73 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

73 jobannoncer

Gem
Bureau for Inatsisartut

Er du vores nye udvalgssekretær

Bureau for Inatsisartut søger 3 udvalgssekretærer til betjening af parlamentets udvalg med forventet ansættelse 16. september 2024 eller efter aftale.

De primære opgaver er at betjene et af parlamentets udvalg med varetagelse af al kontakt til og fra udvalget og have fokus på at medvirke til at skabe de allerbedste rammer for udvalgsarbejdet.

Udvalgenes møder og arbejde foregår primært på grønlandsk. Du kommer til at arbejde tæt sammen med den tolk, som er tilknyttet til udvalget.

Grønlands Sundhedsvæsen
Gem
Indrykket:
Hentet fra Sundhedsjobs.dk
Gem
Grønlands Selvstyre

AC-fuldmægtig søges til Arbejdsmarkedsafdelingen

Naalakkersuisut har i disse år stort fokus på at styrke arbejdskraftudbuddet og opkvalificering af borgerne til fremtidens arbejdsmarked. Vi søger en medarbejder, som kan varetage sagsbehandling, undervisning og udviklingsopgaver inden for arbejdsmarkedsområdet.

Vi tilbyder en stilling på en spændende arbejdsplads med grundig oplæring og med gode muligheder for at sætte sit præg på udviklingen af sagsområder.

Gem
Grønlands Selvstyre

Jurist søges til afdeling for sociale anliggender

I Departementet for Sociale Anliggender, Familier, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender arbejder vi med at realisere de politiske mål på ressortområdet.

Det omfatter bl.a. lovgivning, herunder egen sociallovgivning, rigslovgivning for Grønland, internationale konventioner, strategier og projekter til at styrke forholdene for udsatte voksne og ældre i Grønland.

Du kan forvente et varieret, enormt spændende og udfordrende arbejde. Du får igennem dine arbejdsopgaver opøvet stor ekspertise i brug af den juridiske metode, og af din egen kreative evne til at omsætte udstukne politiske mål til at indgå i processerne om udmøntning af konkret lovgivning.

Gem
Grønlands Selvstyre

Pædagog til Angerlarsimaffik Ivaneq

Ivaneqs formål er at tilbyde et trygt, hjemligt og struktureret omsorgsmiljø med stabile og rummelige voksne, der tager ansvar for børnenes trivsel, udvikling og læring. Børnene skal mærke, at de bliver set og hørt og inkluderet i det sociale fællesskab.

Pædagogens opgaver omfatter bl.a.:

  • Primær pædagogfunktion
  • Daglige observationer, analyse og refleksion i børnenes dagbøger
  • Udarbejdelse af halvårsrapport og pædagogiske udredninger
Gem
Forsvaret

Maritim stabsofficer til Arktisk Kommandos operationssektion med efterfølgende karriere i 1./2./3. Eskadre (Genopslag)

Nuuk

Vil du have ansvar for at planlægge maritime operationer i Arktis, skal du søge stillingen som stabsofficer maritime operationer i...

Indrykket:
Gem
Forsvaret

Maritim stabsofficer til Arktisk Kommandos operationssektion (Genopslag)

Nuuk

Vil du have ansvar for at planlægge maritime operationer i Arktis, skal du søge stillingen som stabsofficer maritime operationer i...

Indrykket:
Grønlands Sundhedsvæsen
Gem
Indrykket:
Hentet fra Sundhedsjobs.dk
Gem

Pædagog til Boenheden Pakkutaq

Nuuk, Paamiut, Tasiilaq
Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem
Indrykket:
Hentet fra Watch Medier
Gem
Indrykket:
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq

Køkkenmedarbejder til Kammagiit

Nuuk

Hos Kammagiit leder vi efter en engageret medarbejder til at lede den daglige drift i køkkenet på vores kommende café, som vil udgøre en vigtig del af vores aktivitets- og samværstilbud inden for Handicap og Socialpsykiatriområdet.

Du vil spille en afgørende rolle i opbygningen og driften af vores café, hvor vi i første omgang vil have op til tre borgere i beskyttet beskæftigelse. Sammen vil vi starte en mindre café med masser af potentiale for udvikling. Caféen vil være åben for andre boenheder flere gange om ugen, hvor de kan bestille frokost fra vores menukort i dagtimerne.

Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Viktech P/S

Tømrere søges til Grønland!

Nuuk

Drømmer du om at arbejde i Grønland?

Indrykket:
Gem
Grønlands Selvstyre

GENOPSLAG: AC-fuldmægtig med interesse for naturforvaltning til Naturafdelingen i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø

Brænder du for arktisk naturforvaltning? Og har du lyst til at være ansvarlig for forvaltningen af UNESCO-området Ilulissat Isfjord samt Grønlands forvaltning af CITES – konventionen for international handel med truede arter?

Der er tale om en stilling med mange facetter, og vi hjælper hinanden på tværs af afdelingen.

Du vil blive del af en arbejdsplads med gode kollegaer, en uformel omgangstone, og hvor trivsel og udvikling prioriteres højt.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV