12 job matcher din søgning 12 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danmarks Tekniske Museum

Konservator til teknologihistorisk samling

Helsingør

Danmarks Tekniske Museum står i disse år i en omfattende forandringsproces. Der arbejdes på at flytte museet ind i Svanemølleværket i København. Derfor søger vi en konservator, gerne med kendskab til eller interesse for konservering og bevaring af metal og plastik, til at være med til at planlægge og gennemføre dette arbejde.

Konservatoren skal …

  • være med til at kvalificere konserverings- og flytteprocessen
  • være med til at planlægge indretning af et nyt museumsmagasin

Du bliver en del af en ambitiøs og kreativ arbejdsplads, hvor vi vægter kollegaskab, samarbejde og fleksibilitet højt.

Bedemand Berner ApS

Florist

Slagelse

Bedemand Berner er en velrenommeret begravelsesforretning, beliggende i Slagelse og andre byer på Midt- og Vestsjælland. Vi er dedikerede til at levere smukke blomsterarrangementer og kundeservice på højt niveau. Vores fornemste opgave er at skabe unikke og mindeværdige blomsterkreationer til den sidste afsked og andre begivenheder, triste som glædelige.

Vi søger snarest muligt en dygtig og passioneret florist til vores team af gode kolleger. Som florist hos os vil du have mulighed for at udtrykke din kreativitet gennem blomsterarrangementer og give vores kunder en enestående oplevelse.

Din primære opgave vil være at sammensætte blomster- og bårebuketter, kranse, hjerter m.m., og du evner at rådgive kunder om blomstervalg til forskellige lejligheder.

Bedemand Berner ApS
Gem
BESTSELLER

Circularity Lead

Aarhus C

Do you have a passion for circular economy and the apparel and textiles industry? At BESTSELLER, we are committed to accelerating our journey towards a more sustainable future. Join us on this exciting journey!

As Circularity Lead, you will support the overall growth and success of circularity related initiatives within BESTSELLER and the brand portfolio – support to deliver on our Fashion FWD strategy.

liiteGuard ApS

Designer og Produktudvikler til dansk innovativt sportsbrand

Åbyhøj

For at styrke udviklingen af vores brand søger vi en passioneret, talentfuld og erfaren Designer og Produktudvikler, der får ansvaret for at tilrettelægge, styrke og definere vores kollektioner på tværs af vores produktkategorier.

Som designer og produktudvikler får du ansvaret for at sætte retningen på udvikling og produktion af vores kollektioner med direkte reference til CEO. For den rette kandidat med den nødvendige erfaring er det en unik mulighed for at komme med ombord hos et brand, som gennem de seneste år har opbygget et stærkt fundament og bevist stort potentiale.

Bandagist Jan Nielsen A/S

”Blød håndværker” til 6 MÅNEDERS SYGEVIKARIAT

København

Vi opfylder drømme om fysisk aktivitet!

Har du lyst til en arbejdsdag, hvor ingen opgaver er ens og hvor du selv er med til at vælge dine arbejdsopgaver?

Du vil indgå i et team af teknikere fuld af dynamik og med en uformel omgangstone. Teknikerteamet har en stor grad af selvstyring mht. kapacitetsplanlægning og opgave-fordeling. Dette kræver en god portion selvdisciplin, ansvarsfuld samt et godt overblik. I oplæringen og senere i dit daglige arbejde, vil du komme til at stifte bekendtskab med mange forskellige fremstillingsprocesser. På materialesiden vil du bl.a. komme til at arbejde med materialer som fx: Drejl, strækstoffer, læder, skind og skummaterialer.

StyleStore.com A/S

Designer

Jelling

Vores nye Designer bliver ansvarlig for at sætte retningen på udvikling og produktion af vores WITHBLACK kollektioner med reference direkte til ejer og CEO. For den rette kandidat med den nødvendige erfaring er det en unik mulighed for at komme med ombord hos et ressourcestærkt Start Up, som gennem de første etableringsår har opbygget et stærkt fundament og bevist stort internationalt potentiale.

Vores nye Desiger bliver lead på den videre udvikling af vores produktportefølje og får en fremtidig nøglerolle i at sikre at vi rykker vores produkter og udtryk til det næste niveau.

StyleStore.com A/S
Gem
ONLY

Designer - CARMAKOMA

Brande

I ONLY CARMAKOMA har vi ambitiøse planer og et kæmpe vækstpotentiale, og vi har netop nu en jobposition åben til dig, som med dine kreative ideer kan sikre et skarpt udtryk og udvikle de mest trendsikre og kommercielle kollektioner.

Du får en vigtig rolle i at sikre, at ONLY CARMAKOMAs vækst holder momentum ved at være på forkant med farver og trends. Med udgangspunkt i ONLYs professionelle Trend & Expression forecast, udvikler du styles til en bestemt produktkategori, til vores 6-8 årlige kollektioner.

Gem
Rosemunde

Konstruktør – Technical designer

Vedbæk

Jobbeskrivelse

  • Oprette og vedligeholdelse af målskemaer på alle stadier af sampling i Delogue.
  • Tekniske specifikationer og forarbejdesinstruktioner til alle produktgrupper.
  • Vedligeholdelse af skabeloner til mål, graduering og tolerancer i Delogue.

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med højt til loftet, masser af udfordringer og plads til initiativ. Du vil indgå i et engageret team med gode kollegaer, hvor vi arbejder målrettet i en positiv ånd.

Gem
name it

Pattern Designer

Brande

Brænder du for konstruktion og mode i små størrelser? Er du samtidig detaljeorienteret, struktureret og lægger vægt på at levere høj kvalitet i dit arbejde?

Hos NAME IT har vi et bredt fokus ift. målgrupper, kategorier og kvaliteter. Her bliver det din primære opgave at træffe beslutninger om mønstre, pasform, mål og design samt godkende prøver til produktion. Du vil arbejde tæt sammen med Design og Indkøb samt vores leverandører og deltage i leverandørbesøg og seminarer.

Helles Blomster v/Sine Haaning
Gem

>> BLOMSTERDEKORATØR SØGES <<

Skive

Vi søger en uddannet blomsterdekoratør eller blomsterbinder til vores team.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Guldsmeden Facius Eftf. ApS
Gem

Guldsmed søges

Herning

Vi er en guldsmedeforretning med åbent værksted beliggende i Herning gågade, hvor vi til daglig sidder to butiksekspedienter og tre guldsmede.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Blomsterbinder/-Dekoratør (Florist)

Hinnerup

Er du træt af butik åbningstider med weekend arbejde, som blomsterbinder/-dekotatør hos os arbejde du indenfor normale kontortider mandag til fredag.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV