14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 14 af 14 resultater.
Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S
Trainee til Moderne Design

Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S, Nordhavn

Bruun Rasmussen søger en designinteresseret og engageret trainee til et 2-årigt traineeforløb.

Der findes ikke en officiel uddannelse som vurderingssagkyndig. Derfor uddanner Bruun Rasmussen Kunstauktioner sine egne sagkyndige efter behov. Vores trainees gennemgår et 2-årigt traineeforløb i virksomheden, hvor man kommer omkring de væsentlige funktioner i auktionshuset.

For at blive trainee i Moderne Design, skal du have et vist kendskab til klassisk dansk design og design generelt i form af f.eks. erfaring fra branchen og/eller en relevant uddannelse. Du skal være nysgerrig og løbende opsøge ny viden. Du forstår, at vi er en forretning, og at den kommercielle del af auktionsbranchen er mindst ligeså vigtig som det designhistoriske perspektiv.

PlantoramaButiksdekoratør

Plantorama, Egå

Har du et godt øje for, hvad der visuelt fungerer, og hvad der giver vores kunder inspiration og lyst til at købe? Er du samtidig kreativ til fingerspidserne og har erfaring fra branchen? Så er du måske vores nye kollega i Plantorama Egå.

Vi søger en dygtig og kreativ butiksdekoratør, som har lysten til at indgå i et team hvor kundens oplevelse er første prioritet. Din primære opgave vil bestå i at dekorere og lave inspirerende oplæg i Plantorama Egås 10.000 kvm store oplevelsescenter, som indeholder både dyrecenter, havecenter og boligafdeling. Derfor er det vigtigt, at du har en alsidig profil med blik for detaljen. Du forstår at gøre brug af de sæsonaktuelle varer, som er til rådighed i de forskellige afdelinger, for på den måde at skabe et spændende udtryk med en rød tråd gennem hele centeret.

Du bliver en del af et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor hverdagen er præget af sæson- og temposkift. Vi lægger vægt på, at du udvikler dig hos os.

HumanTrust A/S
Designer

HumanTrust A/S søger for kunde

Du kaster om dig med farver, mønstre og detaljer, som var det konfetti – og ikke nok med det: Du evner på smukkeste vis at kombinere det hele i moderigtige styles til kurvede kvinder… Lyder det som dig? Så læs med her.

Virksomheden er en moderne tekstilvirksomhed, der består af flere højtprofilerede designbrands. Kendte og respekterede brands, som historisk set har et godt gennemsalg hos kunderne, både inden- og udenfor Danmarks grænser.

Som designer får du ansvar for design af brandet med følgende nøgleopgaver:

 • Udvikling af kommercielle kollektioner i forhold til brand-ID
 • Designopgaver fra A-Z
 • Udforme arbejdstegninger og nødvendige detaljetegninger i Illustrator/PDM
HumanTrust A/S
Salling GroupKvalitetskonsulent med tekstilkendskab

Salling Group, Brabrand

Har du kendskab til og erfaring med tekstilfibre og -kvaliteter og test af tekstiler? Ønsker du ar arbejde med krav til dokumentation og produktsikkerhed inden for tekstilområdet, og ikke blot være ajour med gældende standarder, men også drive og udvikle vores omfattende testprogram af tekstiler? Så kan det være dig vi søger.

Salling Group søger en initiativrig kvalitetskonsulent, der får ansvaret for vores testprogram for tekstilprodukter.

Primære arbejdsopgaver:

 • at varetage vores omfattende testprogram for tekstilprodukter
 • at supportere og undervise kollegaer i tekstilkendskab
 • at være drivkraft på vores Textile Supplier Manual
 • at opdatere og sikre dokumentationskrav for OEKO-TEX, økologisk bomuld, genbrugsmaterialer mv.
Moment Operatør med teknisk flair

Moment søger for Eson Pac i Taastrup

Er du på udkig efter et fuldtidsjob og vil du bruge din erfaring med produktionsarbejde hos en international virksomhed? Så har vi jobbet til dig i Taastrup.

Til Eson Pac i Taastrup søger vi i øjeblikket engagerede operatører til en fuldtidsstilling. Jobbet vil foregå på skiftehold mellem dag-, aften- og nathold, dog med mulighed for at arbejde fast på aften- og nathold.

Som operatør i produktionen vil du indgå i et team med 40 andre ansatte, hvor dine primære opgaver vil være at passe maskinerne, kvalitetskontrollere og ellers hjælpe med andre ad hoc-opgaver, så produktionen kan køre optimalt. Virksomheden ligger vægt på et højt engagement fra alle deres medarbejdere og at man er indstillet på at løfte i flok, når behovet opstår.

ECCO Sko A/S
Head of Men´s & Kids´Design

ECCO Sko A/S, Tønder

Would you like to spearhead your own design team in a market-leading shoe company?

At our Design Studio office in Tønder, you will take part in setting and deciding the creative design direction for the division, manage the design team and at the same time design your own new shoe concepts into the collection.

Managing workloads and resources, you will ensure that seasonal concepts for the division meet the design brief and are aligned with the global collection and delivered on time. Among other tasks, you will:

 • Define the vision and long-term collection plan together with the design director and category management directors.
 • Work closely with the lead designer and design director as well as our commercial team to define the direction for the seasonal collections.
 • Ensure that the team’s design product concepts meet ECCO’s design DNA and commercial needs, including a focus on selling price and costing.
ECCO Sko A/S
Skive CollegeAlsidig faglærer til boligmonteringsuddannelserne

Skive College

Skive College søger en engageret og kompetent faglærer, der skal indgå i et velfungerende team af lærere i afdelingen for boligmontering, som indbefatter uddannelserne møbelpolstrer, autosadelmager og gardindekoratør.

Faglærer på fuldtid til undervisning af folkeskoleaktiviteter, grundforløb, hovedforløb, internationale udvekslingselever samt efteruddannelse.

Kompetencer til undervisning inden for områderne:

 • Design niveau D
 • Matematik niveau E
 • Teknologi niveau E

Vi lægger vægt på et rummeligt skolemiljø med plads til forskellighed, hvilket kræver, at du som menneske er fordomsfri og har en positiv tilgang til andre mennesker.

Grønlands Selvstyre
Kalaallisuuliornermik Ilinniarfik søger en faglærer barselsvikar

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Som faglærer barselsvikar er det et krav, at du skal være uddannet i Kalaallisuuliornermik Ilinniarfik. Arbejdet som faglærer i Kalaallisuuliornermik Ilinniarfik er et udfordrende job, som kræver, at man er forpligtet til uddannelsesinstitutionens retningslinjer for studieordningen.
Du kommer ind til en livlig og spændende hverdag som faglærer i Kalaallisuuliornermik Ilinniarfik. I Kalaallisuuliornermik Ilinniarfik er der ca. 15 elever, hvor eleverne kommer fra forskellige dele af kysten samt fra Sisimiut.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Design gennem pc-programmer: Perler og Avittat
 • Skindsyning
 • Sy med symaskine
 • Bearbejdning af diverse sælskindstyper
 • Evaluering af elevernes faglige indsats
Grønlands Selvstyre
Sega A/STre gardinmontører

Sega A/S, Greve

VIL DU FREM I BUSSEN?

Er du en erfaren gardinmontør, og ønsker du at være en del af den positive udvikling, som Sega befinder sig midt i?

Sega A/S er i dag en af Danmarks førende leverandører indenfor gardiner og solafskærmning. Vi servicerer alt fra store til små virksomheder samt private hjem.

Lige nu søger vi tre gardinmontører med indgående branchekendskab. Som gardinmontør hos Sega skal du forvente at køre mange kilometer om året og have adskillige kundebesøg hver dag.

Vi forventer:

 • Du arbejder selvstændigt og har en stor ansvarsfølelse med vilje og evne til at lære nyt
 • Du har hænderne godt skruet på og kan navigere i en travl hverdag
 • Du er imødekommende, præsentabel og serviceminded
Annoanno ApSStylister søges til unikt plus-size-koncept

Annoanno ApS, København

AnnoAnno er et unikt online tøjkoncept, hvor personlige stylister udvælger tøj til kunderne baseret på en stilsurvey. Vi fokuser kun på kvinder i plus-size-segmentet, så vores størrelser gå fra 42 til 56.

Vi er på en vildt sjov rejse, hvor vi nu også har lanceret i både Sverige og Holland, men vi har planer om at overtage hele Europa. Vi vægter det sociale meget højt og er alt andet end et samlebåndsjob!

Din hovedopgave bliver at varetage stylingen af din egen gruppe af kunder. Måden stylingen foregår er, at du baseret på kundens stilprofil udvælger tøj, som du mener vil passe perfekt til kunden. Du vil få en oplæring i de forskellige styles, vi sælger, samt hvorledes plus size styling er forskellig fra mindre størrelser. Efter oplæringen vil du selvstændig kunne sidde og style din kunder igennem vores systemer.

Blomster dekoratør
Blomsterdekoratør til 37 timer.
Blomsten v/Caroline Gunderlund, Randbøl
Jobcenter
Freelance syerske til nyopstartet systue med speciale i altansejl og markiser
Er du dygtig til dit håndværk og ønsker at bidrage med din ekspertise, inden for syning af større tekstiler.
ALTANBUTIKKEN ApS, Frederiksberg
Jobcenter
Certificeringskoordinator (30 t/uge)
Brænder du for dokumentation og kvalitetssikring?
Mascot International, Silkeborg
Mascot International
Blomsterdekoratør
Vi søger ovenstående i et barselsvikariat startende fra d. 15. august og 6 måneder frem, med mulighed for forlængelse.
Vejlby Blomster og Brugskunst v/ Jeanette Arentoft Havkrog, Risskov
Jobcenter