1.548 job matcher din søgning 1.548 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nature Energy
Automation Engineer

Nature Energy, Odense SØ, Støvring, Aarhus N

Har du lyst til at blive en del af en energisk organisation, der arbejder inden for bæredygtig energi og har store internationale vækstambitioner for fremtiden?

Se video om Nature Energy som arbejdsplads

Alt afhængig af din baggrund og erfaringer er der mulighed for at indtræde i en specialiseret rolle inden for det el-tekniske felt, hvor du arbejder med design af elinstallationer for maskiner og PLC/SCADA-programmering.

Stillingen kan bestrides fra vores kontorer i enten Århus, Støvring eller Odense. Du kan hertil forvente, at du kommer til at bruge tid på vores biogasanlæg – nationalt såvel som internationalt.

Nature Energy
Banedanmark
Erfaren geotekniker til broer og anlægskonstruktioner

Banedanmark, Fredericia, Aarhus eller København

Vil du sætte dit personlige mærke på udviklingen af fremtidens klimavenlige jernbane?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Brænder du for projektering, og vil du være med til at skabe nogle nye rammer for, hvad det vil sige at være en projekterende bygherre? Så har du muligheden for at være med til at opbygge en ny gren inden for projektering i Banedanmark.

Som vores nye kollega inden for projektering af geotekniske konstruktioner er du med til at løfte vores samfundskritiske projekter, når de skal gennem undersøgelses- og projekteringsfaserne.

I det daglige arbejde vil du både få ansvaret for egne projekter, ligesom du vil skulle yde sparring og støtte til resten af gruppen.

Banedanmark
Lidl Danmark K/S Junior Project Manager til Procurement

Lidl Danmark K/S, Tranbjerg J

Kan du lide at gå forrest, og vil du være med til at præge fremtidens Lidl-butikker, lagre og hovedkontor i Danmark? Er du energisk, fleksibel og brænder for alsidige opgaver? Så er du måske vores nye kollega i Procurement!

Som en del af Procurement vil du få dit eget ansvarsområde med projekter indenfor forskellige arbejdsområder. Du bliver ansvarlig for at finde leverandører, forhandle priser, sammenligne produkter og kvaliteter, dokumentere valg af leverandør, lave kontrakter og indkøbe inventar til butikkerne, så de kan fungere optimalt.

Lidl Danmark K/S Souschef - 37 timer - Aarhus

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Som souschef i Lidl får du:

  • En udfordrende rolle, hvor tingene går stærkt
  • Branchens bedste sammenhold
  • Adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt
Region Midtjylland Har du lyst til at specialisere dig i børn med komplekse vanskeligheder?

Region Midtjylland, Aarhus

Specialrådgivningen IKH, VISO leverandør søger 2 psykologer i Aarhus.

Målgruppen er småbørn, skolebørn og unge med svære kommunikative, sociale, udviklingsmæssige eller motoriske vanskeligheder og handicaps. Tilbuddene er landsdækkende og opgaverne er udredning og rådgivning og henvender sig både til fagpersoner i kommunerne samt til forældre og pårørende.

Vi tilbyder spændende og udfordrende arbejdsopgaver i et stærkt mono- og tværfagligt miljø, med gode muligheder for supervision, efteruddannelse og sparring.

2BM A/S
SAP ABAP konsulent til vores Service Center

2BM A/S, København eller Aarhus

Har du erfaring med SAP ABAB og brænder du for at rådgive, designe og udvikle den bedste løsning til vores kunder?

Du bliver en del af et team på 12 dygtige kollegaer i vores Service Center, som supportere og levere den bedste service til vores kunder indenfor forskellige SAP-moduler.

Dine arbejdsopgaver vil være indenfor support og rådgivning, design, udvikling og implementering af SAP kundetilpasninger og specialløsninger.

Vi vægter det sociale højt og som ansat i 2BM SOA People vil du møde dygtige, positive og motiverede kolleger hver dag. Som virksomhed har vi de seneste år oplevet stor vækst.

2BM A/S
Brødrene A & O Johansen A/S
Studentermedhjælpere med flair for digital markedsføring søges til AO's onlineunivers

Brødrene A & O Johansen A/S, Albertslund eller Egå

Se video om Brødrene A & O Johansen A/S som arbejdsplads

Dit arbejdssted vil være på vores hovedkontor i Albertslund eller på vores kontor i Egå. Du vil fra dag ét få stor indflydelse på opgaverne og skal derfor have masser gåpåmod og gode ideer til, hvordan vores webshops, kampagner og SoMe drives og optimeres. Du bliver en del af et dynamisk team, der tænker selvstændigt og hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Brødrene A & O Johansen A/S
TinyMobileRobots ApS Robot Developer

TinyMobileRobots ApS, Malling

Our vision is to improve the way our customers work and the way that automation technology is used in day-to-day operations, be that at a sports complex marking their sports fields, a large contractor pre-marking a new highway project or for automatic sewer inspection procedures.

We are looking for an ambitious robot developer with the potential to become one of the top developers in Denmark.

Your main responsibility will be to contribute to robot development projects on with focus on the robot software. You will be working on a Linux platform with C++ and Python in a ROS environment. You will be working closely with the engineers working with electronics, mechanics, apps, cloud and with product managers, production and support.

5R People ApS
Afdelingsdirektør for inbound og backoffice til Danmarks største kontaktcenter

5R People ApS, Aarhus

5R People er Danmarks største kontaktcenter med mere end 500+ ansatte fordelt på 5 lokationer. Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø, hvor trivsel og udvikling er i fokus, og hvor opgaven er at sikre den bedste oplevelse ud mod vores kunder.

Se video om 5R People ApS som arbejdsplads

Vi søger lige nu en afdelingsdirektør for vores inbound og backoffice, til vores hovedkontor i Aarhus, der kan drifte og videreudvikle vores omnichannel kontaktcenter. Vi arbejder med både inbound- og backoffice opgaver, og vi søger en ansvarlig for området med stærke kompetencer indenfor drift og udvikling af netop de områder.

5R People ApS
Banedanmark
Geografisk fagspecialist til sporområdet i Nord- og Østjylland

Banedanmark, Aalborg eller Århus

Har du et sporfagligt overblik, og vil du være en del af et team med et højt fagligt niveau?

Det er en stilling, hvor du er selvkørende og ligeledes får selvstændigt ansvar for en bred vifte af opgaver og ansvarsområder.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dine opgaver bliver en blanding af tilsynsopgaver i marken, herunder tilstandsvurdering, tilsynskontrol og opmålinger, samt administrative opgaver på kontoret, heriblandt kontrol af dokumentation og oprettelse af opgaver i SAP.

Som geografisk fagspecialist vil du få en stor berøringsflade til andre områder og projekter i Banedanmark, men også til private og myndigheder.

Banedanmark
Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

  • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
  • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Curia Sales Executive

Curia søger for Bizbrains i Åbyhøj

Er du dygtig inden for enterprise sales, og kan du se dig selv i en IT-softwarevirksomhed med internationale vækstambitioner, fokus på samarbejde og korte beslutningsveje?

Du får ansvar for at rådgive om og sælge virksomhedens softwareløsninger, herunder deres markedsledende EDI management-platform ”Link”, til store danske og på sigt internationale virksomheder.

I Bizbrains arbejder man med fokus på teamperformance og samarbejde, og der lægges stor vægt på personlig motivation, udvikling, indsatser og engagement.

JYSK
Manager, UX and insights

JYSK, Brabrand

Do you have experience with UX design in omnichannel? Would you like to play an important role in ensuring a seamless customer experience across multiple platforms? And do you want to be part of a growing international organisation?

We are seeking a highly skilled and experienced Manager for our UX and Insights team, with a keen omnichannel focus for our E-commerce department at JYSK Head Office in Aarhus.

JYSK
Skattestyrelsen Sagsbehandlere til udveksling af kontroloplysninger med udlandet

Skattestyrelsen, Højbjerg

Har du interesse for internationale forhold? Har du gode samarbejdsevner? Vi søger grundige og imødekommende sagsbehandlere til udveksling af oplysninger med udlandet. Lyder det spændende - så læs med her!

Vi søger lige nu sagsbehandlere til Kompetent Myndighed. Du bliver en del af et eksisterende team af 9 medarbejdere, som alle arbejder med udveksling af oplysninger.

Dine primære arbejdsområder bliver:

  • Udsendelse og modtagelse af anmodninger om bistand til og fra udlandet
  • Kvalitetssikring af anmodningerne i forhold til de internationale standarder
  • Sparring med sagsbehandlerne i forbindelse med udarbejdelse af bistandsanmodninger
Skattestyrelsen
Søstrene Grene Import A/S Inhouse fotograf med interesse for styling

Søstrene Grene Import A/S, Aarhus

Mestrer du at tage skønne, flotte og inspirerende billeder? Kan du se din fotostil folde sig ud i Anna og Claras vidunderlige og finurlige univers?

Du bliver en del af vores Content Production team på i alt 15 dedikerede og ambitiøse Søstre (uanset køn), hvis fornemmeste opgave er at producere og udvikle det content, som skaber det visuelle udtryk i Anna og Claras vidunderlige verden. Vi styler, tager billeder og laver videoer af høj kvalitet til sociale medier, website, app og vores butikker.

Vestas Wind Systems A/S Lead Engineer

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus or Porto/Portugal

We power sustainability by leading the world into renewable energies. Can you?

Are you excited about aeroelasticity and computer simulation of dynamic systems? Do you like developing code? Are you motivated to influence and power improvements on the core simulator of Vestas turbines?

Then you might be the candidate we are looking for!

Aarhus Vand A/S Projektleder til Aarhus Vand - dig som er vild med vand

Aarhus Vand A/S, Viby J

Aarhus Vands formål er at skabe sundhed gennem rent vand – til mennesker og planeten. Aarhus Vand deltager og bidrager aktivt til denne forandring i vandbranchen både lokalt, nationalt og på internationalt plan.

Som projektleder på byggemodningsprojekter med spildevand og drikkevand, vil din fornemmeste opgave være at holde overblik over de mange bolde der er i luften i forhold til koordineringen mellem rådgivere, myndigheder og developere. Det vil være lige fra vi modtager en henvendelse fra en developer til ledninger er i jorden, ledningsregistreringen er foretaget og projektøkonomien afsluttet.

Vi har et professionelt arbejdsmiljø med en meget høj medarbejdertilfreds, og vi arbejder dagligt på at gøre en god arbejdsplads endnu bedre.

Scan Global Logistics Speditørelever 2023

Scan Global Logistics

Vi søger lige nu 20 speditionselever til opstart på et af vores danske kontorer.

Som speditørelev hos os planlægger du, hvordan varer transporteres fra A til B i hele verden. Det kan være en kunde som skal have fragtet varer fra Kina til Danmark inden for en bestemt tidsfrist og til den helt rigtige pris, men hvad gør du hvis en havn bliver lukket eller et fly aflyses?

Her skal du som speditør få det hele til at gå op i en højere enhed med fokus på vores kunder behov og den gode service.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV