170 job matcher din søgning 170 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grønlands Selvstyre
Pantefoged/kontorfuldmægtig eller konsulent

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Skattestyrelsen søger pantefoged/kontorfuldmægtig eller konsulent

Ved Skattestyrelsen er en stilling som pantefoged ledig til besættelse pr. 1. juli 2022 eller efter nærmere aftale. Stillingen er organisatorisk placeret ved inddrivelsesafdelingen med arbejdssted ved Skattestyrelsens kontor i Qaqortoq.

Primært med tvangsinddrivelse i forhold til borgere og selvstændige. Der forudsættes derfor evne til selvstændig sagsbehandling og gerne kendskab til den relevante lovgivning vedrørende inddrivelse, regnskabsforståelse samt gode formulerings- og forhandlingsevner i forhold til skyldnere.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Pantefogeder/kontorfuldmægtige eller konsulenter

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Skattestyrelsen søger to pantefogeder/kontorfuldmægtige eller konsulenter

Ved Skattestyrelsen er der to stillinger som pantefoged ledig til besættelse pr. 1. juli 2022 eller efter nærmere aftale. Stillingerne er organisatorisk placeret ved inddrivelsesafdelingen med arbejdssted ved Skattestyrelsens kontor i Sisimiut.

Arbejdsopgaver er primært med tvangsinddrivelse i forhold til borgere og selvstændige. Der forudsættes derfor evne til selvstændig sagsbehandling og gerne kendskab til den relevante lovgivning vedrørende inddrivelse, regnskabsforståelse samt gode formulerings- og forhandlingsevner i forhold til skyldnere.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Paarisa søger en piccoline/piccolo

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Da Paarisa har forskelligt materiale til forebyggende arbejde, der skal pakkes og sendes ud, søger vi en person, der kan arbejde med forsendelser og andre praktiske opgaver 10-15 timer pr. uge.

Opgaverne kan f.eks. være at:

 • Pakke og sende Paarisas materiale til modtagere i hele landet. Alt efter hvor mange der bestilles, skal disse pakkes og sendes ud. Der skal skrives en adresseliste og evt. vedlægges et følgebrev.
 • Sørge for at stort affald bliver bortskaffet ved at kontakte de relevante medarbejdere eller instanser.
 • Sørge for oprydning efter et møde, printe materialer for medarbejderne, og andre praktiske opgaver.
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Er du vores nye underviser i skønne Sydgrønland?

Grønlands Selvstyre, Qaqortoq

GUX v. Campus Kujalleq i Qaqortoq søger et antal undervisere inden for gymnasiets og GUX’s samlede fagrække. Specifikt søger vi 1-2 undervisere inden for det naturfaglige område, der sandsynligvis ville skulle kunne undervise både på Campus Kujalleq’s EUD- og gymnasieafdeling. Vi ønsker naturligt nok og så vidt muligt at foretage fastansættelser, men tidsbegrænsede ansættelser på 1 års varighed vil også kunne indgå i besættelsen af stillingerne.

Tiltrædelse vil være med virkning fra 1. august 2022 eller efter nærmere aftale. På vores nyrenoverede gymnasieskole vil du komme til at indgå i en spændende hverdag på en dynamisk skole sammen med vores nuværende engagerede undervisere og øvrige medarbejdere.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Sygeplejefaglig eller sundhedsfaglig underviser til Peqqissaanermik Ilinniarfik

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du interesse for undervisning og vejledning, og gerne vil være med at uddanne dygtige sundhedsfaglige erhvervsfolk, så er du måske den vi søger til Peqqissaanermik Ilinniarfik. Vi søger en kollega, der kan varetage undervisning med os i vores brancheskole. Du vil komme til at undervise inden for forskellige områder som f.eks. omsorg, sundheds- og sygepleje, pædagogik, psykologi, ergonomi m.m.

Du kan forvente følgende arbejdsopgaver:

 • Undervisning på uddannelserne
 • Koordineringsopgaver
 • Vejledning i opgaveskrivning
Grønlands Selvstyre
Gem
Vectrus Services A/S
Workcontroller, Thule Air Base – Grønland

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland. Vi søger til vores driftsafdelinger en medarbejder med god teknisk indsigt og administrativt flair. Ansættelse og udrejse hurtigst muligt.

Du vil bl.a. komme til at deltage i:

 • Arbejdsplanlægning i de enkelte afdelinger i samarbejde med teknikerne og afdelingsledere.
 • Assets-registrering og opdateringer i vores vedligeholdelsesprogram.
 • Udarbejdelse af vedligeholdelsesmanualer og jobplaner.

Vi søger en ny kollega, som har en faguddannelse som f.eks. VVS-montør/installatør, el-installatør, konstruktør, maskinmester, eller som har en administrativ baggrund med en god teknisk indsigt.

Vectrus Services A/S
Gem
Vectrus Services A/S
VVS-ingeniør/VVS-Installatør/Maskinmester, Thule Air Base – Grønland

Vectrus Services A/S

Base Maintenance Contractor (BMC), Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland. Ingeniørafdelingen har meget travlt med tilbudsgivning på reparationsarbejder, ny-installationer og bygningsmæssige opdateringer på basens ældre og nye bygningsmasse.

Derfor søger vi nu VVS-ingeniører/VVS-installatører eller maskinmestre til ingeniørafdelingen på basen. Der er tale om en stilling med fast ansættelse og en stilling med 6 mdrs. ansættelse med mulighed for forlængelse.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Du vil deltage i afdelingens arbejde og løse forefaldende og planlagte opgaver.
 • Du vil komme til at arbejde med overslag, tilbud og design.
 • Du vil deltage i planlægningen af arbejdets udførelse og koordinere med de udførende afdelinger efter behov.
Vectrus Services A/S
Gem
Vectrus Services A/S
Small engine mekaniker til lufthavnen, Thule Air Base – Grønland

Vectrus Services A/S

Nærer du et stort ønske og en drøm om at prøve kræfter med det arktiske klima og de udfordringer, der ligger i udstationering i et fjernt område på en base omgivet af indlandsis, bjerge, hav og fjord blandt ræve, harer og moskusokse, så har du nu muligheden for at blive en del af lufthavnsafdelingen på Thule Air Base i det nordlige Grønland. Her vil du blive én blandt 300 ansatte, der varetager den daglige drift af basen.

Arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Løbende vedligehold og servicering af Aerospace Ground Equipment, herunder små forbrændingsmotorer og andet supportudstyr, som anvendes til direkte støtte til flyoperationer.
 • Dokumentation af vedligeholdelsesopgaver.
 • Bestilling og modtagelse af reservedele.
Vectrus Services A/S
Kommuneqarfik Sermersooq
Proceskonsulent til Økonomiafdelingen

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en engageret proceskonsulent til Økonomiafdelingen i Koncernservice med tiltrædelse efter aftale.

Som proceskonsulent i økonomiafdelingen vil opgaverne være relateret til udarbejdelse af procesbeskrivelser i arbejdsgangene tilpasset til nuværende systemer.

De daglige opgaver består af følgende og placering kan være varierende alt afhængig af travlheden/højsæson i de enkelte afdelinger:

 • Udarbejdelse af procesbeskrivelser
 • Opdatering af intranettets økonomidel
 • Opdatering af håndbog i forvaltning og økonomistyring
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Grønlands Selvstyre
Angerlarsimaffik Uulineq søger Pædagog/Socialassistent

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Uulineq er en døgninstitution med tre afdelinger for henholdsvis børn, unge og voksne med autismespektrumforstyrrelser (ASF).

Der er gode muligheder for, at du kan være med til at præge institutionen, samt muligheder for personlig og faglig udvikling.

Faglig baggrund og kompetencer hos ansøgere:

 • Uddannet pædagog eller socialassistent
 • Lyst til at arbejde indenfor det specialpædagogiske område
 • Kendskab til PC på brugerniveau
 • Formidlingskompetence og kommunikationsevner
Grønlands Selvstyre
Gem
Grønlands Selvstyre
Chef for Afdelingen for Geologi under Departementet for Råstoffer og Justitsområdet

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du lyst til at arbejde i en international præget organisation? Vil du være med til at promovere det geologiske potentiale for mineraler i Grønland og videreformidle potentialet til den internationale mineindustri? Så er et job som afdelingschef i Geologiafdelingen i Nuuk noget for dig.

Stillingens primære opgave er at lede, administrere og være faglig sparringspartner for Geologi-afdelingens ansatte og Departementets øvrige personale. Du skal varetage afdelingens udvikling og løbende opgaver i forhold til mineralforekomster, databaser, samt definere forskningsområder i forhold til den vedtagne mineralstrategi.

Grønlands Selvstyre
Magenta ApS
Projektleder til implementering af ESDH-projekt

Magenta ApS, Nuuk

Vil du på eventyr, eller bor du i Grønland og kunne tænke dig et særdeles spændende arbejde, så læs og søg.

Grønlands fællesoffentlige IT har netop udbudt en opgave på projektledelse af implementering af et ESDH-system i de grønlandske kommuner. Opgaven indebærer bl.a. leverandørstyring, kortlægning af processer og arbejdsgange og sikring af implementering af disse i kommunerne.

Magenta har i forvejen tre kolleger i Nuuk. De arbejder med it-projektledelse og udviklingsopgaver, og vi har løbende brug for flere dygtige kolleger til vores kontor beliggende centralt i Nuuk på Imaneq 32.

Magenta ApS
Grønlands Selvstyre
Erfaren håndværker til ledelse af Teknikimik Ilinniarfiks nye Arktiske Bygningsarbejderuddannelse

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Teknikimik Ilinniarfik - KTI starter nye uddannelser op i Sisimiut. Vi søger derfor en erfaren håndværker, der kan lede og udvikle uddannelserne. Gerne med en af følgende uddannelser bygningsstruktør, tagdækker, murer eller nedriver. Vi søger dig som har lyst til at undervise, udvikle undervisningsmaterialer og nye kurser, samtidigt med, at du motiveres af at arbejde med unge og deres fastholdelse i uddannelse.

Du skal deltage i udvikling, planlægning, gennemførelse og evaluering af såvel den teoretiske som den praktiske undervisning. Du skal også forvente at indgå i andre opgavetyper bl.a. tværgående projekter og udviklingsopgaver for hele Bygge og Anlægsskolen.

Grønlands Selvstyre
Gem
Grønlands Selvstyre
To psykologer søges til vores nationale studenterrådgivning

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger lige nu to psykologer til fastansættelse. Stillingen ønskes besat 1. juli eller hurtigst muligt herefter. Studenterrådgivningen består af fem afdelinger med ca. 12 ansatte fordelt over Ilulissat, Aasiaat, Sisimiut, Nuuk og Qaqortoq. Du vil indgå i et tværfagligt team bestående af otte psykologer og tre psykoterapeuter fordelt på de fem afdelinger.

Den landsdækkende studenterrådgivning er et offentligt og gratis tilbud til studerende i Center for National Vejledning.

Som psykolog i Studenterrådgivningen er din primære opgave at varetage psykoterapeutiske forløb med studerende i form af individuelle forløb. Foruden dette er der mulighed for at præge stillingen med opstart af projekter, der tjener vores primære målsætning om at reducere frafald på uddannelserne samt øge trivsel blandt studerende.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Socialstyrelsen søger en konsulent til barselsvikar

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er du struktureret og har sans for høj kvalitet i sagsbehandling inden for børne- og ungeområdet? Er du som person vejledende og støttende i samarbejdet med andre mennesker? Vil du være en del af et team, hvor du kan gøre en forskel ved at kompetenceudvikle kommunale sagsbehandlere inden for børne- og ungeområdet i hele Grønland? Så er du måske vores nye medarbejder i Socialstyrelsens Rådgivningsenhed for Sagsbehandlere.

Rådgivningsenhed for Sagsbehandleres primære opgave er at understøtte den kommunale sagsbehandling på børne- og ungeområdet ved at rådgive, vejlede og supervisere i konkrete sager.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte at:

 • yde råd og vejledning til kommunale sagsbehandlere indenfor børne- og ungeområdet
 • yde supervision i komplekse sager, der vedrører sagsbehandling indenfor børne- og ungeområdet
 • deltage og varetage drifts- og udviklingsopgaver
Grønlands Selvstyre
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Familievejleder til Tilioq i Paamiut

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret familievejleder til Familiecenteret i Paamiut med tiltrædelse 1. juli 2022 eller snarest derefter.

Stillingen, der er en fuldtidsstilling, har reference til afdelingsleder for børne- og familieafdelingen og børne- og familiecentret Tilioq i Paamiut.

Ansvarsområde:

 • Udføre familievejledning i familiecenteret og krisecenteret.
 • Støtte og vejlede i forhold til omsorg, kommunikation, roller og andre lignende forhold, der påvirker barnets og familiens trivsel.
 • Varetage en socialpædagogisk indsats i arbejdet med familier.
 • Foretage hjemmebesøg hos familier.
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Psykolog eller psykoterapeut til Familiecenter Tilioq i Paamiut

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret psykolog eller psykoterapeut til Familiecenteret i Paamiut med tiltrædelse 1. juli 2022 eller snarest derefter.

Stillingen, der er en fuldtidsstilling, har reference til fællesleder i børne og familie forvaltningen i Paamiut.

Ansvarsområde:

 • Behandlingsansvarlig i forhold til den terapeutiske, behandlingsmæssige og socialpædagogiske indsats, der ydes til familier, som visiteres til familiecenteret.
 • Deltage i udredning og visitation af familier til familiecenteret.
 • Arbejde terapeutisk med visiterede borgere i form af individuelle samtaler, parsamtaler, familie samtaler og gruppesamtaler.
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Behandlingsleder søges til Tilioq i Paamiut

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret behandlingsleder til Familiecenteret i Paamiut med tiltrædelse 1. juli 2022 eller snarest derefter.

Stillingen, der er en fuldtidsstilling, har reference til fællesleder i Børne- og Familieforvaltningen i Paamiut.

Ansvarsområde:

 • Behandlingsansvarlig i forhold til den terapeutiske, behandlingsmæssige og socialpædagogiske indsats, der ydes til familier, som visiteres til familiecenteret.
 • I samarbejde med fællesleder og de øvrige ledere, sikre faglig videreudvikling af medarbejdergruppen på det behandlingsmæssige og socialpædagogiske arbejdsområde.
 • Koordinere og fordele det daglige behandlingsarbejde, og yde daglig sparring til øvrige medarbejdere omkring visiterede klienter.
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Vectrus Services A/S
Bygningsmaler i 6 måneder, Thule Air Base

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland, og søger en faglært, erfaren og selvstændig bygningsmaler i 6 måneder til ansættelse med udrejse snarest muligt.

Der er tale om vedligehold og reparationsopgaver, såvel indendørs som udendørs, af den eksisterende bygningsmasse, herunder indkvarteringsbarakker, værksteds- og kontorbygninger.

Man skal være forberedt på at påtage sig alle typer af opgaver inden for malerbranchen samt håndmandsopgaver og i øvrigt alt forefaldende arbejde.

Vectrus Services A/S
Gem
Vectrus Services A/S
Mobilkranfører, Thule Air Base

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland. Vi søger en mobilkranfører til diverse kraningsopgaver hen over sommeren. Ansættelse er på 6 måneder med ansættelse og forventet udrejse snarest muligt.

Arbejdsopgaver

 • Diverse kraningsopgaver med 75T og 250T mobilkran.
 • Kørsel med diverse entreprenørmaskiner.
 • Håndmandsarbejde og forefaldende opgaver.
 • Check og vedligehold af materiellet.
Vectrus Services A/S