17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
Jobindex A/S
Plastmager – få vores produktion til at køre på skinner

Jobindex A/S søger for Dan Tools A/S i Grevinge

Vil du bruge dine evner inden for sprøjtestøbning i en virksomhed, hvor du virkelig kan udvikle dig?

Så bliv en del Dan Tools og indgå i et stærkt plastteam på 4 kolleger med høj faglighed og et godt sammenhold.

”Hos os bliver dine ideer og ønsker for fremtiden hørt. Der er retning og styr på hverdagen, og du kommer ikke bare til at stå og trykke på knapper – du bliver virkelig udfordret og inddraget i vores udviklingsprojekter,” fortæller din kommende leder Ali Al-kalemji.

Interesseret? Så læs mere her og se, hvordan du bliver vores nye kollega.

Nordic Sugar A/SVedligeholdelsesteknikere/procesoperatører

Nordic Sugar A/S, Nykøbing F

Vi søger dygtige og engageret medarbejdere med håndværksmæssig baggrund til at sikre driften af fabrikken i kampagnen som operatører og til at vedligeholde vores produktionsanlæg i mellemkampagnen.

På Nordic Sugar Nykøbing produceres op mod 100 tons sukker i timen i produktionsperioden (kampagnen) fra medio september til medio januar. Her kører fabrikken i kontinuerlig 3-holdsdrift.

Faglige kvalifikationer og kompetencer:

 • Du har en faglig uddannelse som industritekniker, landbrugs-/maskinsmed eller mekaniker, alternativt elektriker, automatik tekniker eller procesoperatør
 • Erfaring med reparation og forebyggende vedligehold af maskiner/tekniske anlæg
 • Kendskab til fejlsøgning på maskin- og procesanlæg
PeopleLinkPlastmager

PeopleLink søger for Ortofon A/S i Nakskov

Er du ekspert i plast og sprøjtestøbning og klar på en hverdag, hvor dine kompetencer inden for fremstilling af højkvalitetsplastemner vil blive udfordret? Og har du lyst til at blive en del af en virksomhed, hvor finmekanik, kvalitet og innovation spiller en stor rolle? Så er du måske Ortofons nye plastmager.

Ortofon løser komplekse sprøjtestøbeopgaver, både med komponenter til egne produkter og som underleverandør til kunder. Begge dele med høje krav til materialer, tolerancer og kvalitet. I stillingen bliver du omdrejningspunktet for, at udviklingsafdelingens konstruktioner bliver indkørt og efterfølgende produceret på Ortofons specialiserede mikrostøbemaskiner.

Dine væsentligste opgaver er:

 • Support til udviklingsafdelingen, herunder prototypefremstilling og sparring omkring emners producérbarhed
 • Kontakt med eksterne leverandører af støbeforme
 • Maskinindstillinger, 0-serier og implementering af nye produkter
Ardagh Glass Holmegaard A/SReparatør

Ardagh Glass Holmegaard A/S

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed med gode og kompetente kolleger, en uformel omgangstone og stolte traditioner indenfor branchen, så lad os høre fra dig.

For stillingen gælder, at du vil indgå i et team af reparatører, som holder vores IS-maskiner (glasstøbemaskiner) i driftsklar stand.

Opgaverne omhandler primært:

 • Fejlfinding og reparation på producerende IS-maskiner.
 • Deltage i skiftninger på IS-maskiner
 • Forefaldende opgaver på værkstedet
Energinet
Vedligeholdelsestekniker med el-teknisk baggrund til Stenlille Gaslager

Energinet, Nyrup

Energinet

Vær med til at sikre den tekniske drift og udvikling på vores højteknologiske anlæg. Som vores nye vedligeholdelsestekniker bliver du del af et hold bestående af 14 medarbejdere, der hver dag bidrager til gasforsyningssikkerheden i Danmark, når vi leverer gas i tilfælde af leveringssvigt og ved sæsonudjævning af naturgas fra Nordsøen.

I tæt samarbejde med de øvrige vedligeholdelsesteknikere er din vigtigste opgave at stå for den daglige drift samt tilsyn, fejlfinding og forebyggende vedligehold af vores naturgasinstallationer på Stenlille Gaslager, som er et risikoanlæg og derfor har skærpede sikkerhedsregler. Du får dit eget ansvarsområde og varetager samtidig daglig kontakt og tilsyn med underleverandører.

Glæd dig til et spændende og afvekslende job, hvor du arbejder selvstændigt med dine opgaver og træffer beslutninger på egen hånd.

Energinet
Nihola Cykler
Ladcykel-montør – gerne med smede- eller mekanikerbaggrund

Nihola Cykler, Kirke Såby

Med udgangspunkt i det gode håndværk producerer og sælger Nihola Cykler egenudviklede trehjulede ladcykler til børnefamilier, institutions- og erhvervsbrug.

Vi har ambitioner om at blive verdens førende producent af ladcykler. Vi har i dag eksport til omkring 350 forhandlere fordelt over 38 lande.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Montage af nye Nihola-cykler fra råt, malet stel til færdigmonteret og kvalitetstestet cykel (hovedsageligt fire grundmodeller).
 • En del er montage af special-Nihola-cykler med bl.a. el-motorer, specialkasser og dele.
DeZignated ApS
Teknisk produktansvarlig til Luftfartsindustrien

DeZignated ApS søger for Vestergaard Company A/S i Roskilde

Kunne du tænke dig en stilling som teknisk nøgleperson og være bindeled mellem salg, kunder, teknik, service og produktion? Vil du være en del af et teknisk stærkt og højkompetent team, som varetager en hel unik produktportefølje i et internationalt miljø med leverancer til luftfartsindustrien worldwide?

Rollen som produktansvarlig er placeret i Technical Division og nærmere bestemt i Project Engineering-afdelingen, som består af 9 personer. Afdelingen varetager den fortsatte udvikling og produktoptimering af Vestergaards produkter samt sikring af, at produkterne til enhver tid lever op til kravspecifikationerne og Vestergaards høje kvalitetsstandarder.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver er følgende:

 • Sikre optimering af Vestergaards eksisterende produkter
 • Produktforbedringer, ideudvikling og optimering af produkter (vi lytter til vores kunders ønsker)
JKSIndustritekniker til CNC dreje- eller fræseteknik

JKS søger for NFI Nordisk Finmekanik i Tappernøje

JKS CAREER søger for NFI Nordisk Finmekanik A/S i Tappernøje en dygtig og erfaringsrig industritekniker til en selvstændig og spændende stilling. Et job hvor du får medindflydelse omkring det udstyr og de værktøjer, du arbejder med – et job hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten, og hvor der er hurtig vej til handling. Du får mulighed for at arbejde med specialfremstillede emner, og du er med til at opretholde en høj kvalitet, og du kommer dagligt til at arbejde med spændende og udfordrende opgaver inden for 3-, 4- & 5-akset CNC-styrede maskiner.

Du får ansvar for at sikre den rette programmering, opstilling og igangsætning af komplekse highend emner samt produktionsoptimering på forskellige CNC-bearbejdningsmaskiner; Brother, Citizen, Haas, Miyano, Mori Seiki, Nakamura, Tornos, og dette med høj akkuratesse og præcision i små tolerancer og finmekaniske emner.

Betongruppen RBR
Operatører til belægningsstensfabrik

Betongruppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup syd for Næstved, søger vi to operatører til rumlemaskinen og produktion af carportstolper. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligt-opfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Som operatør skal du indgå i et team bestående af 3 kollegaer, der på 2 holds skift betjener vores rumle-maskine og vores produktion af carportstolper. I samarbejde med den øvrige del af teamet, deltager du i vedligeholdelse og rengøring af produktionsområdet. Du vil modtage en grundig oplæring i processerne.

Kvalifikationer

 • Du er kvalitetsbevidst med et godt overblik
 • Du har truckcertifikat
 • Du er fleksibel, energisk og mødestabil
Betongruppen RBR
Eurowrap A/STrykker til flexo- og dybtryk

Eurowrap A/S, Ringsted

Med reference til værkføreren har du ansvar for primært at trykke gavepapir som produceres på flexo- og dybtryksmaskiner. Her indgår du i et team, der har ansvar for at produktionen gennemføres så effektivt som muligt på virksomhedens maskinpark.

Du vil ligeledes skulle løse opgaver i andre dele af produktionen, når behovet opstår i forbindelse med virksomhedens sæson.

Du tilbydes en spændende stilling med erfarne kollegaer. Du får mulighed for (om nødvendigt) at lære et ”håndværk” – det at køre en trykmaskine. Det forventes, at du inden for en periode kan fungere som den ansvarlige på et hold samt tage ansvar for at oplære nye medarbejdere.

Thermo Fisher Scientific
Operatør – aftenhold

Thermo Fisher Scientific, Roskilde

Vi søger en ny Operatør til vores aftenhold i vores produktion i Roskilde. Du vil arbejde med korrekt håndtering og pakning af produkter efter gældende regler/procedurer. Arbejdstiden følger virksomhedens gældende årsværk, og tidsrummet er p.t. 14:24-22:12 – med arbejdstid hver 5. weekend.

Hvad du blandt andet vil skulle lave:

 • Bidrage til et sikkert arbejdsmiljø
 • Kvalitetssikring af eget arbejde
 • Håndtering af produkter og dokumentation efter virksomhedens krav og GMP-standarder
Thermo Fisher Scientific
Haribo Produktion A/SOperatører til skifteholdsarbejde i produktionen og pakkeriet

Haribo Produktion A/S, Faxe

Har du lyst til at arbejde for et af Danmarks mest kendte og største slikbrands?

Haribo ansætter løbende nye operatører til skifteholdsarbejde, hvor arbejdstiden skifter ugevis mellem daghold og aftenhold på hverdage fra mandag til fredag.

Vi tilbyder

 • Gode ansættelsesforhold i en spændende og travl hverdag, hvor der lægges vægt på et åbent og uformelt arbejdsklima med dygtige og engagerede kolleger og med respekt for hinanden og selskabets værdier.
 • Aflønning sker i henhold til overenskomst mellem NNF og DI, derudover tilbydes en række personalegoder som eksempelvis firmabetalt sundhedsforsikring m.m.
 • Det er Haribos mål, at der altid arbejdes for videreudvikling af et godt og sikkert arbejdsmiljø.
Er du vores nye specialarbejder/maskinoperatør.
Er du vores nye specialarbejder/maskinpasser?
Finmekanisk Fabrik Aps, Vordingborg
Jobcenter
Alucast i Lille Skensved søger en medarbejdende leder/ produktionschef/støbemester til spændende opgaver
Alucast har mere end 75 års erfaring i støbte alu-dele til industrien.
ALUCAST J B APS, Lille Skensved
Jobcenter
Procesoperatør/ Slagter til pakkeri
Kom og bliv en del af vores dygtige produktions team.
HOLMEGAARDS DELI ApS, Holmegaard
Jobcenter
Industritekniker med erfaring indenfor CNC programmering og betjening søges
Vi er en yngre succesfuld virksomhed, som forarbejder tekniske emner i plast – CNC fræsning og drejning.
BN-PLAST TEKNIK ApS, Hårlev
Jobcenter