Dine opgaver indebærer afholdelse af servicemøder, håndtering af reklamationer, og du vil skulle bruge dine strukturelle evner i den overordnede planlægning af serviceopgaver. Derudover vil du skulle deltage ved afleveringer af nybyggede huse til vores kunder.

Du kender serviceopgaverne inden for byggebranchen - evt. fra en lignende stilling og ved, hvad der kræves af dig i en travl hverdag. Du er ansvarsfuld, selvstændig, struktureret og typen, der får noget fra hånden og tager fat, hvor der er brug for det, selvstændigt og i samspil med dine kollegaer.