5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
ILVA

Deltidssælger til ILVA Aalborg C

Aalborg

Se video om ILVA som arbejdspladsBreder smilet sig hos dig, når du tænker på boligindretning kombineret med det personlige salg, hvor du får lov at komme helt tæt på vores kunder og hjælpe dem med at indfri deres indretningsdrømme?

Jeg synes det er fedt at arbejde i ILVA Aalborg C, da man allerede fra starten får mulighed for at få en masse ansvar, og så er alle mine kollegaer altid er klar på at give en hjælpende hånd. Ingen dage i butikken er ens, hvilket giver en spændende og udfordrende dagligdag.

ILVA
Louis Nielsen A/S

Bliv salgsassistent

Aalborg

Drømmer du om et job inden for salg, hvor du laver mere end bare at sælge et produkt? Få et job, hvor du ser kunderne i øjnene – bogstaveligt talt – og gør en forskel med den bedste rådgivning, så de bevarer deres øjensundhed.

Nogle kunder skal måske bare købe et stel – men hos andre kan det være, du opdager en alvorlig øjensygdom. Her er det virkelig din personlige rådgivning om øjensundhed, der gør en forskel i kundens liv.

Siv, salgsassistent og optikstuderende.
Louis Nielsen A/S
Pilgrim A/S

Timeansat til Magasin, Aalborg

Vil du være en del af vores unikke smykkeunivers?

Du kommer til at indgå i et team af dygtige, modeinteresserede salgsassistenter. Du skal være serviceminded til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker.

I Pilgrim arbejder vi som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater.

Pilgrim A/S
La Fleur Elegante ApS
Gem

Blomsterdekoratør/Blomsterbinder søges

Aalborg

Blomsterbutikken La Fleur Elegante Vejgaard ApS søger en ny blomsternørd.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Erfaren livsstilssælger med flair for mode

Aalborg

Kunden kan mærke det, når hjertet er med.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV