30 jobannoncer matcher din søgning 30 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jysk Rekruttering søger for Danish Salmon A/S
Gem
Jysk Rekruttering

El-teknisk ansvarlig

Hirtshals

Kom med på en spændende vækstrejse i en solid og succesfuld virksomhed.

Danish Salmon opdrætter atlantisk laks i et landbaseret og lukket recirkulerende akvakultursystem (RAS).

Driften er baseret på topmoderne teknologi det være sig vandbehandling, pumpeteknologi og akvakultur praksis.

Vi har travlt og er nået dertil, at vi har behov for at ansætte en medarbejder på fuld tid med ansvar for alt det el-tekniske, som vores fabrik i Hirtshals byder på.

Visma e-conomic a/s

Go-To-Market Advisor

Hjemmearbejdsplads

Visma Group is on the lookout for a new colleague with go-to-market competence and a strategic mindset – is that you?

As a crucial part of our dynamic team, you'll be instrumental in elevating companies to new heights through our three levels of support:

 • Train the Trainer - Develop competence of the companies through self-serve training material, facilitating academies and peer groups.
 • Guide & Advice - Support company leaders with go-to-market strategy and operations within the different areas of commercial strategy.
Visma e-conomic a/s
Danmarks Tekniske Universitet

Ubefaren skibsassistent til havundersøgelsesskibet DANA - DTU Aqua

HIrtshals

Vi søger en ubefaren skibsassistent til havundersøgelsesskibet DANA, som har hjemhavn i Hirtshals. DANA er et forskningsskib bygget primært til fiskeriforskning.

Vi tilbyder, at du kan opnå 12 måneders sejltid som ubefaren skibsassistent, så du har mulighed for at læse videre.

En stilling i et attraktivt og dynamisk miljø med gode kolleger på en spændende arbejdsplads med ressourcer til faglig og personlig kompetenceudvikling.

Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

Color Line, Danmark A/S

Business controller sales & market

Hirtshals

Som vores nye controller for ”Market and Sales” får du en central placering i organisationen med et tæt samarbejde med markedsafdelinger og ledelse i Color Line Danmark og Color Line GmbH i Kiel samt koncernens øvrige afdelinger i Norge.

Du vil få ansvar for controllingopgaver og leverancer i markedsafdelingerne, samt kvalitetssikring af disse samt ansvar for projektledelse for strategiske projekter.

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job i en dynamisk koncern. Du vil indgå i et samarbejde med engagerede kolleger med et uformelt arbejdsklima og gode medarbejderforhold, hvor du selvstændigt får muligheden for at præge din hverdag, samt stor mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Color Line, Danmark A/S
MarineShaft A/S

Key Account Manager

Hirtshals

Du vil arbejde tæt sammen med vores øvrige team om daglige salgsopgaver samt være med til at opbygge og vedligeholde relationer med vores kunder inden for det maritime branche.

Vi tilbyder:

 • En spændende fuldtidsstilling i en globalt anerkendt niche virksomhed
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
 • Mulighed for selv at præge og forme dine arbejdsopgaver med frihed under ansvar
Gem
Superprof

Undervis online og del din interesse!

Hjemmearbejdsplads

Vi leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp og meget mere.

Fordelene:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
Superprof
Kleven & Partners Rekruttering ApS recruiting on behalf of Biomega Denmark A/S
Gem
Kleven & Partners Rekruttering ApS

Process Engineer

Hirtshals
 • Can you develop and implement process systems at Biomega's two biorefineries?
 • Do you have relevant process experience from the food sector?
 • Are you motivated by transforming Engineering projects to best practice?
 • Is your time put to best use at the factory and not just behind the desk?

In general, you will participate from the planning to implementation of upgrades for the two current biorefineries at Biomega. In addition, you will be responsible for installation, commissioning, and hand-over of new systems.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer.

Gem
Webhelp

Kundesupporter for stor streaming klient, hjemmefra!

Hjemmearbejdsplads

Er du en ægte tv-serieafhængig, der elsker at binge-watche? Så er du lige den person, vi leder efter til at arbejde hjemmefra!

Dine fineste opgaver bliver bl.a.:

 • Besvare henvendelser fra abonnenter via telefon, e-mail eller chat
 • Yde teknisk support og løse streaming-relaterede udfordringer
 • Guide seere i brugen af vores app og platform

Vi tilbyder en grundig træning og en god arbejdsplads, hvor teamwork og kreativitet er i fokus.

Webhelp
FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S
Gem
FOGH NISSEN Management

Area Sales Manager

Hjemmearbejdsplads

Danmark - 600 faste kunder fra start – kørende 3-4 dage pr. uge hjemmekontor afhængig af bopæl – attraktiv bonusordning

Du vil fra start få overdraget ca. 600 danske kunder, som i dag handler hos NGI. Produktporteføljen er gennem de seneste år blevet udvidet betragteligt, og det bliver dig, der skal brede det ud.

Du vil indgå i NGIs teamopdelte salgsafdeling, og du vil blive en del af det skandinaviske team på i alt 3 dygtige og energiske NGI-medarbejdere. Din hverdag vil være hos kunderne og på landevejen, når du ikke er på dit hjemmekontor.

JS Danmark A/S

Annoncekonsulent

Åbyhøj
Mulighed for hjemmearbejde

Har du erfaring indenfor annoncesalg eller som mediekonsulent? Ønsker du at arbejde i en performance drevet virksomhed, med fart over feltet?

Som annoncekonsulent skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning.

Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelses niveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annonce materiale og overholdelse af deadlines.

Sparekassen Danmark

Afdelingsdirektør til Erhverv Hirtshals

Hirtshals

Har du en ”iværksætter” gemt i maven, og har du mod på at åbne en ny erhvervsafdeling i en by med et blomstrende erhvervsliv?

Du får ansvaret for at bygge en helt ny erhvervsafdeling op i Hirtshals med reference til Erhvervsdirektør Søren Kjær Christensen. Hirtshals er et vigtigt område for Sparekassen Danmark, og bl.a. med den store aktivitet på Hirtshals Havn ser vi stort potentiale for vækst.

Din første opgave bliver at sætte det rigtige hold, og med dig ved roret starter vi sammen jagten på at ansætte erhvervsrådgivere til den nye afdeling.

Sparekassen Danmark
Danmarks Tekniske Universitet

Sekretær søges til DTU Aqua i Hirtshals

Hirtshals

DTU Aqua søger en dygtig, udadvendt, ansvarsbevidst og fleksibel sekretær til at hjælpe os i sekretariatet i Hirtshals. Du bliver en del af en central funktion i servicering af medarbejderne i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i Sektion for Administration og Service.

Du skal være sekretær for de medarbejdere som hører hjemme i Hirtshals samt varetage lettere opgaver indenfor studieadministration. Sekretæropgaverne dækker f.eks. superbrugerfunktion i administrative systemer til tidsregistrering, rejseafregning, indkøb; posthåndtering, telefonpasning, referat­skrivning og som blæksprutte: mange andre forefaldende opgaver.

BDO
Gem
BDO

Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024

Vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør.

BDO
Career søger for Lilleheden A/S
Gem
Career

Intern sælger

Hirtshals

Lilleheden A/S er en solid, dynamisk og veldrevet virksomhed med høje vækstambitioner og en del af Nordic Wood Industries - en koncern med anerkendte virksomheder inden for træbaserede materialer og præfabrikation til bæredygtigt byggeri.

Vi tilbyder ikke blot et job, men en mulighed for at blive en del af en organisation, der understøtter de øgede krav til bæredygtighed og den grønne omstilling i byggebranchen. Du vil være en vigtig brik i at levere bæredygtige limtræsløsninger, der skaber værdi for vores kunder og samfundet som helhed.Den stigende interesse for bæredygtigt byggeri har skabt øget efterspørgsel på Lillehedens produkter.

MVP Factory

Country Manager & Insurance Broker (f/m/d) - Transportation & Logistics

Hjemmearbejdsplads

Are you a forward-thinking insurance broker with a passion for digital innovation and a deep understanding of the transportation and logistics sector?

We are a technology-driven international insurance brokerage focused on redefining how risks are evaluated and predicted for large fleets of vehicles. Our mission is to bring transparency, fairness, exceptional service, proactivity, and mutual profitability to the forefront of the insurance experience using data and technology.

We offer the chance to be a key player in a startup that prioritizes innovation and impact.

MVP Factory
Color Line, Danmark A/S

Lærevillig og serviceminded fortoldningsmedarbejder med kontoruddannelse eller -erfaring søges

Hirtshals

Er du nysgerrig på told – eller har du kendskab til told? Har du lyst til at lære at lave toldpapirer eller til at dygtiggøre dig inden for told? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv spiller på et selvstyrende team?

Konkret kan du se frem til følgende opgaver:

 • Udarbejde og kvalitetssikre alle typer tolddokumenter
 • Håndtere indkomne henvendelser på mail og telefon
 • Rådgive og vejlede kunder i overensstemmelse med gældende toldlovgivning
Color Line, Danmark A/S

Kalder alle supersælgere! Circle K Hirtshals søger en sælger på 10 timer til deres team

Hirtshals

Først og fremmest, lad os starte med at sige, at et job som Sælger hos Circle K ikke er for alle.

Indrykket:
Hentet fra Nordjyskejob.dk

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV