146 job matcher din søgning 146 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 146 resultater.
Kommuneqarfik Sermersooq
2 Børne- og ungekonsulenter søges til Forvaltning for Børn og Skoler/job-nr. 280/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Har du teoretisk viden om undervisning, læring og pædagogik? Kan du koble teoretisk viden, pædagogik og læring sammen? Pædagogisk-psykologisk rådgivning, Misi, søger to Børne- og ungekonsulenter, hvor den ene stilling er et 1-årigt barselsvikariat.

Som Børne- og ungekonsulent skal du indgå i pædagogisk-psykologisk rådgivning, sammen med kollegaer fra forskellige faggrupper. Du vil skulle lave undersøgelser og yde rådgivning til forældre, lærere og pædagogisk personale på kommunens skoler og institutioner.

Stillingernes indhold:

 • Pædagogisk-psykologiske undersøgelser og rådgivning
 • Pædagogisk-psykologiske vurderinger
 • Yde praksisnær rådgivning til Kommuneqarfik Sermersooqs skoler og daginstitutioner
Kommuneqarfik Sermersooq
INUITRecruitmentEr du vores ny Juniorindkøber til Fersk Food?

INUITRecruitment søger for Pisiffik A/S i Nuuk

InuitRecruitment søger på vegne af Pisiffik A/S en Juniorindkøber til Fersk Food på servicekontoret i Nuuk

Har du butikserfaring eller erfaring med salg af fødevarer, meget gerne indenfor frugt og grønt, og har du lyst til at arbejde i Grønlands største detailkoncern, så er det dig vi leder efter!

Vi er et dynamisk, kreativt og engageret team på servicekontoret, med et godt fællesskab.

Dine primære ansvarsområder:

 • Ordrebehandling og opfølgning.
 • Arbejde med avis / kampagneoplæg.
 • Fuldt ansvar for egne varegrupper
Grønlands Selvstyre
Vi søger en initiativrig og ambitiøs uddannelseschef med gode ledelseskompetencer til vores afdeling i Nuuk

Grønlands Selvstyre

Er du en passioneret leder, som brænder for at motivere og lede et dedikeret lærerteam? Og har du de kompetencer, det kræver for at agere den professionelle samarbejdspartner for både ledere og medarbejdere i hele Grønlands Maritime Center? Så har vi en spændende stilling til dig.

I din rolle som uddannelseschef får du ansvaret for den daglige ledelse af selvkørende undervisere. Dit ledelsesmæssige ansvar bliver at sikre trivsel og motivation i teamet samt at koordinere projekter og daglige arbejdsopgaver. Du vil derudover også have et tæt samarbejde med andre brancheskoler i Grønland og i Danmark, hvor I sammen skal koordinere uddannelsesinitiativer og opgaver på tværs af Grønland og Danmark. Du vil referere direkte til forstanderen.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
PI/SPS underviser og teamleder til kursusafdelingen i Ilulissat

Grønlands Selvstyre

GENOPSLAG
Underviser og teamleder til kursusafdelingen
VED SOCIALPÆDAGOGISK SEMINARIUM I GRØNLAND

Har du mod på nye udfordringer og er klar til nye horisonter, så har vi en spændende stilling til dig som underviser og teamleder ved PI/SPS Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat. PI/SPS er det eneste socialpædagogiske seminarium i Grønland, beliggende tæt op ad verdens største og smukkeste Isfjord, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Seminariet har ca. 350 studerende på 5 forskellige uddannelser: socialhjælperuddannelsen, socialassistentuddannelsen, den professionsrettede bacheloruddannelse til socialpædagog, den decentrale pædagoguddannelse samt dagtilbudsmedhjælperuddannelsen. Vi har godt 48 ansatte, hvoraf ca. 22 er undervisere.

Grønlands Selvstyre
Kalaallit Airports Holding A/SProjektleder med luftfartserfaring

Kalaallit Airports Holding A/S, Nuuk

Brænder du for projektledelse, har du operationel erfaring fra lufthavne eller fra luftfartsbranchen i øvrigt, og vil du bidrage til at etablere Grønlands nye lufthavnsprojekter? – Så er du muligvis vores nye projektleder.

Kalaallit Airports blev stiftet i 2016 og har til formål at anlægge, eje og drive 3 lufthavne i Nuuk, Ilulissat og Qaqortoq. Vi er i rivende udvikling og har mange opgaver og projekter at håndtere. Vi har derfor brug for en projektleder, som kan indgå i vores team for bygherreleverancer til teknisk og operationelt udstyr samt myndighedsgodkendelser.

Vi er en lille afdeling med en flad struktur, og vi vægter en åben kommunikation og information højt.

Kommune KujalleqSocialrådgiver i Qaqortoq på alders- og førtidspensionsområdet

Kommune Kujalleq

Kommune Kujalleq pensionsområdet er under en rivende udvikling, vi ønsker at fokusere på kvaliteten og fagligheden af sagsbehandlingen og har derfor behov for en erfaren socialrådgiver, der brænder for at løfte området. Forvaltningen skal sikre, at sagsbehandlingen på at ansøgninger på alderspension og førtidspension og revurderinger af førtidspensionister sker i henhold til gældende regler og på baggrund af en konkret vurdering af den enkelte.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring med helhedsorienteret sagsbehandling på pensionsområdet, dog ikke afgørende
 • Har gode samarbejdsevne og kan arbejde tværfagligt intern og ekstern
 • Har erfaringer med administrative opgaver og økonomi
Grønlands Selvstyre
Prinsesse Margrethes Børnehjem i Tasiilaq søger to afdelingsledere

Grønlands Selvstyre

Er du uddannet pædagog, med faglige og ledelsesmæssige ambitioner? Har du lyst til at være en del af et ledelsesteam og varetage den daglige ledelse i en af vores to afdelinger? Brænder du for at arbejde med anbragte børn, og vil du være med til at gøre en forskel? Så er det måske lige dig, vi søger.

Du skal være parat til at påtage dig følgende:

 • Varetage den daglige ledelse på afdelingen i samarbejde med børnehjemmets øvrige ledelsesteam.
 • Planlægge og forestå afdelingens personalemøder, samt følge op på beslutninger.
 • Skrive statusbeskrivelser og udviklingsplaner, indberetninger og underretninger.
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Genopslag – Gruppeleder til Allorfik Kujalleq i Qaqortoq

Grønlands Selvstyre

Allorfik Kujalleq søger behandler med gruppelederfunktion til behandling af rusmiddel- og spilafhængige borgere per 1. august 2020 eller efter aftale.

Allorfik Kujalleq er fysisk placeret i Qaqortoq. Centret tilbyder borgere i Kommune Kujalleq behandling mod alkohol-, hash- samt spilafhængighed, og der kan derfor forekomme rejser i andre byer og bygderne i forbindelse med fx behandling og undervisning.

Dine opgaver som gruppeleder er bl.a., at

 • være det lokale Allorfiks ansigt udadtil i forhold til eksterne samarbejdspartnere
 • være ansvarlig for behandlingsindsatsen i det lokale Allorfik i samarbejde med Allorfiks psykologer
 • være frontløber i forebyggelsestiltag inden for rusmidler.
Grønlands Selvstyre
Vectrus Services A/S
Administrativ lufthavnsmedarbejder i 6 måneder, Thule Air Base, Grønland

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland. Vi søger en administrativ medarbejder til basens lufthavn til hurtig ansættelse og udrejse. Vi tilbyder en tidsbestemt kontrakt på 6 måneders varighed med mulighed for forlængelse.

Vi kan tilbyde spændende og afvekslende arbejde i en afdeling, hvor der virkelig sker noget. Afdelingen står for en bred vifte af opgaver – booking af flyrejser, indcheckning af passagerer, bagagescanning, sikkerhedscheck, planlægning af modtagelse og afsendelse af personligt gods samt udstedelse af relevante dokumenter, og meget, meget mere.

Vectrus Services A/S
Grønlands Selvstyre
Souschef søges til Prinsesse Margrethes Børnehjem i Tasiilaq

Grønlands Selvstyre

Vi søger en uddannet pædagog eller lignende med ledelsesmæssig erfaring, som har lyst til at gøre en forskel og være med til at udvikle et solidt hverdagsmiljø for anbragte og sårbare børn på Grønlands Østkyst.

Vores forstander skal have en souschef/ledelsesmæssig partner, i en tid hvor meget skal forandres på børnehjemmet. Her er brug for solid faglig viden, stabil ledelsesmæssig indsigt og lyst til at arbejde med en gruppe sårbare børn og voksne, og skabe kreative og holdbare løsninger på akutte udfordringer og problemstillinger.

Om stillingen:

 • Du skal være med til at skabe en tryg, udviklende og stabil hverdag for såvel børn som personale, ud fra den kontekst og de vilkår vi lever og arbejder i – sammen med resten af ledelsesteamet.
 • Du er stedfortræder for forstanderen ved dennes fravær.
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Jurist søges til arbejdsmarkeds- og udlændingeområdet

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Departement for Erhverv, Energi, Forskning og Arbejdsmarked søger en jurist til varetagelse af arbejdsmarkedsafdelingens juridiske rådgivning generelt og særligt i forhold til spørgsmål vedrørende udefrakommende arbejdskraft m.m.

Et særligt fokus vil være at sætte sig ind i lovkomplekset omkring regulering af udefrakommende arbejdskraft og varetage departementets dialog med de danske myndigheder, som har det ressortmæssige ansvar.

Konkret vil dine opgaver bestå i at være sparringspartner for sagsbehandlere og ledelse i det daglige arbejde med juridisk ekspertise. Derudover vil du deltage i forhandlingerne af kontrakter og aftale med eksterne parter og bistå med udarbejdelse af lovforslag til Inatsisartut.

Grønlands Selvstyre
Kommuneqarfik Sermersooq
Paarsisoq søger socialhjælper/job-nr. 253/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Paarsisoq er både en vuggestue og en børnehave placeret ved vejen til bydelen Radiofjeldet.

Paarsisoq har plads til 90 børn, i vuggestuen er der tre stuer med hver plads til 12 børn, i Paarsisoq er børnenes inddeling i stuerne således; i to stuer er de yngste og mellemste samlede, og i den tredje stue trænes børn på ca. 2 år til flytning til børnehaven.

Personalenormeringen er på 22; leder, stedfortræder, 4 afdelingsledere i pædagogstillinger, 6 barne-/socialhjælpere, 6 medhjælpere, kok, en køkkenmedhjælp og en rengøringshjælp.

I børnehaven Paarsisoq tager arbejdet udgangspunkt i den gode børnehave, i Paarsisoq er vores værdi at sætte barnet i centrum, en sund sætte grænser, at kunne sætte klare og entydige beslutninger og det at kunne lytte til børns mening og ønsker.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Forvaltningen for Børn og Skoler søger 2 AC-fuldmægtige/job-nr. 267/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger 2 dygtige og engagerede AC-fuldmægtige til Forvaltningen for Børn og Skole med tiltrædelse 1. juli 2020 eller efter aftale. Stillingerne er placeret under Staben, og den nærmeste leder vil være stabschefen.

Forvaltningen for Børn og Skole består af skoleafdeling, dagtilbudsafdeling, rådgivningscenter om Børn og Unge (Misi) samt staben. Staben har ansvaret for økonomi og budgetter, sagsfremstillinger til politisk behandling, koordinering af projekter, udarbejdelse af behovsanalyser m.m.

Forvaltningen har for nylig gennemgået en reorganisering indenfor skoler og dagtilbudsafdeling og er nu i gang med reorganisering indenfor stab, hvor alle politiske sagsbehandlinger, projekter, økonomi og budgetarbejdet centraliseres under staben.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Leder søges til Integrerede institution Paarsisoq i Nuuk/job-nr. 268/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq, Integrerede Institution Paarsisoq er beliggende i Samuel Kleinschmidt-ip aqqutaa 3 og har plads til 36 vuggestuebørn og 54 børnehavebørn. Institutionen åbner kl. 07:00-17:00.

Lederen har ledelsesansvar for personalenormeringen på i alt 21 stillinger fordelt som følger: leder, souschef, afdelingsleder, 4 pædagoger, 6 socialhjælpere, 6 medhjælpere, rengøringsdame og køkkenassistent.

Lederen er sparringspartner med souschefen og afdelingslederen som sammen skal sikre overholdelse af de overordnede mål og målsætninger samt retningslinjer for det pædagogiske arbejde udføres i praksis. Her skal vedkommende fungere både som faglig- samt personalemæssig nærmeste leder for ansatte i institutionen.

Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
Adjunkt/lektor i erhvervsøkonomi

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Ved Institut for Samfund, Økonomi og Journalistik opslås hermed 1 stilling som adjunkt/lektor indenfor det erhvervsøkonomiske område.

Vi ønsker en engageret medarbejder, der gerne vil være med til at løfte forskningen indenfor turisme eller oplevelsesøkonomien i bred forstand, og hvor ord som entreprenørskab, innovation og bæredygtig udvikling giver god mening. Du må gerne være interesseret i konkret praksisorienteret erhvervsudvikling i samarbejde med lokale aktører.

Stillingen indebærer en forpligtelse til undervisning, vejledning og medvirken til faglig udvikling indenfor det erhvervsøkonomiske område, men kan også omfatte andre af vores uddannelser.

Grønlands Selvstyre
MT Højgaard A/S
Kontorassistent - Nuuk

MT Højgaard A/S

I lyset af at vores aktivitetsniveau er øget i Nuuk og med en forventning om endnu større aktivitet i de kommende år, er vi på udkig efter en dygtig og arbejdsom kontorassistent til vores kontor i Nuuk.

Du bliver ansat på en lokalkontrakt og kommer til at varetage en række administrative opgaver både på selve kontoret i Nuuk og ude på vores byggepladser i nærområdet.

Du bliver en del af MT Højgaard Grønlandsteam i Nuuk by og får direkte reference til afdelingschefen. Her vil dine opgaver blive mangfoldige og din berøringsflade bred. Dine daglige kontakter er både vores egne folk i teamet, underleverandører samt vores kolleger i Danmark. Idet opgaverne er meget administrative, kræver det, at du er god til dansk i både skrift og tale. Taler du grønlandsk vil det være en bonus.

Grønlands Selvstyre
Jurist til Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug – genopslag

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Jurist til spændende juridiske opgaver med fokus på forvaltningsret og lovarbejde for Grønlands vigtigste erhverv.

Som jurist i departementet får du mange og forskelligartede arbejdsopgaver. Det er en stilling, hvor du har mulighed for at styrke den juridiske bistand til departementets afdelinger og departementets Naalakkersuisoq. De primære arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • Udarbejdelse samt revision af konkrete regelsæt, hvor du som ansvarlig følger projektet fra politisk idé til ikrafttrædelse.
 • Varetagelse af besvarelse af henvendelser fra Ombudsmanden for Inatsisartut.
 • Udarbejdelse af politianmeldelser og efterfølgende udtalelser til Politiet fra Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug.
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Faglærer til skibsmontøruddannelsen – genopslag

Grønlands Selvstyre, Nuuk

KTI, Jern- og Metalskolen i Nuuk søger to engagerede faglærere, som vil være med til at uddanne unge og voksne inden for skibsmontørområdet.

I skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede skibsmontører.

Vi tilbyder:

 • et job med udfordringer og et team, der lægger vægt på dialog og samarbejde
 • en uddannelsesinstitution i rivende udvikling
 • fuldtidsansættelse og pædagogisk grunduddannelse (PG).
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Faglærer til Marine- og Snescootermekanikeruddannelsen – genopslag

Grønlands Selvstyre, Nuuk

KTI, Jern- og Metalskolen i Nuuk, søger en engageret faglærer, som vil være med til at uddanne unge og voksne inden for marine- og snescootermekanikerområdet. Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede marine- og snescootermekanikere.

Kalaallit Nunaanni Teknikkimik Ilinniarfik (KTI) varetager uddannelser indenfor EUD (Jern- og Metalskolen) i Nuuk, samt EUD (Bygge- og Anlægsskolen), Råstof og Gymnasiet (GUX) i Sisimiut).

Vi tilbyder

 • et job med udfordringer og et team der lægger vægt på dialog og samarbejde
 • en uddannelsesinstitution i rivende udvikling
 • fuldtidsansættelse og pædagogisk grunduddannelse (PG).
Grønlands Selvstyre
Kommuneqarfik Sermersooq
Fuldmægtig i Nuuk søges til Forvaltning for Børn og Skoler/job-nr. 266/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Vi søger en – gerne erfaren – fuldmægtig til at indgå i det administrative og økonomiske team til at varetage en række opgaver. Hvis du har erfaring med budgetkontrol og budgetopfølgning og gerne økonomi i mindre grad, så er du måske den, som forvaltningen leder efter.

Din primære opgaver bliver:

 • Budgetkontrol og budgetopfølgning
 • Kontering af og opfølgning på fakturaer
 • Ajourføring af områdebeskrivelser vedr. regnskabsbemærkninger
Kommuneqarfik Sermersooq