5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Østjysk Bilglas

Rudetekniker

Aarhus V eller Hadsten

Har du lyst til at blive en del af vores team af medarbejdere, som leverer kvalitetsarbejde til private, forsikringsselskaber, erhverv og værksteder?

Vi reparerer og skifter alle typer bilruder. Vi kører både ud til kunderne, og kunderne kommer til vores værksteder.

Du vil få en individuel, målrettet oplæring og kan i fremtiden være med til at sætte dit eget præg på virksomhedens fremtid.

Krüger A/S

Erfaren teamleder til el og automation til firma med grønne ambitioner

Aarhus V og Aalborg SØ

Teamledelse, el-teknisk rådgivning, projektering og design til gavn for vandmiljø og den grønne omstilling. Er det i dét krydsfelt, din erfaring, viden og interesse ligger? Så er du måske vores kommende teamleder!

Som teamleder bliver du en del af vores afdelingsledelse. Din primære opgave er at lede et team på 9 kompetente el-ingeniører og el-teknikere, så du sikrer, at teamet udvikler sig, trives, og besidder de nødvendige ressourcer.

Krüger A/S
Nordomatic A/S

Teknisk Projektleder søges til vores Herning eller Aarhus kontor

Aarhus V eller Herning

Drømmer du om en karriere som Teknisk Projektleder, hvor du bidrager til at gøre verden til et bedre sted ved at nedbringe CO2-udledningen hos Nordomatics kunder?

Kan du svare JA, hører vi rigtig gerne fra dig.

Som Teknisk Projektleder har du ansvaret for styring og optimering af BMS (Building Management System) og CTS (Central Tilstandskontrol og Styring) projekter fra opgaven er vundet til den er afleveret til kunden. Du får brede beføjelser og stor indflydelse på hele projektet fra start til slut.

Jysk CTS A/S

CTS-tekniker

Aarhus

Drømmer du om at være med til at programmere fremtidens CTS, IBI og belysning? Vil du gerne arbejde med hovedcenter og programmering?

Vi lover dig en spændende hverdag med mange forskellige opgaver, kunder og samarbejdspartnere. Når du bliver en del af teamet, kan du se frem til at være med til at programmere ud fra de nyeste standarder og få indsigt i højt komplicerede og avancerede anlæg. Hos os er betegnelsen "nørd" et hædersmærke.

Jysk CTS A/S

Overmontør indenfor Greentech

Aarhus V

Brænder du for at levere bæredygtige ladeløsninger, hvor du får mulighed for at bidrage aktivt til den grønne omstilling?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV