5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Espresso House

Assistant Coffee Shop Manager til Viborg – Barselsvikariat

Viborg

Se video om Espresso House som arbejdspladsHar du en leder i maven, og måske allerede erfaring på området?

Du bliver vores ansigt udadtil i Coffee Shoppen og assisterer ved rekruttering og personaleudvikling samt onboarding og træning. Du står også for varebestillinger og er ansvarlig ved Coffee Shop Managers fravær.

Vi tilbyder en stejl læringskurve, og et tæt samarbejde med din Coffee Shop Manager. Sammen sætter i baren for Coffee Shoppen og din personlige udvikling.

Espresso House
Driftsselskabet Golf Hotel Viborg A/S

Tjener til Golf Hotel Viborg og Salonen med en unik beliggenhed ved Viborgsøerne

Vil du arbejde i Viborgs smukkeste omgivelser, og kan du se dig selv i et energisk team, der altid får bordene til at stå knivskarpt og giver gæsterne en oplevelse, de ikke glemmer?

Stillingen er en rigtig god mulighed for at indgå i et yderst professionelt team med cirka 45 dedikerede kolleger i forskellige aldre, der ved præcis, hvad der skal til for, at gæsterne kommer igen. Ydermere er det chancen for at blive endnu bedre til det, du allerede er god til samt ikke mindst have en både professionel og sjov hverdag.

Café Morville ApS

Chefkok

Viborg

Vi er en klassisk café med 30 år på bagen, beliggende på Hjultorvet i Viborg og med en forkærlighed for det franske køkken med fugl, fisk, skaldyr, tatar og klassiske caféretter alt lavet fra bunden med passion og entusiasme.

Vi forventer, at du brænder for gastronomien, er glad, hjælpsom, fleksibel og naturligt hjælper dit team og dine øvrige kolleger, når der er brug for en ekstra hånd uanset om det er ved komfuret, i baren eller ved bordene i kontakten med vore gæster.

Rindsholm Kro ApS
Gem

Kok / Køkkenassistent

Viborg

Vi har travlt og søger en alsidig allround Kok eller Køkkenassistent til kroen.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Bartender

Viborg

Bar Flora på Peak 12 Hotel i Viborg Stormer frem - så derfor mangler vi hænder!

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV