46 job matcher din søgning 46 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 46 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Egedal Kommune
Center for Skole og Dagtilbud søger en dygtig og ambitiøs udviklingskonsulent

Egedal Kommune, Ølstykke

Er du i stand til både at fordybe dig i faglige komplekse problemstillinger og samtidig have blik for helheden i en politisk styret organisation? Er du strategisk og detaljeorienteret og har du lyst til at være med til at skabe verdens bedste hverdag for børn og unge i Egedal Kommune? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

Som udviklingskonsulent vil nogen af dine væsentligste opgaver være at:

 • Udarbejde analyser, rapporter og oplæg
 • Være tovholder for tværfaglige projekter i centeret og på tværs i kommunen
 • Yde politisk betjening af Skole- og Familieudvalget
 • Koordinere behandling af aktindsigter internt i centeret
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Idræts- og fritidskonsulent

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at udvikle idræts- og foreningsliv i en kommune, der satser på at skabe ”Verdens bedste hverdag” for sine borgere?

Stillingen har særligt fokus på idrætsområdet med en kobling til det tværgående samarbejde med fx social- og sundhedsområdet, idræt og den fysiske byudvikling samt koblinger mellem kultur- og idrætsliv.

Dine arbejdsopgaver:

 • Kontaktperson for foreningslivet.
 • Foreningsudvikling og -støtte herunder rådgivning om folkeoplysningsloven.
 • Projekter til udvikling af den organiserede og selvorganiserede idræt.
Egedal Kommune
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Egedal Kommune
Døgnpladserne søger verdens bedste social- og sundhedsassistenter til aftenvagt

Egedal Kommune, Ølstykke

Døgnpladserne er et Døgn-rehabiliteringstilbud i Egedal Kommune med 20 boliger, som modtager borgere direkte fra hospitalet og fra eget hjem til et midlertidigt ophold. Borgerne har brug for sygepleje, genoptræning og støtte, så de hurtigst muligt kan komme til at klare sig selv mest muligt.

På Døgnpladserne er arbejdsopgaverne meget skiftende, og du bliver derfor dagligt stillet overfor nye spændende sygepleje- og genoptræningsopgaver. Det betyder, at vi leder efter en, der kan bevare overblikket i en travl hverdag, herunder varetage helhedsplejen og fungere som talerør i kontakten til blandt andet læger, hospital, terapeuter og andre samarbejdspartnere.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Afdelingsleder til Beskæftigelse og Opkvalificering i Center for Arbejdsmarked og Ydelse

Egedal Kommune, Ølstykke

Afdelingen er en del af Center for Arbejdsmarked og Ydelse. Vores mål er ambitiøst: Vi vil udvikle afdelingen, så flere borgere vender tilbage på arbejdsmarkedet, resultaterne kommer i top, afdelingen overholder sit budget samtidig med et fast fokus på afdelingens fortsatte gode trivsel. Dette skal du stå i spidsen for!

Vi tilbyder

 • at du får ansvaret for forsikrede ledige, sygedagpenge, fleksjobområdet, jobafklaring og førtidspension
 • at du bliver en del af en engageret og erfaren ledelsesgruppe
 • ledelse af 25 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere
Egedal Kommune
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Egedal Kommune
Omsorgsfuld og nærværende dagplejer til Område Stenløse søges

Egedal Kommune

Da Lone efter mange år som dagplejer går på pension søges en dagplejer med bopæl i Stenløse eller Ølstykke syd med start 1. april 2021 eller snarest derefter.

Tænker du at alle børn er vigtige med forskellig personlighed, evner og mål i livet? Er du anerkendende i din tilgang til børn, og tænker du, at alle børn har brug for gode relationer - både til børn og voksne, er dette måske det rigtige job for dig.

Vi søger en person som i eget hjem kan skabe en tryg og indholdsrig hverdag for de mindste børn.

Du skal fast have tilknyttet 3 børn men skal kunne passe op til max 5 børn i alderen 1/2 år til 2 år og 11 måneder. Arbejdstiden er på 48 timer om ugen, med åbningstid 7.00-16.45 mandag til torsdag og fredag 7.00-16.00.

Egedal Kommune
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Børnehuset KarmstenVi søger 1 uddannet pædagog

Børnehuset Karmsten, Ølstykke

Brænder du for pædagogik i et 0-6 års børnehus, og formår du at skabe spændende læringsmiljøer for ALLE børn – så er det dig, vi mangler.

Børnehuset Karmsten er en privat integreret daginstitution i Ølstykke med ca. 100 fantastiske børn og 25 dedikerede ansatte.

I Karmsten arbejder vi relationsorienteret, dvs. at vi i vores pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i det enkelte barn, dets behov for omsorg, samt alder- og udviklingsstadie. Vi arbejder ud fra, at alle børn er forskellige, men at de skal udvikle sig sammen, hvilket gør sig gældende i hverdagens praksismål, samt i arbejdet med de pædagogiske læreplanstemaer, som de pædagogiske aktiviteter er udarbejdet ud fra.

Egedal Kommune
SER LIGE HER!

Egedal Kommune, Ølstykke

Børnehuset Hampeland søger en arbejdsglad og nærværende pædagog, gerne nyuddannet, med start 1. april 2021, eller snarest derefter. Stillingen er på 35-37 timer ugentligt.

Du ansættes til huset og skal derfor være parat til at arbejde med alle børn i aldersgruppen 0-6 år. P.t. er stillingen tilknyttet vores yngste afdeling, hvor der er børn fra ca. 0-2 år.

Børnehuset Hampeland er et integreret dagtilbud for ca. 90 børn i alderen 0-6 år beliggende i Ølstykke.

Vi arbejder ud fra overordnede indsatsområder for et sammenhængende og udviklende børneliv. Ud fra en didaktisk tilgang skaber vi rammer for børns trivsel, læring, udvikling og dannelse med henblik på, at børn udvikler livsduelighed.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Nærværende pædagog til Børnehuset Kildeholm

Egedal Kommune, Ølstykke

GENOPSLAG! Pædagog søges til Børnehuset Kildeholm pr. 1/4-2021 eller snarest muligt efter

Da det desværre ikke er lykkedes os at finde den rigtige pædagog til vores børnehus, er dette et genopslag.

Forestil dig en hverdag med skønne børn, gode kollegaer, et godt forældresamarbejde og en høj faglighed! Kan du se dig selv i ovenstående, så synes vi, at du skal læse videre.

Vi søger en pædagog til vores mellemgruppe, 35 timer om ugen. Du vil blive tilknyttet ”Månestuen”, som er for de mellemste børn i vores børnehus. Børnene på stuen er fra cirka 2 år til 3,5 år. Vores børnehus består p.t. af 3 aldersopdelte grupper. Vi søger dog en kollega, der har lyst til at arbejde med børn fra 0-6 år, da vi er ét hus og samarbejder på tværs af grupperne.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Vil du være med til at give alle vores skønne børn en spændende, lærerig og udfordrende hverdag?

Egedal Kommune, Ølstykke

Børnehuset Paletten søger pædagoger 30-37 timer ugentligt pr. 1. april 2021, eller snarest derefter.

Paletten er et integreret dagtilbud for pt. 133 børn i alderen 0 – 6 år beliggende i Ølstykke. Du ansættes i huset, og skal derfor være parat til, at arbejde med alle børn i aldersgruppen 0-6 år.

Vi søger en pædagog til hver afdeling p.t.

Vi kan tilbyde en hverdag hvor: #dethandlerombørn

 • Vi tænker, at børn der inddrages, trives bedre, og at inddragelse af børneperspektiver kan styrke det pædagogiske blik.
 • Vi vægter at nærvær, omsorg og gode relationer er i højsædet. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at støtte børnene i deres lege og udvikling, samt hjælpe dem til at danne venskaber.
 • Vi vægter forældresamarbejde højt, og arbejder med at være tillidsvækkende ifht. forældrekontakten.
Egedal Kommune
Coop365Ledertrainee, Coop 365 Ølstykke

Coop365

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

Egedal Kommune
Kan du hjælpe os? Vikarer søges til bosted

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi har brug for nogle som kan være tilkaldevikar hos os, når vi er syge, på ferie eller på kursus.

Vi er team D som er en del af Egedal Kommunes bo- og aktivitetstilbud, afd. Søvænge.

Fælles for de 3 personer som bor i team D er udviklingshæmning med en psykiatrisk diagnose, det kommer sig til udtryk ved deres særlige behov, såsom vanskelig og udadreagerende adfærd.

For de 3 beboere gælder det, at der arbejdes med en struktureret hverdag, og der arbejdes én til én. Vi arbejder med "low arousal" og meget individuelt med den enkelte beboer ud fra deres kompetencer og ressourcer.

Arbejdstiden kan variere mellem 5 og 14 timer i tidsrummet 7 til 22 alle ugens dage.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Socialrådgiver/jobkonsulent søges til opfølgning på sygedagpengeområdet

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du lyst til at samarbejde med sygemeldte fra job eller ledighed og hjælpe sygemeldte tilbage til arbejdsmarkedet, er dette jobbet for dig. Vi har fokus på at iværksætte de mest optimale forløb for at sikre, at borgeren får størst mulig tilknytning til arbejdsmarkedet.

I sygedagpengeteamet arbejdes der intensivt med at hjælpe sygemeldte, der er berettigede til sygedagpenge, tilbage til arbejdsmarkedet. Fagligheden og engagementet er højt, vi er gode til at give hinanden faglig sparring, og vi har rigtig gode samarbejdsflader til andre teams. Indsatsen er individuel og relevant for at fremme tilbagevenden til arbejdsmarkedet og raskmelding. Vi vurderer arbejdsevnen, retten til sygedagpenge, udarbejder opfølgningsplaner, forberedende skema til rehabiliteringsteam og derudover ydes de sygemeldte råd og vejledning i forhold til deres situation.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Interesserer du dig for vandløb, søer og klimaudfordringer? – midlertidig stilling

Egedal Kommune, Ølstykke

Interesserer du dig for vandløb, søer og klimaudfordringer, og har du mod på et job præget af borgerkontakt og stor offentlig og politisk bevågenhed med praktiske og strategiske udfordringer? Så er denne midlertidige stilling måske noget for dig!

Dine arbejdsopgaver

 • Myndighedsbehandling primært efter vandløbsloven
 • Medvirke til gennemførelse af indsatser i statens vandområdeplaner
 • Bidrage til arbejdet omkring vandløbsregulativer, herunder vedtagelse af et fælles kommunalt regulativ dækkende 7 kommuner
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Fritidsklubben Hampen søger køkkenassistent på 20 timer (barselsvikariat)

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi søger en køkkenassistent til en stilling på 20 timer. Du skal varetage vores madordning, og lave et lettere måltid til ca. 120 børn dagligt. Du skal derudover forberede mad til vores cafésalg, som ligeledes holder åbent fra kl.14.00 -17.00 mandag-fredag. Vi har en 35-40% økologisk madordning, og har fokus på at lave god mad fra bunden af. Du bliver ligeledes ansvarlig for indkøb til vores madordning samt løssalg.

Du skal forvente at skulle arbejde fredag aften 1 gang om måneden, til et fredagsarrangement (dog ikke under Covid-19 nedlukningen), hvor du skal forberede mad til et aftenarrangementet eller en overnatning.

Egedal Kommune