8 job matcher din søgning 8 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Inussuk A/S

Quality Inspector – Quality Assurance, Pituffik Space Base

Pituffik

Inussuk A/S yder service, drift og vedligehold af Pituffik Space Base, Grønland, og søger en Quality Inspector til vores Quality Assurance (QA) afdeling.

Under vejledning af Quality Manageren vil Quality Inspectoren assistere med det daglige arbejde på program-niveau ved at monitorere præstationen hos alle funktionsområder, indsamle og analysere data, og anbefale konkrete handlingsplaner for at forbedre præstationen og løse problemstillinger.

Inussuk A/S

VVS-montør / kølemontør / blikkenslager / kedelpasser

Grønland

Inussuk A/S yder service, drift og vedligehold af Pituffik Space Base, Grønland.

Som håndværker vil opgaverne være drift og vedligehold af basens installationer, herunder f.eks. dampanlæg til opvarmning, sprinkleranlæg, ventilationssystemer og kloaksystem. Vedligehold sker efter et planlagt forebyggende program med efterfølgende dokumentation.

Endvidere efter behov deltage i forskellige projekter og reparation af tekniske anlæg i bygninger og hangarer. Arbejdsopgaverne på Pituffik Space Base er brede og alsidige.

Inussuk A/S

Administrativ lufthavnsmedarbejder, Pituffik Space Base

Grønland

Inussuk A/S yder service, drift og vedligehold af Pituffik Space Base, Grønland. Vi søger en administrativ medarbejder til basens lufthavn til fastansættelse med udrejse snarest muligt.

Arbejdsdagene kan være lange, og der kan forekomme travle perioder med overarbejde på skæve tidspunkter. Herunder i perioder nat- eller weekendarbejde samt lejlighedsvis udendørsarbejde.

Du har en uddannelse og erfaring som trafikassistent eller tilsvarende og erfaring med de beskrevne opgaver i Base Operations, herunder kendskab til flyplaner, flytyper, sikkerhed, flyveregler, baneforhold, fly-kommunikation, vejr, koordinater og instrumenter.

Inussuk A/S

Laboratorietekniker, Pituffik Space Base

Grønland

Inussuk A/S yder service, drift og vedligehold af Pituffik Space Base, Grønland, og søger en laboratorietekniker til udrejse hurtigst muligt.

Arbejdsopgaver

  • Prøvetagning, laboratorietest og analyse af drikkevand, flybrændstof og spildevand, samt lejlighedsvis analyse af kedelvand, fjernvarmevand og glycol.
  • Forefaldende miljø/arbejdsmiljøanalyser vedrørende stråling, affald, stormvand, jord m.v.
  • Forsendelse af prøvemateriale til ekstern analyse
Inussuk A/S

Base Civil Engineer – Civil Engineering

Pituffik

Inussuk A/S yder service, drift og vedligehold af Pituffik Space Base, Grønland, og søger en divisionsleder (Manager) til vores Civil Engineering (CE) afdeling.

De kommende BCE Manager er ansvarlig for bl.a.: overordnet ledelse af supervisors og andre funktionæransatte i CE, planlægning af ferie i afdelingerne i forhold til arbejdets tarv samt at udarbejde forslag til optimering/effektivisering af driften i CE.

Vi søger en person, som er uddannet ingeniør, maskinmester el.lign., og som har 3-4 års ledelsesmæssig erfaring.

Inussuk A/S

Flyttemedarbejder/vicevært, Pituffik Space Base

Inussuk A/S yder service, drift og vedligehold af Pituffik Space Base, Grønland, og søger ny medarbejder til en stilling som flyttemedarbejder/vicevært.

Stillingen er tilknyttet ”Custodial Services”, den afdeling, som har ansvaret for indkvartering, rengøring og tæpperensning i basens beboelser (fællesarealer) og kontorområder, vaskeri og renseri, modtagelse og udlevering af vaske-/rensetøj, og forefaldende skrædder opgaver.

Inussuk A/S

Quality Inspector – Quality Assurance, Pituffik Space Base

Pituffik

Inussuk A/S yder service, drift og vedligehold af Pituffik Space Base, Grønland, og søger en Quality Inspector til vores Quality Assurance (QA) afdeling.

Under vejledning af Quality Manageren vil Quality Specialisten assistere med det daglige arbejde på program-niveau ved at monitorere præstationen hos alle funktionsområder, indsamle og analysere data, og anbefale konkrete handlingsplaner for at forbedre præstationen og løse problemstillinger.

Inussuk A/S

Supervisor - Non-Secure Communications

Pituffik

Inussuk A/S yder service, drift og vedligehold af Pituffik Space Base, Grønland, og søger en divisionsleder (Supervisor) til vores Non-Secure Communications (NSC)-afdelinger.

Som NSC Supervisor får du ansvarsområder, der bl.a. indebærer overordnet ledelse af Supervisors og andre funktionæransatte i NSC, planlægning af ferie i afdelingerne i forhold til arbejdets tarv samt udarbejdelse af forslag til optimering/effektivisering af driften i NSC.

Dansk statsborgerskab kræves for ansættelse på basen, ligesom gyldigt kørekort til personbil også er nødvendigt.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV