55 job matcher din søgning 55 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 55 resultater.
AB-SprotoftenEjendomsfunktionær

AB-Sprotoften, Nyborg

Vi søger en ny ejendomsfunktionær til vores team, der passer vores bygninger og grønne områder omkring disse, beliggende i Nyborg by og Vindinge.

Arbejdsopgaverne for hele teamet spænder vidt. Vi søger dog en medarbejder, som i samarbejde med en anden af vores nuværende medarbejdere kan stå for rengøring af trappeopgange og rengøring af nogle af vores flyttelejligheder.

Rengøringsopgaverne vil dog samlet set ikke være større, end at der også kan blive tid til at deltage i de øvrige opgaver i de grønne områder. Fordelingen af opgaverne varierer en del med årstiderne.

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
BrinchPartners

Brinch & Partners søger for Fortum Recycling & Waste i Nyborg

Leder til Forbrændingsafdeling

Recycling & Waste i Nyborg søger en dygtig og dedikeret leder til Forbrændingsafdelingen, der kan påtage sig det overordnede ansvar for driften af anlæggets tre roterovne. Afdelingen består af Forbrændingsteamet, Røggas-teamet og Team Restprodukt. Der er p.t. 32 medarbejdere i afdelingen, som både består af maskinmestre, smede og timelønnede medarbejdere. Stillingen refererer til produktionsdirektøren, du bliver en del af ledergruppen i produktionen og deltager i fælles ad hoc-opgaver, der måtte komme derfra.

Din primære opgave er at lede og udvikle Forbrændingsafdelingen, og med sikkerhed som første prioritet levere en effektiv og optimeret drift (24/7/365) samt være med til at fremtidssikre anlægget gennem tiltag, der øger produktiviteten.

Brinch & Partners
Nyborg FriskoleSkoleleder

Nyborg Friskole

Nyborg Friskole er en stabil og udviklingsorienteret skole med p.t. 334 elever fordelt på 0.-9. klasse samt en større specialundervisningsafdeling (AUT). Herudover har skolen egen børnehave med 23 børn, hvor børnene starter året før skolestart.

Vi søger en skoleleder, der ser et udviklingspotentiale i skolen, og som vil være med til at fastholde og videreudvikle vores kultur og ånd.

Bestyrelsen har med den tidligere skoleleder udarbejdet en strategi og vision, og vores kommende skoleleder skal have mod på at tage processen videre og stå for implementeringen.

CFDAFDELINGSLEDER TIL DØGNAFDELING - NYBORG

CFD

Brænder du for høj faglighed? Ønsker du at drive ledelse i veltrimmede rammer i en større organisation? Vil du være en del af et ambitiøst og sjovt lederteam på en spændende socialpædagogisk arbejdsplads? Så er dette måske noget for dig.

Fra 1. januar 2021 har vi brug for en ny kollega som afdelingsleder for CFD’s døgnafdeling 107 på Skaboeshusevej i Nyborg til ni beboere og ca. 14 faste medarbejdere.

Vi kan blandt andet tilbyde spændende faglige udfordringer med plads til nye tanker og initiativer samt en fantastisk, unik og herlig beboergruppe.

Beboerne er døve med andre funktionsnedsættelser af fysisk og kognitiv karakter. Nogle har desuden psykiatriske problemstillinger.

Hvis du kan tegnsprog, er det en fordel. Men hvis du ikke kan, kommer du til at lære det på vores interne tegnsprogsuddannelse.

Og du får naturligvis et omfattende introforløb til stedet og området.

Prokan RekrutteringVi søger en dygtig og erfaren konstruktør med potentiale

Prokan Rekruttering søger for JPL-industri ApS i Nyborg

JPL-industri ApS er en mindre metalvirksomhed, der har mere end 20 års erfaring og har, siden starten som smedeforretning, altid beskæftiget sig inden for metalbranchen med konstruktion, fremstilling og montage. JPL-industri fremstiller, installerer og servicerer procesanlæg og konstruktioner til industrielle kunder. Virksomheden udfører alt fra små simple opgaver til store avancerede stålkonstruktioner.

Din opgave vil primært være at lave konstruktioner og tegninger til firmaets opgaver samt være med til at styre og udvikle produktionen på en ca. 10 mand. Du får desuden ansvar for egne kunder.

Du skal være med til at skabe effektivitet og sammen med ejeren være med til løbende at få produktionen trimmet således, at dækningsbidraget øges, og leveringstiderne samt kvalitetsmålene overholdes.

TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

Fortum Recycling & Waste
Logistics Coordinator søges til tidsbegrænset stilling i Fortum

Fortum Recycling & Waste, Nyborg

I Danmark tilbyder Recycling & Waste totalløsninger til håndtering, genanvendelse og slutbehandling af farligt affald. Vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere.

I jobbet som Logistics Coordinator vil du få følgende ansvarsområder:

 • Ansvar for gennemførelsen af transport fra kunder, interne transporter, transport af varer til kunder og affald til eksterne behandlere
 • Omvendt fakturering (self-billing) med vores faste transportører
 • Fakturakontrol ift. transportører
Fortum Recycling & Waste
Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
fakta a/sSalgselev, Fakta, Nyborg, Kohavevænget

fakta a/s

fakta søger elever, der kan gå hele vejen og blive ledere

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del af et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop. Vi sørger for det hele – og det er et godt break fra dit job i butikken.

Jobindex A/S
Ingeniør med erfaring i produktudvikling og PLM

Jobindex A/S søger for IPES A/S i Aarhus

Har du erfaringen i og viden om produktudvikling? Og vil du være konsulenten, som kommer ind og effektiviserer udviklingsprocessen hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Hos IPES forhandler og implementerer vi 3D softwareløsninger bl.a. fra Dassault Systèmes til danske produktionsvirksomheder. Sammen med vores dygtige konsulenter hjælper vi vores kunder med at implementere state-of-the-art-løsninger, som sikrer en optimal produktudvikling og produktion.

Du bliver applikationskonsulenten, som kan sætte dig ind i kundernes designproces og formidle fordelene ved at anvende et nyt koncept til produktudvikling og samarbejde. Du vil typisk køre flere projekter på samme tid, som kan vare alt fra 1 uge til 1 år.

Jobindex A/S
TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob – alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!

Industrielektrikere/ automatikteknikere til maskinvedligehold på større virksomhed i Nyborg
TeamVikaren.dk Teamvikaren søger Industrielektrikere/ automatikteknikere til vores kunde i Nyborg.
Nyborg
TeamVikaren.dk
Tandplejer - Region Syddanmark
Hos Tandklinik Steengaard søger vi en tandplejer (21-34 timer/ugl) med start snarest muligt.
Nyborg
Dentaljob