13.475 job matcher din søgning 13.475 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 13.475 resultater.
Lonza Copenhagen ApSProcesoperatør

Lonza Copenhagen ApS, Vallensbæk Strand

Til Lonza Copenhagen, der ligger i Vallensbæk Strand søger vi en procesoperatør til at deltage i vores daglige produktion af agarose. Hvis du ønsker at arbejde under værdierne respekt og arbejdsglæde, samt trives med at være en del af en mindre organisation, lokalt i Danmark, så læs videre.

Du vil blive tilknyttet et produktionsteam som arbejder ifølge en turnusplan. Teamet har ansvaret for at afvikle produktionen i henhold til produktionsplaner og arbejdsprocedurer.

Opgaverne vil primært være:

 • Betjening og overvågning af procesanlæg
 • Udføre manuelle procestrin med afvejning, dosering, prøvetagning, rengøring m.m.
 • Registrering af procesdata
Dæk Import Skandinavien ApSYderst kompetent og resultatorienteret kørende sælger til Fyn og Jylland

Dæk Import Skandinavien ApS

tillingen som sælger er central i Dæk Import Skandinavien ApS, da salg er det afgørende for at skabe vækst. Vil du gerne udvikle dig, er indstillet på at give den gas? Kender du til dæk/reservedelsmarkedet? Og er du født sælger? Så har vi et rigtigt spændende og travlt job til dig. Du kender til salgsmekanismer og de værktøjer og oplevelser, der skaber gode resultater.

Ansvarsområde

 • Talrige velforberedte kundebesøg med henblik på skabe nye kunder
 • Kanvassalg
 • Skal kunne fremvise fordelene til de potentielle kunder ved valg af Dæk Import Skandinavien ApS som deres fortrukne dækleverandør fremfor de andre aktører på markedet.

Vi tilbyder en lønstruktur efter kvalifikationer med grund- og provisionsløn. En bil vil også være til rådighed.

 Lægerne Sdr. StrandvejBioanalytiker til almen praksis i Helsingør

Lægerne Sdr. Strandvej

Vi søger en ny medarbejder til vores team i lægehuset Lægerne Sdr. Strandvej, 28-32 timer/uge med start 1. september 2020 eller snarest derefter.

Som vores kommende kollega forestiller vi os, at du er bioanalytiker/laborant.

 • Er positiv og åben i patientkontakten, og både kan arbejde selvstændigt og i samarbejde med det øvrige personale i højt tempo med mange bolde i luften.
 • Skal blandt andet varetage konsultationer med blodprøvetagning, EKG, lungefunktionsundersøgelser, priktest, urinundersøgelser, podninger og BT.
 • Har praksiserfaring, gerne med kendskab til XMO. Dette er dog ikke krav.
DGI
DGI søger afdelingsleder til Idræt og Fokus

DGI, Vingsted

Du brænder for ledelse og teamudvikling. Du har ambitioner for foreningsidrætten i Danmark og motiveres af visionen om at gøre Danmark til verdens mest idrætsaktive nation. Så er jobbet som afdelingsleder i DGI Idræt & Fokus måske noget for dig?

Vi søger en leder, der har lyst til at arbejde i en organisation, hvor engagerede frivillige og medarbejdere arbejder tæt sammen om at udvikle idrætstilbud og idrætsforeninger. Simpelthen fordi vi ønsker, at endnu flere danskere skal opleve glæden ved at dyrke idræt og endnu flere idrætsforeninger skal opleve værdien af at samarbejde med DGI.

Du får personaleansvaret for 10-15 medarbejdere. Som udgangspunkt bliver du leder af vore teams i gymnastik, svømning og E-sport. Endvidere personaleleder for lederen af Fitness teamet på 6 medarbejdere. Du vil indgå i lederteamet i DGI Idræt & Fokus, hvor vi er 7 afdelingsledere samt en direktør for afdelingen.

DGI
Ikast-Brande Kommune
Dansk-, engelsk og musiklærer til Hyldgårdsskolen i Ikast

Ikast-Brande Kommune

”Her lærer vi meget og her er godt at være"
– fordi vi udviser respekt, ansvar og omsorg.

Vi søger en lærer, da en af vore medarbejdere har fået et nyt job. Stillingen indeholder dansk, engelsk og musik – og også meget gerne håndværk og design.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden under hensyntagen til mødevirksomheden og undervisningen. Opgaverne løses i et tæt teamarbejde på årgangen, og der anvendes i udstrakt grad holddannelse til at understøtte læringen og trivslen.

PEAB Asfalt A/S2 Sjakbajser til Region Nord

PEAB Asfalt A/S, Viborg

Til vores afdeling Region Nord søger vi to sjakbajser. Vi forestiller os, at du har erfaring med at arbejde med asfalt, jord og beton eller lignende, da vi gerne ser, at du har en forståelse for bl.a. de forskellige processer, der er i forbindelse med asfaltudlægning. Peab Asfalt A/S laver større og mindre projekter for offentlige såvel som private instanser.

Som sjakbajs forventer vi, at det forekommer dig naturligt at arbejde tæt sammen med formanden på pladsen og at du træder ind, når det kræves. Du vil få ansvaret for holdet og sætte dagsordenen, når formanden ikke er til stede, hvorfor du skal trives med at have ansvar og kunne motivere dine kollegaer, så alle når deres mål. Dine kommunikationsevner skal være i top, da sjakbajsen oftest er bindeleddet mellem holdene og virksomheden. Du vil ofte være den, der sætter gang i det daglige arbejde og holder regnskab på pladsen.

Ikast-Brande Kommune
Entreprenørafdelingen søger brolægger

Ikast-Brande Kommune

Har du lyst til en dagligdag blandt granit- og betonsten og være med til at skabe gode forhold for især vores gående trafikanter, så har vi jobbet til dig.

Du kommer primært til at arbejde med fortove, kantsten og andre typer af belægning. Opgaverne er afvekslende og er fordelt over hele kommunen. De fleste arbejdsopgaver er renovering af eksisterende belægninger, og i mindre omfang også mindre anlægsopgaver.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. I sommerperioden ligger arbejdstiden inden for normal arbejdstid. I vinterperioden deltager du i vintertjenesten, og du indgår i rådighedsvagt. Udkald til vintertjeneste i dine vagtuger kan ske på alle tider af døgnet og i hele ugen.

Stevns KommuneTidsbegrænset ansættelse som projektleder for strategiske projekter for børn og unge i Stevns Kommune

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommune er i gang med at udarbejde og implementere en samlet børne- og ungepolitik, hvor målgruppen er borgere i alderen 0-29 år. Kommunalbestyrelsen har i februar 2020 vedtaget at den overordnede ambition er: ”Vores børn og unge trives, får en uddannelse og bliver en integreret del af arbejdsmarkedet”.

Det videre arbejde med politikken er blevet forsinket grundet coronakrisen. Men vi skal nu videre med at udfolde politikken, konkretisere den i arbejdsgange, handleplaner m.m. Vi søger derfor en tidsbegrænset projektleder, der kan hjælpe os med dette.

Stillingen vil inkludere alt relevant arbejde, herunder arrangement af stormøder, opsamling fra møder, udkast til arbejdsgange, tekst til mere uddybet politik m.m.

Stevns KommuneDagplejer søges til Nordstevns, med tiltrædelse 1. oktober 2020 (genopslag)

Stevns Kommune, Store Heddinge

Her er drømmejobbet....

Du ved:

 • At børns hjerner er mest påvirkelige i 0-3 års alderen.
 • At børn tilbringer det meste af deres vågne tid i dagpasningen.
 • At du er med til at skabe fremtidens samfundsborgere.

Derfor har du vildt meget lyst til at være dagplejer i Nordstevns, og være vores nye kollega.

I Dagplejen kan vi tilbyde:

 • Et livsbekræftende og udfordrende job
 • Dejlige oplevelser sammen med børn
 • Et selvstændigt job med gode kolleger
AcubizSupport Consultant

Acubiz, Birkerød

Hos Acubiz får vi mange forskellige henvendelser fra vores kunder, og vi sætter en ære i at tale med, hjælpe og guide hver eneste en af dem. Din rolle som Support Consultant vil primært være at skabe en stabil kunderelation samtidig med effektivisering og optimering af kundens nuværende løsning.

Du tilbydes en attraktiv stilling med en alsidig hverdag, som indeholder en masse faglige udfordringer og arbejdsopgaver, som f.eks.:

 • Besvare og håndtere indkomne supporthenvendelser på telefon og via Help Desk
 • Bidrage til videre udbygning af vejledninger til kunder mm. i vores Help Center
 • Initiere ændringsanmodninger og skabe yderligere forretning til Acubiz
Halsnæs KommuneFamiliebehandler til Center for Børn, Unge og Familier

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Center for Børn, Unge og Familier i Halsnæs Kommune søger en fagligt stærk og engageret familiebehandler, som har lyst til at blive en del af en udviklingsorienteret arbejdsplads. Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse snarest muligt.

Som familiebehandler hos os vil du blive en del af et team på 9 fagligt dygtige medarbejdere, der alle har en videreuddannelse inden for vores fagfelt.

Vi har base i et stort hus i Frederiksværk. (Vognmandsgade 12) som vi deler med vores vejlederteam, men som også benyttes til div. aktiviteter af sagsbehandlere, sundhedsplejersker, PPR m.m. Så det er et hus med meget aktivitet.

Familiebehandlerteamets arbejdsopgaver er meget varierede og alsidige, da vi er en lille kommune og vi har fokus på at løfte så mange opgaver så muligt internt.

Inco CC GlostrupHandelselev

Inco CC Glostrup

inco Cash & Carry Glostrup er et professionelt business-to-business (b-t-b) varehus med fokus på de gode råvarer og relaterede produkter. Vi dækker både bredt og dybt med 27.000 varenumre i fast sortiment – og ønsker kunden en vare, vi ikke har, så skaffer vi den.

Vi ønsker at yde god, gammeldags service over for alle vores kunder – også selv om både de og vi til tider har travlt. Det betyder, at vi sætter en ære i at hilse ordentligt på alle, rådgive dem om vores produkter, når der er brug for det, og vi viser dem naturligvis hen til de varer, de efterspørger.

Som elev i inco Cash & Carry kommer du rundt i alle afdelinger fra frugt & grønt over frisk fisk til isenkram og emballage. Vi lærer dig op i produkterne, og du får mulighed for at smage på varerne, komme på leverandørbesøg og lave udstillinger og demonstrationer i butikken.

Hococo ApSSenior full-stack udvikler

Hococo ApS, København/Copenhagen

Vi får snart travlt. Derfor søger vi nu en senior full-stack udvikler, der kan være med til at udvikle vores produkt i mange år frem.

Hococo er en softwareplatform, der er udviklet til at forbedre kommunikation og service inden for ejendomsbranchen. Vi går op i god UX, og vi mener at vi med vores løsning, vil kunne forbedre lejer-oplevelsen væsentligt, samtidigt med at vi optimerer udlejers processer. Du vil få en vigtig rolle i vores startup, hvor du vil få rig mulighed for at udfordre branchen, skabe et fantastisk produkt og være i konstant udvikling. Vi forventer, du er selvkørende, ambitiøs og ivrig efter at innovere/prøve ny teknologi af.

Krav til din faglige profil:

 • Du har har erfaring med udvikling af single page applications.
 • Du er erfaren Laravel REST API-udvikler.
 • Du har forståelse for databaseudvikling.

See English version at the bottom of the page here.

Matas A/SIntern Dynamics 365 FO Test og Support konsulent - Fastansættelse

Matas A/S, Allerød

Matas er en virksomhed, der er helt i front på digitalisering af forretningen. Vi har høje ambitioner for fremtiden og ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse på tværs af alle digitale kanaler og butikker. Derfor søger vi en ny kollega til at styrke vores D365 udviklingsteam.

Din hverdag vil være præget af forskellige typer af opgaver, og du vil i høj grad få mulighed for at bruge flere af dine faglige kompetencer. En stor del af din tid vil være dedikeret test af D365 FO. Vi arbejder både med traditionel manuel test, men planlægger også at benytte automatiseret test, hvor du vil spille en central rolle. Her vil du spille en central rolle. Dette vil omfatte test af Microsofts løbende opdateringer, samt test af egne udviklede moduler og funktioner. Desuden vil en stor del af din tid være support på D365 FO.

Agria DyreforsikringBARSELSVIKARIAT – Online marketingansvarlig

Agria Dyreforsikring, Solrød Strand

Hos Agria Dyreforsikring er vi specialister i dyreforsikring. Vores mission er at skabe tryghed for dyr og mennesker. Vi hjælper dyr og dyreejere, når sygdom eller ulykke rammer, og vi arbejder målrettet med skadeforebyggende oplysningskampagner. Vi er stolte af hvert år at yde betydelig støtte til forskning inden for dyrs sundhed og velfærd.

Er du dygtig til online marketing? Er du glad for dyr? Og vil du være med til at sætte Agria og forsikringer til dyr endnu mere på det digitale landkort?

Opgaver:

 • Ansvarlig for løbende udvikling og optimering af Agrias online tilstedeværelse
 • SEO på brand, produkter, indhold på websitet osv.
 • Analysere og præsentere resultater på baggrund af Google Analytics, Google AdWords, SoMe mv.
Ikast-Brande Kommune
Hjemmeplejen SYD søger nye kollegaer

Ikast-Brande Kommune

Dagvagter søges til Hjemmeplejen Syd, Ikast-Brande Kommune.

Vi søger:

 • 2 social- og sundhedshjælpere
 • 1 social- og sundhedsassistent

Stillingerne er fortrinsvist dagvagter og på 30 timer om ugen, ønskes højere eller lavere timetal kan dette aftales. Vi arbejder hver anden weekend.

Hjemmeplejen Syd yder visiteret hjælp til borgere i Brande og Nørre Snede med omegn, vi er cirka 100 engagerede og loyale medarbejdere.

Vores kerneopgave er at yde pleje og praktisk hjælp til borgere i eget hjem. Vi arbejder målrettet med personcentreret omsorg, rehabilitering og har fokus på at udvikle vores faglighed og kompetencer. Alle medarbejdere er uddannet i personcentreret omsorg og der vil løbende blive afviklet nye kurser.

Frederikshavn KommuneErfaren socialrådgiver/socialformidler til Job og Fastholdelse

Frederikshavn Kommune

Brænder du for at gøre en forskel for de borgere, du er i kontakt med? Og har du en coachende tilgang til de borgere du er i kontakt med? Så er du måske vores nye kollega!

Job og Fastholdelse arbejder bl.a. med sygedagpengesager i alle kategorier, herunder jobafklaringssager, ledighedsydelsessager og revalidering. Opgaverne er bl.a. lovpligtige opfølgninger frem til tilbagevenden til arbejdsmarkedet, overgang til jobafklaringsforløb, forberedelse til- og fremlægning for rehabiliteringsteam med henblik på ressourceforløb, fleksjob eller førtidspension.

Vi arbejder med fokus på kontakt til arbejdsgivere, delvis genoptagelse af arbejde, fokus på at få sygemeldte ledige tilbage til job eller opkvalificering, en motiverende og aktiv indsats i forhold til borgeren. Vi har fokus på brobygning til vores kollegaer, som arbejder med a-dagpenge samt samarbejder med bl.a. de faglige organisationer.

Frederikshavn KommuneBørnehaveklasseleder til Hørby Skoleafdeling, Skoledistrikt Syd

Frederikshavn Kommune

Nu har du alletiders chance for at blive en del af en fantastisk indskolingsafdeling med højt til loftet og alle muligheder for at arbejde med pædagogik i øjenhøjde.

Hørby Skoleafdeling søger en faglig dygtig og relationskompetent pædagoguddannet børnehaveklasseleder til vores indskolingsteam i Hørby. Stillingen er på 30 timer til fast ansættelse i skoledelen og med tiltrædelse 1. september eller 1.oktober 2020.

Hørby Skoleafdeling er en indskolingsafdeling med ca. 80 elever og 11 medarbejdere. Vi har et tæt samarbejde mellem skole og SFO. Vi vægter et tillidsfuldt miljø, respekt, faglighed og ansvarlighed højt. Efter endt skolegang i Hørby fortsætter eleverne til vores mellemtrins- og udskolingsafdeling i Dybvad, som vi har et tæt og velfungerende samarbejde med.

Merkur VVS ApSDygtige erfarne håndfolk/maskinførere søges

Merkur VVS ApS, Havdrup

Vi søger håndfolk/maskinførere, som skal indgå i samarbejde med vores øvrige medarbejdere til vandledningarbejder.

Du bliver en del af et team, som arbejder selvstændigt, kan tage beslutninger og se sammenhængen, som arbejdet skrider frem. Vi hjælper hinanden og samarbejder også med kunder og forbrugere, om at nå målet til alles tilfredsstillelse.

Vi har en uhøjtidelig omgangstone med respekt for hinanden.

Puls Human Relations ApSSpeditørelev – vi investerer i din fremtid

Puls Human Relations ApS søger for Nagel Danmark A/S i Vejle

Klar til at sætte dine evner i spil? Udfold dit skarpe servicetalent hos en af de førende specialister inden for fødevarelogistik.

Som speditørelev er din arbejdsplads på vores kontor i Vejle, hvor du sparrer og samarbejder med dine kolleger. Du vil blive introduceret til de forskellige arbejdsfunktioner i virksomheden, og vil i løbet af dine 2 år som elev få et godt kendskab og god erfaring med de forskellige speditionsopgaver, og du vil gradvist få mere og mere ansvar.

Du bliver klædt godt på, når du:

 • holder overblik over kundernes bookinger og planlægning af transportforløbet
 • når du kommunikerer med kunder og kolleger i de forskellige afdelinger
 • møder og adviserer chaufførerne på kontoret