11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MUUSMANN søger for AarBus
Gem
MUUSMANN

Vicedirektør - AarBus

Hasselager

Er du klar til at sætte kursen for fremtidens grønne transport i Aarhus?

Vi søger en ny vicedirektør, der vil være med til at forme strategien for AarBus og lede en mangfoldig og dedikeret stab, der arbejder på at levere høj kvalitet og høj service til vores kunder.

Hvis du har ledelseserfaring, en passion for bæredygtig offentlig transport, erfaring med både drift og udvikling, så er du måske vores næste vicedirektør.

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Hilton Foods Danmark A/S

Produktionsmedarbejdere til højvolumen produktion

Hasselager

Du indgår i et team af produktionsmedarbejdere, der er tilknyttet en produktionslinje. På linjen refererer du til en linjeleder og dine opgaver vil være betjening af maskiner og udstyr samt pakning af produkterne på linjen.

Du tilbydes et godt job som produktionsmedarbejder hos Hilton Foods Danmark, hvor vi har et stort fokus på at give vores medarbejdere gode muligheder for udvikling både personligt og fagligt, og vægter trivsel og arbejdsglæde meget højt i dagligdagen.

Gem
Aduro A/S

Teknisk produktudvikler

Hasselager

Har du flair for tekniske produkter, hænderne skruet rigtigt på, og vil du være med til at udvikle fremtidens brændeovne? Så er det dig, vi mangler i vores udviklingsteam.

Din primære opgave er at teste nye og eksisterende produkter/software samt udbedring og servicering af virksomhedens produkter.

Vi kan tilbyde dig et spændende job i et firma med en flad organisationsstruktur, en uformel omgangstone og gode muligheder for udvikling.

Aduro A/S
Per Aarsleff A/S

Motiverende produktionsleder med øje for udvikling

Hasselager

Motiveres du af en hverdag, hvor du skal optimere og udvikle en industriel produktion?

Vi søger en produktionsleder til vores afdeling, som udvikler, designer og producerer strømpeforinger til vores forretningsområde Rørteknik, der er et nicheområde.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at lede og fordele arbejdet, så vi sikrer høj produktivitet, og at produktionen gennemføres med fokus på levering af produkter i aftalt kvalitet.

Per Aarsleff A/S
BS Sikring & Elteknik ApS

Sikringstekniker

Hasselager eller Greve

Hos BS Sikring & Elteknik har vi rygende travlt med mange spændende opgaver og søger derfor nye kolleger til vores fantastiske team. Vi er stolte af at være de nørdede og tekniske dygtige i branchen. Vi arbejder med integrerede løsninger, indenfor bl.a. tyverialarm, adgangskontrol og overvågning til både virksomheder og den offentlige sektor. Skal du med på holdet?

Du kan forvente tæt samarbejde og sparring på nye, samt igangværende opgaver og løbende uddannelse i form af både interne og eksterne kurser

BS Sikring & Elteknik ApS
Hilton Foods Danmark A/S

Tekniker til fuldautomatisk og højteknologisk højlager

Hasselager

Hos os får du en dynamisk og alsidig hverdag i en spændende virksomhed, hvor du får muligheden for at få al din tekniske viden og kompetencer i spil.

Jobbet indebærer vedligehold og service af højteknologiske og fuldautomatiske højlagre, transportører, robotter, lifte, sorteringsanlæg, m.m.

Her er højt til løftet, og du får 18 gode kollegaer i teknisk afdeling. Vi har stor fokus på trivsel, samarbejde og det at sikre dig gode udviklingsmuligheder.

Gem

ANLÆGSGARTNER MED INTERESSE FOR PLANTER OG GRØN DRIFT

Hasselager

Med udgangspunkt I vores kontor I Aarhus, søger Tolstrup A/S en dygtig faglært anlægsgartner til at styrke vores hold i Østjylland.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

MEDARBEJDER TIL VEDLIGEHOLD OG GRØN PLEJE

Hasselager

Med udgangspunkt i vores Aarhus afdeling, søger Tolstrup A/S en faglært eller ufaglært medarbejder med flair for grøn pleje og vedligeholdelse.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Moment

Kantbukker til metalvirksomhed

Hasselager

For vores kunde, en metalvirksomhed i Hasselager, søger vi en kantbukker til deres team på daghold.

Indrykket:
Hentet fra Moment
BRABRAND MASKINVÆRKSTED V/PEDER PEDERSEN
Gem

Vi har travlt og leder derfor efter dig, som er uddannet maskinarbejder/industritekniker med en masse erfaring

Hasselager

Vi har travlt og leder derfor efter dig, som er uddannet maskinarbejder/industritekniker med en masse erfaring.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV