6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LEGOLAND ApS

Teamkoordinator til restauranten

Billund

Hotel LEGOLAND® søger en engageret og fagligt dygtig tjener, der forstår at kombinere faglighed, ledelse på gulvet og gæsteservice i verdensklasse.

Vores nye teamkoordinator skal sikre, at vores medarbejdere oplever en kompetent leder, og at vores gæster får en unik service. Vi bestræber os konstant på at forkæle vores mange børnefamilier i højsæsonen og vores mange konferencegæster fordelt på hele året.

LEGOLAND ApS
LEGO® House

Senior Manager for Tours – want to fulfil our fans’ wildest dreams?

Billund

At LEGO House, we see a massive interest in our tour offerings from fans from all walks of life. Kids and adults alike live out some of their wildest dreams when they arrive at the Home of the Brick: The LEGO House.

When joining the tours, they get to meet our LEGO designers, see the special nooks and crannies of our building, visit our production facilities, learn more about the LEGO history and much more.

Would you like to impact the way we fulfil our fans’ dreams through our tour offerings?

LEGO® House
LEGOLAND ApS

Oplevelseshelte til Food & Beverage Park

Billund

Vil du være med til at give fantastiske oplevelser i børnehøjde ved en af vores restauranter, ishuse, kaffehuse eller lave lækre friskbagte pandekager til børnene?

Når du starter i jobbet, vil du blive modtaget og trænet af en erfaren medarbejder, og du vil indgå i et fantasktisk team af både nye og erfarne medarbejder, hvor der er plads til alle.

I vil i fællesskab sikre, at service og kvalitet hver dag er i top, så vi hver eneste dag lykkes med vores mission om at skabe uforglemmelige minder for vores gæster. Oplevelser som er værd at fortælle videre til venner og familie – det kalder vi WAUW!

LEGOLAND ApS
Lalandia Billund A/S

Vi søger en kok til vores kantine

Billund

Er du uddannet kok, eller har du erfaring fra køkken eller kantine, og vil du være den, der sørger for, at alle dine kollegaer kan få god mad i vores kantine?

Vores ansatte har travlt med at begejstre vores gæster og fortjener derfor god mad i vores kantine. Du vil, sammen med en kollega, stå for planlægning af menu, indkøb af råvarer, vareopfyldning m.m.

Hos os kommer du til at arbejde under ordnede forhold, og du tilbydes en god løn og massevis af attraktive personalegoder.

Lalandia Billund A/S
Assistance HR Partners A/S søger for kunde
Gem
Assistance HR Partners A/S

Assistance søger både dygtigt faglært og dedikeret ufaglært køkkenpersonale i området omkring Billund og Grindsted

Er du en faglært kok, cateringspecialist eller har du erfaring som mester i smørrebrødsfaget? Har du måske flere års baggrund inden for kantineverdenen, og brænder du for en alsidig og fleksibel hverdag?

Så er det netop dig, vi står og mangler! Vi er på jagt efter enestående talenter, der har lyst til at integrere sig i vores vikarhold, som dækker området omkring Billund og Grindsted.

Vi sætter således enorm pris på dig og din trivsel. Vores grundlæggende filosofi er, at glade vikarer skaber tilfredse kunder. Derfor prioriterer vi det højt at lære dig at kende. Du er langt fra blot et nummer i en database – du er vores værdsatte kollega.

Vi søger en kok til vores kantine

Billund

Vi søger en kok til vores kantine.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV