7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
Krogerup HøjskoleOldfrue

Krogerup Højskole, Humlebæk

Som oldfrue bliver du ansvarlig for rengøring og smukkesering af skolen. Konkret har du ansvar for planlægning af rengørings- og oprydningsprocedurerne på de lange hold, hvor eleverne gør rent en gang dagligt, og du har også ansvaret for klargøring og rengøring i forbindelse med de korte kurser. Du skal således på en og samme tid kunne organisere andres arbejde og selv være ferm med kost og spand.

Udover rengøringsopgaven bliver du ansvarlig for, at vores smukke skole tager sig ud fra sin bedste side. Du har blik for detaljen, du køber og vander blomster og rydder op, hvor der trænger. Højskolen er en skole, men det er også et hjem, og du skal sikre en hjemlig og hyggelig ramme rundt om elevernes og kursisternes ophold.

Top Rens, Nærum ApSRenseriassistent

Top Rens, Nærum ApS

Få et spændende job hvor du ekspederer kunder og renser, presser og stryger vores gode, faste kunders tøj. Det indebærer masser af kundekontakt, spændende udfordringer og muligheden for at blive en del af et lille, men stærkt team mange år frem.

Hos Top Rens sælger vi ikke kun rensning af smukke kjoler og flotte jakkesæt på Nærumvænge Torv. Vi sælger visheden om, at når kunden henter sit tøj, har vi gjort alt for at få tøjet helt rent – hver gang. Derfor har vi fokus på kvalitet frem for alt, og vi er meget nænsomme, når vi håndterer tøjet.

Til at begynde med tager du imod kunder og giver dem god service gennem dit gode humør. Løbende lærer vi dig op i at presse bukser, jakker og blazere samt stryge kjoler og nederdele og pakke tøjet. Når du kender alle opgaverne, skifter du mellem dem løbende, så du får en varieret hverdag.

Nordisk Polering ApSVinduespudser på Sjælland

Nordisk Polering ApS

Erfaren vinduespudser søges til servicering af erhvervskunder og privatkunder på Sjælland.

Vi søger en engageret medarbejder som kan indgå i et dynamisk team af vinduespudsere.

Du skal være ansvarsfuld og kvalitetsbevidst, imødekommende og positivt anlagt. Du skal have erfaring som vinduespudser. Kun kandidater, som bor på Sjælland, vil blive taget i betragtning.

Vi tilbyder:

  • frihed under ansvar
  • godt arbejdsmiljø
  • firmabil.
StudentConsulting Danmark ApSServicemedarbejder til Garmins returservice

StudentConsulting Danmark ApS søger for Garmin i Allerød

Til Garmins returserviceafdeling søger vi dig, som har lyst til at arbejde med et miks af administrative og praktiske opgaver hos en af de mest anerkendte navigationsproducenter i verden.

Som verdensledende producent af navigationsudstyr er Garmin dedikeret til udviklingen af suveræne produkter til bil, luftfart og marine samt outdoor- og sportsaktiviteter. I serviceafdelingen tages der imod returvarer, som f.eks. kan være et defekt løbeur eller varer, der er returneret fra en forhandler.

Du vil arbejde med håndtering af returvarer, registrere dem i systemet og dernæst sende pakkerne det korrekte sted hen. I den sammenhæng vil der være indtastningsarbejde, og det er derfor vigtigt, at du har en struktureret arbejdsgang.

Glycom Manufacturing A/SOffice Assistant/Piccolo/Piccoline

Glycom Manufacturing A/S, Hørsholm

We are looking for a highly organised, friendly and enthusiastic Assistant to support our dynamic team. You will be the main point of contact for all the housekeeping tasks and involved in the organization of a variety of events. Your daily tasks include:

  • Front of house and reception duties
  • Overall responsibility for the upkeep of our kitchens, meeting areas and meeting rooms
  • Monitoring the level of stationery supplies and consumables and handling shortages, ad hoc shopping

We offer a salary per your qualifications, great health benefits and a wide range of task which will help a service-minded and dynamic person gain some valuable professional experience at the start of their career.

McDonald's i Frederikssund-Servicemedarbejder
Har du lyst til at arbejde som servicemedarbejder hos McDonald's i Frederikssund, så er det lige dig, vi har brug for.
KLAPjob, Frederikssund
Jobcenter
Rema 1000 i Allerød - Søger servicemedarbejdere
Har du/I lyst til at arbejde som servicemedarbejder hos REMA 1000 i Allerød, så er det måske lige dig/jer vi har brug for.
KLAPjob, Allerød
Jobcenter