4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danish Agro Shoppen

Butiksassistent Shop Galten

Galten

Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig!

Du bliver en del af et lille team, hvor dine kolleger deler samme interesse som dig. Her hersker vores værdisæt ’Cultivating Value’ i det daglige og skaber stor værdi for både kunder og medarbejdere. Korrekt vejledning til vores kunder er hovedfokus og de fleste kunder bliver hurtigt velkendte ansigter. 

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

PRO&CO søger for Caldan Conveyor A/S
Gem
PRO&CO

Electrical Engineer til Control Systems

Galten

Som Electrical Engineer får du brug for dine el-tekniske værktøjer og viden om styringssystemer, for at understøtte og udvikle på kvaliteten af den eksisterende el-dokumentation.

Du skal vælge CALDAN, hvis du søger nye udfordringer i en alsidig rolle i et teknisk projektorienteret miljø indenfor conveyor-branchen.

Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og udforme din egen hverdag, herunder også fleksibilitet i dine arbejdstider.

PRO&CO
Junker Gerd Thorstein Bruun
Gem

Ufaglært arbejdsperson - erfaring med håndværk ønskes

Galten

Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed som arbejder med hønseavl og lejlighedsudlejning.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV