1.376 job matcher din søgning 1.376 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.376 resultater.
Meyers A/S
FULDTIDS- OG DELTIDS-KOKKE SØGES TIL MEYERS KANTiNER I ÅRHUS

Meyers A/S

Vi har travlt i Meyers Kantiner og søger derfor passionerede kokke, der ser muligheder i rodfrugter og er begejstrede for økologi og friland.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad til vores kunder på restaurantniveau. Det betyder, at det er hjemmelavet med fokus på høj standard.

Du vil i samarbejde med dine kollegaer i køkkenet stå for at sikre en fuldendt og sammenhængende frokost. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det varme køkken, det kolde køkken, vegetariske retter, pålæg, smørrebrød, salater og bagværk, alt sammen med afsæt i vores Meyer DNA.

Meyers A/S
NettoSalgsassistent - Højbjerg

Netto

Leder du efter et fleksibelt arbejde, hvor du får masser af ansvar, oplæring og karrieremuligheder? Så har vi netop åbnet op for en plads i teamet. Bliver du vores nye kollega?

Som salgsassistent er du med til at sikre, at dine kunder har en god oplevelse, og at butikken er flot og præsentabel. Du får også ansvaret for dit eget område – fx frugt- og grøntafdelingen. Som salgsassistent kan dagene være meget varierede. Det er bl.a. dig, der:

 • betjener kunder ved kassen
 • fylder op og trimmer hylderne
 • hjælper med oprydning
Jobindex Kurser
MS Windows Server 2016 & Microsoft Azure (start 17. aug. online)

Jobindex Kurser

Du får færdigheder til at kunne implementere og konfigurere Windows Server 2016 og Microsoft Azure. Når kurset er slut, kan du konfigurere, administrere og rådgive om de to systemer, uanset om de er installeret i skyen eller lokalt.

Kurset kommer bl.a. omkring Active Directory, failover clustering samt virtual machines og netværk.

Samtidig bliver du undervist i administration og vedligeholdelse af on-premises infrastruktur, samt gorup policy, virtualisering, storage, cloud concepts og meget mere.

Jobindex Kurser
Dynamicweb Software A/S
Webudvikler C#/.NET

Dynamicweb Software A/S, Viby J

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor du kan se resultatet af din indsats med det samme og hvor dit arbejde gør en synlig forskel?

Du vil komme til at:

 • Indgå i projekter som udvikler på e-commerce-projekter for kunder i hele verden
 • Scope projekter i samarbejde med andre interessenter
 • Arbejde med et af markedets førende løsninger indenfor CMS & eCommerce

Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø, med udgangspunkt fra vores hovedkontor i Aarhus. Du vil få mange forskellige opgaver og dermed en afvekslende hverdag, hvor du får mulighed for at udfordre og udvikle dine evner.

JS Danmark A/SArt director/video editor

JS Danmark A/S, Aarhus

Brænder du for visuel kommunikation og design? Er du en dygtig og kreativ grafiker? Kan du redigere film? Ønsker du at lave et unikt resultat hver gang? Så er dette helt sikkert jobbet, du leder efter!

Vi tilbyder en stilling som art director/video editor i form af et kreativt og ansvarsfuldt job med både faglige og personlige udfordringer. Som art director/video editor vil dine primære opgaver være, at designe vores brochurer og redigere vores film til vores kunder i tæt dialog med vores projektledere. Du vil indgå i et stærkt team med den projektansvarlige, copywritere og fotografer.

Hver dag skal der laves et nyt design med en ny grafisk identitet, måske endda flere – alt efter hvor effektivt du arbejder. Vi har en stærk performancekultur, så vi forventer du arbejder målrettet og er resultatorienteret. Det er en fordel, at du har en kommerciel tankegang.

JS Danmark A/SResultatorienteret projektleder & art director/video editor

JS Danmark A/S, Aarhus

Vi tilbyder en stilling som projektleder & art director/video editor i form af et selvstændigt og ansvarsfuldt job med både faglige og personlige udfordringer.

Du får det fulde ansvar for dine egne projekter. Du står selv for al kundekontakt i hele den kreative proces, herunder bookning af produktionsplan, fastlæggelse af brochure- og filmindhold i samarbejde med kunden.

Du designer brochuren, redigerer selv filmen, samt sikre salg af opgraderinger i form af ekstra sider, bedre papirkvalitet, onlinefunktioner osv. For at sikre en komplet professionel løsning sker dette i tæt samarbejde med vores øvrige kreative team bestående af copywritere, fotografer og selvfølgelig kunden.

Aarhus Vand A/SVANDFAGLIG PROJEKTLEDER

Aarhus Vand A/S, Viby J

Aarhus Vands formål er at skabe sundhed gennem rent vand – til mennesker og planeten. Kan du se dig selv i det, og har du stærke vandkompetencer – så er der spændende udviklingspotentialer som vandfaglig projektleder.

Vi har travlt med optimerings- og anlægsprojekter på drikkevandsområdet, og ønsker at styrke vores Team med en vandfaglig projektleder, der har indgående viden og erfaring med drikkevandsforsyning, særligt forbedring af vandteknisk anlæg.

I Aarhus Vand har vi netop lanceret en ny 2025-strategi, som du skal bidrage til udvikling og implementering af med udgangspunkt i virksomhedens formål og med FN’s verdensmål som et vigtigt pejlemærke.

Banedanmark
Erfaren sikringstekniker søges til Jylland

Banedanmark, Aalborg, Aarhus eller Rødekro

Er du bidt af jernbaneteknik, og vil du være med til at sikre tog til tiden?

Vi har ansvaret for alle tilstandsbaserede vedligeholdelsesopgaver inden for sikring i Jylland og søger nu engagerede og erfarne sikringsteknikere til Aalborg, Aarhus samt Rødekro.

Du kommer til at indgå i vores sikringsteam med tjenestested i enten Aalborg, Århus eller Rødekro – alt efter din egen bopæl.

Her får du et alsidigt job og kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, der har stærke faglige kompetencer inden for sporteknik.

Du får en alsidig hverdag ude i sporene, hvor du sammen med de andre sikringsteknikere, og kolleger fra andre faggrupper, er med til at sikre togtrafikken på jernbanen.

Banedanmark
EG A/SForretningskonsulent til forsyningsområdet

EG A/S, Aarhus, Aalborg og Kolding

Lige nu står vi overfor en travl periode da både vores nye, samt vores eksisterende kunder, skal opgraderes til vores nye version af Xellent (multiafregningsløsning), som er baseret på MicroSoft Dynamics 365FO. Derudover er der også behov for en forretningskonsulent på vores eksisterende SonWin-løsning (multiafregningsløsning).

Din fornemste opgave er, via tæt dialog med kunderne samt fokus på kundernes forretning, at sikre de bedst mulige løsninger for vores kunder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i løsningen af følgende opgaver;

 • Implementering og opgradering til den nye version af Xellent for nye og eksisterende kunder
 • Procesanalyse i relation til kundernes optimale udnyttelse af løsningerne, herunder løsningsdesign
EDC Poul Erik BechEnergisk mægler til retailsegmentet i Aarhus

EDC Poul Erik Bech

Hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus oplever vi en positiv udvikling – med vækst og tilgang af nye spændende opgaver for vores retail forretningsenhed. Og der er nu blevet en stilling ledig i vores stærke og kompetente team, der har ansvaret for salg og udlejning af retailejendomme, som vi ønsker besat hurtigst muligt for at fastholde vores stærke momentum.

Du kommer til at indgå som en af de bærende kræfter i vores specialiserede team, der primært arbejder med salg og udlejning af erhvervsejendomme til retailmarkedet.

En naturlig del af arbejdet består i en opsøgende indsats og opbygning af netværk og vedligeholdelse af relationer til eksisterende kunder. Du vil fra starten af ansættelsen få overdraget ansvaret for en portefølje af sager, som skal sælges eller udlejes.

LindbergHRØkonomimedarbejder

LindbergHR søger på vegne af kunde i Aarhus

Større virksomhed som er særdeles anerkendt for at levere kvalitetsprodukter af meget høj kvalitet og præcision.

Du vil indgå i et større økonomiteam, hvor i sammen står for det daglige bogholderi for virksomhedens selskaber. Vi har stor fokus på løbende optimering og digitalisering af processer, der hvor det giver værdi.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • Bogføring/kontering af bilag
 • Registrering og betaling af fakturaer
 • Håndtering af større afstemninger med meget data, hvor du holder hovedet koldt og motiveres af, at få det til at stemme
Arla Foods
HR Director

Arla Foods, Viby J.

Would you like to be part of a business transformation and set your mark on the strategic HR agenda? If so, we may have just the job for you as HR Director supporting both the Arla Denmark (ADK) commercial business and the Global Marketing, Innovation, Communication and sustainability (MICS) team.

We are looking for an experienced and talented HR Director who will work together with the Commercial business on leading and developing a high performing Danish organization and support MICS on transforming Innovation in Arla whilst driving our sustainability agenda.

Overall, you will act as a key advisor and sparring partner to both the ADK leadership team and to the MICS leadership team on implementing the overall business strategy as well as managing the day-to-day operation.

Arla Foods
POWERCARE A/S
Ambitiøs SOSU-assistent søges som personalekonsulent til vikarbureau i Århus

POWERCARE A/S, Viby J.

”Er du et konkurrencemenneske, som drives af at opnå resultater, og kunne du tænke dig at kombinere disse personlige egenskaber med at bringe dine sundhedsfaglige kompetencer i spil?”

Som personalekonsulent er dit overordnede ansvar at finde kvalificerede SOSU-assistenter/-hjælpere og sygeplejersker til vores danske kunder, når de bestiller sundhedsfaglige vikarer.

Herudover vil dine daglige arbejdsopgaver være at:

 • Arbejde ambitiøst på at opnå målsætninger og bundlinjetal i bookingafdelingen
 • Respondere hurtigt og serviceminded på henvendelser fra vores kunder
 • Fremsøge de rette vikarer hurtigt og effektivt i vores database og kontakte dem
POWERCARE A/S
Lidl Danmark K/SJunior Accountant til varebogholderiet

Lidl Danmark K/S, Aarhus

Brænder du for at indgå i en regnskabsafdeling, hvor kommunikation både internt i virksomheden og med leverandører bliver en del af din hverdag?

Du bliver en del af et team på tre dygtige medarbejdere, som indgår i den samlede økonomiafdeling på over 70 medarbejdere. Vi arbejder meget selvstændigt og sætter pris på en uformel omgangstone i teamet. Herudover er åbenhed og faglig sparring en vigtig del af vores dynamiske hverdag, således vi sammen altid opnår de bedste resultater i vores team. Samtidig har du rig mulighed for at bringe dine kompetencer og viden i spil, da vi er forandringsparate og ønsker at gøre tingene så enkelt som muligt. Kort fortalt, så vægter vi vidensdeling og effektivisering meget højt.

Vi tilbyder

 • Mulighed for at præge jobbet, virksomheden og din egen faglige udvikling
 • En grundig oplæring, så du har de bedste forudsætninger for at lykkes i jobbet
Lidl Danmark K/S
Lemvigh-Müller A/SSalgsingeniør til forretningsområdet alarm, sikring og overvågning

Lemvigh-Müller A/S, Åbyhøj

Til vores Århus-afdeling søger vi en ambitiøs tekniker, teknolog eller lign., der brænder for alarm, sikring og overvågning.

Hvis du er den rette person, kan vi tilbyde dig en stilling som intern sælger og supporter i et udviklingsorienteret miljø, hvor samarbejde og brug af hinandens kompetencer er i højsædet.Lemvigh-Müller er en af de førende leverandører inden for alarm, sikring og overvågning i Danmark. Vi leverer løsninger og komponenter til bl.a. professionelle alarm- og sikringsinstallatører.

Dine opgaver

 • Vejledning og tilbudsgivning til kunderne med fokus på god kundeservice
 • Deltagelse i afdelingens øvrige salgsarbejde, herunder support til og samarbejde med eksterne sælgere
 • Sammen med dine kolleger og udvalgte producenter/leverandører at finde de rigtige tekniske og kommercielle løsninger
2-Biz Company A/S
Lager- og reklamationsmedarbejder til ungt team

2-Biz Company A/S, Risskov

Har du lyst til at arbejde i en tøjvirksomhed hvor ikke to dage er ens? Har du mod på at arbejde på et lager, hvor der altid er et højt tempo og højt humør? Er du ikke bange for at tage fat? Så er du måske vores nye kollega på lageret.

Vi tilbyder et job, hvor du skal:

 • Håndtere returnerede varer, herunder reklamationer.
 • Kontrollere og optælle modtagne varer.
 • Varetage ordrer fra vores kunder.

Som vores nye lager- og reklamationsmedarbejder bliver du en del af en kreativ virksomhed, hvor der er højt til loftet og hvor medarbejdertrivsel er i højsædet. I hverdagen har vi travlt, men der er altid plads til et godt arbejdsmiljø.

2-Biz Company A/S
CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Capio A/S
Radiografer

Capio A/S, Aarhus

Radiografer vores mammografiafdeling

Vi ønsker os flere radiografer til vores faste vikarkorps, der sammen med vores faste team kan bidrage til et fortsat højt fagligt niveau. Det er vigtigt, at du er fleksibel, serviceorienteret samt har et godt humør.

I Capio har vi altid patienten i centrum, og alle der gæster os behandles med omsorg og interesse. Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med gode, søde og fleksible kolleger og et godt tværfagligt samarbejde.

Capio har åbent mandag til fredag og i weekenderne efter behov. Vikarvagter aftales individuelt efter klinikkens behov, og hvordan det passer ind i din øvrige hverdag.

Capio A/S
BAUHAUS
Serviceminded Kundesupporter til BAUHAUS Kundesupport

BAUHAUS, Tilst

Sætter du en ære i at levere unik supportoplevelse, hvor service er på et højt niveau? Er du løsningsorienteret og imødekommende, og trives du med kontakt til mange forskellige mennesker hver dag? Så er du måske vores nye Kundesupporter i branchens bedste byggemarkedskæde.

Jobbet udføres i tæt samarbejde med resten af Kundesupport-teamet samt kollegaerne i vores varehuse og indebærer bl.a. følgende opgaver:

 • Håndtering af ordrer, produktforespørgsler, reklamationer mv. fra vores kunder
 • Besvarelse af telefonopkald, chats og mails fra vores kunder
Ørsted
Maskinmester

Ørsted, Skødstrup

Forestil dig en fremtid, hvor du får foden indenfor hos en stor, international virksomhed og er med til at sikre driften af vores termiske anlæg, når vi producerer el og varme.

I denne rolle vil du varetage den daglige drift af vores produktionsanlæg sammen med dine kolleger, hvilket bl.a. inkluderer at forberede og sikre anlæg i forbindelse med vedligehold samt at optimere anlægsydelser, rådighed og driftsøkonomi.

Ørsted

Ørsted er global leder inden for havvindenergi og er kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed. Vi går forrest i omstillingen til grøn energi, og vi investerer derfor betydeligt i personlig og professionel udvikling af vores medarbejdere.

Ørsted