64 job matcher din søgning 64 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jøma Liftteknik A/S Liftmekaniker til servicering af vores kunder på Sjælland

Jøma Liftteknik A/S

Der er god udvikling i branchen og JØMA søger derfor, med tiltrædelse snarest, en udekørende liftmekaniker, til at servicere vores kunder på Sjælland.

Som liftmekaniker arbejder du med hele processen fra fejlfinding over reparation til testkørsel og klarmelding. Du kommer til at arbejde med IT-værktøjer, kalibrering og justering af personløftere. Arbejdsmiljøet er uformelt med en god værkstedshumor og godt kammeratskab.

Vi tilbyder bl.a.

 • En spændende og alsidig hverdag hos en af markedets bedste leverandører af personlifte
 • En god løn, der matcher kvalifikationer.
Henrik Jacobsen Automobiler A/S – Birkerød
Pladesmed/karroseritekniker

Henrik Jacobsen Automobiler A/S – Birkerød

Har du solid erfaring som pladesmed? Er du god til både det håndværksmæssige, formår du at gennemføre opgaver effektivt til tiden og samtidig gøre det med et godt humør og med sans for de sidste detaljer? Så kan du være vores nye pladesmed i et ungt team af veluddannet medarbejdere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • At udbedre skader i samarbejde med gode kollegaer.
 • At fastholde den højeste kvalitet i arbejdsopgaverne.
 • At gennemføre pladearbejde fra A til Z på mange forskellige modeller.

Du vil blive del af en dedikeret, uformel organisation, med en åben og afslappet omgangstone, som kombinerer et godt arbejdsmiljø med ambitiøse udviklingsmål.

Henrik Jacobsen Automobiler A/S – Birkerød
Fleasing Workshop ApS
Mekaniker til high-end biler søges til nystartet autoværksted

Fleasing Workshop ApS, Hørsholm

Fleasing Workshop ApS er en helt nystartet virksomhed, der er dedikeret til at servicere og reparere high-end biler som bl.a. Range Rover, BMW, Audi, Mercedes og Porsche.

Udover at servicere og reparere biler, vil du også have mulighed for at klargøre sportsvogne, da flere af vores kunder deltager i track days i Danmark, Sverige og Tyskland.

Vi tilbyder et miljø, hvor vi er seriøse, når det kræves, og har det sjovt, når der er mulighed for det. Der er frihed under ansvar, og du vil have mulighed for at udvikle dine faglige færdigheder og arbejde i et spændende og udfordrende miljø.

Fleasing Workshop ApS
Autohuset Vestergaard A/S Mekaniker

Autohuset Vestergaard A/S, Hillerød

Hos Autohuset Vestergaard tager vi ansvar for at give vores kunder en god og behagelig oplevelse. Vores vision er at være de bedste i bilbranchen målt på kundetilfredshed og lønsomhed.

Vi ved dog, at dette ikke er muligt uden gode medarbejdere, der er glade for at gå på arbejde. Uden medarbejdere vil vi nemlig ikke kunne yde den bedst mulige service for vores kunder. Derfor vil du også opleve, at vi har et stort fokus på medarbejdertrivsel, godt arbejdsmiljø og udviklingsmuligheder.

ProInvent A/S
Alsidig maskinmontør til maskinbygning

ProInvent A/S, Hørsholm

Vi leder efter en alsidig maskinmontør til vores professionelle team af specialister, der udfører opgaver inden for udvikling, montering og idriftsættelse af automatiske produktionsmaskiner.

I jobbet som montør er du et vigtigt medlem af et projektteam, hvor du udfører mekanisk montering, idriftsættelse og optimering af specialmaskiner. Hoveddelen af jobbet foregår på vores eget montageværksted, men den endelige idriftsættelse finder sted hos vores kunder i både ind- og udland.

Du får bred kontakt til kolleger, leverandører og kunder.

ProInvent A/S
Welltec A/S
Vedligholdstekniker

Welltec A/S, Allerød

Assembly & Maintenance er en dynamisk afdeling bestående af et stærkt team af teknikere, der udfører finmekanisk montage/vedligehold af højteknologisk udstyr til olieindustrien. Vores teknikere favner bredt og består af bl.a. flymekanikere, automekanikere og værktøjsmagere. Vi vægter sammenhold og god humor højt og hos os er der plads til alle.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Finmekanisk montage/vedligehold
 • Test og afprøvning
 • Mekanisk fejlsøgning
Welltec A/S
Egsgaard – Organisation & Ledelse Medarbejder til produktion og service af værdisikringsløsninger

Egsgaard – Organisation & Ledelse søger for PETERSEN-BACH A/S i Allerød

Petersen-Bach A/S Allerød søger en dygtig og kvalitetsbevidst medarbejder til at udføre daglige montageopgaver og varetage vedligehold af vores værdisikringssystemer samt til at indgå i det løbende arbejde med at indbygge sikringsudstyr i køretøjer.

Vi tilbyder en spændende stilling i en veletableret virksomhed, hvor du bliver en del af vores team af specialiserede medarbejdere.

Du kommer til at opleve et positivt arbejdsmiljø præget af dialog, kvalitet og samarbejde som grundstenen for fælles succes.

Terminalen Birkerød Reservedelsekspedient

Terminalen Birkerød

Er du serviceminded, har et skarpt overblik, og har du lyst til at blive del af en multibrand forhandlerkæde, hvor professionel rådgivning og god kundeservice er i højsædet? Og samtidig blive en del af et team med en kultur hvor sammenhold og anerkendelse skaber medarbejdertilfredshed der ligger i toppen af branchen?

Din primære arbejdsopgave indebærer at yde professionel kundeservice og rådgivning til både interne såvel som eksterne kunder i forretningen. Dertil vil du blive medansvarlig for at sikre en effektiv styring af lageret samt stå for bestilling og disponering af reservedele.

Gem
Fyns Kran Udstyr A/S
Er du vores nye krantekniker/servicetekniker på Sjælland?

Fyns Kran Udstyr A/S

Er du vores nye kollega? Vi søger endnu en kollega til vores team på Sjælland! Vi har mere end 30 serviceenheder, der kører i hele Danmark! Er en ny hverdag i vores stærke team noget for dig?

Du får:

 • En alsidig stilling med spændende faglige udfordringer.
 • En attraktiv aflønning der inkluderer pensionsordning samt helbredsforsikring.
 • Et hold af dygtige og engagerede kolleger, der har stor erfaring i branchen.

Se meget mere og ansøg nu her

Fyns Kran Udstyr A/S
Gem
Komi Contractor Supply ApS Udekørende entreprenørmekaniker/landbrugsmekaniker/Smed/Mekaniker

Komi Contractor Supply ApS

Vi har meget travl og søger derfor en kompetent, løsningsorienteret og selvstændig kollega til vores team. Vil du arbejde i en uformel tone, med en alsidig hverdag, så er det måske os du leder efter.

I dit job som udekørende montør vil du møde vores kunder og skal derfor være serviceminded, løsningsorienteret og selvstændig. Du vil få en bil stillet til rådighed.

NLMK DanSteel A/S
Industrielektriker på daghold i vedligehold

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader; en mastodont inden for sværindustrien? Har du den faglige tyngde og den rette personlighed til at sikre kvaliteten af vores vedligehold, så er du måske vores nye elektriker.

De primære arbejdsopgaver vil være vedligeholdelse, installation, drift og fejlfinding på produktionsanlæg i sakslinjen. Her vil du få mulighed for at arbejde med PLC’er, frekvensomformere, motorer, følere samt andet procesudstyr. Alt sammen med mulighed for fordybelse i områder, du interessere dig for.

Vi nyder godt af gode løn- og ansættelsesvilkår, ligesom du får en grundig introduktion og oplæring i jobbet, hvor efteruddannelse selvfølgelig er en del af pakken.

NLMK DanSteel A/S
Reparatør på daghold

NLMK DanSteel A/S, Frederiksværk

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader; en mastodont inden for sværindustrien? Har du den faglige tyngde og den rette personlighed til at sikre kvaliteten af vores vedligehold? Så er du måske vores nye smed eller har en lignende uddannelse.

Vi tilbyder et job, hvor du vil nyde godt af gode løn- og ansættelsesvilkår, ligesom du får en grundig introduktion og oplæring i jobbet, hvor efteruddannelse selvfølgelig er en del af pakken.

Elos Medtech Pinol A/S Faglært til metalindustrien i succesrig virksomhed

Elos Medtech Pinol A/S, Gørløse

Vi søger finmekaniker, maskinarbejder og industritekniker til multi CNC-drejemaskiner med lade magasin fra Ø3 til Ø32. Der forventes en vækst på 8-10 nye maskiner inden for de næste 5 år.

Du vil, i samarbejde med dine kollegaer på dagholdet, skulle varetage opstilling og overvågning af 30 CNC-styrede Traub maskiner og sikre, at produktionen forløber uden problemer.

Autohuset Vestergaard A/S Mekaniker til Opel

Autohuset Vestergaard A/S, Hillerød

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer og med et godt kollegaskab? Så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på vores mekaniske værksted hos Autohuset Vestergaard A/S i Hillerød.

For at sikre både dig og os den bedste udvikling, får du udviklingskurser direkte fra importørerne, så du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik.

Derudover får du en arbejdsplads med fokus på medarbejdertrivsel. Du vil derfor opleve, at vi går meget op i sociale arrangementer – både hele huset, men også indenfor teamet.

XPENG
Product Specialist

XPENG, Hillerød

Vi har gang i en vild rejse med lanceringen af XPENG i Danmark, og vi har brug for din hjælp!

Som Product Specialist i XPENG er dit vigtigste formål at give kunder og besøgende en førsteklasses oplevelse i forbindelse med deres møde med XPENG. Det vil sige at tage varmt imod alle kunder i butikken, at kunne svare beredvilligt og entusiastisk på deres spørgsmål, deltage på prøveture med potentielle købere og hjælpe dem med at lægge depositum.

I jobbet indgår også at deltage på diverse events, roadshows og lignende, så forvent nogle lange dage, når bilerne skal vises frem på kryds og tværs af landet.

XPENG
Gem
TORMAX Danmark A/S Servicemontør til Storkøbenhavn og Sjælland

TORMAX Danmark A/S

Vi søger en servicemontør til vedligeholdelse og reparationer af vores kunders automatiske indgangsdøre, primært i Storkøbenhavn, men opgaver på Sjælland kan også forekomme.

TORMAX Danmark A/S er en landsdækkende virksomhed. Vi udvikler, sælger, installerer og servicerer alle former for indgangsløsninger og automatiske dørsystemer. Vi er en virksomhed med en markedsledende position. Vi er et stærkt Serviceteam med et højt aktivitetsniveau, og du får:

 • Et attraktivt og alsidigt job med god mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Et team af dygtige og engagerede kollegaer i en virksomhed i fortsat vækst
 • Et selvstændigt job med direkte kontakt til vores kunder
FORCE Technology
Tekniker til hydro- og aerodynamiske modelforsøg

FORCE Technology, Kgs. Lyngby

Vil du udføre modelforsøg og bidrage til fremtidens tekniske udvikling indenfor skibe, offshore-platforme og flydende vindmøllefundamenter? Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en tekniker til vores højt kvalificerede teknikerteam, som er ansvarlige for opsætning og udførelse, af modelforsøg i vores slæbetanke og vores vindtunneller. Opgaverne løses i samarbejde med de øvrige teknikere og i tæt samarbejde med projektlederne på de enkelte opgaver.

FORCE Technology
Gem
All Tyres
Udekørende sælger til dækbranchen

All Tyres

Vi søger lige nu en udekørende sælger, som skal opsøge nye og eksisterende kunder indenfor dæk og fælge til autoværksteder og bilforhandlere i hele Danmark. Du må gerne have erfaring fra autobranchen, og vi lægger stor vægt på at du har den helt rigtige vindermentalitet og er den fødte sælger. Som person er du udadvendt, positiv, og du forstår at yde den bedste service til kunderne.

Vi søger et udpræget konkurrencemenneske, der kan gå forrest og skabe resultater på egen hånd. Du vil få et alsidigt og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed, hvor arbejdsmiljøet er præget af tillid, samarbejde og frihed under ansvar.

All Tyres
Tolderlunds Auto ApS PLADESMED SØGES

Tolderlunds Auto ApS, Frederikssund

Tolderlunds Auto ApS er autoriseret Hyundai-forhandler med moderne værksted, hvor vi søger en dygtig pladesmed til at indgå i vores dynamiske team på værkstedet.

Du vil indgå i et kollegateam med tre dygtige mekanikere og en lærling, alle med reference til vores værkfører. Hos os møder du en hverdag præget af den kvalitet og struktur, der er i at være mærkeværksted, og samtidig vil du opleve den afslappede atmosfære og selvbestemmelse, der kendetegner en lille arbejdsplads.

Dine primære opgaver vil være reparation af forsikringsskader, og herunder vurdering og taksering, samt diverse ad hoc-opgaver.

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma Teknisk indkøber

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma, Kvistgård

Mark & Wedell A/S søger en indkøber på deltid (15-25 timer om ugen) til teknisk indkøb efter produktionstegninger.

Vi ønsker at ansætte en person med teknisk indsigt, som kan læse produktionstegninger og efter disse købe transmissionsdele, laserskårne pladedele, pakninger og dele til befæstigelse med mere.

Vi tilbyder en chance for at arbejde i en fleksibel og ikke-hierarkisk organisation, hvor du refererer direkte til produktionschefen samt fleksible arbejdstimer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV