36 job matcher din søgning 36 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vibholm guld og sølv ApSButiksansvarlig

Vibholm guld og sølv ApS, Esbjerg

Vi søger en stærk leder, der brænder for salg/service og lederskab

Vibholm Guld & Sølv er i rivende udvikling. Vi er branchens største og førende inden for salg af smykker og ure.

Vi tilbyder dig

 • En alsidig arbejdsplads med alle de rigtige mærker inden for smykker og ure.
 • Et job hvor du har ansvaret for din egen hverdag, og hvor alle ideer kan blive til virkelighed
 • At blive en del af en uformel virksomhed hvor godt samarbejde og initiativ vægtes højt
PANDORA A/SDesign Development Manager

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you want to be an integral member of a fast-moving, dynamic, and international team of product specialists working with design to bring our beautiful PANDORA jewellery to life?

The Design Development Manager role is a key member of the Design Development team within Global Product at PANDORA’s Global headquarters in Copenhagen.

As Design Development Manager you will be responsible for the successful delivery of products in specific collections throughout the development cycles.

PANDORA A/S
Christoffersen Jewellery ApSEr du vores nye butiksassistent?

Christoffersen Jewellery ApS, Esbjerg

Vi søger en butiksassistent til fastansættelse hurtigst muligt. Jobbet er på 28-37 timer om ugen, afhængig af hvad der bliver aftalt. Plus alt overarbejde bliver udbetalt.

Christoffersen Guld Sølv Ure søger en medarbejder med interesse indenfor guld, sølv og ure. Vi forventer, at du har flair for salg og professionel rådgivning. Du skal have ben i næsen og samtidig kan arbejde selvstændig. Vi bestræber os på at yde en ekstraordinær service og håndtere alle opgaver indenfor vores område.

Vores guldsmed og urmager-forretning er lige nyrenoveret i august 2019. Alt vores personale er fagudlært indenfor guld, sølv og ure og meget kyndig inden for oplæring af nye medarbejder.

Retail KnowledgeBlomsterdekoratør/Binder

Retail Knowledge søger for Gamst Blomster i Hørsholm

Vi søger en engageret og motiveret blomsterdekoratør/binder til Gamst Blomsters flotte butik i Hørsholm. Gamst Blomster har et stærkt setup med i dag 15 butikker. De vægter fællesskabet og den daglige trivsel meget højt, derfor er det vigtigt, at du har et godt humør.

Du passer rigtig godt ind hos Gamst Blomster, hvis du er ansvarsfuld, er stolt af dit håndværk og er en glad og frisk teamplayer, der trives i en travl hverdag.

Gamst Blomster tilbyder dig et uformelt arbejdsmiljø, hyggelig atmosfære, glade kollegaer og kunder. Der er gode og velordnede arbejdsforhold, hvor du har indflydelse på din hverdag i jobbet.

EUC LillebæltGuldsmed

EUC Lillebælt, Fredericia

Er du guldsmeden, der som faglærer vil være med til at bringe fagets stolte håndværk videre til den næste generation af guldsmede i synergi med de nye internationale trends og teknologier?

Vi søger en dygtig og engageret guldsmed, der brænder for at sætte sit eget præg på en spændende udvikling med uddannelsen af fremtidens guldsmede på EUC Lillebælt i samarbejde og sparring med interne/eksterne og nationale/internationale kollegaer samt branchen.

Vi er på udkig efter en guldsmed, der har lyst til at arbejde med unge og har et pædagogisk naturtalent for at binde uddannelsernes teoretiske og praktiske indhold sammen og målrette det til elevernes uddannelse og job i branchen. Du skal også have flair for at varetage efter- og videreuddannelser af uddannede guldsmed og andre med interesse for faget.

Copenhagen Atomics ApS(Kunst)-Håndværker

Copenhagen Atomics ApS, Søborg

Vi leder efter en selvlært eller udlært håndværker som er god til at lave smukt håndværk med hænder og håndværktøj. Vi forestiller os at du måske har en kunsthåndværker eller anden håndværks erfaring med at fremstille produkter af høj kvalitet.

Du vil indgå i vores team, som bygger reaktor komponenter af meget høj kvalitet. Copenhagen Atomics kan tilbyde et unikt job i samarbejde med andre kunsthåndværkere og højtuddannede specialister i et sjov og ungt team.

Vi håber, du har en del håndværkserfaring f.eks. som smykkesmed, skomager, hattemager eller lignende. Du må gerne være selvlært, hvis blot du kan vise nogle flotte ting du har lavet. Derudover har du har lyst til at arbejde tæt sammen med ingeniører og teknikere inden for mekanikfagene. Det er et must, at du kan begå dig på engelsk i skrift og tale og kan bruge forskellige håndværktøj og maskiner uden at komme til skade.

DECO GROUP ASMontører søges (i hele Danmark)

DECO GROUP AS

Har du kendskab til gardiner og solafskærmninger, og har du altid kunden i fokus? Har du lyst til at blive en del af det førende gardinkoncept i Danmark?

Hos DECO GROUP får du en afvekslende hverdag, hvor du selvstændigt møder kunderne i deres hjem og monterer ikke blot vores fantastiske produkter, men en helhedsoplevelse, hvor service er i højsædet.

Som gardin- eller markisemontør kører du ud hjemmefra og har cirka 4-6 kundemøder pr. dag. Du har sandsynligvis en håndværksmæssig baggrund eller, som minimum, hænderne skruet rigtigt på og kan dokumentere at du er handy og teknisk velfunderet.

Du får grundig uddannelse på vores hovedkontor i Randers, hvorefter du kører med en erfaren montør i marken og oplever hele processen fra første række. Du udstyres med firmabil, -telefon og -tablet.

Etikk ApSGardin-/markisemontør

Etikk ApS, Glostrup

Har du hænderne rigtigt skruet på, og vil du være med til at sikre, at kunderne får et fantastisk resultat, når deres gardiner eller markiser skal monteres?

Du har muligheden for at blive gardin-/markisemontør i EtiKK, og dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Afhente gardiner/markiser på lageret for at køre ud til kunderne og montere dem til perfektion
 • Sikre at kunderne oplever en professionel og behagelig attitude og forståelse for detaljerne, så resultatet spiller fuldstændig
 • Sikre at kunderne føler sig taget alvorligt og vise, at hver enkelt kundesag er enormt vigtig for os

Vi tilbyder konkurrencedygtig løn og bonusordning samt firmabil og telefon.

Mascot International
Projektleder til Special Projects

Mascot International, Engesvang

Er du en energisk og dygtig projektleder? Vil det motivere dig at styre internationale projekter inden for kundetilpassede arbejdstøjsløsninger, helt fra den indledende ide og kundens ønsker frem til succesfulde løsninger og genbestillinger? Så har vi en spændende udfordring til dig.

Når de allerbedste standardløsninger ikke er tilstrækkelige, tilbyder MASCOTs Special Projects-afdeling kundetilpassede arbejdstøjsløsninger. Vi har stor succes og søger derfor yderligere to strukturerede og detaljeorienterede projektledere med god energi, der kan tage ansvar og styre nogle af disse kundeprojekter i mål.

At udvikle produkter til enkeltkunder med succes stiller krav til kundeforståelse, struktur og øje for detaljen. Derudover er godt humør, gode kommunikationsevner og en god interkulturel forståelse, samt evnen til at holde fremdrift i flere opgaver på samme tid også vigtigt.

Mascot International
Mascot International
Produktkoordinator

Mascot International, Engesvang

MASCOT søger en engageret og struktureret koordinator med fokus på detaljerne i produktskabelsesprocessen. Motiveres du af at have en bred vifte af opgaver med både korte og lange deadlines, som du kan veksle imellem? Trives du med at være fokuseret på detaljerne, og kan du fastholde en struktureret tilgang til opgaverne? Så er du måske vores nye kollega.

Jobbet har tre hovedelementer, som du skal varetage:

 • Du tager ansvar for at overholde tidsplaner og deadlines, opretter masterdata i SAP og PLM-system, udarbejder styklister, klargør prissætninger og forbereder certificeringer
 • Du følger op på de nødvendige udviklingsaktiviteter hos kollegaer som arbejder med design, indkøb, metervareudvikling og konstruktion, og gør produkterne klar til overdragelse til såvel produktion som marketing
 • Løbende driftsopgaver, f.eks. vedligeholdelse af styklister og system stamdata

Mascot International
Salling GroupDesigner for VRS

Salling Group, Brabrand

Er du kreativ med en kommerciel forståelse? Er du stærk på farver og prints og ved hvad der trender? Så er det måske dig, vi mangler til at designe for VRS?

Salling Group er en stor spiller på det danske tekstilmarked med fantastiske muligheder for at nå ud til vores mange kunder, der hvert år handler hos os. Vi fremstiller og sælger tøj i kæderne føtex og Bilka under vores eget Private Label Brand VRS, der matcher de behov og ønsker, vores kunder har - og vi gør det med kvalitet, design og pris for øje.

Udarbejdelsen af vores kollektioner sker i et tæt samarbejde med indkøbsteamet. Du vil komme til at arbejde med alt fra udarbejdelse af trendmateriale over kollektionsplanlægning til den praktiske del med arbejdstegninger, målskemaer og godkendelse af prøver.

Aveny A/SFagudlært urmager

Aveny A/S, København

Vi søger en engageret medarbejder, der kan indgå i vores lille team i butikken. Du skal være med til at skabe de gode oplevelser for vores kunder og sikre, at de føler sig godt vejledt i forbindelse med køb af nyt ur eller service. Du vil sammen med dine kolleger være med til at skabe fortsat succes hos Aveny.

I butikken bliver du en del af et team, som brænder for deres fag, og de vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du lige som dem:

 • Elsker at give vores kunder god service og en oplevelse ud over det sædvanlige.
 • Går op i den nyeste viden inden for ure og udviklingen.
 • Er god til at fornemme, hvornår der er behov for, at du tager ansvar og initiativ.
HumanTrust A/S
Konstruktør

HumanTrust A/S søger for MESSAGE A/S i Hjørring

Kan du forvandle designernes idéer til perfekte pasformer, som får modebevidste kvinder til at blive loyale kunder? Rimer din passion på konstruktion, fashion og tæt samarbejde med design og indkøb? Så er du måske ny konstruktør hos det internationale modehus, MESSAGE A/S?

MESSAGE er en international modevirksomhed der står bag de kommercielle brands MbyM, Global Funk og Frakment. Virksomheden går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller pasform, og derfor er MESSAGE på udkig efter en ny konstruktør, som har kompetencerne til at varetage et væld af produktgrupper, lige fra overtøj, strik og jersey til konfektionerede varer.

Som konstruktør bliver du ansvarlig for virksomhedens konstruktion og pasforme, og du kan bl.a. se frem til at jonglere med følgende opgaver:

 • Oprettelse af måleskema
 • Gradueringer og tilretninger
 • Produktionsgennemgang af salgsprøver
HumanTrust A/S
Entreprenørvirksomhed søger partner til opstart af streetwear brand

Anonym virksomhed, København

Vi har pt. to selskaber der beskæftiger sig inden for hhv. musik og IT.

Det er ambitionen at udvide vores engagement med et tøj-brand, der tager udgangspunkt i streetwear.

Vi er stærke på branding og eksponering, herunder det at skabe relevant hype og omtale, omend vores nuværende indsigt i tekstilbranchen er begrænset.

Vi søger en partner, der kan bidrage med konkret viden, sparring og erfaring, hovedsageligt ift. design og manufacturing.

Indrykket:
Nümph A/SDesigner

Nümph A/S, Kolding

Er du en ildsjæl, der brænder for de sidste nye trends? Nümph søger en dygtig, engageret og super kreativ designer.

Du skal kunne spotte de nyeste trends, og formatere dem til kommercielt design, hvor der er stor fokus og fordybelse omkring produkternes skævhed og detaljer. Du vil få indsigt i alle facetter af en modevirksomhed med en alsidig dagligdag, hvor det altid går stærkt.

Sammen med det øvrige designteam vil du få ansvaret for at udvikle de 6 årlige kollektioner, i et tæt samarbejde med vores indkøbs- og salgsteam. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde struktureret og selvstændigt, men samtidig forstår vigtigheden af godt samarbejde på tværs af afdelingerne.

ONLY
Design Responsible ONLY PLAY

ONLY, Brande

Vi har ambitiøse planer for fremtiden, men vi mangler dig, som kan sætte et aftryk og skabe den røde tråd igennem kollektionerne, samt sikre ONLY PLAY’s dna.

Som design responsible hos ONLY PLAY kommer du til at skulle sikre den råde tråd igennem vores kollektioner. Dette gøres bl.a. igennem moodboards og farvekort, for dermed at sikre ONLY PLAY’s dna igennem trenden. Du vil også få ansvaret for trendmateriale som bruges både eksternt og internt.

Mere specifikt, vil dine arbejdsopgaver være:

 • Udvikle arbejdstegninger og style sketches.
 • Sourcing af nye metervarer samt research af nye tendenser.
 • Daglig kommunikation med vores leverandører.
SELECTED
Stylist - FEMME

SELECTED, Brande

Brænder du for mode, og har du lyst til at sætte dit aftryk på brandingen af et internationalt fashion brand?

Som FEMME-stylist bliver du en del af vores Marketingafdeling, hvor du i samarbejde med dedikerede kolleger medvirker til at sikre SELECTED FEMMEs brandidentitet.

I praksis betyder det, at du deltager som FEMME-stylist på fotoskydninger, som foregår både inhouse i vores egne studier og på location i Danmark såvel som i udlandet. Vi leverer både foto- og videoindhold til online platforme, marketingsmateriale og internt salgsmateriale. Inden skydningen står du for at finde styles internt i huset, sammensætte outfits ud fra valgte fokus-styles. Under selv skydningen er dit primære fokus at klæde modellerne på, sørge for detaljen på tøjet og sikre det rigtige udtryk i forhold til SELECTEDs brandidentitet. Efter skydning er du med i udvælgelsen af de endelige billeder til videre brug.

Meny
Blomsterbinder

Meny, Otterup

Er du kreativ, og elsker du at arbejde med blomster? Så er du måske vores nye kollega i Blomsteriet?

Vi søger en sød og udadvendt kollega, som vil være med til, at gøre en forskel for vores kunder. Du skal være uddannet blomsterbinder, blomsterdekoratør eller have anden relevant erfaring.

Det er vigtigt, at du brænder for at give de gode kundeoplevelser, og at du har et højt serviceniveau.

Blomsteriet er en del af MENY, og er placeret som det første, når du kommer ind i MENY Otterup. Vi er et lille blomster-team, som har et fantastisk sammenhold og et godt humør.

Meny
Slots- og Kulturstyrelsen
Akademisk medarbejder til team for arkitektur, design og kunsthåndværk - barselsvikariat

Slots- og Kulturstyrelsen, København

Har du lyst til at arbejde med sekretariatsbetjening, projekter og kulturpolitiske og administrative udfordringer sammen med kollegaer, der brænder for kunsten? Og har du viden om og erfaring i at arbejde med kunsthåndværk og design?

Arkitektur, design og kunsthåndværkteamet søger en akademisk medarbejder til udvalgsbetjening af Statens Kunstfonds udvalg for Kunsthåndværk og design, herunder projektledelse, koordinering og igangsættelse af initiativer, kommunikation samt understøtte udvalget strategisk, politisk og fagligt.

Opgaverne i stillingen kan omfatte:

 • administrative sekretæropgaver for teamets tre udvalg under Statens Kunstfond, herunder tilskudsadministration
 • Planlægning, afvikling og evaluering af projekter og initiativer
 • planlægning af besøgsprogrammer for internationale kulturaktører
Søstrene Grene Import A/SInternational Store Designer

Søstrene Grene Import A/S, Aarhus

Do you have an international mindset? Are you interested in retail project management and can you work independently and take responsibility for your own tasks? And do you want to play a viral part in the processes of designing new and existing Søstrene Grene stores?

To ensure a sustainable growth of our concept, Søstrene Grene is looking for an International Store Designer with interest in retail project management. Your main tasks will include technical documentation as well as maintenance of the technical drawing program and project management on various projects.

With reference to the Store Design Manager, the International Store Designer will be responsible for:

 • Technical documentation
 • Maintenance of technical drawing program, including templates
 • Project management on fit-outs for new Søstrene Grene stores across markets