58 job matcher din søgning 58 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 58 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Hartmanns A/SIntern kundeservicechef

Hartmanns A/S søger for Ardo i Nyborg

Med reference til supply chain manageren, får du ansvaret for kundeserviceafdelingen - en intern og koordinerende supportfunktion for salgsafdelingen

Som leder for 5 medarbejdere får du ansvaret for at varetage den daglige drift, hvor kundefokus, sikring og udvikling af velfungerende administrative processer og datadisciplin er bærende elementer. Som kundeservicechef er din vigtigste opgave at servicere, hjælpe og coache salgsorganisationen, så Ardos kunder oplever den bedste service – også når der er travlt.

Det er en operativ (overvejende intern) rolle, hvor du udover ansvar for kundeservice også som ”processejer” er beskæftiget med vedligehold, udvikling og effektiv anvendelse af salgsdelen af ERP-systemet i samarbejde med bl.a. IT.

Munck Asfalt
Formand til broafdeling

Munck Asfalt, Nyborg

MUNCK er en succesfuld og dynamisk entreprenørvirksomhed, som er internationalt orienteret med aktiviteter i Danmark, Grønland og Ghana. Hos os bliver du en del af en ekspanderende virksomhed med optimale rammer for udvikling, udfordringer og muligheder.

Lige nu søger broafdelingen i Munck Asfalt en engageret og struktureret formand til entrepriser i hele landet med udgangspunkt fra Nyborg.

Som formand får du ansvar for at lede flere multiteams, og dine opgave kommer blandt andet til at bestå af:

 • Styring af og deltagelse i de daglige opgaver på entrepriserne
 • Personaleansvar herunder ledelse og udvikling af medarbejdere i samarbejde med entrepriselederen
 • Besigtigelse og planlægning samt koordinering af ressourcer mellem teams
Munck Asfalt
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Fortum Recycling & Waste
Engageret og serviceminded vedligeholdelseskoordinator søges til Fortum R&W

Fortum Recycling & Waste, Nyborg

Er du engageret og serviceminded, og kan du sikre at forebyggende vedligehold bliver planlagt, koordineret og udført rettidigt, så er du måske den rette profil til stillingen som vedligeholdelseskoordinator i Fortum Recycling & Waste.

Dine primære arbejdsopgaver er, at:

 • Planlægge vedligeholdelsesopgaver i eget område, så de udføres rettidigt
 • Koordinere daglige vedligeholdelsesaktiviteter med driften, værkstedet og lageret
 • Yde teknisk support til driften

I vedligeholdelsesafdelingen vil du endvidere blive en del af et energisk team, hvor der hersker et uformelt og humoristisk arbejdsmiljø, og hvor samarbejde er alfa og omega.

Fortum Recycling & Waste
CFD NyborgSOCIALPÆDAGOG TIL DØGNTILBUD – NYBORG

CFD Nyborg

Vi søger en ny kollega til CFD Nyborg, da en af vores erfarne kollegaer har fået job i vores dagbeskæftigelse. Vi har søgt et stykke tid og vi går langt for at finde den helt rigtige - derfor dette genopslag. Hvis du vil være en del af en ambitiøs og sjov medarbejdergruppe i en socialøkonomisk virksomhed, så læs mere nedenfor.

Beboerne på CFD Nyborg er døve med psykiatriske problemstillinger, autisme og/eller andre funktionsnedsættelser af fysisk eller kognitiv karakter. Nogle har desuden nedsat syn. Alle bor i egen lejlighed på matriklen. Du får naturligvis et omfattende introforløb, så du fra starten får et godt kendskab til stedet, beboerne og fagområdet.

Som du vil se, har vi masser at byde på og vi glæder os til at få en ny kollega med ombord.

Koppers Denmark ApSKlejnsmed

Koppers Denmark ApS, Nyborg

Har du lyst til et meget alsidigt og selvstændigt job som smed i vores vedligeholdelsesafdeling, er der nu en mu-lighed for at blive del af et velfungerende team.

Vores team af 10 dygtige smede er delvist selvstyrende. Opgaverne fordeles via vores vedligeholdelsessystem, og det er herefter den enkelte smeds ansvar at udføre de tildelte opgaver med høj kvalitet inden for den angivne tidsramme, i henhold til gældende regler og standarder og på sikkerhedsmæssig forsvarlig vis.

Dine arbejdsopgaver vil, blandt meget andet, bestå i:

 • Vedligehold og reparation af roterende udstyr og ventiler
 • Udføre tilsyn på- og funktionsafprøvning af udstyr
 • Svejsning af procesrør og stålemner
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Pay-Back specialist rekruttering ApSAccount Manager, teknisk salg - byggeindustrien

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Master Builders Solutions Denmark A/S

På vegne af Master Builders Solutions Denmark A/S søger vi en initiativrig og forretningsorienteret Account Manager, med en baggrund som f.eks. bygningskonstruktør, der kan udvikle salget af tekniske løsninger inden for vandtætning og imprægneringssystemer.

Hovedopgaverne vil være:

 • udvikling og gennemførsel af salgsaktiviteter, hvor du bliver budgetansvarlig for egne salgsmål
 • selvstændig planlægning og gennemførsel af kundebesøg hos eksisterende og nye kunder
 • forretningsudvikling gennem struktureret bearbejdning inden for udvalgte segmenter
JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
CFD Nyborg - HavnegadeSOCIALPÆDAGOG TIL CFD NYBORG – HAVNEGADE

CFD Nyborg - Havnegade

Brænder du for høj socialpædagogisk faglighed? Ønsker du at arbejde i veltrimmede rammer i en større organisation? Vil du være en del af en ambitiøs og sjov medarbejdergruppe? Så er det måske lige dig, vi leder efter.

Vi søger snarest muligt en socialpædagog til en fuldtidsstilling fordelt på dagvagter, to-tre aftenvagter pr. uge og weekendarbejde ca. hver tiende weekend.

CFD Nyborg – Havnegade har ca. 30 borgere tilknyttet, som har behov for pædagogisk støtte i hjemmet. Det er voksne døve med problemstillinger som for eksempel psykiatriske diagnoser eller misbrug.

Hvis du kan tegnsprog, er det en fordel. Men hvis du ikke kan, kommer du til at lære det på vores interne tegnsprogsuddannelse.

Vi kan blandt andet tilbyde spændende faglige udfordringer, gode faciliteter og fokus på kompetenceudvikling. Og du får naturligvis et omfattende introforløb til stedet og området.

Foodjob Nordic
Technical Sales Manager – Plant-Based Food Ingredients

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AM Nutrition

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber.

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.

The Technical Sales Manager will identify the most relevant client segments and will develop go-to-market plans in close cooperation with the VP Sales & Marketing and Sales team. The Technical Sales Manager should identify the best distribution channels and partners and interact with customers and representatives of associated industries to evaluate and promote growth and efficiency in commercial operations, including input to product development and drive new product launches.

Foodjob Nordic
Sydbank
Erhvervsrådgiver med pionerånd til ny filial i Nyborg

Sydbank

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at starte noget nyt og være med til at bygge en ny filial op via gode kundeoplevelser, relationer og synlighed i Nyborg og omegn? Så er jobbet som erhvervsrådgiver i Nyborg måske det rigtige for dig.

Er du en dygtig og udadvendt erhvervsrådgiver med lokalt tilhørsforhold, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning? Som erhvervsrådgiver skal du være kundernes sparringspartner og via relationer, netværk og kompetent rådgivning bygge din egen kundeportefølje af mellemstore erhvervskunder.

Du kommer til at levere strategiske og behovsorienterede løsninger til dine kunder, og via dit engagement er du med til at styrke Sydbanks position som en stærk erhvervsbank i Nyborg.

Sydbank