Carmo A/S
Espergærde

Pakkeoperatør til dag - & aftenhold

Skal det være sjovt, spændende og uformelt at gå på arbejde? Vil du arbejde sammen med dygtige, engagerede og humørfyldte kollegaer? Så se her!

Vi har travlt og derfor søger vi nye kollegaer! Helt præcist søger vi en stabil pakkeoperatør til dagholdet samt en til aftenholdet hos Carmo i Espergærde. Vi vil sørge for oplæring på daghold i starten af ansættelsen. Arbejdsopgaverne omfatter primært:

  • Betjening af produktionsanlæg
  • Påfyldning af råvarer på produktionsanlæg
  • Pakning af produkter
  • Udfyldelse af produktionsdokumentation i henhold til GMP

Hvem er du

Du kan sikkert svare ja til følgende:

  • Har erfaring fra industrien – gerne med betjening af produktionsanlæg
  • Er god til dansk i både skrift og tale
  • Har du kendskab til plastproduktion samt GMP er det en stor fordel
  • Trives med en fysisk aktiv arbejdsdag

Som person er du positiv, omgængelig, udadvendt, initiativrig og ansvarsfuld. Du er lærenem, fleksibel og frem for alt er du meget mødestabil.

Person

Jobbet kræver en person, der er god til at samarbejde, og som kan tage initiativ og ansvar. Du går op i kvalitet og sætter en ære i at levere et fejlfrit stykke arbejde. Du vil indgå i et team af dygtige fag- og ufaglærte kolleger, som alle bidrager til fællesskabet både fagligt og socialt. Arbejdsmiljøet er uformelt med en stor ansvarlighed og ambitiøs tilgang til arbejdet.

Informationer

Vi tilbyder et godt arbejdsklima i et røgfrit miljø både inde og ude. Stillingerne er fuldtidsstillinger. På dagholdet er mødetiden kl. 06:45 fra mandag til fredag. På aftenholdet er mødetiden kl. 15:15 fra mandag til fredag.

Ansøgning

Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgning kan udelukkende ske pr e-mail til Produktionschef, Per Brix på mail pb@carmo.dk. Mærk tydeligt din ansøgning med overskriften ”Produktionsmedarbejder, dag” eller ”Produktionsmedarbejder, aften”.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Så snart stillingerne er besat fjernes opslaget.


Carmo A/S designer, producerer og sælger egne sprøjtestøbte medico- og industritekniske plastkomponenter i høj kvalitet. Vi er eksperter i avanceret sprøjtestøbning samt Additive Manufacturing med ekspertise i 3D print støbning. Med Carmo Print Moulding tilbyder vi rapid prototyping, hvor vi designer og 3D-printer støbeforme og sprøjtestøber kundens prototyper i de rigtige materialer.