4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag: Pædagog søges integreret daginstitution Apisseq/job-nr. 412/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Integreret daginstitution Apisseq søger en pædagog med tiltrædelse pr. 1. september 2020 eller efter aftale.

Apisseq er en integreret daginstitution med 69 børn som er aldersopdelt, med 12 børn på hver af vores 2 vuggestuer og 15 børn på hver af vores 3 børnehavestuer. Apisseq er åben i hverdagene fra kl. 7-17.

Institutionens formål:

  • At børnene oplever en sammenhængende, tryg hverdag i positive nærværende omgivelser.
  • At der er fokus på det enkelte barns trivsel, udvikling og læring.
  • At der er plads til glæde og sorg og alt der ligger der i mellem.
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Køkkenassistent søges til integreret institution Sikkersoq/job nr. 417/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Sikkersoq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Normeringen er 3 medarbejdere til hver stue.

Institutionen er beliggende i Nuussuaq tæt på Kangillinguup Atuarfia og i rolige omgivelser. Det er 40 ugentlige arbejdstimer fra kl. 8:00-16:00. Sikkersoq har åbent i dagtimerne mellem kl. 07.00-17.00.

Vi forventer, at du:

  • er uddannet køkkenassistent eller har en tilsvarende uddannelse
  • er god til at planlægge (madplaner og arbejdsopgaver)
  • er stabil og har gode samarbejdsevner
Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
Genopslag - HR medarbejder

Grønlands Selvstyre, Nuussuaq

HR og Løn er en del af Fællesadministrationen, som også består af Studieservice, Teknisk Afdeling, Bibliotek samt Regnskabsafdeling. Fællesadministrationens opgave er at servicere studerende, undervisere og samarbejdspartnere.

Fordi HR og Løn er en lille afdeling, er samarbejde et centralt nøgleord. Samarbejdet binder os sammen på tværs af organisationen, og vi hjælper gerne hinanden med opgaver, vi ikke selv er tovholder på. Det er derfor vigtigt, at du ser din rolle i forhold til en gruppe af forskellige mennesker og holder for øje, at vi først og fremmest er her for universitetets ansatte, og at vi er her, når de har brug for hjælp.

Du skal også hjælpe til med Fællesadministrationens øvrige arbejdsopgaver, f.eks. afvikling af dimission og andre arrangementer, som Ilisimatusarfik arrangerer.

Grønlands Selvstyre
Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Nuussuup Atuarfia i Nuuk - Kommuneqarfik Sermersooq søger barselsvikar i perioden 1. september 2020-16. maj 2021/job-nr. 407/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Nuussuup Atuarfia er en trinopdelt skole med 346 elever i 1.-10. klasse og med en dynamisk og engageret lærerstab på 52 undervisere. Skolen er to-sporet med 24 klasser fordelt på 16 normalklasser og 8 specialklasser.

Der er tæt samarbejde mellem skolens ledelse, trinledere, skolens bestyrelse og pædagogisk råd, ligesom der er et godt og konstruktivt forældresamarbejde.

Læreren skal undervise i trin 2 i fagene dansk, engelsk, samfundsfag, religion og filosofi samt supplerende undervisning. Læreren skal også være klasselærer for 6.b.

Kommuneqarfik Sermersooq