3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PRONOR IndustriTeknik as

Afdelingsleder til PRONORs El & Automationsafdeling i Aarhus

Vi søger en engageret og udadvendt afdelingsleder til vores El & Automationsafdeling. El & Automationsafdelingen har tre medarbejdere, men skal udvikles til mere end det dobbelte. Derudover skal du hjælpe med ledelsen af Elektroafdelingens 10 medarbejdere i spidsbelastningsperioder samt ferieperioder.

Du forstår at holde mange bolde i luften og evner at sætte dig ind i nye områder. Du har sikkert erfaring med PLC-programmering og CAD-konstruktion som SEE Electrical eller PC-Schematic.

Advansor A/S

Pressure Test

Brabrand

For English version, click the title.

Se video om Advansor A/S som arbejdsplads

Vi søger en kollega til trykprøvning af køleanlæg og varmepumper til at blive en del af et internationalt team, drevet af at levere de bedste kundeløsninger.

Du bliver en del af et veletableret team og kommer samtidigt til at indgå i samarbejde med kollegaer på tværs af produktionen, hvor I sammen er med til at sikre den høje kvalitet af vores produkter. Du vil blive en del af en sund virksomhed, med engagerede og dygtige medarbejdere.

Advansor A/S
Bravida Danmark A/S

ABA-serviceleder

Brabrand

Du bliver en del af et kompetent serviceteam, der sparrer og hjælper hinanden med brandtekniske kalkulationer og serviceopgaver hos vores kunder.

Vi repræsenterer innovation og god service – og betragter vores kunder som samarbejdspartnere. Hvilket også afspejler sig i din hverdag, som er alsidig og fleksibel og i høj grad koordineres af vores kunder og deres behov.

Bravida Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV