28 jobannoncer matcher din søgning 28 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Egedal Kommune

Klinikassistent og barselsvikar på fuld tid søges til Egedal Kommunale Tandpleje

Ølstykke

Vi har travlt i tandplejen, derfor søger vi pr. 15. august 2024 en dygtig klinikassistent til en fast stilling. Vi søger også en barselsvikar, da en af vores klinikassistenter skal på barsel.

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med mulighed for at dygtiggøre dig igennem daglig faglig sparring, sidemandsoplæring samt deltagelse i kurser og efteruddannelse.

Egedal Kommune
Egedal Kommune

Tandlæge på deltid/fuld tid søges til Egedal Kommunale Tandpleje

Ølstykke

Tandplejen i Egedal Kommune søger pr. 15. august 2024 en tandlæge, da vi har fået flere børn og unge i tandplejen.

Tandplejen i Egedal Kommune består af 2 klinikker beliggende på Boesagerskolen i Smørum og Bækkegårdsskolen i Ølstykke. Det samlede team består af 7 tandlæger, 1 tandplejer og 13 klinikassistenter, samt 1 administrativ medarbejder og en overtandlæge. Vores tandpleje omfatter børne- og ungetandplejen med 12.500 børn og unge.

Du får mulighed for at dygtiggøre dig igennem daglig faglig sparring, samt deltagelse i kurser og efteruddannelse.

Egedal Kommune
Egedal Kommune

Faglig stærk og ambitiøs daglig leder søges til Børnehuset Marienlyst

Ølstykke

Har du høje faglige ambitioner for børns trivsel, udvikling, læring og dannelse, og er du en tydelig og nærværende leder?

Du bliver en central del af et kompetent ledelsesteam, hvor sparring, faglig udvikling og inspiration er i højsædet.

Vi tilbyder en introduktion med erfarne kolleger, regelmæssige ledersamlinger, mulighed for ledelsesudvikling og en positiv arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling.

Egedal Kommune
Minerva Imaging ApS

Cellelaborant

Ølstykke

Vi søger en dygtig og motiveret cellelaborant til at blive en del af vores team. Du vil blive involveret i følgende opgaver:

 • Vedligeholdelse, kryopræservering og systematisering af forskellige cellelinjer.
 • Forberedelse af cellekulturmedier og tilhørende reagenser.

Vi tilbyder en kombineret lønpakke med en grundløn, pension og et attraktivt bonusprogram.

PEAB Asfalt A/S

Mekaniker, Ølstykke

Er du vant til at bruge hænderne, og kan du lide kombinationen af et arbejde på værkstedet og ude på vejene?

De primære arbejdsopgaver:

 • Fejlfinding på nye samt eksisterende maskiner
 • Vedligeholde, justere og reparere maskiner
 • Udskiftning og opgradering af maskindele

I asfaltsæsonen, som er fra ultimo marts til ultimo december, er der 2-3 personer, men uden for sæsonen, hvor maskinerne bliver vinterrepareret til næste sæson, vil der være flere medarbejdere på værkstedet.

PEAB Asfalt A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Minerva Imaging ApS

Radiochemistry Research Scientist for Minerva Imaging

Ølstykke

The position is in a dynamic and exciting team involving studies researching new radiochemical synthesis methods and developing targeted radionuclide therapies, which necessitates close collaboration with our scientists and technicians across the organisation.

We are an informal organization with a strong focus on open and honest communication. We value humour and a natural care for one another.

Minerva Imaging ApS

Dyreteknikere

Ølstykke

Drømmer du om at passe og pleje primært mus og rotter i en moderne forsøgsdyrsstald i hastig udvikling?

Stillingens hovedopgave er at deltage i in vivo farmakologi-projekter for vores samarbejdspartnere. Arbejdet kræver fleksibilitet, multitasking og en høj grad af samarbejde.

Vi er tilhænger af at skabe et rummeligt arbejdsmiljø, så vi har fleksible arbejdsmuligheder med mulighed for at arbejde hjemmefra.

Egedal Kommune

Vi vokser i Egedal, derfor søger vi en praksiskonsulent med skolebaggrund til PPR fra 1. august 2024 i en fast fuldtidsstilling

Ølstykke

Som konsulent tæt på praksis er dine opgaver alsidige og består bl.a. i:

 • Understøttelse af områdets skoleledelser og teams i deres arbejde med fællesskabende didaktikker og børnefællesskaber.
 • Inspiration og sparring i det forebyggende arbejde - du skal bl.a. observere og iagttage børnefællesskaber og undervisning, og du formår at skabe konstruktive og udviklende refleksionsrum sammen med de professionelle.

Vi har en høj grad af fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet - altid med fokus på opgaven.

Egedal Kommune
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Egedal Kommune

Vi vokser i Egedal, og derfor søger vi to psykologer til faste stillinger i PPR Dagtilbud og skole fra 1. august 2024 – den ene stilling med mulighed for nedsat tid

Ølstykke

Vi er i fuld gang med at implementere behandlingsforløbet STIME i PPR, der er Region Hovedstadens tværsektorielle samarbejde om børn og unge i psykisk mistrivsel. Vi fordeler opgaven bredt i psykologgruppen, og du har derfor også mulighed for at blive en del af STIME. Derudover skal vi til at oprette et kriseteam i psykologgruppen, som du også har mulighed for at blive en del af.

Vi har en høj grad af fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet altid med fokus på opgaven, og med mulighed for kompetenceudvikling løbende. Derudover får du en mentor, som vil være tilknyttet dig de første 3-4 måneder.

Egedal Kommune
Spaniel Display A/S

Produktions- og montagemedarbejder

Ølstykke

Som produktionsmedarbejder hos Spaniel Display A/S vil du blive en del af vores dynamiske produktionsafdeling.

Dit primære ansvarsområder vil omfatte:

 • Samle og montere displayprodukter i overensstemmelse med produktionsplaner og kvalitetsstandarder.
 • Arbejde med en række materialer såsom træ, metal, plast, montering af print og skilte.

Spaniel Display A/S er en førende virksomhed inden for fremstilling af skræddersyede displayløsninger til detailbranchen. Med fokus på kvalitet, innovation og bæredygtighed har vi etableret os som en pålidelig partner for vores kunder verden over.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Stenløse-Ølstykke Boligforening

Servicemedarbejder til Stenløse-Ølstykke Boligforening

Er du handlekraftig og serviceminded? Sætter du en ære i at være tilgængelig for beboerne og forstå dem? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende?

Som servicemedarbejder bliver du involveret i den daglige drift af afdelingerne i tæt samarbejde med de øvrige ansatte samt servicelederen.

Arbejdsopgaver

 • Ren- og vedligeholdelse af afdelingerne
 • Bygningsmæssige vedligeholdelsesopgaver
 • Drift af fællesanlæg og tekniske anlæg
T. Hansen Gruppen A/S

Butikschef

Ølstykke

Drømmer du om en hektisk og interessant arbejdsdag hvor du kan finpudse dine lederkundskaber og udvikle dine ambitioner? Er du servicemindet til fingerspidserne og gør alt for at sikre tilfredse kunder? Er du interesseret i biler, mc eller andre af vores produktgrupper, så er du måske en af vores nye butikschefer.

Som butikschef får du det daglige ansvar for driften i din egen butik, personale og rutiner. Du får ansvaret for at udvikle og motivere dine ansatte, skabe gode ledere og medarbejdere. Dine primære 3 ansvarsområder er personale, indfri kædens KPI tal samt sikre at butikken lever op til kædeniveau.

T. Hansen Gruppen A/S
KvalitetsRengøring ApS

Rengøringsassistenter 1-2 på deltid 10-25 t. pr. uge: København S og K

Se video om KvalitetsRengøring ApS som arbejdsplads

Stabile personer 1-2 søges til lettere kontor-/klinikrengøring ca. 10-20 timer pr. uge primært på Amager/KBH. K samt Ballerup/Måløv/Ølstykke.

Derudover søger vi 1 assistent/trappevasker til primært dagrengøring kl. 8-? mandag, tirsdag og onsdag (trappevask på Kbh. Ø+S) ca. 10-15 t. pr. uge. inkl. lettere kontor-/lejlighedsrengøring.

KvalitetsRengøring ApS
Gem

Kasseassistent - Ølstykke

Ølstykke

Vil du have et job med fleksible arbejdstider og gode udviklingsmuligheder?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV