32 job matcher din søgning 32 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 32 resultater.
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Egedal Kommune
Søhøjskolen søger en dygtig pædagog til idræts SFO og indskolingen 1. januar 2021

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi søger en pædagog, der har timer i både SFO og skole. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Distriktsskole Ølstykke i Egedal Kommune er en skole med ca. 1100 elever, som er fordelt på to afdelinger; Maglehøjskolen og Søhøjskolen. Vores vision er; Det handler om børn, og det er udgangspunktet i vores daglige arbejde. Vi arbejder med et positivt børnesyn, og vi tror på, at børn gør deres bedste med de forudsætninger, de har med sig.

SFO Søhøj er DGI certificeret idræts SFO. Det betyder, at vi i dagligdagen prioriterer at fremme børnenes indre motivation til idræt, leg og bevægelse. Desuden har vi altid flere forskellige tilbud til børnene, som bl.a. kreativt værksted, café, gode legemuligheder inde og ude samt et personale der altid har fokus på vores positive børnesyn.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune søger kontaktperson

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi har en ledig stilling i De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune og søger kollega til vores boteam.

Botilbuddene består samlet af 3 tilbud: Skovbo, Bakkehuset og Dambo, med i alt 25 pladser. Beboerne er i alderen 18 til 65 år, og har alle forskellige psykosociale problemstillinger. Nogle af borgerne i Skovbo har også ASF-problematikker. Medarbejderne i Boteamet er fordelt med primær arbejdsplads i hvert af de tre tilbud. Primært Skovbo og Bakkehuset samarbejder på tværs, både fagligt og i driften. Denne stilling er primært med ansættelse i Skovbo, hvor målgruppen er yngre borgere. Botilbuddene er ikke døgndækkede, men vi dækker flere aftener og i weekenderne.

Overordnet i arbejdet er der fokus på relationsdannelse og borgerinddragelse med henblik på at støtte borgernes egen recovery proces. Dette både gennem individuel indsats og deltagelse i sociale aktiviteter.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Ølstykke hjemmepleje søger social- og sundhedshjælpere

Egedal Kommune

Vil du være med til at skabe verdens bedste hverdag? Så søger Ølstykke hjemmepleje social- og sundhedshjælpere.

Har du lyst til at være udekørende social- og sundhedshjælper i en kommune med ruter i landlig duft og med smukke marker, og har du lyst til at være en del af skønne, humoristiske, dygtige og meget forskellige kollegaer, så læs endelig videre...

I hjemmeplejen samarbejder vi med borgerne om at skabe verdens bedste hverdag i egen bolig. Vi har fokus på hverdagsrehabilitering, koordinering, en god helhedsoplevelse for borgeren samt et godt tværfagligt samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder med helhedspleje, således at du udover den personlige pleje også varetager delegerede sygeplejeopgaver. Disse får vi løbende flere af.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Brænder du for at arbejde med børn?

Egedal Kommune, Ølstykke

Børnehuset Paletten søger en pædagog 32-37 timer ugentligt pr. 1. december 2020 eller snarest derefter.

Børnehuset Paletten er et integreret dagtilbud for ca. 120 børn i alderen 0-6 år beliggende i Ølstykke. Egedal Kommune har områdeledelse og Paletten er en del af område Ølstykke.

Vi søger en pædagog der p.t. tilknyttes vores børnehaveafdeling. Dog ansættes du i huset, og skal derfor være parat til, at arbejde med alle børn i aldersgruppen 0-6 år.

Vi arbejder ud fra overordnede indsatsområder for et sammenhængende og udviklende børneliv. Ud fra en didaktisk tilgang skaber vi rammer for børns trivsel, læring, udvikling og dannelse med henblik på, at børn udvikler livsduelighed.

Egedal Kommune
Gobo Byg A/SSkade- og projektkoordinator med erfaring fra bygge- og/eller forsikringsbranchen

Gobo Byg A/S, Ølstykke

GoBo Byg A/S søger en controller til projekt- og økonomistyring af forsikringsskader samt til effektivisering af interne processer og forretningsgange.

Som ny controller får du, udover deltagelse i den daglige drift ift. skadeshåndtering, ansvaret for vigtige dele af forretningen som nøgleperson i forhold til økonomi og interne forretningsgange. Arbejdsopgaverne er mangeartede indenfor:

 • Daglige driftsopgaver omkring kundekontakt og håndtering af forsikringsskader
 • Optimering og udvikling af interne forretningsgange for sikring af målopfyldelse ift. kvalitetsmålinger/kontrakter
 • Supportering af projektledere i deres projekt- og økonomistyring
Egedal Kommune
Visitationsteamet søger visitator

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation og trives du med at koordinere tværfaglige indsatser, i samarbejde med borger og kolleger? Interesserer du dig endvidere for myndighedsområdet?

Så kunne du være den kollega, som vi søger til en midlertidig stilling.

Visitationsteamet er et ud af 2 myndighedsteam, hvor vi arbejder tæt sammen med vores øvrige kolleger på myndighedsområdet. I visitationsteamet bevilges der en række ydelser, b.la. personlig pleje og praktisk hjælp, madservice, rehabiliteringsforløb, sygeplejeindsatser, ældre- og plejeboliger m.m.

Egedal Kommune
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Egedal Kommune
Socialrådgiver til børn, unge og familieområdet

Egedal Kommune, Ølstykke

Det sociale team, distrikt Ølstykke, i Egedal Kommune, har 1 ledig stilling som myndighedsrådgiver til dig som brænder for at arbejde med børn, unge og familieområdet.

Der er tale om 1 fast stilling 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. januar 2021 – eller snarest derefter.

Du skal arbejde på at støtte børnene og de unge i deres hverdagsliv med aktiv inddragelse af forældrene og netværket, i et tæt samarbejde med de faglige samarbejdspartnere omkring børnene, de unge og forældrene.

Dine opgaver inkluderer bl.a. udarbejdelse af helhedsorienterede undersøgelser, indstillinger og handleplaner samt tilrettelæggelse og gennemførelse af børne-/unge- og familiesamtaler, rådgivning/vejledning og iværksættelse af div. foranstaltninger.

Egedal Kommune
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

Egedal Kommune
Opnormering - Rådgiver til Team Børn og Unge med autisme

Egedal Kommune, Ølstykke

En rådgiver søges til en fast stilling til team, børn og unge med autisme.

Vi søger en rådgiver, der har lyst til og gerne erfaring i at arbejde med børn og unge med et handicap indenfor autismespektret.

Center for Myndighed og Social Service dækker hele det specialiserede område og er organiseret i en myndighedsafdeling og en udførerafdeling. Vi har et tæt og praksisudviklende samarbejde mellem afdelingerne, og vi er en arbejdsplads, der arbejder tværfagligt.

Vi har implementeret Egemodellen – Tæt på Tværs (Den svenske Model).

Vi ønsker at tiltrække fagligt dygtige og innovative medarbejdere med lyst og evne til at indgå i en styrket indsats på det sociale og handicapkompenserende område. Vi lægger stor vægt på faglig stolthed både i forhold til sagsbehandlingen og til de socialfaglige løsninger.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Lærer til Bækkegårdsskolen, Distriktsskole Stenløse

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du lyst til at indgå i et dynamisk teamsamarbejde på Bækkegårdsskolen?

Vi søger en ambitiøs og fagligt kompetent lærer til vores lærerteam på mellemtrinnet. Du kommer til at indgå i teamsamarbejde, hvor ansvarlighed, engagement og faglighed er nøgleord. Vi forventer, at du har en anerkendende tilgang til elever, forældre og kolleger, og at du tager udgangspunkt i børns ressourcer samt arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng, det indgår i. Vi har fokus på udvikling af inkluderende læringsmiljøer i en systemisk ramme samt udvikling af ressourcecenter og læringscenter.

Skemaet indeholder fagene dansk, historie, engelsk, H/D, N/T samt DSA og inklusionstimer.

Egedal Kommune
Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
Jobindex A/S
Ingeniør med erfaring i produktudvikling og PLM

Jobindex A/S søger for IPES A/S i Aarhus

Har du erfaringen i og viden om produktudvikling? Og vil du være konsulenten, som kommer ind og effektiviserer udviklingsprocessen hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Hos IPES forhandler og implementerer vi 3D softwareløsninger bl.a. fra Dassault Systèmes til danske produktionsvirksomheder. Sammen med vores dygtige konsulenter hjælper vi vores kunder med at implementere state-of-the-art-løsninger, som sikrer en optimal produktudvikling og produktion.

Du bliver applikationskonsulenten, som kan sætte dig ind i kundernes designproces og formidle fordelene ved at anvende et nyt koncept til produktudvikling og samarbejde. Du vil typisk køre flere projekter på samme tid, som kan vare alt fra 1 uge til 1 år.

Jobindex A/S
TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob – alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!