33 job matcher din søgning 33 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danish Crown Foods
Vi søger produktionsmedarbejdere

Danish Crown Foods

Har du en positiv indstilling til dit arbejde og lyst til at bruge dine hænder til at skabe resultater? Så har du her muligheden for at blive en del af en international koncern, hvor der altid er fart over feltet.

Vi har brug for flere folk til både at producere og pakke vores varer. Vores forventning er, at vi skal lære en stor del af vores nye medarbejdere op fra bunden, så hvis du har en passion for håndværk og kvalitet, så er dette din chance for at blive en del af Danish Crown Foods.

Alt efter dine kvalifikationer og dit interesseområde kommer du til at arbejde på f.eks. fremstillingen eller pakkeriet med mulighed for variation. Du vil være timelønnet, og oplæringen foregår som sidemandsoplæring.

Danish Crown Foods
Müller Gas Equipment A/S
Medarbejdere til værktøjsafdeling og bearbejdningsafdeling

Müller Gas Equipment A/S, Sønderborg

Til vores værktøjsafdeling og bearbejdningsafdeling søges medarbejdere til hurtigst mulig tiltrædelse:

Vi søger en medarbejder til vores daghold i vores værktøjsafdeling. Det job, du skal varetage, består i fremstilling af smedeforme, bakker og gribere til vores robotter, der bliver fræset på en 5-akslet DMG – DMU 75-monoblock. Det er vigtigt, at du har erfaring med CNC-maskiner og er kvalitetsbevidst. Løn efter kvalifikationer.

Vi søger yderligere en medarbejder til vores daghold i vores bearbejdningsafdeling som industritekniker / opstiller til indkøring af forskellige bearbejdninger af vores flaskeventiler. Du skal være fortrolig med bearbejdningsmaskiner DMG, NHX 4000, Matsuura. Det er vigtigt, at du har erfaring med CNC-maskiner og er kvalitetsbevidst. Løn efter kvalifikationer.

Müller Gas Equipment A/S
DANISH CROWN A/S
Smed/automatik/mekaniker til dag- og aftenhold

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Har du højt humør, højt drive og kan du godt lide at kaste dig ud i nye udfordringer? Er du samtidig uddannet inden for smede- eller mekanikerfaget, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri?

Den ledige stilling ønskes besat til turnus dag/ aften. Der kan forekomme enkelte dage til reparation og vedligehold i weekenden. Dine primære opgaver med at holde produktionen i kontinuerlig drift bliver:
 • Reparation.
 • Service og vedligehold.
 • Tilsyn af maskinparken
DANISH CROWN A/S
Øland Ventilation A/SMedarbejder til produktionen

Øland Ventilation A/S, Aabenraa

Er du god til at tage fat? Har du flair for godt håndværk? Er du mødestabil og kan indgå i et team? Så kunne dette job være en god mulighed for dig.

Som medarbejder i produktionen hos Øland, er det vigtigt at du er mødestabil og kan indgå i et team. Når du starter i produktionen, vil du blive ført igennem et ”on-boarding program” på 4 uger, hvor du blandt andet vil få en grundig introduktion til de maskiner du skal anvende. Derfor er det ingen betingelse at du har relevant erfaring, men selvfølgelig en fordel for dig. Det vigtigste for os er, at du har gåpåmod, kan samarbejde, og er en stabil arbejdskraft.

Abena Produktion A/S
Produktionsmedarbejder og ferieafløser

Abena Produktion A/S, Aabenraa

Motiveres du af at arbejde i et højt tempo, og vil du være en del af en virksomhed i udvikling, så kan du blive vores nye medarbejder hos Abena Produktion.

Som produktionsmedarbejder/proceskontrol skal du være med til at sikre en optimal drift på produktionsanlægget i forhold til de givne produktspecifikationer med fokus på høj kvalitet og produktivitet.

Dine arbejdsopgaver indeholder:

 • Sikre en optimal drift i pakkeområdet, som er tilpasset hovedmaskinens driftshastighed.
 • Foretage løbende kvalitetssikring af emballage og det færdigemballerede produkt jf. tjekskemaerne
 • Udføre proceskontrol i den løbende produktionsproces , herunder udfyldelse af diverse tjekskemaer
Abena Produktion A/S
Steel Products Aage Østergaard
VI SØGER MEDARBEJDERE TIL PRODUKTIONEN

Steel Products Aage Østergaard, Horsens/Nordborg

Vi fremstiller metalkomponenter på hydrauliske presser, og søger operatører/opstillere. Vi søger både faglærte og ufaglærte, med og uden erfaring. Vi oplærer dig, så du kan varetage de aftalte arbejdsopgaver

Steel Products Aage Østergaard

Du vil få ansvar for dine egne områder, og mulighed for samarbejde med gode kollegaer. Det vil være en fordel hvis du har truckkort og erfaring med maskiner. Har du ingen erfaring, men interesse i at arbejde med presser og metalproduktion, er du velkommen til at søge.

Det er et arbejde, hvor man bruger sin fysik, og man skal ikke have noget imod at stå, gå og løfte i løbet af dagen. Det er typisk dagholdsarbejde. Vi har en rigtig god stemning på fabrikken, og kollegaerne er alle meget hjælpsomme.

Steel Products Aage Østergaard
Danfoss A/S
Målecentermedarbejder (ID: 17661)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Power Solutions, SVS Divisonens målecenter søger en medarbejder, der kan servicere områdets kunder med opmmålinger samt indskrivning af varer.

Arbejdsopgaver:

 • Opmåling af henholdsvis mekaniske og elektriske komponenter til SVS.
 • Programmere ved målemaskiner, 3K-målemaskine/ruhedsmaskine/rundhedsmaskine.
 • Registrere varer i SAP.
 • Indskrivning og udskrivning af varer samt fortage retur sendinger til leverandør.
 • Medvirke til at opdatering af kontrolinstruktioner.
Danfoss A/S
Danitech A/S
Montør til produktion af hydraulikslanger søges

Danitech A/S, Haderslev

Vi søger en dygtig montør til produktion af hydraulikslanger. Disse produceres kundespecifikke i et større og mindre antal og i mange forskellige størrelser.

DANITECH

Vi har brug for en alsidig montør, som er åben for arbejdet med nye teknologier og optimering af arbejdsopgaverne og arbejdspladsen. Så sidder hænderne rigtigt på dig, kan du være personen vi har brug for.

Dine primære arbejdsopgaver vil være produktion af hydraulikslanger, men andre opgaver på værkstedet kan forekomme.

Danitech A/S
Danfoss Power Solutions
Faglært til Bearbejdningscenter (ID: 15862)

Danfoss Power Solutions, Nordborg

Danfoss Power Solutions søger en engageret og dygtig faglært kollega til vores team i modul bearbejdning. Afdelingen bearbejder moduler til vores PVG-ventiler.

Jobbet:

 • Maskinbetjening af Hone-linje bestående af termisk afgrater, bejdser, kugler i presser og Kadia-honer.
 • Varetage op- og omstillinger, samt medvirke ved procesoptimering og produktindkøring.
 • Foretage kvalitetskontrol iht. kontrolplaner – fejlfinding og justering af maskine og værktøjer så der sikres optimal drift, kvalitet og produktivitet.
Danfoss Power Solutions
Arla Foods amba
Production/Packaging Operator - Christiansfeld

Arla Foods amba

Vi SØGER en ny kollega til Team Eksport daghold.

Mødetider kl. 06.00 – kl. 14.00.

Det bliver en kombineret opgave På DBE-kontor samt pakkeopgaver.

Vigtigt at du arbejder struktureret og ”kan have mange bolde i luften”.

Gerne SAP kendskab/nemt ved systemer.

Weekendarbejde hver 4. uge

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Warehouse Operator - Christiansfeld

Arla Foods amba

Vi søger en ny medarbejder til Terminalens Daghold.

TEAM EKSPORT

Enggageret, positiv, fleksibel og stabil.

Truckkort en fordel.

Mødetider kl. 6.00- kl.14.00

Arbejde hver 4. weekend.

Arla Foods amba
Danfoss Power Solutions
Maskinoperatør - weekendhold (ID: 17603)

Danfoss Power Solutions, Nordborg

Danfoss Power Solutions, Work Function Division søger en dygtig og engageret medarbejder til en operatørstilling i bearbejdning. Da jobbet som udgangspunkt foregår på weekendhold, forventes det at man er selvhjulpen og har teknisk flair.

Jobbet:

 • Jobbet indebærer betjening af slibemaskine, CNC, kvalitetskontrol og måletekniske opgaver.
 • Skal kunne foretage om-/opstillinger.
 • Holde maskiner og område rent og i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand for derigennem at sikre optimal drift, kvalitet og produktivitet.
Danfoss Power Solutions
Pharma Nord
Lagermedarbejder

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nord er en international medicinalvirksomhed i vækst, hvis produkter forhandles i mere end 45 lande. Vi søger i denne forbindelse en ny Lagermedarbejder, som skal være en del af vores travle og dygtige lagerteam i Vojens.

Vores lager håndterer al varemodtagelse og servicerer vores produktion med råvarer og halvfabrikat. Derudover foretages der forsendelser til private forbrugere, butikker og distributører. Da lageret består af kosttilskud og lægemidler, er der særlige krav til vores lagerstyring, som bl.a. omfatter karantænelager, batchstyring og lokationsstyring. Vi tilbyder derfor en grundig oplæring til ansøgere, som ikke har erfaring inden for dette.

Vi tilbyder

 • Et job i en dynamisk, international virksomhed med et godt og positivt arbejdsmiljø.
 • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder med mulighed for tværfagligt samarbejde.
 • Stor berøringsflade i en organisation med mange dygtige kollegaer.
Pharma Nord
Danfoss A/S
Faglært medarbejder til maskinbetjening samt vedligehold (ID: 15930)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Power Solutions, Work Function Division søger en dygtig og engageret medarbejder til en alsidig stilling i bearbejdning.

Du bliver vigtig del af produktionsteamet der dækker ind for fraværende operatører i afdelingen, i perioder hvor alle maskiner er betjent, vil du skulle arbejde med bl.a. forebyggende vedligehold.

Jobbet:

 • At arbejde med forskellige maskiner.
 • Fejlfinde på mekanisk, pneumatisk, hydraulisk udstyr.
 • Holde maskiner og området rent samt i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand for derigennem at sikre optimal sikkerhed, kvalitet og drift.
Danfoss A/S
Pharma Nord
Teknisk operatør

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nords fremgang fortsætter, og vi søger derfor en teknisk operatør til vores pakkeri, som består af dag-, aften- og nathold. Vores produktionsafdeling omfatter fremstilling af tabletter og kapsler, hvorefter pakkeriet står for pakningen af produkterne, som sendes ud til ca. 40 forskellige markeder i verden.

Du vil som teknisk operatør få en central rolle i pakkeriet, hvor du skal sikre en gnidningsfri og optimal omstilling samt deltage i generel servicering af maskinerne i samarbejde med vores teknikerteam. Da vi til tider arbejder i et travlt og hektisk miljø, forventes det, at du er fleksibel i forbindelse med evt. over- og weekendarbejde.

Som vores nye tekniske operatør skal du bl.a. sikre:

 • Omstilling mellem produktvarianter.
 • Deltage i dokumentation og servicering af vores pakkemaskiner.
 • Deltagelse i fejlfinding og afhjælpning af driftsstop.
Pharma Nord
Pharma Nord
Produktionsmedarbejder

Pharma Nord, Vojens

Vi søger produktionsmedarbejdere til vores kapsel- og tabletproduktion, pakkeri samt til kvalitetssikring af produkterne. Som produktionsmedarbejder skal man være opmærksom på de krav om kvalitet og hygiejne, der er påkrævet i en medicinalvirksomhed.

Vi fremstiller vores produkter efter GMP-reglerne (Good Manufacturing Practice). Det betyder, at vores produkter gennemgår omfattende produktionsprocesser, der skal sikre, at vores kosttilskud og lægemidler fremstilles efter ensartede og høje kvalitetstnormer.

Du kommer i denne forbindelse til at arbejde med:

Pharma Nord
 • Fremstilling samt grundig gennemgang og kvalitetssikring af kapsler og tabletter.
 • Pakning af kapsler og tabletter til færdigvarer.
 • Overvågning, kontrol og sikring af, at produkterne lever op til vores høje kvalitetskrav.
Pharma Nord
Arla Foods amba
Mejeriarbejder til tapperi nathold på Christiansfeld mejeri

Arla Foods amba

Som mejeriarbejder eller Mejerist på Christiansfeld mejeri kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 380 gode og glade kolleger.

Arbejdet kræver, at du har et godt overblik, er meget kvalitetsbevidst og tager ejerskab i dine opgaver. Din arbejdsdag vil kræve stort fokus på bl.a. følgende:

 • Bidrage til et sundt arbejdsklima, med stort fokus på et sikkert arbejdsmiljø
 • Arbejde med LEAN i hverdagen
 • Samarbejde på tværs mellem flere afdelinger.
Arla Foods amba
Pharma Nord
Værkførerassistent til aftenhold

Pharma Nord, Vojens

Pharma Nords fremgang fortsætter, og vi søger derfor en værkførerassistent til en nyoprettet stilling til vores aftenhold i produktionen, som på nuværende tidspunkt består af 30 medarbejdere.

Vi ønsker at udvikle og optimere produktionens drift på aftenholdet og søger derfor en medarbejder med bred teknisk/mekanisk forståelse, som kan og vil gå praktisk til hånde.

Som værkførerassistent i produktionen, skal du assistere produktions- og driftsfunktionerne i tæt samarbejde med vores værkførere, driftsledere samt teknikerteam. Du vil gennemgå et forløb med grundig oplæring, hvilket giver dig et indgående kendskab til netop vores produktionsudstyr og arbejdsprocesser.

Pharma Nord
Ege Carpets A/S
Operatører til skiftehold (dag/aften)

Ege Carpets A/S, Gram

Vi søger to fleksible medarbejdere til vores produktion i Gram.

Ege Carpets

Du vil skulle arbejde på skiftehold, hvor 2 uger er på daghold og 1 uge på aftenhold (man-tors). Der er tale om operatørarbejde ved forskellige maskiner i vores moderne produktionsanlæg. Du skal kontrollere kvalitet og farver, hvorfor det er et krav, at du har et godt farvesyn, dvs. ikke er farveblind.

Vi forventer:

 • Du har relevant erfaring
 • Du kan arbejde selvstændigt
 • Du har teknisk snilde og interesse i at arbejde med tekstil og maskiner
 • Du er fleksibel og mødestabil
 • Du kan samarbejde med kolleger
Ege Carpets A/S
AVK Plast A/S
Værktøjsmager

AVK Plast A/S, Ribe

Vi vokser, og søger derfor en dygtig og erfaren kollega til at indgå i et team af dedikerede værktøjsmagere på vores formværksted. Jobbet består i at fremstille nye værktøjer til sprøjtestøbning af plastemner i både varierende størrelse og kompleksitet, samt vedligeholdelse og reparationer af de eksisterende værktøjer. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med projektafdelingen og produktionen.

Vi søger en værktøjsmager med erfaring indenfor værktøjsmagerfaget.

Arbejdsopgaverne vil primært være:

 • Fremstilling af nye værktøjer samt værktøjsændringer
 • Fremstilling af reservedele
 • Vedligehold/indsatsskift/reparationer/skruestiksarbejde
 • Fejlfinding samt optimeringer
AVK Plast A/S