3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Mercantec

Underviser søges til elektronik-uddannelsen

Viborg

Har du bred erfaring med elektronik, og har du lyst til at dele ud af din viden til den kommende generation af teknikere?

På Mercantec er vi endnu en gang blevet overrasket over, hvor mange nye elever vi har fået på elektronikfagteknikeruddannelsen, og vi søger derfor endnu en kollega til vores underviserteam.

Du bliver en del af et team, hvor vi har fokus på at gøre hver enkelt elev så dygtig som muligt. Vi støtter op om hinanden og hinandens faglighed. Vi deler idéer og udvikler vores undervisning og metoder for at give vores elever den bedst mulige uddannelse.

Mercantec
Gem
ELCON

Overmontør til Elcon Viborg

Viborg

Vi søger en overmontør til vores E-mobility-hold som lige nu består af 11 dedikerede medarbejdere. Stillingen vil give dig en hverdag, hvor du løser alt fra lederopgaver på kontoret til el-opgaver ude hos kunden.

I ELCON er vi førende inden for opsætning af ladeløsninger til elbiler, fordi vi ønsker at fremme grøn energi, og vi tror på, at det skal være nemt at køre elbil. Tror du også på en grønnere fremtid, og vil du være med til at realisere vores mission, så har vi en plads til dig på holdet.

ELCON
Gem
Evida

Teknisk rådgiver til gasinstallationer og sikkerhed

Middelfart, Nyrup eller Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsVil du arbejde med sikkerhed og beredskab i Evida, som ejer Danmarks gasdistributionssystem? Så skal du være teknisk rådgiver til myndighedsopgaver og beredskabsaktiviteter hos Evida

I Evida søger vi en engageret kollega til at udføre myndighedsbehandling på erhvervs-, industri- og procesinstallationer og holde øje med sikkerheden på gasinstallationer i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen, herunder rådgivning af potentielle og nye gaskunder.

Evida

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV