4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

3
Gem
3

Privacy Coordinator til nyt team hos 3

København V

Brænder du for koordinering og databeskyttelse, og vil du være med til at sikre 3’s overholdelse af persondatalovgivningen? Så kom og bliv en del af 3’s nye Privacy Team.

Vi søger nu to kollegaer til et nyoprettet Privacy Team i vores Legal and Regulatory, der skal være med til at videreudvikle og styrke 3’s beskyttelse af persondata.

Du får din daglige gang på vores nye hovedkontor i Carlsberg Byen, der er præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder samt en hverdag fyldt med både humor og ambitioner.

3
Københavns Professionshøjskole

Konsulent til BI-enheden på Københavns Professionshøjskole (Tidsbegrænset)

Campus Carlsberg

Kan du lide at arbejde med data? – alt fra at udtrække og strukturere data, til at gå på jagt efter mønstrene og forklare historierne bag?

Din hverdag kommer til at omfatte opgaver som:

  • Strukturering, organisering og kvalitetssikring af data fra forskellige forretningsområder, fx sikre at data om vores brug af lokaler og bygninger kan kombineres med måltal for bæredygtighed
  • Udarbejdelse og formidling af analyser, så de kan understøtte politiske og forretningsmæssige beslutninger, fx analyser af udnyttelsen af bygninger
3
Gem
3

Marketing Automation Specialist

København

Er du knivskarp til Salesforce Marketing Cloud, og har du lyst til at være nøglefunktion i vores CRM-team? Så har vi den fedeste mulighed til dig.

Du vil som Marketing Automation Specialist i 3, få en nøglefunktion i CRM som i høj grad handler om at aktivere vores MarTech stack og automation systemer.

Vi i CRM teamet i 3, arbejder meget i Salesforce Marketing Cloud. For at kunne udføre dine opgaver, er det nødvendigt at du har god erfaring med Salesforce Marketing Cloud. herunder JavaScript, AMPscript, API events, SQL, HTML/CSS mv.

3
ECCO Sko A/S

Senior Master Data Governance Consultant

København V or Warsaw
Se video om ECCO Sko A/S som arbejdsplads

Are you ready to contribute to shaping our master data management (MDM) and governance practice?

Come be a driving force in our master data management initiative, a pivotal focus for ECCO’s Management Board, and a top priority in our digital transformation agenda.

We have the support of top management here, so you’ll be stepping into a central role that offers ample learning opportunities and a broad network.

Head of Master Data Jesper Wahl Poulsen
ECCO Sko A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV