79 job matcher din søgning 79 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grønlands Selvstyre
Økonom til økonomistyring i Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er du kendt for din specialviden inden for strategisk og effektiv økonomi? Og er du en haj til samarbejde? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning her i Økonomi og Indkøb.

Sundhedsvæsnet står midt i en rivende udvikling, hvor der skal frigøres ressourcer til sundhedsydelser og effektivisering af sundhedsområdet. Det gælder især den kommende kvalitetsudviklingsstrategi med særlig fokus på et mere samlet og sammenhængende Sundhedsvæsen samt skabe gennemsigtighed i forhold til budgetstyringen af de 1,6 mia. kr.

Vi tilbyder en travl men fleksibel arbejdsplads med korte beslutningsveje.

Grønlands Selvstyre
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Leder til til Boenhed Pakkutaq

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

I Handicap og Socialpsykiatri søger vi en leder med sundhedsfaglig baggrund til vores bosted Pakkutaq.

Pakkutaq er et botilbud for borgere, der har betydelig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Derfor har de behov for omfattende og særlig pleje, støtte og omsorg for at kunne bevare og udvikle deres fysiske, psykiske og sociale færdigheder.

På Pakkutaq er der en souschef og omkring 20 medarbejdere, du vil have den direkte personaleledelse af: pædagoger, sundhedsassister, sundhedshjælpere og ufaglærte medarbejdere.

I stillingen vil du sammen med souschefen og dine medarbejdere skulle sikre driften samt udvikle stedet og dets beboere.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Souschef til Boenheden Pakkutaq

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Har du lyst til at prøve ledelse, og brænder du for at være med til at gøre en forskel for vores beboere, er det lige dig, vi står og mangler som vores nye kollega.

Det er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen. Du må forvente skiftende vagter. Du kommer til at arbejde tæt sammen med lederen, og i dennes fravær vil du træde i lederens sted med understøttelse fra den øvrige ledelse i afdelingen.

Vi tilbyder et spændende job i en afdeling, som står overfor en stor udvikling. Denne udvikling handler bl.a. om grundig intro til dig som ny medarbejder, løbende sparring og faglige fællesskaber.

Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
Senior researcher or senior adviser at Greenland Institute of Natural Resources

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Greenland Institute of Natural Resources advises the Greenland Government and others, and we are looking for a senior researcher or senior adviser for the Department of Environment and Mineral Resources. The position is open from June 1, 2023, or as soon as possible thereafter. Besides advisory work, the Dept. also does research, and monitor the environmental effects of the extractive industry to mitigate these impacts.

We are looking for a committed EIA specialist who also has experience with project management and development of research projects with associated fund applications.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Skrivestærk sundhedsfaglig konsulent / AC-fuldmægtig/ specialkonsulent søges til Departementet for Sundhed

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Trives du i en politisk organisation med vekslende arbejdsopgaver inden for sundhedsområdet, så har vi brug for dig.

Stillingen er placeret i afdelingen for Strategi og Planlægning. Afdelingen betjener Naalakkersuisoq for Sundhed, og har ansvar for myndigheds- og udviklingsopgaver samt departementale opgaver inden for sundhedsområdet.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Udarbejdelse af sundhedsfaglige analyser, redegørelser, planer og overordnede sundhedsfaglige strategier samt monitorering og evaluering af disse
 • Sundhedsfaglig rådgivning af Naalakkersuisoq
 • Behandling af sundhedsfaglige spørgsmål fra Inatsisartut og Naalakkersuisut
Grønlands Selvstyre
Grønlands Politi Regnskabsmedarbejder til Økonomiafdelingen

Grønlands Politi, Nuuk

Grønlands Politi søger en struktureret og selvstændig regnskabsmedarbejder til økonomiafdelingen. Er du fuld af gåpåmod og evner at bevare overblikket med flere opgaver i et travlt og dynamisk miljø? Er du udviklingsorienteret, og ønsker at være en del af et godt team? Så er du måske vores nye kollega!

Vi kan tilbyde et attraktivt job, hvor du vil blive en del af et regnskabsteam, der arbejder tæt sammen om håndtering af alle bogholderi- og regnskabsmæssige opgaver.

De primære opgaver vil bestå af følgende:

 • Registrering af indtægter/udgifter samt kasseafregninger
 • Diverse afstemninger
 • Sagsbehandling på beholdningskonti
Grønlands Selvstyre
AC-fuldmægtig til Fiskeriafdelingen, Departementet for Fiskeri og Fangst

Grønlands Selvstyre

Fiskeriafdelingen i Departementet for Fiskeri og Fangst søger en person, som har lyst – og dedikation – til at arbejde med forvaltningen af Grønlands vigtigste erhverv.

Fiskeriet i Grønland står midt i en spændende udvikling med udarbejdelsen af en ny fiskerilov og den efterfølgende implementering heraf samt arbejdet med forvaltningsplaner for alle vore vigtigste fiskerier. Som en del af Fiskeriafdelingen kan du være med til at påvirke denne udvikling og dermed det grønlandske samfund fremadrettet.

Arbejdsopgaver vil blive tilrettelagt efter kompetencer og kan bl.a. bestå af;

 • Strategisk, politisk og administrativ udvikling af nye fiskerier og forvaltningsområder
 • Internationalt samarbejde og forhandlinger på fiskeriområdet
 • Udvikling og drift af eksisterende havgående og kystnære fiskerier
Grønlands Selvstyre
Kommuneqarfik Sermersooq
Leder til Ældrekollektivet og Hjemmeplejen i Qeqertarsuatsiaat

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Der søges en fællesleder til ældrekollektivet "Utoqqallak" og hjemmeplejen i Qeqertarsuatsiaat, der kan tiltræde stillingen pr. 11. april 2023 eller efter nærmere aftale.

Ældrekollektivet Utoqqallak er et ældrekollektiv med plads til 9 personer. Hjemmehjælpen er også en afdeling under ældrekollektivet, og der er fællespersonale for de to enheder.

Som leder har du til opgave, sammen med personalet, at servicere beboerne godt og drive arbejdspladsen på bedste vis efter gældende regler samt at sørge for en optimal drift personalemæssigt såvel som af huset.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Grønlands Selvstyre
Kontorchef – Infrastrukturafdelingens maritime kontor

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Grønlands infrastruktur er i rivende udvikling – og nu kan du komme med på holdet!

Vi søger en kontorchef med administrative kompetencer, der har lyst til sparring med kontorets og afdelingens fagspecialister. Infrastrukturafdelingen har en travl hverdag med et meget bredt opgavefelt.

Er du god til at sikre fremdrift i opgaveløsning, til at lave løbende prioritering af ressourcer og opgaver i forhold til den gældende politiske dagsorden og til faglig sparring med kolleger og ledelse, så er du måske den rette til jobbet.

Det vil være din opgave sammen med kontorets medarbejdere at tilvejebringe og kvalificere et solidt grundlag, hvorpå afdelingschefen kan rådgive politiske beslutningstagere.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Greenland Business School søger administrationschef

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Brænder du for ledelse og administration? Kan du motivere og skabe relationer på tværs af faglige områder? Så er det dig, vi søger.

Som administrationschef skal du være bevidst om din egen kunnen og samtidigt kunne bevæge dig fleksibelt mellem økonomi, administration og ledelse. Du skal være beslutsom, men samtidig lydhør og åben i relationen med andre ledere, medarbejdere og elever. Som administrationschef evner du at kommunikere og motivere, og du kan indgå i dialog med alle medarbejdere om både de daglige opgaver og de mere vanskelige udfordringer.

Ansvarsområder er:

 • At lede administrationsafdelingen, studieservice og service & facility
 • Ansvarlig for personaleadministration og rekruttering
 • Ansvarlig for elevadministration, herunder optag, bevilling af tillæg, rejsebestilling m.v.
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Behandler til Allorfik Sermersooq i Nuuk

Grønlands Selvstyre

Allorfik Sermersooq tilbyder borgere i Kommuneqarfik Sermersooq behandling mod alkohol-, hash- samt spilafhængighed, og der kan derfor forekomme rejser i bygderne, forebyggende opgaver samt projektdeltagelse omkring forebyggelse i byen i samarbejde med kommunen.

Behandlingen i Allorfik har baggrund i motiverende samtale og en kognitiv adfærdsterapeutisk behandlingsmodel. Hvis du ikke er uddannet inden for området, sørger Allorfik for din uddannelse.

Behandlingen vil overvejende foregå på grønlandsk, mens uddannelsen vil foregå på dansk. Du skal derfor være dobbeltsproget.

Grønlands Selvstyre
Flies HR Direktør

Flies HR søger for Grønlands Naturinstitut i Nuuk

Da vores nuværende dygtige direktør har valgt ikke at fortsætte i stillingen, søger vi en ny direktør som har lyst til at stå i spidsen for en forskningsinstitution med mange unikke forretningsområder.

Instituttet varetager monitering, forskning og videnskabelig baseret rådgivning om bæredygtig udnyttelse af levende ressourcer og beskyttelse af miljøet og biodiversiteten i og omkring Grønland.

Grønlands Naturinstituts videnskabelige arbejde indgår i fire søjler: Forskning, overvågning, rådgivning og kommunikation og er hovedsageligt rettet mod:

 • Rådgivning vedr. bæredygtig udnyttelse og sikring af biologisk mangfoldighed
 • Ressourcevurderinger (opmåling af bestandsstørrelser)
 • Bestandsafgrænsninger
Grønlands Selvstyre
GUX Nuuk søger undervisere

Grønlands Selvstyre

På GUX Nuuk er der ledige fuldtidsstillinger til tiltrædelse senest den 1. august 2023 eller efter aftale. Stillingerne er faste, men kan i enkelte tilfælde aftales som tidsbegrænsede. Kandidater med to eller flere fag foretrækkes, og følgende fag har særlig interesse, gerne i kombination med andre fag i gymnasiets fagrække: Biologi, dansk, engelsk, filosofi, idræt, musik, samfundsfag og spansk. 

Vi tilbyder:

 • Et skolemiljø, hvor dagligdagen med eleverne er præget af relationsdannelse, rummelighed og forpligtelse
 • Et fagligt miljø, hvor der er rum til eksperimenter og innovation
 • En skole i fortsat faglig udvikling og med et stærkt kollegialt fællesskab
Grønlands Selvstyre
Gem
Grønlands Selvstyre
Økonomi-systemkonsulenter til supportfunktionen hos Inussuk-IT

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger 2 kolleger som økonomi-systemkonsulenter med erfaring inden for regnskab og økonomistyring til ERP supportfunktion hos Inussuk IT – Grønlands Fællesoffentlige IT.

Inussuk IT – Grønlands Fællesoffentlige IT har ansvaret for at sikre drift og support af det fællesoffentlige ERP-system AX Prisme i alle 5 kommuner og Selvstyret. Her får du en central rolle sammen med dine kolleger.

Med reference til kontorchefen kommer du til at arbejde med følgende opgaver:

 • Supportere økonomimedarbejderne i Kommunerne og i Grønlands Selvstyre
 • Brugerhåndtering i AX Prisme 
 • Udarbejde undervisningsmateriale og vejledninger sammen med teamet
Grønlands Selvstyre
Nukissiorfiit Medarbejder til bestyrelsesbetjening og kommunikation

Nukissiorfiit, Nuuk

Du bliver en del af et ledelsessekretariat,, som er direktionens tætteste medarbejdere, og som kvalitetssikrer direktionens beslutninger og bistår i formidlingen af dem til resten af organisationen og til vores eksterne samarbejdspartnere. Ledelsessekretariatet skal også sekretariatsbetjene en kommende bestyrelse, hvor du vil få en central rolle.

Hos os kan du forvente en hverdag, hvor vi samarbejder på tværs af faggrupper og afdelinger. Her er mange varierende arbejdsopgaver og kollegaer med forskellige baggrunde. Nukissiorfiit er en dynamisk virksomhed, hvor vi prioriterer faglig og personlig udvikling.

Grønlands Selvstyre
AC-fuldmægtig til et barselsvikariat på GUX

Grønlands Selvstyre, Nuuk

På GUX Nuuk er der et ledigt barselsvikariat med tiltrædelse den 1. maj 2023 eller snarest derefter indtil ca. marts 2024.

GUX Nuuk er Grønlands største gymnasium og har til det nye skoleår ca. 500 elever i 8 spor på de tre årgange, som undervises af ca. 50 lærere og ca. 15 PAM´ere. Vores elever har vidt forskellige faglige og sociale vilkår, men deler en fælles drøm at blive studenter.

Vi søger en AC-fuldmægtig med stort overblik og initiativ, som selvstændigt og med struktur kan løse mange forskellige opgaver i vores organisation og understøtte skolens ledelse.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Cheflæge, Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Grønlands Selvstyre, Nuuk

I Det Grønlandske Sundhedsvæsen (SHV) arbejder vi for at tilbyde effektive sundhedsydelser af høj kvalitet til alle borgere og patienter i hele Grønland. Og nu har vi brug for dine kompetencer.

Cheflægen sætter retningen for prioriteringen af de lægefaglige opgaver, og sammen med Chefsygeplejersken og Direktøren sættes de overordnede prioriteringer for udviklingen af det samlede sundhedsvæsen i Grønland.

Stillingen som Cheflæge er uden klinisk virke. Som leder kan du forvente en spændende og varierende arbejdsdag i en kompleks organisation.

Grønlands Selvstyre
GrønlandsBANKEN Er du vores nye erhvervssupporter?

GrønlandsBANKEN, Nuuk

Grønlandsbankens Erhvervsafdeling i Nuuk er i kraftig vækst. Derfor søger vi en solid erhvervssupporter, der kan yde support på højt niveau.

Vi søger en detaljeorienteret og struktureret person, der trives med administrative opgaver, og som med sit stærke erfaringsgrundlag kan bidrage til og sammen med produktionsteamet servicere afdelingens erhvervskundechefer med:

 • Generel sagsstyring
 • Opfølgning, udfærdigelse og registrering af lånedokumenter og sikkerheder
 • Håndtering af henvendelser og opgaver vedr. bankens erhvervskunder
 • Ekspedition af kreditforeningssager og ajourføring af byggesager

GrønlandsBANKEN er en arbejdsplads med en uformel omgangstone, der tager afsæt i vores værdier: Engagerede, ordentlige, kundeorienterede og udviklingsorienterede.

Grønlands Selvstyre
Konsulent (AC fuldmægtig) med flair for kommunikation og politisk ledelse

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Departement for Råstoffer & Justitsområdet søger en akademisk medarbejder med gode kommunikationsevner til at servicere ledelsen og det politiske niveau såvel som at kommunikere både eksternt og internt.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en organisation med fagligt dygtige kollegaer, hvor der er gode muligheder for faglig udfoldelse og personlig udvikling.

Som akademisk medarbejder i Departement for Råstoffer vil du indgå i et team af dygtige og engagerede kollegaer, og du vil få mulighed for at præge den daglige drift og udvikling af organisationen.

Du vil i højt omfang selv kunne påvirke dine egne arbejdsopgaver afhængigt af dine ønsker og kompetencer.

Grønlands Selvstyre
Flies HR Projektleder

Flies HR søger for NunaGreen A/S i Nuuk

Vil du arbejde med projektledelse af store byggeprojekter med henblik på at styrke udviklingen inden for den grønne omstilling? Du får i dette job muligheden for at indgå i bygherrerollen i anlæggelse af vandkraftværkerne i Grønland.

NunaGreen A/S er et selskab 100 % ejet af Grønlands Selvstyre, som skal tage sig af Grønlands grønne omstilling, opføre vandkraftværker samt være projektejer af grønne projekter.

Med reference til NunaGreens anlægschef, får du som Projektleder opgaven med:

 • At indgå i NunaGreens daglige projektledelse af udvidelsen af vandkraftværket ved Nuuk, og senere vandkraftværket ved Aasiaat og Qasigiannguit.
 • Bygherrerolle ift. NunaGreens samarbejdspartnere i anlægsprojekterne.
 • Overordnet koordinering af dine tildelte projekter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV