2 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

2 jobannoncer

Gem
Arla Foods amba

Pakkeoperatører til natholdet på Arla Foods Holstebro Mejeri

Drømmer du om et job hvor du bliver udfordret fagligt og personligt og hvor du i samarbejde med dine kolleger, bidrager til at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag, så har du nu muligheden som pakkeoperatør på Holstebro Mejeri.

Jobbet kræver teknisk forståelse, da vi hver dag skal sikre at maskinerne kører optimalt. Din hverdag kommer typisk til at bestå af at overvåge og betjene pakkemaskinerne. Du har fokus på løbende forbedringer, spild, hygiejne og sikring af den gode kvalitet.

Arla Foods amba
Gem
Arla Foods amba

Pakkerioperatør til weekendhold - Holstebro Mejeri

Drømmer du om et job, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt, og hvor du i samarbejde med dine kolleger, bidrager til, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag?

Jobbet som pakkerioperatør kræver teknisk forståelse, da vi hver dag skal sikre, at maskinerne kører optimalt for, at vi kan leve op til vores høje krav. Din hverdag kommer typisk til at bestå af at overvåge og betjene pakkemaskinerne. Du har fokus på løbende forbedringer, spild og hygiejne for at sikre opretholdelse af den gode kvalitet.

Arla Foods amba

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV