64 job matcher din søgning 64 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Egedal Kommune
IT-kyndig og servicemindet studerende til Center for Skole og Dagtilbud

Egedal Kommune, Ølstykke

Er du stærk til IT og digitalisering og kan give god service med et smil? Så er der måske et studiejob til dig i Egedal Kommune.

Som studentermedhjælp bliver du involveret i flere spændende projekter, og der er god mulighed for at få indflydelse på dine opgaver alt efter hvad du interesserer dig for.

Dine primære opgaver vil være:

 • Understøttelse af databehandling og automatisering af data-udtræk
 • Deltage i arbejdet med brugerstyring og administration af systemer, eksempelvis Google Workspace, Aula og Tea
 • IT-support af kollegaer i centeret
 • Håndtering af rettighedsstyring/gruppestyring
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Egedal Kommunes modtageafdeling søger lærer/pædagog

Egedal Kommune, Ølstykke

Søger du et meningsfuldt job, hvor du kan gøre en forskel, og brænder du samtidig for arbejdet med at lære børn at tale dansk, skabe tryghed, nærvær og trivsel? - Så er det præcis dig vi leder efter! I takt med at der kommer flere flygtninge til landet, især fra Ukraine, skal vi have oparbejdet en fantastisk modtageafdeling.

Du er…

 • Erfaren lærer/pædagog – gerne med erfaring fra andre modtageafdelinger
 • Robust og har mod på en hverdag, hvor eleverne med vidt forskellig baggrund og forudsætninger til tider har været igennem voldsomme livsbegivenheder
 • Omstillingsparat og fleksibel
Egedal Kommune
JS Carline Mekanikere med masser af gåpåmod søges!

JS Carline, Ølstykke eller Hillerød

Vi vokser og får mere og mere travlt, og vi søger derfor mekanikere i begge vores afdelinger, Ølstykke og Hillerød.

Hos JS Carline arbejder vi på alle bilmærker, og du vil derfor blive kastet ud i lidt af hvert, og vi siger aldrig nej til en udfordrende opgave – det samme forventer vi af dig!

Du har sans for detalje, kvalitet og sørger altid for, at kunderne samt deres biler får den bedste behandling.

Exceptionel kundeservice er vores mantra, og det skal det også være for dig. Det er utroligt vigtigt, at kunderne altid får en god oplevelse hos os.

Egedal Kommune
PPR i Center for Skole og Dagtilbud Egedal Kommune søger en praksiskonsulent fra 1. august 2022 i en fast stilling

Egedal Kommune, Ølstykke

Efterspørgslen på at understøtte skolerne i deres arbejde med inkluderende læringsmiljøer er stigende og vi skal ansætte endnu en konsulent tæt på praksis.

Du er forankret i PPR sammen med 3 øvrige praksiskonsulenter, der løser en bred vifte af opgaver på kommunens ti skoler.

Som konsulent tæt på praksis er dine opgaver alsidige og består bl.a. i:

 • Understøttelse af områdets skoleledelser og teams i deres arbejde med fællesskabende didaktikker og børnefællesskaber – du skal facilitere og styrke mulighederne for at udvikle og kvalitetssikre de inklusionspraksisser der arbejdes med på skoler, til gavn for både børn/unge, medarbejdere og ledere
 • Inspiration og sparring i det forebyggende arbejde – du skal observere og iagttage børnefællesskaber og undervisning, og du formår at skabe konstruktive og udviklende refleksionsrum sammen med de professionelle
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Efterlysning: 1 stk engageret musiklærer, der vil finde den helt rigtige melodi sammen med os

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi leder med lys og lygte efter den helt rigtige musiklærer til vores skole. Det er vigtigt for os, at du er engageret i dit fag, og vil være med til at udvikle musikken på Stengårdsskolen.

Vi er et åbent lærerværelse, hvor der er plads til alle. Vi sætter stor pris på socialt samvær og har derfor mange venskaber på tværs af teams og faggrupper. Vi har et musiklokale med mulighed for samspil, og du har mulighed for at gøre det brugbart med det, som du brænder for.

Der er morgensang hver fredag for børnemiljøet (0.-5. klasse). Vi skal sammen med dig skabe en musikkultur på skolen. Vi er meget åbne og mulighederne er mange for at præge dit arbejde.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Servicemedarbejder til rengøring på bosted 37 timer/uge

Egedal Kommune, Ølstykke

Er du vild med at gøre rent? Har du overblik og kan selv planlægge opgaver? Så skal du søge stillingen hos os!

Søvænge er et botilbud til voksne med både fysiske og psykiske handicaps. Du vil komme til at arbejde i borgernes hjem; og vi forventer derfor, at du respekterer deres ønsker.

For at komme i betragtning til denne stilling, er det helt centralt, at du er i stand til at samarbejde med mange forskellige mennesker, lytte til vores beboere og indgå i dialog med dem samt er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og ferieplanlægning.

Vi søger en rengøringsmedarbejder, der har erfaring med rengøring (gerne fra lignende steder) – og som forstår betydningen af at sikre, at der altid er pænt og rent på vores tilbud. Du bliver en vigtig spiller i vores organisation, da vi lægger meget vægt på, at borgernes hjem er præsentable.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Plejecenter Egeparken søger social- og sundhedsassistent til dag- eller aftenvagt

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

På Plejecenter Egeparken bor der 72 borgere fordelt på tre afdelinger. Du vil som social- og sundhedsassistent blive tilknyttet den ene afdeling. Vores beboere har hver dag brug for hjælp og støtte til at få så god en hverdag som mulig. Derfor er du og dine kollegaer en tværfaglig personalegruppe som består af sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og husassistenter.

Vi arbejder målrettet på at skabe et hjem, hvor beboerne føler sig trygge, har det hyggeligt, og hvor personalet samtidigt er glade for at arbejde. Fagligt har vi fokus på triage, demensudfordringer, medicin og dokumentation.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Plejecenter Egeparken søger social- og sundhedshjælper til dag- eller aftenvagt

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

På Plejecenter Egeparken bor der 72 borgere fordelt på tre afdelinger. Du vil som social- og sundhedshjælper blive tilknyttet den ene afdeling. Vores beboere har hver dag brug for hjælp og støtte til at få så god en hverdag som mulig. Derfor er du og dine kollegaer en tværfaglig personalegruppe som består af sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og husassistenter.

Vi arbejder målrettet på at skabe et hjem, hvor beboerne føler sig trygge, har det hyggeligt, og hvor personalet samtidigt er glade for at arbejde. Fagligt har vi fokus på triage, demensudfordringer, medicin og dokumentation.

Egedal Kommune
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Egedal Kommune
Sårsygeplejerske til hjemmesygepleje/sygeplejeklinik

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at bidrage til en høj kvalitet af sårpleje til borgerne i Egedal Kommune, så se her, hvad vi kan tilbyde…

Din kommende arbejdsplads – Sygeplejen i Egedal – har base i kommunens Sundhedscenter i Ølstykke lige ved Egedal Station. Her har vi en enhed som varetager udekørende hjemmesygepleje, vi har en integreret akutfunktion, og vi bemander vores 3 sygeplejeklinikker i Sundhedscenteret.

Du vil blive en del af en stor gruppe bestående af 45 fagligt dygtige og ambitiøse sygeplejersker, med mange forskellige faglige baggrunde og dermed en bred vifte af kompetencer.

Du vil få en stilling, hvor du både skal varetage opgaver i den udekørende sygepleje og i sygeplejeklinik med fokus på sårbehandling samt mange andre sygeplejefaglige opgaver. Som sårsygeplejerske vil du også skulle varetage telemedicin.

Egedal Kommune
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Egedal Kommune
HR-profil med lyst til udvikling og administration

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi er på udkig efter en kollega med energi på den brede HR-palet, og som har lyst til at være del af et fagligt stærkt hold. HR-teamet i Egedal Kommune er en efterspurgt sparringspartner i organisationen. Vi har derfor brug for en ekstra hånd til at løfte nogle af de mange spændende opgaver, vi er involveret i.

Din hverdag kommer til at byde på en god blanding af forskellige administrative og udviklingsorienterede opgaver. En af dine primære ansvarsområder vil handle om understøttelse af organisationens sygefraværshåndtering, hvilket bl.a. indebærer sparring med ledere, datahåndtering og facilitering. Et andet primært ansvarsområde vil være at udvikle, nytænke og drive indsatser, der både understøtter fastholdelsen af vores dygtige medarbejdere og ledere, samt tiltrækker de bedste kandidater til vores ledige stillinger. Dette kommer du til at gøre sammen med gode kolleger på tværs af organisationen.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Social- og sundhedsassistent søges til unik stilling i Egedal Kommune

Egedal Kommune

Vi tilbyder lige nu en unik stilling med frihed, variation, faglige udfordringer og medindflydelse, som social- og sundhedsassistent i Egedal Kommunes interne vikarbureau - Team EVA.

Så hvis du vil være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

Hos Team EVA (Egedal Kommunes Vagt og Administration) får du mulighed for, at få hele Egedal Kommune som din arbejdsplads! Du vil arbejde på forskellige enheder og samtidig have indflydelse på hvilket vagtlag du ønsker – der planlægges i et rul af 12 uger af gangen. Du vælger selv vagtlag og Team EVA finder stedet til dig.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Social- og sundhedshjælper søges til unik stilling i Egedal Kommune

Egedal Kommune

Vi tilbyder lige nu en unik stilling med frihed, variation, faglige udfordringer og medindflydelse, som social- og sundhedshjælper i Egedal Kommunes interne vikarbureau - Team EVA.

Så hvis du vil være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

Hos Team EVA (Egedal Kommunes Vagt og Administration) får du mulighed for, at få hele Egedal Kommune som din arbejdsplads! Du vil arbejde på forskellige enheder og samtidig have indflydelse på hvilket vagtlag du ønsker – der planlægges i et rul af 12 uger af gangen. Du vælger selv vagtlag og Team EVA finder stedet til dig.

Egedal Kommune
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Egedal Kommune
Døgnpladserne i Egedal Kommune søger sygeplejerske med fagkoordinatorfunktion

Egedal Kommune, Ølstykke

Døgnpladserne i Egedal Kommune er et Døgn-rehabiliteringstilbud med 20 patientstuer. Vi modtager de fleste patienter direkte fra hospital og til et midlertidigt døgnophold. Patienterne har brug for et sammenhængende tværfagligt forløb, så de hurtigst muligt kan komme til at klare sig selv mest muligt. Vi har forskellige typer ophold, primært genoptræning, men også vurderingsophold, terminale forløb, vente- og aflastningsophold.

Som fagkoordinator vil du skulle tilrettelægge, koordinere og udvikle den daglige drift, medarbejdernes kompetencer, samt kvalitetsudvikle inden for de forskellige fagområder i sygeplejen.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Udførende Teamleder for Rådhusbetjent teamet på Egedal Rådhus til Center for Ejendomme og Intern Service

Egedal Kommune, Ølstykke

På Egedal Rådhus søger vi en dygtig og motiveret kandidat til en ny stilling som udførende Teamleder for vores dygtige Rådhusbetjent team. Du vil bl.a. skulle sikre trivsel, udvikling, samt nærværende, tydelig og handlekraftig lokal ledelse, og du vil sammen med dit team få ansvaret for den daglige drift og servicering af Rådhuset og Sundhedscenteret.

Rådhusbetjentene er kommunens ansigt udadtil og har samarbejdsflader med alle dele af kommunens organisation, samt vores politikere og borgere. Teamet drifter og servicerer Egedal Rådhus og Sundhedscenter med en bred opgaveportefølje så som, praktisk assistance ved arrangementer og byrådsmøder, varemodtagelse, affaldshåndtering, postfordeling, scanning af post, drift af AV udstyr, m.m.

Egedal Kommune