36 job matcher din søgning 36 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 36 resultater.
CerCell ApSVærkstedsmedarbejder med erfaring for drejning og fræsning

CerCell ApS, Holte/Herlev

CerCell A/S er en mindre virksomhed i vækst og vi søger derfor en fuldtidsmedarbejder, der kan indgå i vores produktionshold.

Til dagligt vil du indgå i vores værkstedshold, der primært har til opgave at fremstille vores komponenter i et mindre stykantal til vores samleproces.

Dine opgaver vil være:

 • Produktionsopgaver
 • Mindre vedligeholdelsesarbejde
 • Assistere ved eventuelle udviklingsprojekter

Vi tilbyder varieret arbejdsdag med god for mulighed for selvledelse og masser af udfordringer.

Jørlunde MaskinforretningMedarbejder til reservedelslager

Jørlunde Maskinforretning, Slangerup

Vi søger en dygtig medarbejder til vores reservedelslager i Jørlunde. Dine opgaver vil bl.a. bestå i ekspedition af reservedele af alle slags, lige fra de store dele til de helt små

Du er åben og imødekommende, og du besidder et kendskab og interesse for maskiner. Har du brancheerfaring og kendskab til Navision vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder en spændende stilling på fuld tid med løn efter kvalifikationer.

FF Engineering ApS
Er du en erfaren og engageret servicetekniker med en håndværksmæssig baggrund som maskinarbejder, værktøjsmager eller lign og trives du i en travl hverdag?

FF Engineering ApS, Lynge

FF Engineering ApS beskæftiger sig med salg/service af avancerede pakke- og produktionsmaskiner hovedsageligt indenfor medicinal- samt fødevarebranchen. Vi repræsenterer flere store udenlandske producenter af maskiner som vi leverer på det skandinaviske marked, desuden har vi eget værksted m.m., hvor vi har mulighed for at renovere/ombygge/teste maskiner.

Vi søger en erfaren selvstændig arbejdende servicetekniker / maskinarbejder / værktøjsmager til vores afdeling i Lynge, som har lyst til at arbejde i et yngre dynamisk firma, hvor det ind i mellem kræver en ekstra indsats samt lidt rejseaktivitet i det skandinaviske og hos vores europæiske leverandører af pakkemaskiner.

Miele A/S
Servicetekniker til hvidevareprodukter i København/Nordsjælland

Miele A/S

Til vores serviceorganisation skal vi snarest bruge 1 positiv og præsentabel medarbejder til at indgå i vores gruppe af dygtige serviceteknikere. Med udgangspunkt fra din bopæl, skal du pleje og servicere vores kunder og deres Miele-produkter, som primært er opstillet hos private kunder og mindre virksomheder.

Du bliver virksomhedens ansigt udadtil, og det er vigtigt, at du er tillidsvækkende og har en behagelig og serviceminded fremtoning. Det skal også være naturligt for dig at servicere kunderne ved at tilbyde dem køb af eksempelvis relevante pleje- og tilbehørsprodukter.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og være performanceorienteret med et højt ”drive”, og du har en høj stresstærskel. Du er mødestabil, har en fleksibel indstilling og er altid parat til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Produal A/SBusiness Development Manager

Produal A/S

Vi håber at det lige præcis er dig, der tager den ledige plads på vores hold. Vi har travlt på den gode måde – vi vokser og har p.t. 2 ledige stillinger indenfor salg & support.

Vi håber du kommer med en evig ”sult” efter hele tiden at hjælpe den næste kunde – ny eller eksisterende – med at tænke de rigtige løsninger igennem. Hvilke dele af løsningen kan arrangeres på Produals nye banebrydende trådløse teknologi? Og hvordan udføres det tilbageværende el-arbejde bedst og billigst?

Vi tilbyder dig et trygt og imødekommende fællesskab på et hold bestående af i alt 6 – snart 7 – medarbejdere i det danske datterselskab i Produal Gruppen. Du vil få plads til at være dig selv, og du vil få udstrakt indflydelse på at udvikle dig selv og jobbet i en retning, som du ser som ”rigtig” for dig og Produal A/S.

ProInvent A/SVersatile Machine Fitting Specialist for Machine building

ProInvent A/S, Hørsholm

We are looking for a versatile machine fitting specialist for our professional team of specialists who perform tasks within development, assembly and commissioning of automatic production machines.

Being an important member of the project team you will perform mechanical assembly, commissioning and optimization of machine plants. The main part of the job takes place in our own assembly workshop but final commissioning takes place at our customers. You will have great contact to colleagues, suppliers and customers.

Your background is fitter, instrument maker, toolmaker or similar. You have a good mechanical understanding, and it is a big plus if you have experience of building automatic special machines or maintenance of production lines. You are comfortable with challenging tasks of mechanical assembly, and solving problems/development.

NKT Photonics A/S
Senior Production Technician – R&D Production

NKT Photonics A/S, Birkerød

Are you interested and inspired by cutting-edge technology? Do you wish to be a part of a technical complex production, and contribute with hands-on production in cooperation with our Research and Development department?

We are looking for technically strong persons ideally with knowledge or experience in advanced electro-mechanical devices and/or the ability to understand in new technical things. Equally important is a strong interest in troubleshooting and production.

You will be part of a small team where you will interact with our highly skilled engineers/PhDs with backgrounds in optical fibers and lasers. The team is responsible for production of newly developed products and prototypes before it gets to our main production. The position involves hands-on production, so it is a must that you like to get things done and are self-driven.

NKT Photonics A/S
JKSMontør søges til montage af varmepumpeprojekter

JKS søger for Klimadan

Klimadan oplever stor vækst på det sjællandske marked for grønne varmeløsninger, hvorfor der søges flere dygtige og fleksible folk til at køre i dette område.

Vil du være en del af en moderne, grøn virksomhed, hvor miljørigtige produkter, services, og processer er i højsædet? Har du lyst til at arbejde med vedvarende energiløsninger til både private og erhvervslivet? Så har du muligheden her.

Du bliver en del af en virksomhed, som arbejder med kvalitet i alle medarbejdernes arbejde gennem information, driftssikkerhed, funktionalitet og fleksibilitet.

Klimadan oplever stor vækst på det sjællandske marked for grønne varmeløsninger, og derfor søges flere dygtige og fleksible folk til at køre i dette område. Vi søger kolleger som arbejder meget struktureret og fortsætter til opgaven er løst. Du skal forvente, at dagsprojekter kan trække ud og skal være færdige samme dag.

Vestas Wind Systems A/S
Supervisors for Global Operational Support

Vestas Wind Systems A/S

Do you have experience from field service in the Wind industry? If you like travelling and want to contribute to a higher purpose in the world by using your technical and personal skills, you may be a one of our new Supervisors.

Overall, it means that you will:

 • Provide the necessary level of support that will support our global client base
 • Support in complex operational and field requests from local service organisations, supervision, technical expertise, field training and local service organisation support in operational set-up
 • Provide technical knowledge as part of Prototype projects in Denmark
Vestas Wind Systems A/S
Autohuset Vestergaard A/SReservedelssælger til Nærum

Autohuset Vestergaard A/S

Vi søger en frisk reservedelssælger til vores afdeling i Nærum. Stillingen er som vikar, og tidsbegrænset til 6 mdr., men fastansættelse kan komme på tale, hvis vi fortsætter med at have lige så travlt som vi har nu.

Hos Autohuset Vestergaard A/S er det vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse.

DINE ARBEJDSOPGAVER

 • Udpakning af varer
 • Ekspedere interne/eksterne kunder
 • Indkøb af daglige ordrer
Teknik Bureauet ApSServicetekniker

Teknik Bureauet ApS søger for Linde Gas A/S

Teknik Bureauet søger til fast job hos Linde Gas A/S (tidligere AGA A/S) en kørende servicetekniker til Østdanmark.

Som servicetekniker i CES står du for opstilling, kontrol og reparation af Lindes tankanlæg hos virksomhedens kunder. Du betjener kunder i højrene laboratorier, farmaceutisk industri, hospitaler, procesindustrien samt metalindustrien.

Den ene dag er du i et laboratorie på et hospital, og den næste er du i en procesteknisk virksomhed. Det er blandt andet variationen og de afvekslende udfordringer, som gør jobbet rigtig spændende.

Autohuset Vestergaard A/SNissan-tekniker til Autohuset Vestergaard i Nærum

Autohuset Vestergaard A/S

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Nærum.

Du er udlært mekaniker, og det er en forudsætning, at du har erfaring med Nissan. Dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af service og reparation af biler, montering af tilbehør samt ad hoc-opgaver på værkstedet.

Til gengæld får du adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik. Du får samtidig en spændende og afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Quickpoint A/SSouschef

Quickpoint A/S, Birkerød

Er du klar til at løse opgaver for kvalitetsbevidste privatkunder? Og er du klar til at udvikle dit eget potentiale?

Du skal assistere værkstedschefen med at udarbejde tilbud, skrive ordrer ind og koordinere medarbejderne.

Du fremstår som det gode eksempel for de øvrige medarbejdere og kan lide at få olie på hænderne. Ved værkstedschefens fravær, skal du tilrettelægge medarbejdernes dag, og tager det fulde ansvar for værkstedets drift, indtil værkstedschefen er tilbage.

BG Denmark ApSSalgskonsulenter til autobranchen, salg af olie, additiver og værktøj - Hele landet

BG Denmark ApS

Du har salgserfaring, gerne fra autobranchen, teknisk indsigt og interesse for køretøjer? Så kan du være vores nye salgskonsulent. Vi søger ambitiøse og selvkørende personer, som sammen med sine kollegaer kan løfte salget af nogle af verdens bedste produkter til service og vedligehold af køretøjer og maskiner.
Du skal være vedholdende i at opsøge nye kunder og servicere vores eksisterende, og se en ære i at skabe gode relationer i branchen.

Opgaver:

 • At tilbyde og sælge et utroligt stærkt produkt til værksteder.
 • Opsøge nye kundeemner og passe godt på vores eksisterende.
 • Sikre at dine salgsmål opfyldes.
 • Komme med nye idéer og udvikle din egen arbejdsdag.
Elkjær & Sørensen Biler ApSMekaniker/Tekniker søges til værksted i Nærum

Elkjær & Sørensen Biler ApS

Grundet travlhed søger vi en ny mekaniker/tekniker til vores Automester E+ værksted med snarest mulig tiltrædelse.

Du er uddannet automekaniker, har kørekort og er teknisk velfunderet, da du også kommer til at arbejde med de nyeste teknologier.

Du vil opleve en spændende og afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer samt forskellige bonusordninger.

Autohuset HørsholmHos Volkswagen/Autohuset Hørsholm har vi travlt og søger derfor en teknisk rådgiver med tiltrædelse snarligt

Autohuset Hørsholm

Vil du være med på et godt VW-team i Hørsholm.

Jobprofil:

 • Du skal primært beskæftige dig med fejlfinding og reparation.
 • Du kommer til at indgå i et stærkt Volkswagen-team, hvor vi har stor fokus på fleksibilitet, kunde- samt medarbejdertilfredshed.

Du får gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver, et fagligt udfordrende job, et godt arbejdsmiljø i en moderne virksomhed og løbende efteruddannelse ved Volkswagen

Autohuset HørsholmMekaniker

Autohuset Hørsholm, Birkerød

Volkswagen/Autohuset Hørsholm udvider med en snarlig åbning af en SEAT- og CUPRA-forretning i Birkerød til november, og derfor søger vi 2 mekanikere.

Vil du være med til at søsætte et nyt og spændende bilhus i Birkerød?

Jobprofil:

 • Du skal primært beskæftige dig med service, fejlfinding og reparation.
 • Du kommer til at indgå i et stærkt SEAT-team, hvor vi har stor fokus på fleksibilitet, kunde- samt medarbejdertilfredshed.

Du får gode udviklingsmuligheder og afvekslende arbejdsopgaver, et fagligt udfordrende job, et godt arbejdsmiljø i en moderne virksomhed og løbende efteruddannelse ved SEAT

Rubæk & Co. A/SServicetekniker

Rubæk & Co. A/S, Stenløse

Vi søger en ny kollega til stillingen som Servicetekniker. Stillingen ønskes besat pr. 1 november. Nøgleord for stillingen er ansvar, fleksibilitet og teamwork.

Størstedelen af tiden bruges på planlagte serviceeftersyn, akutte reparationsopgaver samt installationsopgaver. Du kommer primært til at arbejde med vores ballepressere og komprimatorer hos vores kunder. Opgaverne er ikke begrænsede hertil. Der kommer beslægtede opgaver med klargøring og vedligeholdelsesarbejde på værksted i Stenløse. Der kan også være monterings- og serviceopgaver relateret til Rubæks øvrige produkter.

Hos Rubæk får du masser af plads. Du får en dagligdag med 2 kolleger, som i dag håndterer alt salg og projekter relateret til maskiner og service. Når du starter, sørger vi selvfølgelig også for grundig oplæring i arbejdsgange og besøg hos vores producenter.

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og HandelsfirmaIndustritekniker – CNC-drejeteknik

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma, Kvistgaard

Maskinværkstedet leverer komplekse, high-end højkvalitetsemner som underleverandør for udenlandske og danske kunder.

Du får rig mulighed for selv at påvirke udformningen af dit virke samt at være medvirkende til at udvide produktionsområdet med nye maskiner og værktøjer og blive en del af en økonomisk veldrevet og dynamisk virksomhed i hastig transformation som følge af et generationsskifte foretaget i 2018. Vi tilbyder:

Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet og et godt samarbejdsklima.

Autohuset Vestergaard A/SMekaniker

Autohuset Vestergaard A/S, Birkerød

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og de nyeste værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på vores mekaniske værksted hos Autohuset Vestergaard A/S i Birkerød.

Du er udlært mekaniker og har gerne erfaring fra lignende job, gerne med erfaring med Opel eller Peugeot. Dine opgaver består af service og reparation af biler, montering af tilbehør samt ad hoc-opgaver på værkstedet.

Hos Autohuset Vestergaard får du gode og moderne arbejdsfaciliteter. Du får adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik.