89 jobannoncer matcher din søgning 89 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nordisk Ministerråd

Nordiska ministerrådet söker en direktör till Nordens institut i Grönland (Nuuk)

Har du spännande idéer om nordiskt kultursamarbete i Grönland? Vill du vara med och sätta grönländsk kultur på kartan i övriga Norden och arbeta med Vår Vision 2030 om att skapa världens mest hållbara och integrerade region? Är du en chef som trivs med att både vara en del av ett kreativt team på fyra personer och ansvara för ledning av en nordisk kulturinstitution?

Vi söker en initiativrik och ambitiös direktör till at leda och utveckla institutionens verksamhet. Direktören bistås av en rådgivande styrelse som behandlar frågor av större betydelse rörande NAPAs målsättningar.

Grønlands Selvstyre

Juridiske generalister til Grønlands infrastruktur

Departementet for Boliger og Infrastruktur søger en til to jurister til at styrke vores juridiske kompetencer. Vores fagmedarbejdere kender de faglige målsætninger, men vi mangler juridiske kompetencer til at omsætte målsætningerne til lovgivning.

Opgaverne omfatter bl.a.:

 • Politisk betjening
 • Juridisk sparring
 • Fortolkning af lovgivning

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, godt kollegialt fællesskab og respekt for, at arbejdsliv og familieliv skal hænge sammen.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre

Afdelingsleder til Anlægsafdelingen

Vil du være med til at effektivisere og udvikle økonomistyringen af Selvstyrets bygge- og anlægsprojekter?

Som afdelingsleder vil du stå i spidsen for økonomi på bygge- og anlægsområdet. Dette indebærer at du vil stå for bogholderi og driftsøkonomi af Anlægs- og Renoveringsfonden, samt sikre kontrol og styring af projektøkonomi, samt rapportering og rådgivning af områdets øvrige medarbejdere. Herudover vil du stå for tilvejebringelse af fondens samlede økonomiske overblik, samt bistå til den årlige finanslovsproces og områdets årsafslutning til Landskassens regnskab.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre

Dygtig vikar søges til Selvstyrets kantinen TAMU

Vi søger en medarbejder, der kan lave sund mad af højkvalitet. Har du samtidig lyst til at prøve nye opskrifter og være med til at sammensætte spændende menuer, kan du få rig mulighed for at vise dit personlige håndværk og sætte dit eget præg på din hverdag.

Du vil blive en del af et omstillingsparat team, der har fokus på løbende at udvikle sit sunde koncept. Alt arbejde ligger i dagstimerne og ingen aften- eller weekendarbejde.

Grønlands Selvstyre
Kriminalforsorgen i Grønland

Generalist med interesse for digitalisering, databeskyttelse og informationssikkerhed

Finder du it- og digitaliseringsområdet interessant, og har du lyst til at arbejde med såvel øget it-anvendelse og overholdelse af gældende regler for behandling af oplysninger? Så har du nu chancen for at få et eftertragtet job på en spændende arbejdsplads i Nuuk.

Du vil indledningsvist blive ansvarlig for at drive vores compliancearbejde i forhold til databeskyttelse og informationssikkerhed, hvor du løbende vil samarbejde med vores grønlandske kerneforretning og juridiske og tekniske specialister i direktoratet i København.

Grønlands Selvstyre

Revisionschef til Grønlands Selvstyres Interne Revisions enhed

Grønlands Selvstyre søger en revisionschef, som kan stå i spidsen for en styrkelse af det interne revisionsarbejde på tværs af Selvstyret. Revisionsenheden varetager interne revisionsopgaver i Grønlands Selvstyre og følger Standarder for Offentlig Revision.

Vi forventer at du er i stand at skabe et godt arbejdsmiljø samt forestå forenklingen af vores administrative systemer og forretningsgange.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre

AC-fuldmægtig til opgaver med cyber- og informationssikkerhed

Du bliver en del af en nyoprettet afdeling, der har til opgave at højne viden indenfor cyber- og informationssikkerhed i Grønland.

Afdelingen er normeret til fire ansatte inkl. afdelingschefen, og du vil have tværgående sparring med dine kollegaer i afdelingen og afdelingens samarbejdspartnere.

Som AC-fuldmægtig får du spændende opgaver, hvor du vil udvikle og implementere strategier og initiativer for at øge cyber- og informationssikkerhedsbevidstheden blandt myndigheder og befolkningen i Grønland.

Grønlands Selvstyre
Pisiffik A/S

Slagtersvend/pølsemager til slagteren i Nuuk

Du vil være en vigtig del af slagterteamet, der producerer kød til Grønlands største detailbutik samt 5 andre butikker i byen.

I samarbejde med slagtermesteren vil du være medansvarlig for slagterafdelingen, pølsemageri, koldt og varmt køkken, i en afdeling med tilsammen 16 ansatte.

Vi kan tilbyde:

 • Du kan være med til at præge din egen dagligdag og udvikling
 • Der kan evt. anvises bolig til denne stilling
Grønlands Selvstyre

Vil du bidrage til Grønlands Infrastruktur? Departementet for Boliger og Infrastruktur søger en ny AC-fuldmægtig eller Specialkonsulent

Trives du i en travl hverdag, hvor du kan bevare overblikket og sætte handling bag idéer? Så er det måske dig, vi mangler. Vi har travlt i infrastrukturafdelingen, og derfor søger vi en til to nye medarbejdere til at indgå i vores dygtige team.

Med anlæggelsen af nye landingsbaner i Ilulissat, Nuuk og Qaqortoq sker der en stor udvikling af området og ændring af trafiksystemet. Området har storpolitisk bevågenhed, og du vil løbende skulle bidrage til at orientere om og finde løsninger på sager i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i kontoret. Ligeledes vil du skulle arbejde med servicekontraktområdet for passagerbefordring og bidrage til en ny trafikstrategi.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre

Vil du bidrage til Grønlands Infrastruktur?

Departementet for Boliger og Infrastruktur søger en ny AC-fuldmægtig eller specialkonsulent til arbejdet med servicekontrakter for passagerbefordring og lufthavne.

Brænder du for at skabe rejsemuligheder for rejsende i hele landet, udvikle nye muligheder for borgerne og sikre opfølgning med operatørerne, så er denne stilling måske noget for dig!

Arbejdet foregår i et travlt miljø, hvor arbejdsglæde og ansvar går hånd i hånd med høj faglighed og gode resultater, som vi kan være stolte af.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre

Genopslag – chefpsykolog søges til Aqqut i afdelingen Qinngorneq (tidligere Studenterrådgivningen)

Nuuk

Vil du være chef for ca. 12 medarbejdere i den landsdækkende social- og psykologisk rådgivning med placering i Nuuk?

Ledelsesmæssige opgaver er bl.a.:

 • Personaleansvar for de ansatte i Qinngorneq
 • Faglig udvikling og koordinering af den ansattes arbejdsopgaver i Qinngorneq

Vi tilbyder en stilling som indebærer faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre

Er du vores nye kollega i Formandens Departement?

Nuuk

Grønlands Selvstyre er ejer af 13 aktieselskaber, hvis formål og aktivitet spænder et bredt erhvervsmæssigt felt. Selskaberne har en samlet omsætning over 12,5 mia. kr. årligt. Naalakkersuisut (Grønlands regering) varetager sin ejerrolle i samarbejde med Bestyrelsessekretariatet, som er organisatorisk placeret i Formandens Departement.

Som kollega i Bestyrelsessekretariatet, vil dine arbejdsopgaver bl.a. blive:

 • Implementering og kontinuerlig vedligeholdelse af det kommende styringsdokument for de selvstyreejede aktieselskaber.
 • Løbende informationsindsamling og dialog med selskabernes ledelse samt analyse af selskabernes regnskaber, strategier, forretningsplaner mv.
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre

To behandlere til Allorfik Sermersooq i Nuuk

Allorfik Sermersooq tilbyder borgere i Kommuneqarfik Sermersooq behandling mod alkohol-, hash- samt spilafhængighed.

Behandlingen i Allorfik har baggrund i motiverende samtale og en kognitiv adfærdsterapeutisk behandlingsmodel. Hvis du ikke er uddannet inden for området sørger Allorfik for din uddannelse.

Du vil få stor indflydelse på organiseringen af dit arbejde i samarbejde med Videncenter om Afhængighed, som også tilbyder supervision til dig.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre

Spændende job som jurist for Justitsområdet og Ligestilling

Vil du arbejde med retssikkerhed og ligestilling på samme tid? Har du lyst til et selvstændigt og afvekslende arbejde, hvor engagement og selvstændighed i opgaveløsningen er i højsædet? Så har vi jobbet til dig.

Departementet for Erhverv, Handel. Råstoffer, Justitsområdet og Ligestilling søger en juridisk fuldmægtig til justitsområdet og ligestilling med hovedvægt på justitsområdet. For en kandidat med de rette dokumenterbare kompetencer, kan stillingen tilbydes som specialkonsulent.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre

To generalister til projektledelse indenfor national digitalisering

Ser du tingene i en større kontekst, tænker du enkelte dele ind i en helhed, kan du planlægge, koordinere og arbejde på tværs af forskellige organisationer og fagområder, og har du kendskab til de forskellige aspekter af vores samfund, og hvordan de spiller sammen, så er det dig vi søger.

Du skal lede projekter fra vores nationale digitaliseringsstrategi. Eksempler på aktive projekter: implementeringen af informationssikkerhedsstandarden ISO 27001, en Min Side til sullissivik.gl og Fælles Offentlig Digital Arkitektur.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre

Projektedere til Anlægsafdelingen i Nuuk og Sisimiut

Nuuk eller Sisimiut

Vi søger dygtige og engagerede projektledere, som vil være med til at udvikle Grønlands bygge- og anlægssektors rolle, og udvikle den offentlige anlægssektor herhjemme.

Du indgår i vores projektlederteam, der står for projektledelse af primært nybyggeriopgaver, på bolig-, uddannelses-, sundheds- og socialområdet. Dette indebærer, at du skal stå for koordinering af udarbejdelse af projekter og udbud i henhold til byggeprogrammer i samarbejde med eksterne rådgivere, indgåelse af kontrakter med samarbejdspartnere og opfølgning og kontrol under udførelse.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre

Uddannelsesleder til videregående uddannelser

Brænder du for uddannelse? Har du viden om videregående uddannelser og gerne erfaring fra det merkantile område? Og kan du understøtte et godt arbejdsmiljø gennem tillidsfuld og nærværende ledelse og sikre, at dimittender fra Greenland Business School har de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger? Så er det dig, vi søger.

Arbejdsopgaverne består overordnet af følgende:

 • Dagligt ansvar for at undervisningen gennemføres efter gældende lovgivning
 • Planlægning af undervisningsforløb, herunder fagfordeling, eksamenstilrettelæggelse og skemalægning.
 • Ansvarlig for udvikling af studieordninger, uddannelsesplaner og læreplaner
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre

Departementet for Fiskeri og Fangst, afdeling for Juridisk-økonomisk planlægning søger en afdelingschef

Departementet for Fiskeri og Fangst beskæftiger sig med forvaltningen af de levende ressourcer i Grønland inden for følgende hovedområder: Fiskeri, fangst, kontrol samt veterinær- og fødevareområdet.

Departementet består af 5 afdelinger, herunder afdeling for Juridisk-økonomisk planlægning, som er normeret til i alt 7 medarbejdere, heraf 4 jurister, 2 økonomer, samt en afdelingschef.

Afdelingens vigtigste opgaver er juridiske og økonomiske opgaver i forvaltningen af de levende ressourcer samt betjening af Naalakkersuisoq for Fiskeri og Fangst.

Grønlands Selvstyre
Work in Greenland ApS søger for kunde
Gem
Work in Greenland ApS

VVS-montør med speciale i oliefyr

Nuuk

Dine primære arbejdsopgaver

 • Installation og vedligeholdelse af oliefyr
 • Fejlfinding og reparation på VVS-installationer

Vi er en dynamisk og voksende virksomhed, der værdsætter kvalitet og faglig stolthed. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en virksomhed, hvor du vil få mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for VVS-området. Vi har et stærkt team, hvor samarbejde og god stemning er i højsædet.

Indrykket:
BDO
Gem
BDO

En karriere med muligheder - bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2024!

Kalenderen siger september 2024, og du er mere end klar til at kickstarte din karriere hos et af landets førende revisionshuse.

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer.

Bliver du trainee i BDO, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

BDO

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV