32 job matcher din søgning 32 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vejstrup Efterskole Vil du være med til at videreudvikle dansk- og engelskundervisningen på Vejstrup Efterskole?

Vejstrup Efterskole

Har du passion og engagement, og interesserer du dig for at undervise i dansk og engelsk? Er du fagligt dygtig, brænder du for relationsarbejde og samarbejder du godt i teams? Så har du muligheden for at blive en del af Vejstrups læringsfællesskab.

En af vores dygtige lærere går på barsel. Derfor søger vi en lærer, som ønsker at indgå i tæt samarbejde med elever og lærere om elevernes læring og udvikling. Du skal som udgangspunkt undervise i dansk og engelsk, men vi hører gerne hvilke fag, både boglige og idrætslige/praktiske, du ellers har undervisningskompetence i. Hvis du herudover kan undervise i fysik/kemi, vil de absolut være en fordel, men ikke noget krav.

Svendborg Brakes ApS Elektriker

Svendborg Brakes ApS, Vejstrup

Med reference til produktionschefen kommer du til at indgå i et dynamisk team af dygtige kollegaer, og du får en bred kontaktflade i hele organisationen. Din base vil være i Vejstrup.

Du får bl.a. følgende opgaver og ansvarsområder:

 • Opbygning og sammenkobling af styringer til bremsesystemer iht. gældende regulativer
 • Testning, tilpasning og fejlfinding af styringer
 • Ad hoc elektrikeropgaver på matriklen

Vi tilbyder frie og selvstændige arbejdsforhold i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed, samt et krævende og selvstændigt job med afvekslende opgaver i et uhøjtideligt miljø med en god omgangstone.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

Svendborg Brakes ApS Supplier Quality Engineer

Svendborg Brakes ApS, Vejstrup

Svendborg Brakes søger en dygtig Supplier Quality Engineer (SQE), som er motiveret af at sikre kvalitet til virksomhedens kunder.

Som Supplier Quality Engineer er du det effektive bindeled mellem virksomheden og leverandørerne. Du sikrer i tæt samarbejde med virksomhedens globale indkøbs- og tekniske afdelinger, at produkt- og indkøbsdokumentation er entydig og dækkende, at leverandørerne forstår krav og forventninger og at leverandørens fremstillingsprocesser har den nødvendige kapabilitet til at fremstille emner som lever op til krav og forventninger - inden du godkender processerne, emnerne og leverandøren.

Du deltager ligeledes i planlægningen af leverandør audits, du gennemfører audits globalt og du bliver involveret i udviklingen af metoder, processer og værktøjer til løbende at udvikle virksomhedens samarbejde med leverandørerne.

Svendborg Brakes ApS Inspektionsassistent

Svendborg Brakes ApS, Vejstrup

Er kvalitet en mærkesag for dig? Så er du måske lige den nye medarbejder, vi leder efter.

Da en af vores Inspektionsassistenter har valgt at søge nye muligheder, søges nu en dygtig og kvalitetsbevidst afløser.

Du kommer til at indgå i et motiveret team af dygtige, engagerede og kvalitetsbevidste kollegaer og du får en bred kontaktflade i hele organisationen. Din base vil være i Vejstrup.

Du får bl.a. følgende opgaver & ansvarsområder:

 • Planlægning, koordinering og gennemførelse af inspektion af komponenter i indgangskontrol, Fire Wall, Udgangskontrol samt dokumentation
 • Deltage i håndtering af reklamationer, opstart og håndtering af disse i kvalitetssystemet
 • Håndtering af kalibreringsudstyr og -værktøj
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
ECCO Sko A/S
Graphic Designer

ECCO Sko A/S

Do you want to visualise the ideas that define a global enterprise? Can you create clear communication though graphic design, text and other visual elements?

Then grab this opportunity to join a dynamic organisation where you are given vital design responsibility and are able to fully inspire and captivate people by utilising your graphic design skillset. You will be able to work remotely, attached to one of our European offices.

First and foremost, you will help us communicate with major stakeholders and other departments within the organisation. A lot of our work consists of facilitating or presenting projects at board meetings and committees, and this is where you come in. You will create smooth, easily understandable presentations that visualise our ideas and agendas though graphic design and other elements.

ECCO Sko A/S
Svendborg Brakes ApS Produktionsteknisk medarbejder

Svendborg Brakes ApS, Vejstrup

Vil du være med til at løfte vores produktions-setup til det næste niveau?

Du får en nøglerolle i et velfungerende team og vil med reference til vores drift- og vedligeholdelseschef have en nøglerolle i at arbejde med løbende vedligehold og optimering af produktionen.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Vedligehold, fejlsøgning og reparation på produktionsudstyr i bred forstand
 • Deltage aktivt i tværfaglige projekter
 • Aktiv medspiller i forhold til produktionsteknisk support af vore udenlandske produktioner

Vi tilbyder en position i en dynamisk afdeling, hvor dagene sjældent er ens qua vores store berøringsflade til resten af organisationen samt gode muligheder for både faglig og personlig udvikling – vi har vores eget træningsakademi.

Svendborg Brakes ApS Tekniker - Automatik - Produktionsteknik

Svendborg Brakes ApS, Vejstrup

Kan du bidrage til at producere verdens bedste bremsesystemer?

Og har du lyst til at yde teknisk support på et produktionsmaskineri, som direkte eller indirekte indgår i fremstillingsprocessen af verdensklasseprodukter indenfor bremseteknologi?

Dine opgaver er primært fokuseret på automatikken af produktionens maskiner. Det er meget produktspecifikt udstyr, hvor tolerancer, nøjagtighed og præcision er afgørende for kvaliteten.

Dine opgaver bliver:

 • Programmering af HMI-brugerflade og integration med PLC på maskinerne
 • PC support til produktionen i samarbejde med IT-afd.
 • Levere løsninger/løsningsforslag til forbedringer på grundlag af analysering af produktionsdata