4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
REMA 1000

Merchandiser

Skive og Viborg

Se video om REMA 1000 som arbejdspladsVi søger lige nu en merchandiser, der besøger og servicerer vores REMA 1000-butikker i og omkring Skive og Viborg.

Vi har forskellige opgaver lige fra nyåbning af butikker til daglig opfyldning i faste distrikter. Vi kører ud fra egen bopæl til REMA 1000-butikker, og derfor vil det være oplagt, hvis du er bosat i eller omkring Skive eller Viborg.

REMA 1000
Gem
Ahlsell

Butikssælger til håndværkerbutik

Skive eller Viborg

Har du det, der skal til for at give vores kunder en service ud over det sædvanlige, og har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team?

Din vigtigste opgave ligger i den daglige dialog og relation til kunderne, og det er essentielt, at du har lyst til at udvikle dig i denne stilling. Du får fornøjelsen af at arbejde sammen med gode kollegaer, der glæder sig til at du starter, og står klar til at hjælpe dig godt i gang.

Ahlsell
Gem
XL-BYG

Intern sælger til PRO-trælastafdelingen hos XL-BYG Roslev Skive

Skive

Brænder du for at gøre en forskel for professionelle håndværkere og erhvervskunder, og er du dygtig til at skabe relationer samt motiveres af stærke salgsresultater – er det måske dig, vi søger til vores professionelle kundesegment på vores salgskontor i Skive.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Telefonsalg til faste og nye professionelle kunder
  • Beregning af store og små projekter i samarbejde med det øvrige salgsteam
  • Opfølgning på afgivne tilbud
XL-BYG

Nordisk Granit og Granitbutikken søger salgsassistent

Skive

Vi har bygget nyt showroom, og mangler derfor den helt rigtige salgsassistent/butiksansvarlig som vil være en del af vores lille team og verden af sten.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV