7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma

Industritekniker/Maskinarbejder

Kvistgård

Mark & Wedell A/S søger en industritekniker/maskinarbejder til varierende CNC-dreje- og fræsearbejde.

Vi ønsker at ansætte en omgængelig og pålidelig person, der brænder for at levere emner af høj kvalitet i alle typer materialer og størrelser. Du vil få kompetente, hjælpsomme kollegaer, der kan hjælpe med både ISO programmering og Master cam på vores 11 CNC-styrede dreje- og fræsecentre.

Vi tilbyder bl.a. en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed samt fleksibel arbejdstid og overenskomst efter industriens overenskomst.

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Bavarian Nordic A/S

Technician

Kvistgård

Vil du være teknisk ansvarlig for produktionsudstyr? Trives du med en varieret og udfordrende arbejdsdag i en uformel organisation med fuld fart på? Har du lyst til at blive en del af et stærkt team, der sætter en ære i at holde vores produktionsudstyr kørende?

Se video om Bavarian Nordic A/S som arbejdsplads

Som vedligeholdstekniker med ansvar for produktionsudstyr får du en hverdag præget af både mennesker og udstyr. Du får en stor kontaktflade i organisationen, hvor du kommer til at servicere mange mennesker og meget forskelligt udstyr. Vi færdes primært i klassificerede produktionsområder, så omklædning og færdsel i produktionsområder er en fast del af hverdagen.

Bavarian Nordic A/S
Nordsjællands Park og Vej I/S

Erfaren grøn plejer til Parker, Natur og Vandløb - fastansættelse

Kvistgård og Nivå

Har du blik for både små og store linjer, og har du lyst til en hverdag med selvstændighed, spændende drift- og udviklingsopgaver i store og små parker i to Nordsjællandske Kommuner?

Vi søger en gartner eller lignende til vores gartnerteam i Parker, Natur og Vandløb.

Fokuspunkter:

  • Udvikling og forskønnelse gennem drift
  • Bæredygtig drift
  • Biodiversitet
Nordsjællands Park og Vej I/S
Bavarian Nordic A/S

Lagermedarbejder

Kvistgård

Vi er i fuld gang med at udvide vores produktionsfaciliteter, og derfor søger vi nu lagermedarbejdere til vores team.

Se video om Bavarian Nordic A/S som arbejdsplads

På lageret er vores primære formål at understøtte produktionen, så den altid er i gang. Således servicerer vi produktionen med råvarer og halvfabrikat, ligesom vi servicerer og leverer til virksomhedens øvrige afdelinger. Ligeså står vi for al varemodtagelse.

Vi er et velfungerende lager med 16 ansatte, hvor vi alle sammen spiller på samme hold og altid er indstillede på at gå en ekstra mil.

Bavarian Nordic A/S
Bavarian Nordic A/S

Operatør Celle

Kvistgård

Se video om Bavarian Nordic A/S som arbejdspladsKan du lide en dag med mange forskellige opgaver og en høj grad af selvbestemmelse og ansvar i en GMP-styret produktion?

Dine opgaver vil blandt andet bestå af:

  • Arbejde i renrumsmiljø (herunder også aseptisk miljø og LAF bænke)
  • Betjening, rengøring samt mindre vedligeholdelsesopgaver af produktionsudstyr

Hos os er der plads til alle, for sammen er vi stærkest. To dage er ikke ens her hos os, så hvis du kan lide aldrig at kede dig, så er vi stedet for dig.

Bavarian Nordic A/S
Bavarian Nordic A/S

Technician

Kvistgård

Se video om Bavarian Nordic A/S som arbejdsplads

Vi har et nyoprettet team til at stå for drift og vedligehold, herunder kalibrering af vores produktions- og procesudstyr i vores flotte fabrik. Til teamet søger vi derfor en motiveret og dygtig vedligeholdstekniker.

Samarbejde, ”ja-hat” og et smil på læben står øverst på vores liste, og vi søger netop dig, som:

  • Har en teknisk baggrund, fx elektriker, automatik-fagtekniker, kaliberingstekniker, elektrotekniker eller lignende. Essensen er en relevant faglig baggrund kombineret med et ønske om læring og udvikling
Bavarian Nordic A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV