5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NOV Flexibles, NOV

Maintenance technician

Kalundborg

FLEXIBLES er en ud af kun tre leverandører på verdensmarkedet, der behersker den avancerede rørteknologi at tilføre værdifuld olie og gas fra havbunden sikkert til overfladen.

Som vedligeholdelsestekniker hos FLEXIBLES skal du sikre, at produktionen er mekanisk vedligeholdt i henhold til tidsplanen i PM5 samt forslag fra OPE.

Diverse små ændringer og projektarbejde er også en del af din arbejdsdag, så du har indflydelse på installationer, som senere skal serviceres og vedligeholdes. Det er herudover vedligeholdelsesteknikerens ansvar at rapportere sikkerhedsforhold og adressere disse til den eller de ansvarlige.

NOV Flexibles, NOV
Kalundborg Forsyning A/S

Driftsspecialist

Kalundborg

Ønsker du at arbejde i en spændende virksomhed i vækst, der værdsætter innovation og bæredygtighed, og har du erfaring med blandt andet drift af et renseanlæg på specialistniveau?

Kalundborg Forsyning søger en dygtig medarbejder til en nyoprettet stilling som driftsspecialist til renseanlæg, der går forrest i det daglige arbejde med forsyningens renseanlæg og samtidig har et øje for fremtidige ændringer, optimeringer og evt. udbygninger af forsyningens anlæg.

Kalundborg Forsyning A/S
Beritech A/S

Construction Manager

Kalundborg

Har du erfaring med opbygning af rørarbejde og procesanlæg indenfor farma- eller fødevareindustrien?

Som Construction Manager hos Beritech kommer du til at spille en vigtig rolle, hvor du får ansvaret for både projektplanlægning og ledelse af eget team på 5-40 medarbejdere, afhængig af projektets størrelse.

Din rolle vil indebære direkte kontakt med vores kunder samt aktiv deltagelse i alle faser af projekterne fra planlægning til eksekvering, så vi sikrer, at projekterne lever op til de højeste standarder og er i overensstemmelse med både kundens behov og gældende regulativer.

Alumichem A/S

Operatør til Produktionen i Kalundborg

Kalundborg

Har du mod på at prøve kræfter med lidt af hvert i vores produktion af vandrensningsløsninger, og har du hvad der skal til for at indgå i et team, hvor sikkerhed og samarbejde er afgørende?

Det er ikke så vigtigt hvilken baggrund du kommer fra, vi sørger for at du bliver oplært/uddannet i dine arbejdsopgaver!

Dine arbejdsopgaver bliver:

  • Overvågning af maskiner under drift.
  • Udføre og hjælpe til ved omstillinger på maskinen, når der skiftes til et andet produkt.
  • Rengøring af produktionsudstyr.
Gem

Plast svejser søges (område 1100 -9900)

Kalundborg

Vi søger både lokalt og gode folk, som vil ligge ude.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV