290 job matcher din søgning 290 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 290 resultater.
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Poul Stig Briller A/S
Uddannet optometrist

Poul Stig Briller A/S, Hellerup og Hørsholm

Vi udvider med ny butik og søger en dygtig optometrist med interesse for nye tendenser indenfor brillebranchen. Poul Stig Briller har netop fejret 50-års jubilæum og vi er en ambitiøs virksomhed i vækst. Vi holder skarpt øje med udviklingen i branchen og er de første i Danmark til at introducere de allerbedste og sejeste brands fra udlandet.

FIRMANAVN

Når kunderne træder ind i butikken, skal de have den absolut bedste oplevelse. Du byder dem varmt velkommen og så aflæser og analyserer du hurtigt deres stil, ønsker og ansigtsform og finder et udvalg af stel, som har potentiale til at være drømmebrillerne for kunden.

Du er åben overfor deres øvrige behov og kan vejlede dem ud fra det dette. Vi har noget for enhver smag og med dit naturlige blik for folks individuelle stil går vores kunder fra butikken glade og tilfredse med et nyt sæt briller.

Vækstfonden
Director, Value creation & partnership management, Agro & Food Tech

Vækstfonden, Hellerup

Kan du at sætte retningen for Vækstfondens værdiskabelse og partnerskaber på tværs af vores investeringer i Agro & Food Tech?

Dit primære fokus bliver at sikre struktur og ressourcer til at levere henholdsvis hjemtage strategisk værdi til og fra Vækstfondens partnerskaber med fonde og virksomheder. Som en del af dette skal du bidrage til at sætte Danmark og danske interesser endnu tydeligere på verdenskortet og forbinde og hjemtage investeringer, teknologier og forretningsmuligheder.

Du vil beskæftige dig med value creation, herunder formulering af en strategi for partnerskaber i Agro & Food Tech domænet samt deltage i sparring om direkte investeringer indenfor området.

Vækstfonden
Ørsted
Senior WTG Installation Specialist

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you’ll help install the largest wind turbines in the world offshore.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be managing the foremost suppliers of offshore wind turbines and wind turbine installation vessels. You’ll be advising in future installation vessel spread setups, and you’ll contribute to a safe project with high-quality outcome.

You’ll play an important role in:

 • helping the wind turbine and installation vessel suppliers to achieve a safe and high quality project outcome during the execution phase
 • advising commercial tenders for future installation vessel spread setups, including by analysing modelling concepts, as well as evaluating and making recommendations
Ørsted
Ørsted
Senior Sourcing Manager – Site Investigations

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you work with a team of highly skilled procurement professionals and control the procurement processes within Site Investigations.

Join us in this role where you’ll be responsible for your own sourcing area and drive sourcing from A-Z. You’ll be working with all our asset projects around the world on delivering the best possible sourcing deals within the site investigations scope such as Geo Tech and Geophys surveys.

Ørsted

You’ll play an important role in:

 • defining sourcing strategies
 • preparing and conducting negotiations
 • drafting all contractual and legal documents
Ørsted
Ørsted
Senior Sourcing Manager Cables

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you’ll work with a team of sourcing professionals to maintain, develop, and control sourcing deals.

Join us in this role where you’ll be responsible for sourcing and managing some of the biggest cable contracts in Ørsted. Your work will specifically be around sourcing array cable contracts with main focus on our future European portfolio.

You’ll play an important role in:

Ørsted
 • creating sourcing strategies for large and complex sourcing projects for array cables
 • preparing and conducting negotiations
 • drafting and completing all contractual and legal documents
Ørsted
Scandinavian Tobacco Group A/S
Student Assistant - Group Treasury

Scandinavian Tobacco Group A/S, Gentofte

You are currently in your last year of the BSc or first year of your MSc in a relevant field of study and you are curious about financial instruments and markets, cash management, insurance, trade finance, internal/external funding and business operations in a Group headquarter with an international footprint.

Scandinavian Tobacco Group A/S

You will need both your analytical sense and your business acumen to assist with the following tasks:

 • Liquidity and cash management
 • Administration of online banking systems
 • Support the Group Insurance Programmes
Scandinavian Tobacco Group A/S
Hansen Toft A/SRegnskabschef til ejendomsadministration

Hansen Toft A/S søger for Dansk Forvaltningsselskab A/S i Gentofte

Vil du være med til at kunder, lejere og samarbejdspartnere får en professionel oplevelse?

Hos Dansk Forvaltningsselskab i Gentofte har du mulighed for at få dette ønske opfyldt.

Dine hovedopgaver:

 • Ansvar for en af investorernes 12 selskaber, herunder ejendomsadministration, værdipapiradministration, udlånsadministration samt administration af passive investeringer i kapitalandele
 • Delvist ansvar for en medarbejder
 • Opkræve husleje og flytteafregninger, herunder sende nødvendige rykkere
 • Forestå bogføring, momsregnskaber og afstemninger samt udarbejde regnskaber i tæt samarbejde med revisor
Hansen Toft A/S
LIFE Fonden
Juridisk Konsulent

LIFE Fonden, Hellerup

Juridisk Konsulent Har du juridisk erfaring med GDPR, databeskyttelse, og oprethavsret? Kan du dokumentere processer? Og brænder du for at arbejde i en spændende virksomhed med et vigtigt formål? Så er du måske den vi leder efter til jobbet som juridisk konsulent.

Som Juridisk konsulent vil du være med til at sikre, at juridiske afklaringer sker korrekt, effektivt og med stort kendskab til LIFE´s virke, forretningsmodel, produktionssystemer, ydelser og kontrakter/aftaler. Du vil derudover være med til at sikre implementering og videreudvikling af interne guidelines og stå til rådighed med løbende sparring og vejledning ift. juridiske problemstillinger – i særlig grad GDPR og databeskyttelse i vores samarbejde med interessenter, samt anvendelse af materialer, platforme mv.

LIFE Fonden
Københavns KommunePædagogisk leder til det særlige dagtilbud Troldpilen (§ 32)

Københavns Kommune, Hellerup

Stillingen som pædagogisk leder i Troldpilen er et meningsfyldt job. Du kan sammen med medarbejderne gøre en forskel for børn med særlige behov og deres forældre!

Vores særlige dagtilbud er normeret til 28 børn, som er fordelt på 4 stuer. Børnene er i alderen 0-6 år og har varige psykiske og fysiske funktionsnedsættelser.

Størstedelen af børnene har en diagnose inden for autismespektret (ASF), og alle har sproglige og kommunikative udfordringer.

Vi søger en pædagogisk leder, som brænder for at påtage sig ledelsen af et særligt dagtilbud.

PwC
Juridisk rådgiver til PwC Legal

PwC, Hellerup

Hos os kommer du til at gøre en forskel

Vi oplever en øget efterspørgsel på juridisk rådgivning indenfor selskabsret og M&A. Vi søger lige nu dig, der er ambitiøs, brænder for at levere kvalitetsrådgivning og sætter en ære i at gøre en forskel for vores kunder.

Dine vigtigste opgaver bliver at rådgive vores kunder om selskabsret og M&A. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige og ambitiøse kollegaer. Vi er 17 personer i PwC Legal, som er placeret i henholdsvis Hellerup og Aarhus. Din arbejdsplads kommer til at være i Hellerup. Det er et arbejde, hvor du skal kunne trives i at arbejde i et dynamisk miljø, og hvor du omgås med mange forskellige mennesker, kompetencer og profiler.

PwC
Sampension A/S
Restaurantleder til vores personalerestaurant

Sampension A/S, Hellerup

Vi søger en engageret og erfaren leder med passion for mad til vores personalerestaurant i Hellerup.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Styring af den daglige drift hvor du indgår som en del af teamet og hjælper til i køkkenet
 • Daglig ledelse og udvikling af dit team med fokus på høj arbejdsglæde og motivation
 • Planlægning af ugemenuer i tæt samarbejde med dit team
Sampension A/S
jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

LIFE Fonden
Rettighedskoordinator

LIFE Fonden, Hellerup

Er du god til at koordinere og skabe overblik? Og har du lyst til at hjælpe LIFE´s ressourceafdeling med en bred vifte af opgaver for at sikre en professionel håndtering af vores rettigheder? Så er du måske vores nye Rettighedskoordinator!

Som rettighedskoordinator vil du arbejde med mange forskellige administrative og juridisk prægede opgaver, og du vil bidrage til, at vi hele tiden har styr på rettigheder og pligter internt og i forhold til vores samarbejdspartnere. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte alt lige fra at sikre, at data opbevares korrekt og slettes efter gældende regler til clearing af ophavsret ved anvendelse af værker på flere platforme, herunder også digitale platforme. Herudover vil dine hovedopgaver være at håndtere de administrative opgaver i forbindelse med indgåelse/indhentning af databehandleraftaler med skoler og kommuner.

LIFE Fonden
PwC
Audit Graduate til PwC i Hellerup

PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

PwC’s unikke uddannelsesforløb Trustbuilder starter i september 2021. Forløbet giver dig et stærkt fundament. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre revisortrainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer. Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af niveauer, afdelinger og kontorer. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende.

Du får en personlig career coach, der følger din udvikling tæt og giver dig løbende feedback. På den måde udvikler du hele tiden din faglighed og sammen kan I sætte den rigtige retning for din karriere.

PwC
Fertilitetsklinikken Trianglen ApSBioanalytiker/Embryolog til fertilitetsklinik

Fertilitetsklinikken Trianglen ApS, Hellerup

Har du lyst til at arbejde i en travl klinik, hvor du vil blive en del af det team af embryologer, læger, sygeplejersker og sekretærer, der behandler ufrivillig barnløshed?

Vi er 8 embryologer i laboratoriet, men pga. øget arbejdsmængde har vi brug for en kollega mere. Vi arbejder alle dage, også i weekender og på helligdage, hvor vi dog kun er 2-3 embryologer på arbejde.

Dine kvalifikationer

 • Uddannet bioanalytiker/embryolog
 • Kendskab til celledyrkning, sterilt arbejde og assisteret reproduktion vil være en stor fordel
 • God til at bevare overblikket
 • Har et godt humør i en travl hverdag
 • Taler og skriver dansk og engelsk
Vækstfonden
HR Partner med fokus på management assessment

Vækstfonden, Hellerup

Vil du arbejde med nogle af Danmarks mest lovende vækstvirksomheder, og har du flere års erfaring med management assessment? Så har vi en rigtig spændende stilling til dig!

Som HR Partner bliver du sammen med dedikerede kolleger ansvarlig for at drive MDD ifm. Vækstfondens nyinvesteringer og i denne proces levere ledelses- og organisatorisk indsigt som en del af beslutningsgrundlaget forud for investeringer/finansieringer.

Vækstfonden
Lundgrens Advokatpartnerselskab
Kommunikations- og Marketingkoordinator

Lundgrens Advokatpartnerselskab, Hellerup

Lundgrens har en ambitiøs strategi om vækst, og det betyder, at vi netop nu søger en Kommunikations- og Marketingkoordinator til at supportere vores partnere og medarbejdere indenfor en bred palette af marketing- og kommunikationsopgaver.

I Lundgrens, en af Danmarks førende advokatvirksomheder, er vi optaget af, at vores kunder får den bedste juridiske rådgivning. I rollen som Kommunikations- og Marketingkoordinator bidrager du til kundeoplevelsen ved bl.a. at udarbejde præsentationer, planlægge kundearrangementer og kommunikere nyheder på web og sociale medier.

Samtidig medvirker du til at øge kendskabet til Lundgrens ved at håndtere udtalelser til pressen og supportere ved deltagelse i internationale juridiske rankings.

Lundgrens Advokatpartnerselskab
PwC
Bliv Manager/Senior Manager med fokus på skatterådgivning inden for internationale forhold

PwC, Hellerup

Vi har rygende travlt i International & Deals Tax hos PwC, og vi søger derfor 1-2 nye kollegaer til en stilling som Manager eller Senior Manager med særligt fokus på internationale skatteforhold.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte en bred vifte af skattemæssige udfordringer, herunder rådgivning om internationale skatteforhold i forbindelse med køb og salg af virksomheder, omstruktureringer, etablering af virksomhed, etc. samt løbende skattemæssig rådgivning af danske og udenlandske koncerner.

Du vil forestå den løbende styring af kundeprojekter, varetage ledelse og coaching af yngre medarbejdere, samt arbejde med udarbejdelsen af salgssider og deltage i forretningsudvikling og targettering af nye kunder.

PwC