125 jobannoncer matcher din søgning 125 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grønlands Selvstyre

Vil du bidrage til Grønlands Infrastruktur? Departementet for Boliger og Infrastruktur søger nye AC-fuldmægtige

Luftfartsområdet vedrører 13 lufthavne og 46 helikopterflyvepladser, samt generelle luftfartsregler. Konkret forventes du at varetage luftfartsområdet i tæt dialog med de mange interessenter og andre myndigheder på området, eksempelvis Trafikstyrelsen i Danmark.

Opgaverne omfatter bl.a.:

 • Politisk betjening
 • Møder med interessenter, samarbejdspartnere og deltagelse i arbejdsgruppemøder

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, godt kollegialt fællesskab og respekt for, at arbejdsliv og familieliv skal hænge sammen.

Grønlands Selvstyre
Kriminalforsorgen i Grønland

Psykolog til vigtigt initiativ på kriminalforsorgens område i Grønland

Vil du være en del af den banebrydende motivationsbehandlingsafdeling Inussuk i Grønland, og vil du være med til at løfte en vigtig samfundsmæssig opgave?

Kriminalforsorgen i Grønland søger en psykolog til psykologgruppen i anstalten i Nuuk til motivationsbehandlingsafdelingen Inussuk vedrørende personer dømt for seksualkriminalitet. Psykologernes hovedopgaver er vurdering og interventioner med personer dømt for seksualkriminalitet samt forvaringsdømte.

Vi tilbyder et job, hvor du hurtigt får indflydelse og er tæt på beslutningerne i sagsbehandlingen vedrørende de indsatte.

Grønlands Selvstyre

KTI, Jern- & Metalskolen søger en studievejleder

Sisimiut

Er du klar til nye udfordringer, og vil du have en oplevelse for livet? Så skal du være Tech College Greenland´s nye studievejleder på KTI, Jern- og Metalskolen i Nuuk.

Studievejlederen har til opgave at:

 • vejlede skolens elever
 • vejlede uddannelsessøgende, herunder kontakt til folkeskoler og andre institutioner
 • visiterer elever, der søger optagelse på skolens uddannelser
 • koordinere skolepraktikplads ansøgere

Vi tilbyder:

 • Et job med udfordringer.
 • Et team af ansatte, der lægger vægt på dialog og samarbejde.
 • En uddannelsesinstitution i rivende udvikling.
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre

KTI Jern og Metalskolen i Nuuk søger en skibsmontørunderviser

Er du klar til nye udfordringer og vil du have en oplevelse for livet? Vi søger en skibsmontør med lyst til at undervise fremtidens skibsmontører og give dem en personlig og faglig ballast.

Du skal sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelsen.

KTI tilbyder dig en arbejdsplads med gode rammer for udvikling, personligt som fagligt. Hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere den undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Politi

Fuldtids reservepolitibetjent til Nuuk Politidistrikt

Har du lyst til en spændende hverdag med alsidige arbejdsopgaver på politistationen i Nuuk? Vil du være med til at skabe tryghed i samfundet og gøre en forskel? Så har du her en god mulighed for at prøve kræfter med politiarbejdet som reservepolitibetjent, og jobbet vil være en god ballast såfremt du senere søger ind på Politiskolen.

Som reservepolitibetjent kommer du til at indgå i det daglige beredskab hos Nuuk Politi og du kommer til at arbejde tæt sammen med uddannede politifolk. Du vil få stort indblik i politiarbejdet generelt og du vil blive involveret i mange forskellige politiopgaver.

Kommune Kujalleq

Fysioterapeut søges til Terapeutteam i Qaqortoq

Søger du et nyt og spændende miljø og faglige, varierede udfordringer? Vilde naturoplevelser og rigt dyreliv? Så er denne stilling noget for dig!

Du skal være med til at styrke fagligheden og kvaliteten i de borgernære indsatser i forhold til vedligeholdende træning, børneområdet og hjælpemiddelsområdet. Du vil arbejde praksisnært sammen med borgeren i terapeuthusets træningslokale, borgerens hjem og på andre lokaliteter evt. i samarbejde med borgerens hjælper/støtteperson.

Der er bolig til stillingen, for hvilken der betales depositum og husleje, forbrug m.v. efter de til enhver tid gældende regler.

Kommune Kujalleq
Grønlands Selvstyre

Tømrerfaglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenland

Sisimiut

Er du en dygtig tømrer eller snedker, der er så god til dit fag, at du kan undervise unge og voksne i det på KTI-Bygge- og anlæg i Sisimiut? Vi søger en faglærer til vores tømreuddannelse, der sætter en i ære i veludført håndværk og som ønsker at give sin faglige stolthed og ekspertise videre til unge og voksne.

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge og udvikle elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede tømre, der matcher virksomhedernes krav.

Vi tilbyder dig et job med udfordringer og et team, der lægger vægt på dialog og samarbejde og med muligheder for selvstændigt at udfylde jobbets indhold.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre

Børnehjemmet Uummannaq søger pædagoger

Uummannaq

Børnehjemmet Uummannaq søger pædagoger, der brænder for at indgå i omsorgs- og behandlingsarbejde, med anbragte børn og unge.

Som pædagog skal du være med til at skabe en hverdag for vores børn og unge i en miljøterapeutisk kontekst. Du skal have overblik og kunne arbejde både selvstændigt og som en del af en blandet personalegruppe, med flere forskellige kulturelle og sproglige baggrunde. Samarbejde, fleksibilitet og rummelighed er nøgleord på Børnehjemmet.

Vi tlbyder en institution i konstant udvikling, med faglige udfordringer og stor variation i hverdagen, og i det pædagogiske arbejde.

Grønlands Selvstyre
Kommune Kujalleq

Bygningsingeniør

Qaqortoq

Kommunen består af 3 byer Qaqortoq, Narsaq og Nanortalik, 11 bygder og 37 fåreholdersteder og landbrug – i alt godt 7.000 indbyggere. Den nye bygningsingeniør skal være en vigtig brik i drift og vedligehold af erhvervsbygninger samt renovering af boliger i Kommune Kujalleqs egne lejeboliger.

Vi kan tilbyde dig gode muligheder for personlig og faglig udvikling, gode kolleger og et godt samarbejdsklima og aturoplevelser og fritidsmuligheder i et af Grønlands landskabeligt og kulturhistorisk set mest spændende områder.

Kommune Kujalleq
Grønlands Selvstyre

Jurist i en tidsbegrænset stilling til Oqaasileriffik ifm. udviklingen af juridisk terminologi på grønlandsk

Vil du være med til at udvikle de grønlandske juridiske termer? Oqaasileriffik er i gang med et projekt om at udvikle de juridiske termer på grønlandsk for at standardisere de eksisterende og udvikle de manglende termer.

Projektet er i opstartsfasen, hvor de eksisterende termer, der anvendes i det forskellige offentlige institutioner og myndigheder indsamles. Derefter skal de indsamlede termer annoteres med definitioner og eksempler, og de manglende grønlandske termer skal udarbejdes - med en jurist i spidsen, som vil fremstå som fagekspert i projektet.

Grønlands Selvstyre
STARK Danmark

Unik mulighed for at blive sælger i STARK Nuuk

Drømmer du om en spændende karriere, måske i hjertet af Grønland? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARK Nuuks fremtid som intern sælger i butikken.

STARK Nuuk søger en dedikeret sælger, der ønsker at være med til at forme fremtiden for den imponerende 5.000 m2 butik med drive-in og et enormt udvalg af byggematerialer og varer. Forretningen er stolt af at være Grønlands største af sin slags og søger nu dig, der er klar til at tage udfordringen op.

STARK Danmark
Kommuneqarfik Sermersooq

Udadvendt Organisations- og Udviklingschef

Kan du se dig selv som direktionens værktøj til at udvikle Grønlands andenstørste arbejdsplads?

Dine ansvarsområder:

 • Udvikle og implementere HR-udviklingsstrategier, der understøtter organisationens mål
 • Stå i spidsen for kulturudviklingsprojektet Kivitsisuuvugut
 • Arbejde tæt sammen med ledelsen for at forme en positiv og inkluderende arbejdskultur

Kommuneqarfik Sermersooq er en mangfoldig organisation, der spænder fra ledelse af alderdomshjem og skoler til administrative afdelinger og affaldsområdet. Vores opgaver er komplekse og varierede, men én ting forener os – vores fælles mål om at løfte samfundet og sikre velfærden for vores borgere.

Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre

KTI, Jern- & Metalskolen i Nuuk søger 1-2 undervisere til grundfag

Nuuk

Er du klar til nye udfordringer, og vil du have en oplevelse for livet?

Vi søger en underviser med lyst til at undervise i grundfagene, dansk, engelsk, matematik og Fysik, og som vil give lærlingene en personlig og faglig ballast.

Du skal sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelsen.

Du bliver en del af en skole, der imødekommer de ønsker og behov, som vi ser på det grønlandske arbejdsmarked og blandt dem, der søger uddannelse.

KTI tilbyder dig en arbejdsplads med gode rammer for udvikling, personligt som fagligt.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre

KTI Jern og Metalskolen i Nuuk søger en Grundfagsunderviser

Nuuk

Vi søger en underviser med lyst til at undervise i grundfagene, dansk, engelsk, matematik og fysik, og som vil give lærlingene en personlig og faglig ballast.

Du skal sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelsen. Du bliver en del af en skole, der imødekommer de ønsker og behov, som vi ser på det grønlandske arbejdsmarked og blandt dem, der søger uddannelse.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med gode rammer for udvikling, personligt som fagligt.

Grønlands Selvstyre
Inussuk A/S

HR Business Partner Administrationskontoret, Pituffik Space Base, Grønland

Pituffik

Vi søger en HR Business Partner til arbejde på basen. Fastansættelse og udrejse til basen snarest muligt.

Som Business Partner får du en stor kontaktflade til virksomhedens medarbejdere og driftsledelse på basen, US Space Force og andre organisationer på basen, og du vil desuden komme til at samarbejde med det udvidede HR-team i Danmark, samt vores lærlingevejleder om virksomhedens lærlingeprogram.

Kommuneqarfik Sermersooq

Køkkenassistent til integreret institution Sikkersoq

Sikkersoq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Institutionen er beliggende i Nuussuaq tæt på Kangillinguup Atuarfia og i rolige omgivelser.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende arbejdsplads i stadig udvikling, hvor pædagogikken diskuteres og revideres løbende
 • Glade og friske kollegaer
 • Velfungerende børn og forældre
 • Udfordrende arbejdsplads med god mulighed for medbestemmelse
Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar (Genopslag)

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Du vil i din stilling have faste ansvarsområder og samtidig er en del af dit arbejde, at bistå med faglig sparring til vores samarbejdspartnere, både internt og på tværs af departementer og styrelser.

Dine primære opgaver

 • Planlægning, koordinering og facilitering af tiltag, der sikrer trivsel og fastholdelse af Selvstyrets ansatte
 • Funktion som HR udviklingspartner for Selvstyrets departementer og styrelser
Grønlands Selvstyre
ontops ApS søger for Grønlands Revision A/S
Gem
ontops ApS

Har du styr på regnskaberne men ikke børnenes legeaftaler?

Længes du efter mere tid til familien, fritid og fisketure?

Hos os når du hjem til aftensmad med familien, og skal ikke bruge hver weekend på at hive computer og excel-ark frem, men kan i stedet bruge weekenderne på at holde fri og nyde de unikke naturoplevelser som Grønland byder på. Her er både et rigt dyreliv til lands og til vands, mulighed for smukke vandreture med snobrød over bålet, en tur i svømmehallen med ungerne eller måske en god sneboldkamp og bygning af en snehule eller snemand, efterfulgt af en kop varm kakao.

Her får du mulighed for at skabe den rette balance mellem dit professionelle virke og privatlivet, fordi vi tror på hele mennesker, med plads til både faglig og personlig vækst.

Kommuneqarfik Sermersooq

Sagsbehandler til Tilsynsmyndigheden i Forvaltning for Anlæg og Miljø

Nuuk

Vi søger en sagsbehandler til at varetage en række opgaver herunder:

 • Sagsbehandling af ansøgninger om arealtildelinger primært til både, biler uden nummerplader og containere,
 • Udarbejdelse af partshøring og afgørelser
 • Opsøgende arbejde af oplag af biler, både og containere i byen – herunder fremlysning i henhold til gældende lovgivning og retningslinjer

Vi tilbyder et udfordrende job med muligheder for selv at præge indholdet og få et stort selvstændigt ansvar i en organisation i udvikling og forandring.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq

Leder til Ældrekollektivet og hjemmehjælpen i Qeqertarsuatsiaat

Nuuk

Ældrekollektivet Utoqqallak er et ældrekollektiv med plads til 9 personer. Hjemmehjælpen er også en afdeling under ældrekollektivet, og der er fælles personale for de to enheder.

Som leder har du til opgave, sammen med personalet, at servicere beboerne godt og drive arbejdspladsen på bedste vis efter gældende regler samt at sørge for at en optimal drift personalemæssigt såvel som af huset.

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads hvor udvikling, medansvar og medindflydelse prioriteres højt
 • Et godt arbejdsmiljø med positiv indgangsvinkel
 • Et spændende og varieret job med masser af udfordringer
Kommuneqarfik Sermersooq

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV