5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JK+ El-Installation A/S

Vi søger en lager- og materialeansvarlig

Glamsbjerg, Middelfart, Faaborg og Nyborg

Er du af natur en struktureret og fleksibel person med gode talegaver, som kan håndtere forskellige opgaver og stadig bibeholde en serviceminded tilgang?

Hvis dette lyder genkendeligt for dig, skal du læse videre her. Vi søger en kompetent kollega, som kan varetage ansvaret for vores lager og materialer på alle vores lokationer. Vi krydrer din hverdag med forskellige spændende opgaver.

Vi tror på et motiveret og sikkert arbejdsmiljø, hvor vores kollegaer trives og kan udfolde deres fulde potentiale.

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Tommerup Heilskov ApS

Produktionsmedarbejdere

Glamsbjerg

Til vores kisteproduktion og pakkeri søger vi 2 stabile, alsidige og robuste produktionsmedarbejdere, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Om du har en håndværksmæssig baggrund eller er ufaglært er ikke vigtigt, bare du er mødestabil.

Arbejdsopgaver:

  • Samling af emner
  • Pudsning og slibning af emner

Vi tilbyder fast ansættelse efter 3 måneder samt gode løn- og personaleforhold.

JK+ El-Installation A/S

Servicemontør

Glamsbjerg, Middelfart

Er du på udkig efter et job, hvor fællesskab, frihed under ansvar og en god atmosfære er i fokus? Så er det her job lige noget for dig!

Ved JK+ værdsætter vi en flad struktur, hvor alle stemmer bliver hørt, og hvor du kan trives med gode kollegaer omkring dig. Hos os får du en afvekslende hverdag og mulighed for personlig udvikling. Vi har en uformel tone og tager os tid til at inkorporere hygge i hverdagen.

Industrielektriker til vores kunde på Vestfyn i try and hire forløb

Glamsbjerg

Til kunde på Vestfyn søges en dygtig industrielektriker som har erfaring med industrielle procesanlæg, og trives du med at arbejde selvstændigt med høje frihedsgrader?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV