14 jobannoncer matcher din søgning 14 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
FUMAC A/S

Afdelingsleder til montagehaller

Vinderup

FUMAC søger til vores montagehaller en løsnings- og udviklingsorienteret og fagligt velfunderet afdelingsleder med stor eksekveringskraft, der kan bidrage til forsat at udbygge virksomhedens positive udvikling og vækst.

Med reference til vores produktionschef får du ansvaret for at sikre og videreudvikle vores vareflow, performance og kvalitet på delvarer. Du får personaleansvar for ca. 25 medarbejdere.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Det Socialpædagogiske Opholdssted "Jupiter"

Pædagog

Vinderup

Vi søger en medarbejder med faglig relevant uddannelse til fast fuldtidsstilling fordelt primært på døgnarbejde samt dage.

Kan du motiveres af at bidrage til de unges trivsel og udvikling, så er Jupiter måske noget for dig. Vi er godkendt til 9 piger i alderen 12-20 år med forskellige problemstillinger i bagagen.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads i udvikling samt et fagligt højt niveau og anerkendende ledelse.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
PRO&CO søger for Priess A/S
Gem
PRO&CO

Supplier Quality Engineer

Vinderup

Jobbet som Supplier Quality Engineer er ideelt for dig, der ønsker at bruge din erfaring indenfor kvalitetsledelse, og som brænder for at tage ansvaret og gå forrest i at løfte kvalitetsindsatsen ud mod leverandørerne til nyt niveau.

Du skal vælge Priess, hvis du ønsker at blive en del af en ambitiøs vækstrejse, hvor du gør en forskel i den grønne omstilling i indsatsen for at gøre verden mere bæredygtig.

Du får en nøglerolle med plads til løbende udvikling og bliver en del af et miljø, hvor ”det vi siger – er det vi gør”.

PRO&CO
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
PRO&CO søger for Priess A/S
Gem
PRO&CO

Produktionsplanlægger

Vinderup

Kunne du tænke dig at blive del af et stærkt team, der sammen arbejder for at blive europamestre i at lave teknikhuse?

Som produktionsplanlægger vil dit primære ansvar være at sikre finplanlægningen på uge- og dagsniveau.

Du tager over, hvor grovplanen slutter, og omsætter den til behovsberegninger, jobkort og dagsaktuelle prioriteringer for de forskellige produktionsområder.

Du bliver en del af et meget dedikeret og fagligt stærkt planlægningsteam på 4 personer og får reference til planlægningschefen.

PRO&CO
ROLIGHED - HUMANIA A/S
Gem

Produktionsmedarbejder

Vinderup

Vi søger en produktionsmedarbejder til spændende og alsidig produktion af inventar og institutionsmøbler.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Er du tilsynstekniker med interesse for kødkontrol? Så har du nu mulighed for i en periode at blive en del af vores team!

Vinderup

Fødevarestyrelsens Kødkontrol ved fjerkræslagteriet HKScan A/S Vinderup søger en tilsynstekniker til en midlertidig stilling på 34...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Timelønnede vikarer til Rydehjemmet

Vinderup

Vi søger snarest muligt timelønnede vikarer til Rydehjemmet.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV