9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ProfilpartnersSERVICECHEF TIL FØRENDE SPECIALIST INDEN FOR LEVERING AF PAKKEMASKINER OG EMBALLAGEMATERIALER

Profilpartners søger for USP Ubro SystemPac A/S i Herlev

Med reference til virksomhedens CEO får du ansvaret for serviceafdelingen, de 3 tilknyttede serviceteknikere og en servicekoordinator.

Du leder og fordeler arbejdet i afdelingen og fungerer som teknisk sparringspartner, hvis der opstår et teknisk problem, serviceteknikerne ikke lige selv kan løse.

Du bliver teknisk ansvarlig for halv- & fuldautomatiske maskiner - herunder også dokumentation samt kunde- og leverandørkontakt. Ligesom du får ansvaret for overholdelse og udbygningen af serviceaftaler.

Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

ConvaTec, Papyro-Tex A/SElektriker/automatikmekaniker, daghold

ConvaTec, Papyro-Tex A/S, Herlev

Har du lyst til en varierende arbejdsdag, og har du evnerne til at agere i et højautomatiseret produktionsmiljø? Så har vi jobbet...

Til Papyro-Tex i Herlev søger en struktureret og selvstændig elektriker eller automatikmekaniker til vores tekniske team, som består af 4 smede og 2 elektrikere. Arbejdet vil hovedsageligt bestå i vedligehold og fejlfinding af vores produktionsanlæg samt optimering og indkøring af maskiner og udstyr. Vores produktionsudstyr omfatter bl.a. anlæg til ekstrudering af plast, skæremaskiner, robotter, trykmaskiner, mixerudstyr og viklere.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

  • Fejlfinding og vedligehold af produktionsudstyr og bygninger
  • Kontakt til maskinleverandører
  • Koordinering af opgaver med eksternt el-firma
  • Deltage i projektarbejde ved ombygning af eksisterende udstyr samt nyindkøb
CuriaTechnical Supporter, el-komponenter

Curia søger for Eaton Danmark i Herlev

Vil du håndtere tekniske forespørgsler og kvalitetsrelaterede henvendelser fra kunder og egne medarbejdere? Så er du måske den nye Technical Supporter til Eaton Danmark! Du giver kunden den bedst mulige service

Som Technical Supporter håndterer du teknisk og kvalitetsrelateret support til Eatons kunder. Du refererer til Sales Manageren, og helt konkret kommer du til at arbejde med følgende:

  • Applikationsstøtte og hjælp til produktvalg overfor slutkunden og interne medarbejdere.
  • Reklamations- og RMA-håndtering samt agere som kvalitetsansvarlig.
  • Træning af kunder og interne medarbejdere i produkter.

Du kommer til at have din daglige gang på kontoret i Herlev, hvor du har et tæt samarbejde med dine 6 kollegaer i Intern Salg & Teknisk Support.

CuriaInside Sales & Technical Support Manager - medlem af ledergruppen

Curia søger for Eaton i Herlev

Du får det bedste fra to verdener – Eaton med 92.000 medarbejdere bag den danske organisation med ca. 30 medarbejdere. Der er rig mulighed for personlig udvikling!

Her er en stilling hvor der er fokus på ledelsesrollen, og du får stor mulighed for at sætte dit præg på afdelingen og Eaton Danmark, da man står overfor en større udvikling af organisationen samt opgradering af systemer og procedurer.

Du får også muligheden for at prøve dig selv af på distanceledelse, da nogle af dine indirekte medarbejdere, fysisk befinder sig i Budapest.

Som en del af ledergruppen i Danmark bidrager du til hele virksomhedens udvikling, og får mange internationale kontakter og kollegaer der kan hjælpe og inspirere dig.

Mercuri Urval
Intern sælger

Mercuri Urval søger for MT Spray A/S i Herlev

Teknisk kundeservice og salgssupport.

Som intern sælger vil du i samspil med dine fem kolleger sørge for at skabe et godt arbejdsmiljø med teknisk support og rådgivning af kunderne. Du kommer således til at beskæftige dig med alt, der giver MT Sprays kunder værdi, og som internt gør, at sælgerne kan få endnu mere tid ude hos kunderne.

Arbejdsopgaverne vil typisk bestå af følgende:

  • Rådgivning og ordrebehandling af kunder – telefonisk og skriftligt fra A-Z
  • Skabe øget salg i dialog med kunder (udarbejdelse af tilbud, bestilling og fremsendelse af materialer mv.)
  • Koordinering på tværs af organisationen – understøttelse af de eksterne sælgere
Mercuri Urval
Fagleder til el-området i Center for ejendomme på Herlev Hospital
Region Hovedstaden Har du ledelseserfaring og stor viden inden for EL/CTS/BMS området?
Region Hovedstaden, Herlev
Region Hovedstaden
Indrykket: 
Ventilationstekniker til Center for Ejendomme, Herlev Hospital
Region Hovedstaden Har du lyst til, sammen med vores vvs-montører, at få hospitalet til at fungere optimalt?
Region Hovedstaden, Herlev
Region Hovedstaden
Indrykket: 
Elektriker til El & BMS
Region Hovedstaden Ønsker du et spændende job hvor du får behov for at bruge din tekniske viden og arbejde i en virksomhed i rivende udvikling?
Region Hovedstaden, Herlev
Region Hovedstaden
Indrykket: