10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VGC ApS - CphVapers

Er du vores nye salgsassistent?

København S eller Frederiksberg

Har du et naturligt servicegen og elsker at se dine kunder gå tilfredse fra butikken?

Vi søger en deltidsmedarbejder med mulighed for opstart hurtigst muligt el. sommer ’24 til at stå i vores butikker hver anden weekend. Kendskab til e-cigaretter er en fordel, men ikke et krav.

Så mangler du et deltidsjob og har interesse for e-cigaretter, kan du blive vores næste assistent som en fast del af vores fantastiske team.

Telia Danmark

Kunderådgiver til Telia i Fields, deltid 10 timer

København S

Som kunderådgiver hos Telia får du de bedste rammer til at udfolde din interesse for det personlige salg. For her møder vi mennesket i øjenhøjde – både når vi rådgiver kunderne og når vi plejer relationerne til kollegerne.

Hos Telia får du de værktøjer og den støtte, du har brug for – uanset hvilken stilling, du sidder i. Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor alle kan være sig selv, vi har en høj produktivitet og vi arbejder med klare målsætninger i fællesskab.

Telia Danmark

Kunderådgiver til Telia i Fields, fuldtid

København

Som kunderådgiver hos Telia får du de bedste rammer til at udfolde din interesse for det personlige salg. For her møder vi mennesket i øjenhøjde – både når vi rådgiver vores kunder og når vi plejer vores relationer til vores kolleger.

Vi har bare en super pingpong og et godt sammenhold, hvor vi er gode til at heppe på hinanden i hverdagen. Gode kolleger betyder meget for mig, og gør det sjovt at gå på arbejde.

– Natascha, kunderådgiver siden oktober 2018
Gem

Frugt og grøntmedarbejder til MENY Vermlandsgade

København S

MENY er Danmarks førende MADmarked, og vi søger lige nu en kvalitetsbevidst frugt & grønt MADarbejder, der skal være med til at sikre friske varer og et spændende frugt- og grønt sortiment til vores kunder alle ugens dage. Du bliver en del af en afdeling bestående af to fuldtidsansatte, som begge brænder for frugt og grønt.

I MENY Vermlandsgade får du et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

Meny
Gem

Salgsassistent til MENY Vermlandsgade (kolonial)

København S

Vil du skabe gode MADoplevelser for vores kunder med fokus på kvalitet og ekstraordinær kundeservice? Og motiveres du af at arbejde med et bredt udvalg af fantastiske kolonialvarer?

I MENY kalder vi vores medarbejdere for MADarbejdere, og i MENY Vermlandsgade vil du møde dygtige MADarbejdere, der er toppassioneret inden for mad, vin, gode råvarer og kundeservice. Med andre ord; du får her en unik mulighed for at blive en del af det absolutte A-hold, og du får derigennem en vigtig opgave i at drifte og udvikle vores kolonialafdeling, så vi fortsat positionerer os stærkt i markedet.

Meny
Gem
Bygma

Sælger til Bygma København

København S

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje.

Du får en arbejdsdag, der veksler mellem personlig kundebetjening og opsøgende salgsarbejde. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet – fx gennem tilrettelæggelse af salgsbesøg.

Bygma
Gem

Føtex I DR Byen søger medarbejder til delikatessen

København S

Har du lyst til at arbejde i delikatessen hos Føtex i DR Byen i København, så er det måske lige dig vi har brug for.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Salgsassistent til Femilet konceptbutik i Amager Centret

København S

Udover de daglige opgaver forventes det, at du er en god kollega, der bidrager til fællesskabet og til at skabe en god atmosfære i butikken.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

REMA 1000 København S - Servicemedarbejder

København S

Har du lyst til at arbejde som servicemedarbejder hos REMA 1000, Kastrupvej 135, 2300 København S, så er det måske lige dig, vi har brug for.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Kasseassistent - København S

København S

Vil du have et job med fleksible arbejdstider og gode udviklingsmuligheder?

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV