2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Peak Rekruttering søger for Sweco Danmark A/S
Gem
Peak Rekruttering

Teamchef

Aalborg

Ønsker du en central rolle som leder for et tværfagligt team af ingeniører, konstruktører og installationsfagene? Holder du af at være med helt fra den indledende kundekontakt, tilbudsfase, designfase til projektering og ikke mindst eksekvering af komplekse byggeprojekter? Er du dygtig til at skabe bro mellem kunder og dine interne medarbejdere? Så er du måske den nye leder for 12 medarbejdere i Aalborg.

Du kan forvente et tværfagligt og veletableret team med et godt renommé i branchen, som også bærer præg af en høj grad af faglig stolthed. Afdelingen beskæftiger lige nu 12 medarbejdere, som løser forskellige former for byggerier.

Peak Rekruttering
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV