58 job matcher din søgning 58 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danfoss Power Solutions ApS
Operatør Weekendhold (ID: 32336)

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

Vi søger en dygtig og engageret maskinoperatør til weekendholdhold. Det vil være en fordel, hvis du er faglært, men det er ikke et krav.

Jobbet indebærer betjening af CNC-maskiner, kvalitetskontrol og måletekniske opgaver. Du skal holde maskiner og områder rene og i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand for derigennem at sikre optimal drift, kvalitet og produktivitet.

Vi tilbyder dig et job med udfordringer, hvor du har medindflydelse på dit arbejde. Du har gode forhold. Vi har ”højt til loftet” og har et mål om, at alle er glade og trives på jobbet.

Danfoss Power Solutions ApS
Danfoss A/S
Pricing manager (ID: 32113)

Danfoss A/S, Kolding, Nordborg, or Silkeborg

Do you want to work with value-based pricing strategies? Are you searching for a visible position with wide exposure throughout the organization? Do you wish to be part of rolling out a major pricing excellence program?

Danfoss Climate Solutions is looking for a Pricing Manager to join our segment pricing team. You will join a diverse and committed team of pricing professionals. We have an open and inclusive culture with plenty of opportunities to learn new stuff.

Danfoss A/S
Danfoss A/S
Supply Engineer (ID: 30778)

Danfoss A/S, Nordborg

Har du lyst til at bringe dine teknikske færdigheder i spil og være med til at sikre optimal og kontinuerlig drift på alle vores forsyningsanlæg? I så fald har du nu muligheden for at blive en del af Danfoss' forsyningsafdeling, der varetager driften af alle hovedanlæg i Industriparken Nordborg.

Vi opfordrer til at have den bedst mulige balance mellem arbejde og privatliv, hvilket betyder, at vi er åbne for fleksibilitet, så længe den daglige drift tillader det, både i Nordborg og hjemmefra.

Danfoss A/S
Danfoss A/S
Generel Accountant (ID: 31948)

Danfoss A/S, Nordborg

Er du klar til at booste din karriere i en virksomhed, som har fokus på udvikling? Vi leder efter den næste General Accountant til vores finansfunktion i Danfoss Global Services.

Der vil være rig mulighed for at udvikle og udfordre dine evner inden for regnskab i en stilling, hvor du er med til at udvikle og optimere vores processer.

Vi er glade for at kunne tilbyde dig bonusordning, fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Danfoss A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Fonden Universe Science Park
Tekniker til Facility-området i Universe Science Park

Fonden Universe Science Park, Nordborg

Universe søger en dygtig og selvstændig medarbejder til servicering, vedligehold, sikkerhedstjek, optimering og ny-installation af attraktioner og øvrige tekniske installationer.

Du bliver en del af teknikerteamet i Facility-området, der varetager sikkerhedstjek af alle attraktioner samt tekniske og vedligeholdelsesmæssige opgaver i parken – inden for bl.a. mekanik, elektronik, hydraulik, pneumatik, PLC styring, IT og bygningsvedligehold.

Du er med til at sørge for, at der er høj oppetid på vores attraktioner, udstyr og bygninger, og at de er systematisk vedligeholdt efter alle gældende regler.

Fonden Universe Science Park
Danfoss Power Solutions ApS
Automatiktekniker (ID: 26738)

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

Danfoss Power Solutions, Work Function søger en dygtig og engageret reparatør til at holde vores udstyr kørende med høj tilgængelighed.

Du bliver en del af et team med dygtige og engagerede kolleger, vi er 13 medarbejdere hvoraf de 3 er lærlinge. Dine opgaver vil foregå i vores montageområde, hvor vi fokuserer på at sikre stabilitet og høj tilgængelighed på vores udstyr.

Du vil også deltage i projekter med ombygning eller køb af nyt udstyr sammen med vores produktionsteknikere. Stabilitet og høj tilgængelighed på udstyret er meget vigtigt for at sikre, at de opsatte produktionsmål kan opfyldes.

Danfoss Power Solutions ApS
Danfoss Power Solutions ApS
Automatiktekniker (ID: 26739)

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

Danfoss Power Solutions, Work Function, søger en dygtig og engageret reparatør til at holde vores udstyr kørende med høj tilgængelighed. Du bliver en del af team med dygtige og engagerede kolleger, vi er 13 medarbejdere hvoraf de 3 er lærlinge.

Dine opgaver vil foregå i vores montageområde, hvor vi fokuserer på at sikre stabilitet og høj tilgængelighed på vores udstyr. Du vil også deltage i projekter med ombygning eller køb af nyt udstyr sammen med vores produktionsteknikere. Stabilitet og høj tilgængelighed på udstyret er meget vigtigt for at sikre, at de opsatte produktionsmål kan opfyldes.

Danfoss Power Solutions ApS
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

  • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
  • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
  • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Danfoss A/S
R&D Director (m/f/d) (ID: 32130)

Danfoss A/S, Nordborg, Kolding, or Hamburg

We are searching for an R&D Director to lead our team in developing innovative pressure sensors that drive growth and success.

You will make your own influence on the Sensing Solutions organization; you will have the freedom to explore the right technology, which will have a positive impact on our product development; and you will set your team to success.

At Danfoss, we believe that a diverse and inclusive workplace fosters creativity, innovation, and a broader perspective in decision-making. We offer you flexible working hours, the possibility to work remotely and a bonus system.

Danfoss A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Danfoss A/S
Strategic Communication Advisor (ID: 31783)

Danfoss A/S, Copenhagen, Nordborg or Kolding

Are you highly skilled in strategic communication and passionate about climate and energy-related topics? Do you want to help promote solutions for cutting emissions from buildings, electrifying transport and accelerating the green transition in the industry? And do you excel in communicating about technical issues in an appealing and creative way? Then you could be our next Strategic Communication Advisor in Case and Analytics.

For this role, we are looking for an excellent storyteller who knows exactly how to capture the interest of a political audience including the media.

Danfoss A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Danfoss A/S
Complaint Coordinator (ID: 31760)

Danfoss A/S, Nordborg

Would you like to be a part of a global leader which develops and produces energy-efficient solutions that make a difference to the world? Are you interested in optimizing both customer solutions and internal products to the superb?

We offer you a unique job opportunity where you will work with ground-breaking technology and adapt it to our customers’ needs and demands.

You have solid experience with SAP and ICOS since this is the main IT tool used; perhaps you are a Quality Engineer. Knowledge of mechanical design and fluid mechanics hydraulic products is advantageous.

Danfoss A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
Danfoss Power Solutions ApS
Vedligeholdelsestekniker (ID: 1878936)

Danfoss Power Solutions ApS, Nordborg

Danfoss Power Solutions, Work Function, søger en dygtig og engageret reparatør til at holde vores udstyr kørende med høj tilgængelighed. Dine opgaver vil foregå i vores bearbejdningsområdet, hvor vi fokuserer på at sikre stabilitet og høj tilgængelighed på vores udstyr. Du vil også deltage i projekter med ombygning eller køb af nyt udstyr sammen med vores produktionsteknikere.

Vi tilbyder dig et alsidigt job med mange udfordringer, hvor du får indblik i en masse forskellige maskiner og udstyr, hvor der også vil være mulighed for videreudvikling og efteruddannelse i relation til jobbets krav.

Danfoss Power Solutions ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV