24.541 job matcher din søgning 24.541 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PLAYPLAY har travlt og søger en kollega til vores nye administration

PLAY, København

Er din passion at bidrage til at gøre en forskel for børn, unge og voksne, og er du motiveret for at gå forrest med masser af energi og kreative idéer? - Så er du måske PLAYs nye kollega i vores administration. I PLAY søger vi en ambitiøs, innovative og motiveret kollega der både har styr på tallene, reglerne og arbejdsgangene, så vi kan sikre os at vi leverer ydelser i verdensklasse.

PLAY er en socialpædagogisk virksomhed, og vi har opgaver over store dele af Sjælland. Vi samarbejder med mennesker, der står uden for samfundets almene fællesskaber, og vi arbejder hver dag for at flytte både børn, unge og familier, som har brug for støtte til at kommer tættere på uddannelse, beskæftigelse og civilsamfundets mange arenaer. Vi arbejder med afsæt i PLAY’s værdier: energi, fleksibilitet, motivation, vedholdenhed og trivsel.

Helukabel Danmark ApSEkstern teknisk salgskonsulent til Nord- og Sønderjylland

Helukabel Danmark ApS, Taastrup

Har du el-teknisk flair og er Expert i kabler? Og vil du hjælpe os med at sætte strøm til vores kunders forretning?

Bliv en del af HELUKABEL, en af verdens førende producenter og leverandører af kabler. Vi har allerede 52 kontorer i 32 lande og udvider i Danmark.

Derfor mangler vi nu en Ekstern teknisk salgskonsulent til Danmark, som vil være med på vores vækstrejse og sætte sit præg på vores fremtid. Er det dig?

Som vores nye Eksterne tekniske salgskonsulent i Danmark er din primære rolle at supportere og rådgive vores kunder teknisk, samt varetage salget i bl.a. kabler og tilbehør. Du vil være i løbende i kontakt med vores hovedkontor i København samt vores globale afdelinger, hvor der er masser af hjælp at hente – især på hovedkontoret i Tyskland, men vi er også jævnligt i kontakt med vores kolleger i hele verden.

Jobindex A/S
RA og QA specialist

Jobindex A/S søger for PentaBase i Odense

Er det dig, der skal klæde os på og få vores produktion af førende PCR-platforme godt gennem overgangen til IVDR 2017/746? I denne rolle bliver du en vigtig del af vores udvikling af in vitro diagnostiske tests til cancer- og infektionssygdomme.

Det vil bl.a. være dig, der:

 • har overblikket over vores QA og RA
 • lægger planen for, projektleder og implementerer IVDR 2017/746.

”Vores tests er et afgørende våben i kampen mod COVID-19 her i Danmark. Nu skal vores produkter ud i verden og hjælpe, hvor der er mest brug for dem,” fortæller COO Claus Pedersen Blicher.

Læs mere om rollen og søg jobbet her.
Jobindex A/S
Service-rens ApSHåndværker søges til ventilationsrens m.m. (evt. ufaglært)

Service-rens ApS

Vi søger en fleksibel håndværker (evt. ufaglært) til ventilationsrens m.m. Arbejdet foregår med specieludviklet udstyr indvendig i kanalerne. Du bliver selvfølgelig oplært i at bruge udstyret, da vi ikke forventer, at du har erfaring fra branchen i forvejen.

Du skal være præsentabel og kunne møde ind, når det passer vores kunder.

Vi forventer at:

 • Du har kørekort til alm. bil
 • Du taler dansk og gerne bor i Aarhus eller omegn

Arbejdet foregår i hele Danmark, dog primært i Jylland og mest inden for "normal arbejdstid". I travle perioder forventer vi fleksibilitet, da overarbejde kan forekomme. Natarbejde samt overnatning kan forekomme i perioder. Natarbejde forekommer dog sjældent.

Service-rens tilbyder en alsidig arbejdsplads med nye opgaver næsten dagligt.

& friendsIT-udvikler

& friends søger for Letpension i Virum

Som IT-udvikler hos Letpension får du mulighed for at bruge din viden og erfaring samt bidrage til, at Letpension leverer deres nye versioner i den rigtige kvalitet til tiden.

Hvis du er den, vi søger, har du allerede bevist, at du er nysgerrig og har gåpåmod. Du er i dag den person, dine udviklerkolleger naturligt går til, hvis de har behov for sparring og viden.

Du er resultatorienteret og brænder for at gøre en forskel - en forskel, der kun kan opnås, hvis du har lyst og evner til at skabe resultater sammen med andre.

I Letpension arbejder de agilt, hvilket betyder, at IT og forretningsudvikling foregår i en tæt dialog. Du skal derfor trives i krydsfeltet mellem forretning og IT. De arbejder med Scrum i kvartalscyklusser, hvor alle bidrager på lige fod i forhold til de opgaver, der løbende prioriteres højest, og som udvikles i værktøjer primært fra et Microsoft-univers.

Ikast-Brande Kommune
Sommeren 2021 kalder på dig - afløsere søges til Hjemmeplejen i Ikast

Ikast-Brande Kommune

Hjemmeplejen Nord søger afløsere – og du kan få en plads på sommerholdet allerede nu.

Jobbet består af hjælp til borgere i eget hjem. Det kan være personlig pleje, tøjvask, rengøring, hjælp til at få mad og drikke m.m.

Din vagtplan aftales individuelt med dig, herunder om det er dagvagter eller aftenvagter du ønsker.

Som afløser vil du blive introduceret til arbejdet både igennem undervisning og sidemandsoplæring, inden du vil være selvkørende.

Radikale VenstrePOLITISK LEDER

Radikale Venstre

Har du idéen, der skaber verdens bedste skole og giver Danmarks børn en markant bedre start på livet? Så er det måske dig, der skal låne jobbet som Radikale Venstres politiske leder?

Radikale Venstres politiske leder Sofie Carsten Nielsen er klar til at låne sit job ud en dag i august 2021. Som politisk leder i Radikale Venstre skal du sætte en dagsorden for fremtidens Folkeskole. Du skal kunne arbejde målrettet, samarbejde med mange forskellige mennesker og ville udtale dig offentligt. Du behøver på ingen måde stemme radikalt. Så længe du har en idé, der kan forandre skolen, så flere børn forlader den med både færdigheder, drømme og muligheder i rygsækken. Det er store krav. Til gengæld lover vi at lytte og lade dig sætte dagsordenen på skoleområdet i den radikale folketingsgruppe. Forhåbentlig er din ide så god, at vi sammen kan gøre den til virkelighed.

SengeSpecialisten
SengeSpecialisten søger deltidssælger til butikken på Amagerbrogade, København S

SengeSpecialisten

SengeSpecialisten søger en deltidssælger til butikken på Amargebrogade, Kbh. S, der sammen med det øvrige personale i butikken, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kædens andre butikker i dag.

Vi søger en erfaren og nærværende sælger, der møder kunden i ”øjenhøjde”.

Personen skal være drevet af resultater, der opnås gennem et højt serviceniveau, samt en proaktiv og energisk tilgang til opgaverne.

Personen skal være fleksibel og kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks.:

 • God til at vejlede kunderne og gå i dybden med deres behov
 • Kan holde mange bolde i luften, f.eks. have flere kunder samtidig, uden at miste fokus på nogle af dem
 • Ikke bange for at flytte eller montere en seng
QuickOrder ApSSenior Backend Developer

QuickOrder ApS, Odense

QuickOrder is a fast-moving SaaS startup. We have created the world's most innovative Restaurant OS combining point of sale, staff management, online ordering, and table reservation. By utilising guest and operational data we improve restaurant profitability and overall revenue, effectively enabling our customers to grow.

We believe that a great workplace combines skilled colleagues with hard work. Our core philosophy is freedom, responsibility and personal development, which we believe make the happiest and highest performing workplace.

QuickOrder is based in Odense, but we are open for remote work for the right candidate. We welcome people from all backgrounds who are curious, passionate, and who want to work together with other passionate people to build the best solutions for our customers.

Nilfisk A/S
Customer Application Engineer - Robotics, EMEA

Nilfisk A/S, Brøndby or Budapest

Join us in revolutionizing the professional cleaning industry through an in-depth understanding of Technology solutions, customers and their applications.

Nilfisk Your overall responsibility is to gather a comprehensive understanding of customer segments and applications needs related to connected autonomous solutions, formulate requirements for new features, services or others, participate in the development, testing, demonstrations and trials of new solutions with critical customers and educate relevant stakeholders in our solutions.

You will be an expert within autonomous technology and how products/solutions functions and operate within customer application and environment and as well as gathering solid understanding of competitor technology limitations and strengths.

Nilfisk A/S
European Energy A/S
Finance Development Controller/Consultant

European Energy A/S, Søborg

Kunne du tænke dig en udfordrende karriere med en høj grad af udvikling og ansvar i en grøn virksomhed i hurtig vækst?

Som vores nye Finance Development Controller/Consultant vil du spille en vigtig rolle i at sikre, at vores procedurer, finanssystemer og kontroller optimeres løbende. Du vil arbejde tæt sammen kolleger i økonomiafdelingen, andre afdelinger og systemleverandører.

Ansvarsområder

 • Vurdering og optimering af vores brug af økonomisystemer, primært Dynamics NAV
 • Udvikling af politikker, procedurer og vejledninger
European Energy A/S
Købstædernes Forsikring Dedikeret Erhvervsassurandør til Jyske Forsikring – Region Syd/Trekantsområdet

Købstædernes Forsikring

Er du en målrettet og dygtig Erhvervsassurandør med et stort hjerte for salg, der brænder for levere Danmarks bedste forsikrings – og bankløsning i tæt samarbejde med Jyske Banks afdelinger?

Motiveres du ved at generere salg igennem partnere, og sikre, at banken oplever effektivitet, nærhed og indlevelse i arbejdet, hvilket medfører en direkte afsmitning på kundeoplevelsen? - så er du måske vores nye kollega.

Vi tilbyder dig bla.:

 • Tæt og udviklende samarbejde om god og effektiv udvælgelse af kundeemner på forsikringssiden med dine primære kolleger, Erhvervsrådgiverne i Jyske Banks afdelinger.
 • Gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, herunder supplerende relevant uddannelse.
Købstædernes Forsikring
Købstædernes Forsikring Dedikeret Erhvervsassurandør til Jyske Forsikring – Område Aarhus

Købstædernes Forsikring

Er du en målrettet og dygtig Erhvervsassurandør med et stort hjerte for salg, der brænder for levere Danmarks bedste forsikrings – og bankløsning i tæt samarbejde med Jyske Banks afdelinger?

Motiveres du ved at generere salg igennem partnere, og sikre, at banken oplever effektivitet, nærhed og indlevelse i arbejdet, hvilket medfører en direkte afsmitning på kundeoplevelsen? - så er du måske vores nye kollega.

Vi tilbyder dig bla.:

 • Tæt og udviklende samarbejde om god og effektiv udvælgelse af kundeemner på forsikringssiden med dine primære kolleger, Erhvervsrådgiverne i Jyske Banks afdelinger.
 • Gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, herunder supplerende relevant uddannelse.
Købstædernes Forsikring
Købstædernes Forsikring Dedikeret Erhvervsassurandør til Jyske Forsikring – Område Aalborg og Viborg

Købstædernes Forsikring

Er du en målrettet og dygtig Erhvervsassurandør med et stort hjerte for salg, der brænder for levere Danmarks bedste forsikrings – og bankløsning i tæt samarbejde med Jyske Banks afdelinger?

Motiveres du ved at generere salg igennem partnere, og sikre, at banken oplever effektivitet, nærhed og indlevelse i arbejdet, hvilket medfører en direkte afsmitning på kundeoplevelsen? - så er du måske vores nye kollega.

Vi tilbyder dig bla.:

 • Tæt og udviklende samarbejde om god og effektiv udvælgelse af kundeemner på forsikringssiden med dine primære kolleger, Erhvervsrådgiverne i Jyske Banks afdelinger.
 • Gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, herunder supplerende relevant uddannelse.
Købstædernes Forsikring
Købstædernes Forsikring Dedikeret Erhvervsassurandør til Jyske Forsikring – Område Midtjylland

Købstædernes Forsikring, Silkeborg-området

Er du en målrettet og dygtig Erhvervsassurandør med et stort hjerte for salg, der brænder for levere Danmarks bedste forsikrings – og bankløsning i tæt samarbejde med Jyske Banks afdelinger?

Motiveres du ved at generere salg igennem partnere, og sikre, at banken oplever effektivitet, nærhed og indlevelse i arbejdet, hvilket medfører en direkte afsmitning på kundeoplevelsen? - så er du måske vores nye kollega.

Vi tilbyder dig bla.:

 • Tæt og udviklende samarbejde om god og effektiv udvælgelse af kundeemner på forsikringssiden med dine primære kolleger, Erhvervsrådgiverne i Jyske Banks afdelinger.
 • Gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, herunder supplerende relevant uddannelse.
Købstædernes Forsikring
ExperisReady to Kickstart your career as a Full Stack Java or .NET Developer?

Experis, Høje Taastrup

Experis Academy is a unique opportunity for those pursuing a career in IT. We offer various programs that combine tailor-made studies with a position at one of Denmark’s leading companies. The Graduate Program provides you with skills that are sought after in the industry and will kickstart your IT career.

Experis Academy's Full Stack Developer graduate programs will start in August and combine 3 months of accelerated learning with a 12-months specialization period with some of Denmark's most exciting IT development environments. After the specialization period, you will be able to get a permanent job with one of our customers or continue as a consultant for Experis Academy.

Bravida Danmark A/S
VVS servicemontør til succesfuld afdeling

Bravida Danmark A/S

Vi har mange opgaver og søger nu endnu en kollega til VVS service afdeling i Aarhus - nærmere bestemt en VVS servicemontør. Vi hjælper vores kunder med alt fra komplekse installationer til simple reparationer og forebyggende vedligeholdelse af erhverv, industri og boligforeninger.

Vi tilbyder:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger.
 • En afdeling med højt til loftet og en humoristisk og uformel tone.
Bravida Danmark A/S
Scania Danmark A/S
Salgs trainee til Scania Used Vehicle Center i Kolding

Scania Danmark A/S

Kunne du tænke dig en salgskarriere, og leder du efter en trainee-plads at komme i gang på? Så har du nu en unik chance hos Scania

Vi søger en udadvendt og selvkørende salgs trainee, der har lidt erfaring med salg, og som gerne vil udvikle sig i en international virksomhed.

Du er i begyndelsen af din salgskarriere, og har derfor endnu ikke mange års erfaring med salg. Det kommer du til at lære hos os, men det vigtigste er, at du brænder for godt købmandskab og lysten til at indgå i vores effektive team på 5 personer, som står for salg af 550-600 brugte lastbiler pr. år.

Scania Danmark A/S
Systematic A/S
Software Architect – Kubernetes and microservices

Systematic A/S, Aarhus

Are you curious and eager to learn and experiment with new technologies? Can you design and set the technical direction? Do you wish to become part of a growing international company?

At our office in Aarhus you will participate in the early development of a brand-new product based on Kubernetes and related Cloud technologies.

Your overall responsibility will be to drive the development of the architecture in the projects including trying out new technologies in close cooperation with the program architect and a SW architect for a similar project. Furthermore, you will be a part of the cooperation between architects across different programs in Systematic, with the aim to learn and inspire to keep improving both yourself and the solutions.

Systematic A/S
Systematic A/S
Product Owner til maritime overvågningssystemer

Systematic A/S, Karup

Vil du være bindeleddet mellem kunden og IT-teknikere? Kan du forstå og kommunikere Søværnets forretningsmæssige ønsker og oversætte disse til konkrete tekniske løsninger? Så er du måske vores nye Product Owner.

Som Product Owner bliver du bindeleddet mellem kunden og vores tekniske team, og det er din fornemste opgave, at sikre kundens idéer og ønsker bliver ført ud i livet, inden for de aftalte rammer. Din primære opgave er at rådgive Søværnet vedrørende ønsker til deres overvågningssystemer, og sikre at disse ønsker kommunikeres til dine kolleger.

I løbet af året lægges der i samråd med teamet og kunden en plan for det kommende år. Du arbejder ud fra planen og kundens ønsker, og du har i jobbet frihed til at tilrettelægge og prioritere dine opgaver, inden for de aftalte rammer.

Systematic A/S