237 job matcher din søgning 237 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 237 resultater.
e-BoksIT Operations Engineer

e-Boks, Hellerup

Kan du drifte og supportere noget af Danmarks mest komplekse infrastruktur? Og brænder du samtidig for at arbejde i en moderne virksomhed, som ligeledes introducerer og arbejder med de nyeste teknologier? – Så er du den IT Operations Engineer, vi søger hos e-Boks.

Som IT Operations Engineer vil du være med til at skabe en endnu stærkere og mere effektiv monitorering af vores løsninger, som er fordelt på forskellige teknologier.

Du bliver sammen med teamet ansvarlig for at drifte og monitorere løsningerne på tværs af platforme og afdelinger samt have kontakt til relevante stakeholders. Rollen vil ligeledes have et stort aktiv i at udvikle processer, arbejdsgange og bringe e-Boks fremad på nyeste teknologier og infrastruktur.

Quooker Skandinavien A/S
Administrativ og idérig kundekonsulent

Quooker Skandinavien A/S, Gentofte

Vil du med på vores udviklingsrejse, så vores processer hele tiden bliver smartere, hurtigere og bedre?

”Vores medarbejdere skal udvikle sig med os. Der er plads til dine gode ideer, og med en god blanding af rutine- og udviklingsopgaver sikrer vi, at du vokser fagligt. Og så bliver du en del af et socialt miljø, hvor vi stadig mærker entreprenørånden, fejrer vores succeser og gør meget ud af fællesskabet,” fortæller teamleder Lene Cardel.

Hos Quooker er der plads til nytænkning, vi lader os gerne overraske af hinanden og vi er dygtige til videndeling. Vi sætter dig godt ind i det hele, så du være med til at udvikle vores administration og dine egne kompetencer yderligere.

Spil en central rolle hos Quooker
Quooker Skandinavien A/S
Ørsted Wind Power – EPC
Measurement Engineer for measurement campaigns on offshore wind farms

Ørsted Wind Power – EPC, Gentofte or Skærbæk near Fredericia

Are you a measurement engineer with a passion for offshore wind?

Ørsted

Join us and become Measurement Engineer in the Measurements department where you’ll design and execute all the measurement campaigns needed for loads on the structure, inclinometer, corrosion monitoring and much more. You’ll work closely with stakeholders across the organisation, including experts in wave assessment, loads analysis, foundation design and site classification in designing the best measurements campaigns for our offshore wind farms.

We offer an exciting and interesting job where your work will continuously bring you new challenges. We’re a team spanning several expertise areas.

Ørsted Wind Power – EPC
Ørsted Group Functions
Data Governance Business Partner for data management

Ørsted Group Functions, Gentofte

Do you want to be part of managing data within offshore wind?

Join us and become Data Governance Business Partner in Offshore Data Management where you’ll participate in the implementation of data governance in our Offshore business, support Offshore in mapping data management capabilities and assist in building an overview of the data landscape.

Ørsted

We offer the opportunity to be part of forming our data governance setup and to join a dedicated team with focus on all data management disciplines from business intelligence solutions to development and implementation of our data governance framework.

Ørsted Group Functions
Novo Nordisk Fonden
Controller

Novo Nordisk Fonden, Hellerup

Brænder du for at udvikle og opbygge økonomistyring, arbejde med virksomhedsstyring, og ledelsesinformation? Så er du måske den erfarne controller vi mangler i LIFE til at udvikle og opbygge LIFE økonomifunktion og økonomistyring.

Som controller vil du være ansvarlig for at opbygge og drive LIFE økonomistyring, ledelsesinformation og samarbejdet med regnskabsafdelingen i Novo Holdings og dine arbejdsopgaver omfatter både daglige økonomistyringsopgaver såvel som projektopgaver. Du er ansvarlig for økonomistyring, regnskab, budgettering, controlling, ledelsesinformation samt administration og bevillingsadministration.

Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Novo Nordisk Fonden
Redaktionel Konsulent

Novo Nordisk Fonden, Hellerup

Har du erfaring med at udvikle og redigere digitale læremidler til grundskole og/eller ungdomsuddannelserne? Brænder du for igennem vejledning og sparring at sætte din redaktionelle og didaktiske viden i spil i udviklingen af LIFEs undervisningsforløb? Så har vi en enestående jobmulighed til dig!

Som Redaktionel Konsulent vil du give redaktionel sparring og vejledning til projektgrupperne i hele udviklingsprocessen af LIFEs undervisningsforløb. Du vil udøve redaktionel sparring og vejledning til dine kolleger ift. at holde en høj didaktisk kvalitet på LIFEs forskellige undervisningsforløb på særligt vores digitale læringsplatform (MY:LIFE), således at de følger vores interne guidelines, kvalitetsprincipper og høje standarder for formidling til målgruppen.

Novo Nordisk Fonden
Udviklingskonsulent med fokus på naturfagene i grundskolen

Novo Nordisk Fonden, Hellerup

Vil du spille en hovedrolle i udvikling og gennemførelse af den undervisning, LIFE tilbyder daginstitutioner, skoler og gymnasier i de kommende år?

Som Udviklingskonsulent vil du i samarbejde med resten af Team Udvikling udvikle og deltage i formidlingen af LIFE undervisningsforløb. Undervisningsforløbene udvikles i teambaserede projektforløb, der trækker på udviklingskonsulenter med forskellige naturfaglige og tværgående kompetencer. Udviklingsprocesserne omfatter både didaktisk design, udvikling af undervisningsaktiviteter- og materialer, brugertest og samarbejde med eksterne partnere.

Novo Nordisk Fonden
Projektkonsulent

Novo Nordisk Fonden, Hellerup

Vil du spille en vigtig rolle i udviklingen af de undervisningsforløb, LIFE tilbyder skoler og ungdomsuddannelser? Har du erfaringer med både projektledelse og projektstyring? Mestrer du at holde fokus på en effektiv planlægning og fremdrift i projekter? Så har vi en enestående jobmulighed til dig!

Som projektkonsulent bliver du en del af LIFEs Udviklings- og Undervisningsafdeling (UU afdelingen), der har ansvaret for at udvikle LIFE Forløb. Forløbene udvikles i teambaserede projekter, der trækker på og projektledes af udviklingskonsulenter med forskellige naturfaglige og tværgående kompetencer. I tæt samarbejde med afdelingens anden projektkonsulent vil du løbende sikre det samlede overblik over og udviklingen af disse forløb.

Novo Nordisk Fonden
Digitaliseringskonsulent

Novo Nordisk Fonden, Hellerup

Har du drive og talent for digital udvikling, digitalisering af forretningsprocesser og vil du arbejde i en dynamisk organisation med superengagerede kollegaer? Så er du måske den nye digitaliseringskonsulent i LIFE.

Du vil få et bredt ansvarsområde, hvor du har fokus på forretningens behov for it-udvikling og digitalisering. Du vil være bindeled mellem forretningen og system leverandører, samt være projektleder på implementering af en række forretningssystemer såsom; CRM, booking, projektstyring og contract management systemer. Derudover vil du være ansvarlig for at sikre etablering, implementering og videreudvikling af LIFE’s fremtidige IT organisering.

ProSelectionStruktureret bogholder på deltid søges til solid virksomhed beliggende i Charlottenlund

ProSelection søger for kunde

Som bogholder vil du varetage det daglige bogholderi samt løse administrative opgaver med reference til virksomhedens leder for regnskabsafdelingen. Din hverdag vil være præget af varierede arbejdsopgaver og et godt samarbejde på tværs af virksomheden.

Du vil have gode muligheder for at påvirke økonomifunktionens arbejdsprocesser, og det er derfor væsentligt, at du har god erfaring med økonomi og regnskab, som du kan trække på i din opgaveløsning.

Dine opgaver omfatter:

 • Finansbogføring
 • Bogføring af kreditorfakturaer
 • Afstemninger
Sampension A/S
Forretningsorienteret og erfaren teamleder til Kundeservice

Sampension A/S, Hellerup

Brænder du for ledelse og forretningsudvikling, og kan du motivere og videreudvikle vores pensionsrådgivere, så motivationen fortsat er høj, og leverancerne overholdes?

Så har vi jobbet til dig, der trives med indflydelse og som tør udfordre den daglige vanetænkning.

Vi søger en teamleder, der vil være en stærk sparringspartner for medarbejderne i det daglige. Du motiveres af at få det bedste frem i dine medarbejdere – at se dem vokse. Teamet har ansvar for it-kørsler, der bl.a. understøtter nytegninger, fratrædelser og overførsler. Ansvaret for onboarding af firmaordninger ligger også her og involverer en tæt dialog med bl.a. It, kommunikation og kundejura. Er der ændringer til produkter eller lovgivning, sørger teamet for, at ændringer i fx it-systemer implementeres og dokumenteres.

Sampension A/S
Ørsted Group Functions
Model Engineer for model management and cloud-based analytics

Ørsted Group Functions, Gentofte

Are you a software engineer with an interest in machine learning-powered applications, implementation skills in cloud computing and shipping containerised software to production?

Ørsted

Your key tasks will be to

 • reliably and efficiently validate, deploy and maintain models in production
 • prepare models for production by packing and containerising them and setting up workflows and APIs as necessary
 • optimise security, stability and performance of the deployed model services
Ørsted Group Functions
Sankt Lukas StiftelsenPlejecentret Lindely – Brænder du for at få din faglighed i spil i hverdagen?

Sankt Lukas Stiftelsen, Hellerup

Vi søger social- og sundhedsassistenter

Vi søger snarest muligt erfarne og engagerede social- og sundhedsassistenter på 35 eller 37 timer pr. uge, med weekendvagt hver 3. uge.

Plejecentret Lindely har 66 permanente plejeboliger og 8 aflastningspladser. Det er vigtigt for os, at alle medarbejdere ser beboerne som de mennesker, de er, og at medarbejderne strækker sig til det yderste for, at beboerne kan få det liv, den enkelte beboer ønsker med medbestemmelse og aktivitet.

Vi tilbyder:

 • Grundigt introduktionsforløb, hvor du kobles til en mentor.
 • Tæt samarbejde med de øvrige assistenter i huset.
 • Et plejecenter i udvikling, med vægt på kommunikation/adfærd, fælles refleksion og tværfaglighed.
Ørsted Wind Power – EPC
Senior Sourcing Manager to lead CAPEX sourcing processes for offshore wind farm projects

Ørsted Wind Power – EPC, Gentofte or Skærbæk near Fredericia

Do you want to contribute to our vision of creating a world that runs entirely on green energy?

Ørsted

Join us and become Senior Sourcing Manager in our CAPEX Procurement department where you’ll lead the procurement and tender process from sourcing strategy to signed contract as well as develop and maintain close relations to your internal and external stakeholders.

We offer a position in a team of professional sourcing managers responsible for the procurement of substations, electrical components, SCADA and civil works for offshore wind farm projects.

Ørsted Wind Power – EPC
PKA
Studerende til Investeringsafdelingen i PKA

PKA, Hellerup

20 timer om ugen i et dynamisk team med stort ansvar.

Du vil blive ansat i afdelingen for børsnoterede aktier og likvide alternativer og indgå som en del af investeringsafdelingen i PKA, hvor vi er 26 medarbejdere. Du vil indgå i det daglige arbejde med porteføljemanagerne på både børsnoterede aktier, kreditobligationer og derivater. Arbejdet vil bestå af opfølgning på nuværende investeringer, udarbejdelse af analyser og materiale til investeringskomiteen samt diverse ad hoc-opgaver.

PKA

Kantinen er samlingspunktet for alle i PKA. Vi har fri buffet af frihed og fleksibilitet, og du får alt det ansvar, du kan have på tallerkenen. For vi tror på, at udvikling gennem ansvar er nøglen til et meningsfyldt studiejob. Når vi stempler ud, går vi i biografen sammen, kører mountainbike eller tager en fredagsøl på en tirsdag.

PKA
jem & fix A/SElever søges til jem & fix i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed.

Hos jem & fix prioriterer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere, og som elev hos os, får du en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling. Din karriere er vigtig for os, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse.

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet med ansvar for egne arbejdsområder.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
 • Bestille og modtage varer
 • Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept
Bak Optics Hellerup
Optikerassistent (ca. 30 timer om ugen)

Bak Optics Hellerup

Har du erfaring med at stå i butik? Og kan du sørge for, at butikken ser præsentabel ud, og at kunderne får en god service?

Så bliv assistent hos os og en uundværlig del af teamet. Vi lover dig, at du får en afvekslende arbejdsdag; ud over vores faste åbningstider i butikken, afholder vi også arrangementer og er ude til events:

Vi er en selvstændig, kvalitetspræget optikerforretning, som på 7 år er vokset og har bygget en stor fast og fortsat voksende kundeskare. I vores butik går vi meget op i at yde en personlig og kompetent service – og vores kunder er søde og glade, og de bidrager til en god atmosfære i butikken.

 • Du besvarer telefonopkald og byder kunder velkommen.
 • Du sælger og rådgiver kunder om brillestel og solbriller.
 • Du assisterer med vareregistrering og andet administrativt arbejde.
Bak Optics Hellerup
Novo Nordisk Fonden
Legal Counsel

Novo Nordisk Fonden, Hellerup

Do you want to be our legal trusted advisor, and can you transform complex legal matters to implementable solutions?

You will have an important role to provide high-quality, broad legal support and sparring in day-to-day contractual handling and in addition a broad range of legal matters. The tasks will include:

 • Daily legal support and sparring to the Foundation, the BioInnovation Institute and LIFE
 • Provide legal advice to the grant giving activities, including drafting and negotiating agreements
 • Ensure compliance with internal controls and statutory regulations
fakta a/sButiksmedarbejder, over 18 år, Fakta, Charlottenlund

fakta a/s

Trives du med tempofyldte arbejdsdage?

Jobbet indebærer afbagning af bakeoff, samt klargøring og opfyldning af vores bakeoff-afdeling.

Du bidrager til at give kunden en god og "usvær" indkøbsoplevelse ved at medvirke til at kunden møder en ren og velopfyldt butik med glade, kundeorienterede medarbejdere.

Vi tilbyder

 • En uformel og dynamisk organisation, hvor de dygtigste hurtigt stiger i graderne
 • Et job hvor din arbejdsindsats hurtigt gør en synlig forskel i butikken
 • Medarbejderbonusordning, god pension og ansættelsesforhold