6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Naturstyrelsen

Midlertidig stilling som medarbejder til arealforvaltning og naturformidling, Naturstyrelsen Vestjylland

Lemvig

Brænder du for at formidle om natur og friluftsmuligheder i samspil med andre og for at forvalte skove med biodiversitet for øje og at arbejde med naturgenopretning med CO2-formål?

Du bliver en del af vores friluftsteam, og vil bistå såvel skovteam og klimalavbundsteam, hvor dine primære opgaver vil være:

  • Information på enhedens arealer om deres indhold og oplevelsesmæssig muligheder, herunder bidrage til at formulere en informationsstrategi og efterfølgende implementere den såvel på digital form som skiltning o.l. på arealerne.
  • Bistå skovteamet med planlægning og udførelse af opgaver inden for skovdrift som foryngelse, kulturetablering og entreprenørhåndtering.
Naturstyrelsen
Naturstyrelsen

Fast stilling som medarbejder til friluftsliv og naturformidling, Naturstyrelsen Vestjylland

Lemvig

Er du begejstret for natur og friluftsliv? Og brænder du for at udvikle og skabe friluftsmuligheder i samspil med andre og under hensyntagen til naturen, samt formidle natur og friluftsmuligheder til andre?

Vi tilbyder et job med gode og engagerede kolleger på en enhed, hvor et godt og behageligt arbejdsklima samt et stærkt fagligt fællesskab vægtes højt.

Naturstyrelsen
Kystdirektoratet

Vil du med på holdet, der passer på Danmarks kystanlæg og hav? (tidsbegrænset stilling)

Lemvig eller Randbøl

På grund af tilgang af nye opgaver, søger Kystdirektoratet fuldmægtige til sagsbehandling efter kystbeskyttelseslovens regler om forvaltning af anlæg og aktiviteter på havet.

Kystdirektoratet er en attraktiv arbejdsplads kendetegnet ved udviklende opgaver, godt humør, et skarpt blik for omverdenens krav og forventninger samt dygtige og engagerede medarbejdere og ledere.

Kystdirektoratet
Kystdirektoratet

AC-fuldmægtige til sagsbehandling af sager i kystzonen (midlertidig ansættelse)

Lemvig

Udviklingen af de danske kyster er en opgave med stor bevågenhed og mange interessenter. Vil du bruge dine kompetencer til at løse opgaver, der sikrer balancen imellem anvendelse og hensyn til kystnaturen?

Du bliver en del af vores team inden for varetagelse af naturbeskyttelseslovens bestemmelser om strandbeskyttelse og klitfredning, der har til formål at bevare de åbne kyster og de landskabelige, naturmæssige og rekreative værdier, der er knyttet til kysterne. Udover konkret sagsbehandling af ansøgninger og anmeldelser mv., vil du afhængigt af dine kompetencer også kunne komme til at indgå i andre opgaver og medvirke ved udvikling og optimering af sagsbehandlingen.

Kystdirektoratet
Naturstyrelsen

Skovarbejder til Naturstyrelsen Vestjylland

Lemvig

Brænder du for at arbejde med natur og biodiversitet, og kunne du tænke dig et job på en af Danmarks smukkeste arbejdspladser?

Hos Naturstyrelsen Vestjylland søger vi en ny kollega med erfaring med naturnær skovdrift til at indgå i vores skovarbejderteam.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for friluftsliv og naturforvaltning med hovedvægt på at øge biodiversiteten samt generelt at bidrage til en rigere natur på alle Naturstyrelsens arealer i Vestjylland.

Naturstyrelsen
Gem
Indrykket:
Hentet fra JobStafet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV