5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Gem
Carmo A/S

Pakkeoperatør til dag - & aftenhold

Espergærde

Skal det være sjovt, spændende og uformelt at gå på arbejde? Vil du arbejde sammen med dygtige, engagerede og humørfyldte kollegaer? Så se her!

Vi har travlt og derfor søger vi nye kollegaer! Helt præcist søger vi en stabil pakkeoperatør til dagholdet samt en til aftenholdet hos Carmo i Espergærde. Vi vil sørge for oplæring på daghold i starten af ansættelsen.

Carmo A/S
Sterigenics Denmark A/S

Operatør til Produktion

Espergærde

Vi mangler hænder til at hjælpe os i vores travle produktion, hvor vi får varer ind, som skal flyttes fra paller til produktionsbånd, steriliseres, pakkes på paller og sendes tilbage til vores kunder.

Vi har brug for 1 ny kollega på vores daghold, som arbejder fra kl. 07 på hverdage (derudover har vi også et nathold og et weekendhold).

Du vil meget sikkert komme til at opleve dit arbejde som alsidigt dog med udgangspunkt i operatørdelen – så lige fra operatør til shipping/receiving og produktionslinjen.

Nordens Biler ApS

Mekaniker med olie i blodet – klar til at speede karrieren op?

Synes du, det er fedt at skrue på alle slags biler – fra benzin og diesel til el og hybrid? Og vil du have en alsidig hverdag med fejlsøgning, service og reparation af biler i centrum?

Selvstændig kollega med køreklart gåpåmod

  • Vi forestiller os, at du er udlært mekaniker, og du har måske kørt en del kilometer på et værksted – men vi hører også gerne fra dig, hvis du blot har god erfaring inden for faget.

Klar til at få bilerne til at spille?

Nordens Biler ApS
Vikatech
Gem

Vi søger en Elektriker til Espergærde!

Espergærde

Vi søger en dygtig Elektriker til en spændende virksomhed.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV