1.973 job matcher din søgning 1.973 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hotel GUESTapartHoteldirektør

Hotel GUESTapart, Aarhus

Kan du videreføre den markante succes, som Hotel GUESTapart har opnået siden dørene blev åbnet 2019? Er du motiveret af at levere oplevelser udover det sædvanlige og har du evnen til at motivere teamet til nye højder. Så er det dig vi leder efter.

Som vores kommende hoteldirektør skal du bruge din store driftserfaring til at fastholde de mange tilfredse gæster, der har bidraget til, at Hotel GUESTapart lige nu har Aarhus højeste hotel-rating på tværs af søgeagenter.

Samtidig skal du også have et personligt drive og ønske om at videreudvikle hotellet og den oplevelse gæsterne får, så succesen bliver endnu større i de kommende år. Det indebærer at motivere medarbejdergruppen til fortsat at være innovative, kreative og levere den ypperste service overfor vores gæster.

Silvan A/S
Souschef til vores butik i Århus C

Silvan A/S

Har du været på detailgulvet i et par år og ønsker mere ansvar, så bliv varehuschefens højre hånd … Lige nu søger vi en Souschef til vores butik i Århus C.

Som Souschef får du et tæt samarbejde med varehuschefen. Sammen har I et konstant fokus på at optimere og drive butikken. Du vil bl.a. få ansvaret for at:

 • Danne overblik over dagens opgaver.
 • Sikre en inspirerende og salgsklar butik.
 • Omsætte salgstal til praktiske opgaver og mål for dagens salg.

Derudover skal du sørge for at butikken altid fremstår præsentabel og at serviceniveauet blandt dine medarbejdere er højt. Vi har et stærkt sammenhold og en udpræget vindermentalitet, derfor skal du forvente at løbe stærkt og hver dag yde en stor indsats.

Silvan A/S
HB Products A/S
Teknisk specialist

Vil du arbejde med teknisk service, udvikling og have ansvaret for opbygning af vores nye køle- og varmepumpelaboratorium til test og demonstration? - så bliv en del af vores team i HB Products.

HB Products A/S, Hasselager

Er du skarp indenfor teknisk kundeservice, praktisk anlagt og har erfaring med produktudvikling? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv medspiller i vores team? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet som Teknisk Specialist.

Vi er en udviklingsorienteret virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og produktion af sensorer og kontrolsystemer til industrielle køleanlæg. Ud over ekspertise indenfor olie- og kølemiddelregulering, har vi stor knowhow omkring design og optimering af industrielle køleanlæg. En viden, der gør os i stand til at udvikle og producere de bedste sensorer!

CE Entreprise ApSMurersvende søges til større renoveringsopgave i Aarhus

CE Entreprise ApS

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed som altid har fokus på den altafgørende kundetilfredshed og dermed sigter efter den højeste standard og arbejde af højeste kvalitet?

Kan du tænke selv, ikke bange for at tage fat og sætter du en ære i dit håndværk?

Er du stabil, loyal og ærlig?

Så kan vi måske tilbyde dig et udfordrende job, i et spændende miljø med gode kolleger og mulighed for akkord.

Vi er en veletableret, mindre murer- og entreprenørvirksomhed med mange års erfaring i større byggeprojekter. Vi leverer kun professionelle løsninger og lever af devisen om at; ”et ord er et ord”.

LINDBERG A/S
Administrativ Koordinator

LINDBERG A/S, Åbyhøj

Er du smilende, udadvendt og koordineringsstærk? Har du flair for administrative opgaver? Er du fleksibel og struktureret? Så er det lige dig, vi søger, som vores nye kollega i sekretariatet.

LINDBERG A/S

Du bliver en vigtig spiller i vores sekretariat, som har en bred kontaktflade med hele huset. Vi tilbyder dig en dag med dynamiske og varierende opgaver, hvor der skal samarbejdes bredt på tværs af vores spændende organisation med en god og uformel omgangstone.

Som vores sekretariatsmedarbejder, fungerer du som firmaets ansigt udadtil. Du er serviceminded og imødekommende samt formår at komme ud over ”skranken” med god energi og kompetence.

LINDBERG A/S
SKANOL A/SAdministrationselev

SKANOL A/S, Aarhus

Drømmer du om en fremtid inden for administration og kan du godt lide at have fart over feltet, så har Skanol måske jobbet for dig. Til vores hovedkontor på Aarhus havn søger vi en administrationselev.

Igennem den 2-årige kontoruddannelse hos os får du en unik indsigt i, hvordan en moderne skandinavisk transportvirksomhed arbejder. Du vil efter endt uddannelse have en indgående viden omkring administration, som kan give dig mulighed for at skabe en spændende karriere i Skanol eller være et godt springbræt videre ud i fremtiden.

Du vil blive en del af et administrationsteam hvor der er der er plads til læring og sparring, i en flad organisation med kort til toppen og korte beslutningsprocesser.

Lidl Danmark K/SKvalitetsassistent

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Vil du være en del af en stor international virksomhed? Så søger vi lige nu en struktureret, detaljeorienteret og kvalitetsbevidst medarbejder til at indgå i vores kvalitetsteam i Kolding.

Har du en uddannelse inden for fødevare, og brænder du for at arbejde med kvalitetsrelaterede opgaver? Så er det måske dig, vi søger som kvalitetsassistent.

 • Du vil indgå i et mindre team i en ISO 9001 certificeret afdeling, som består af 20 topmotiverede og dygtige medarbejdere.
 • Kvalitetsafdelingen er i det daglige en del af Indkøbsafdelingen, hvor vi arbejder tæt sammen med vores indkøber for at sikre kvalitet af vores food- og nonfood-produkter.
 • Teamet arbejder både med kvalitetssikring af vores leverandører og vores produkter, hvor du blandt andet vil blive ansvarlig for at planlægge og gennemføre smagstests af produkterne samt behandle produktrelaterede kundehenvendelser.
Lidl Danmark K/S
KPMG Acor Tax
Client Service Coordinator

KPMG Acor Tax, Aarhus

Har du lyst til at hjælpe vores travle konsulenter med bl.a. administration, kvalitetssikring samt koordinering af interne og eksterne kundeaktiviteter i et dynamisk og internationalt miljø? Hvis ja, så bliv en del af vores team!

Som client service coordinator hos KPMG Acor Tax vil du blive en del af client service coordinator-teamet bestående af syv personer, der dagligt assisterer konsulenter, der arbejder med dansk og international skatterådgivning. Du skal arbejde på vores Aarhus-kontor, hvor den ene client service coordinator sidder, og du vil således indgå i et tæt samarbejde med hende.

KPMG Acor Tax
Efiware ApSDigitalt udviklingshus søger talentfuld account manager

Efiware ApS, Egå

Har du drive og passion for salg? Er du en ambitiøs sælger med erfaring fra IT-branchen? Så er det måske dig, Efiware leder efter.

Efiware tilbyder ydelser indenfor digital rådgivning, automatisering og e-commerce, og vi løber meget stærkt for tiden. Derfor søger vi en talentfuld account manager til vores hovedsæde i Aarhus. Du kommer dermed til at spille en central rolle i Efiwares videre vækst.

Dine arbejdsopgaver

 • Salg af virksomhedens kerneydelser indenfor digital rådgivning, automatisering og e-commerce
 • Servicering af kunder i hele landet
 • Afholdelse af kundemøder, seminarer og webinarer
føtexDelikatesseelev - Aarhus C

føtex

Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter med speciale i delikatesse?

Råvarer og lækre delikatesser er noget de fleste kunder forbinder vores varehuse med – og det er en madoplevelse og et kvalitetsstempel, vi er meget stolte af. Derfor får du, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en vigtig rolle i dit arbejde med at tilberede råvarer og lækre delikatesser til kunderne – du skaber nemlig de madoplevelser, som gør, at vores kunder kommer igen og igen.

Så hvis du brænder for at kræse om de gode råvarer og vil være med til at udvikle fremtidens delikatesseoplevelser, er uddannelsen som gourmetslagter med speciale i delikatesse lige noget for dig.

Dine opgaver er blandt andet at

 • tilberede gode råvarer
 • anrette spændende menuer
 • sælge varerne
Vestas Wind Systems A/S
Senior Specialist, Civil Works & Concrete Structures

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Do you have extensive experience with design and value chain processes related to civil works? Do you have a Bachelor’s degree in Civil or Structural Engineering? And are you enthusiastic about collaborating closely with the sub-module owners in Vestas?

If yes, then you might be our new Senior Specialist, Civil Works & Concrete Structures, and get the opportunity to work for the energy industry's global partner on sustainable energy solutions.

Tower Module in Vestas Power Solutions is developing and maintaining the complete Vestas tower program. The tasks range from structural engineering over highly specialized FEM calculations, requirement management, design risk assessment, test planning and project execution and creation of certification documentation.

Vestas Wind Systems A/S
STARK
Salgsrådgiver til trælasten

STARK A/S, Brabrand

Brænder du for personligt salg, service og rådgivning til professionelle kunder - nye såvel som eksisterende? Og skaber du relationssalg samtidig med at du vinder nye ordrer? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som Salgsrådgiver til professionelle kunder.

I stillingen som Salgsrådgiver vil dine primære arbejdsopgaver være

 • Salg og salgsmøder med egen kundeportefølje
 • Nysalg og mersalg hvor du proaktivt udøver personligt salg, service og rådgivning i overensstemmelse med STARKs koncepter
 • Planlægning og evaluering af egen indsats og fremkomme med forslag til salgsmål, initiativer og opfølgning

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og –udvikling vægtes højt. I STARK Brabrand er vi 11 medarbejdere, der målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private kunder i Aarhus og omegn.

STARK A/S
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt - 37 timer pr. uge

Q-Park Operations Denmark A/S, Aarhus

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Aarhus og omegn. Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 37 timer pr. uge.

Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Derfor vil dit arbejde bestå af blandede vagter, som varierer mellem at ligge på dag- og aftentidspunkter samt i weekender. I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter også med kort varsel.

Som parkeringsvagt vil du få følgende opgaver:

 • Holde opsyn med de parkeringsområder, som virksomheden administrerer
 • Udskrive parkeringsafgifter jf. definerede regler
 • Besvare spørgsmål fra bilister omkring parkeringsregler.
IFF
Global Business Development Manager

IFF, Brabrand

It’s an exciting time to be part of the IFF family. We are a global leader in taste, scent and nutrition, offering our customers a broader range of natural solutions and accelerating our growth strategy.

The ability to drive the agenda of the BU Systems in the IFF Nourish division and work collaboratively with a wide range of internal and external stakeholders is a must.

Job Requirements

 • Engineering, technical or science degree preferably combined with a business degree
 • Minimum 5 years’ experience within business development, consulting, innovation, marketing or product management a preference
IFF
Arla Foods amba
Laborantelev, Arla Innovationscenter - Aarhus

Arla Foods amba

Vi søger en engageret laborantelev til vores kemiske og fysiske laboratorier på Arlas Innovationscenter i Agro Food Park, Aarhus N pr. 1. februar 2022.

Som elev vil du indgå i vores kemiske team bestående af 4 laboranter, 4 scientists og en studentermedhjælper. I kemi teamet arbejder vi primært med kromatografiske metoder såsom LC, GC og IC til, at følge og forklare ændringer i produkternes kemiske sammensætning herunder mineral, protein, kulhydrat og aroma analyser.

Du vil blive oplært i nogle specifikke kromatografiske metoder og hvordan du i samarbejde med dine kollegaer sikrer, at kvaliteten af vores analyser altid lever op til vores standarder og dokumenteres.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Senior Software Engineer for Industrial IoT - Viby, Aarhus

Arla Foods amba

Arla is on a journey to develop our digital platforms and solution for a data driven supply chain.

As a Senior Software Engineer, you become a part of our dairy IT department in IT Solutions. Here, you won’t find factory machines or farmers. Instead, you will join over 250 colleagues dedicated to supporting all of Arla with IT. Joining us, you will take part in our mission to make a real difference for colleagues near and far.

In that role, you’ll join a new team tasked with development of the future platform transforming Arla Supply Chain to a data driven organization.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Global Planning Specialist, BSM Powder - Aarhus or Stockholm

Arla Foods amba

Do you have a mind for numbers and a taste for optimal utilization of capacity and resources?

You will be the coordinating link between our sales and production units and your major objective will be to follow up on plans for both areas.

Furthermore you will:

 • Prepare material and analysis for the monthly Sales & Operation Planning process
 • Contribute in executing and anchoring the S&OE process
 • Lead and facilitate Plant Review Meetings at sites and other relevant meetings with stakeholders
Arla Foods amba
Unique Human CapitalSenior Research Consultant

Unique Human Capital, Aarhus eller Aalborg

Nysgerrig og forretningsorienteret searcher med smil og godt humør

Unique Human Capital løser opgaver inden for Executive Search samt Search & Selection i alle brancher. Vi har nogle fantastiske kunder, og vi har rigtig travlt med mange komplekse search opgaver på højt specialiseret niveau. Derfor søger vi to erfarne Senior Research Consultants til vores search-afdeling, som vil være med til at fortsætte vores positive udvikling.

Som Senior Research Consultant hos os er det din fornemmeste opgave at drive en effektiv og kvalitativ search-proces fra opstartsmødet med kunden, udarbejdelse af materiale og search-strategi, til identifikation, kontakt og kompetenceafdækning af potentielle kandidater, screening og testinterview, referencetagning og løbende dialog med kunden.

Stibo Systems A/S
Digital Marketing Strategist, World Wide

Stibo Systems A/S, København

We are looking for a seasoned, creative, hands-on Digital Marketing Strategist to drive innovation across our SEM/SEO initiatives. The Digital Marketing Strategist will be responsible for SEM campaigns across all Stibo Systems regions. Passion and curiosity about advertising and digital channels are essential for this position.

The Digital Marketing Strategist will help to maintain and grow our SEM/SEO and web properties to drive strategy and tactics to effectively communicate key differentiators for Stibo Systems’ services and solutions to our visitors.

More specifically, you will:

 • Create a robust SEO strategy for Stibo Systems worldwide websites, including a roadmap of initiatives to drive growth of link and traffic building strategies
 • Work closely with Marketing teammates across the globe to implement effective keywords and targets to drive the most valuable traffic
Stibo Systems A/S
Stabell Presenninger ApSBogholder på deltid

Stabell Presenninger ApS, Højbjerg

Vil du arbejde 25 timer om ugen uden fast kontortid? Og kan du lide at tilrettelægge din egen arbejdsuge? Så bliv bogholder hos Stabell Presenninger ApS i Højbjerg.

”Du bliver en del af en lille virksomhed, hvor vi kommer hinanden ved. Om fredagen spiser vi alle rundstykker sammen og tager ofte en fredagsøl,” fortæller Kurt Callesen, direktør hos Stabell Presenninger ApS. 

Nysgerrig? Læs mere her!