83 job matcher din søgning 83 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Egedal Kommune
Søhøjskolen søger kompetent børnehaveklasseleder

Egedal Kommune, Ølstykke

Søhøjskolen i Ølstykke søger en erfaren børnehaveklasseleder til en fuldtidsstilling. Du bliver en del af et professionelt læringsfællesskab bestående af pædagoger og børnehaveklasseleder samt lærere, der i fællesskab og på tværs af årgangene og i hele indskolingen arbejder med den første læring i vores skole.

På Søhøjskolen har vi en vision om at skabe en skole, som giver vores elever mod på livet og lyst til at lære mere – en skole, som vi er stolte af, og som vi selv gerne vil komme i hver dag.

Vores fælles skole tager afsæt i en målsætning om, at alle børn skal blive så dygtige, som de kan – med undervisere der lærer af og med hinanden. Det har vi rigtig mange gode forudsætninger for, da skolen har et stærkt fundament.

Egedal Kommune
JS CarlineMekaniker med flair for elektrisk fejlfinding søges!

JS Carline, Ølstykke

Vi søger en dygtig mekaniker, der er knivskarp indenfor for elektrisk fejlfinding!

Du bliver en del af en forretning, hvor vi altid ser på problemerne med et mindset, der er indstillet på at løse dem. Vi er et ungt team, hvor ambitionerne, evnerne og humøret er i top. Omgangstonen er uformel og sjovt at være en del af.

Vi tilbyder:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Muligheden for at sætte dit præg på afdelingen
 • Arbejde i en forretning, hvor vi synes, at det skal være sjovt at gå på arbejde
 • Mulighed for udvikling og efteruddannelse
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
fakta a/s
Butikschef, Fakta Ølstykke

fakta a/s

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

fakta a/s

Helt konkret bliver det dit ansvar at:

 • rekruttere nye medarbejdere og sørge for, at de udvikler sig igennem ærlig feedback
 • betjene kunder og håndtere vareopfyldning, hvor du går forrest og sætter det gode eksempel
 • sørge for, at din butik vækster og bliver fremtidens lavprissupermarked gennem salg, salg, salg

Som butikschef i Fakta kan du få stor indflydelse på din butik. Her belønner vi nemlig god ledelse og solidt købmandskab med frihedsgrader. For hver frihedsgrad, du gør dig fortjent til, kan du vokse som købmand og være med til at bestemme butikkens udstillinger, samt hvilke varer du kan bestille hjem.

fakta a/s
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobboozt ApSSagskoordinator/Junior-sagskoordinator/Trainee til home Stenløse-Ølstykke

Jobboozt ApS søge for home

Har du passion for det administrative arbejde i en bolighandel? Kan du holde overblikket og trives i en alsidig hverdag?

Hvis ovenstående har fanget din interesse, kan du være den kollega, som home Stenløse-Ølstykke søger til snarlig tiltrædelse.

Du bliver en del af en arbejdsplads med en rigtig god kultur, faktisk som en lille familie, hvor du vil få en central administrativ rolle.

Vi forestiller os, at du kommer med en af disse profiler:

 • Erfaren sagskoordinator med mange års brancheerfaring, som er mere eller mindre selvkørende fra dag ét
 • Junior-sagskoordinator med 1-3 års erfaring fra lignende stilling
 • Finansøkonom, Finansbachelor eller lign. uddannelse, og er klar på et 2-årigt læringsforløb som administrativ trainee
Jobboozt ApS
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
P.G. Andersen & Bruhn Orgelbyggeri ApSOrgelbygger

P.G. Andersen & Bruhn Orgelbyggeri ApS, Ølstykke eller Årslev

P.G. Andersen & Bruhn Orgelbyggeri søger en dygtig og engageret orgelbygger/møbelsnedker til fremstilling af orgler af høj standard, i ædle træsorter og mange andre materialer.

Vi forventer, at du sætter en stor ære i dit arbejde og er med til at fastholde den høje kvalitet, vores kunder kender os for. Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads med fantastiske kolleger, et godt arbejdsmiljø med varierende arbejdsopgaver, som indebærer produktion af specialfremstillede orgeldele, vedligeholdelse og restaurering af høj kvalitet.

Hvem er du?

 • Erfaren faglært orgelbygger eller tillært finere snedker/møbelsnedker
 • Evt. en læreplads som voksenlærling kan også være interessant
Egedal Kommune
Legeglad og nærværende pædagogmedhjælper søges

Egedal Kommune, Stenløse

Pædagogmedhjælper på 10 timer pr. 1. august 2021

Vi søger en smilende udadvendt, mødestabil og engageret pædagogmedhjælper til Børnehuset Stengården i Område Stenløse.

Stengården er et lille børnehus med en vuggestuegruppe, en mellemgruppe og en børnehavegruppe. Vi har fået mange nye børn og har derfor brug for en pædagogmedhjælper i vuggestuen. Der vil blive mulighed for ekstra timer.

I Børnehuset Stengården arbejder vi på at skabe en tryg og udviklende hverdag for børnene, hvor vi tager udgangspunkt i barnets nærmeste udviklingszone samt lærer det at være en naturlig del af fællesskabet.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Chef for dagtilbudsområdet i Egedal Kommune

Egedal Kommune, Ølstykke

En vigtig voksen for 4.000 børns hverdag i en stærk kommune.

I denne stilling ligger ansvaret for ledelse af drift og udviklingen af den konkrete hverdag, som udfolder sig i vores dagtilbudsområde. Det betyder, at du har et særligt ansvar for at sikre et tæt og fagligt stærkt samspil med de daglige ledere, forældregruppen, områdelederne og centerchefen.

Som noget af det første skal du som chef for dagtilbud stille dig i spidsen for og prioritere tre områder:

 • Kvalificere brugen af de nye styrkede pædagogiske læreplaner, så vi sammen i alle dagtilbud kan understøtte og lave gode læringsmiljøer i hverdagen.
 • Opfølgning på vores vision for dagtilbuddene ”Sammen i børnehøjde”.
 • Være med til at finde bæredygtige løsninger på de kapacitetsudfordringer vi oplever i kommunen lige nu, hvor vi har et positivt problem med flere fødsler og tilflyttere end forventet.
Egedal Kommune
føtexKasseassistent under 18 år - Ølstykke

føtex

Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?

I kasselinjen er du helt i front hos kunderne – uanset om du sidder i en ordinær kasse, eller du er tilknyttet scan-selv-kasserne. Du er den person, som sikrer, at kunderne får en god afslutning på deres indkøbstur, og det gør du bedst med effektivitet, god service og et stort smil. I kasselinjen skal du ikke ’bare’ scanne kundernes varer og give rigtigt tilbage.

Du sikrer, at vores kampagner bliver synlige og tilgængelige for kunderne, du besvarer kundernes spørgsmål, du overholder regler for salg af tobak og alkohol, og du følger alle de interne procedurer – samtidig med at du scanner kundens varer, gennemfører betalingerne korrekt og giver kunden en god og nærværende behandling.

Egedal Kommune
Dygtig matematiklærer til indskolingen på Bækkegårdsskolen, Distriktsskole Stenløse

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du lyst til at indgå i et dynamisk teamsamarbejde på 2. årgang? Vi søger en dygtig matematiklærer med mulighed for vejledningstimer i matematik i en fast stilling til indskolingen pr.1. august 2021.

Du kommer til at indgå i teamsamarbejde, hvor ansvarlighed, engagement og faglighed er nøgleord. Vi forventer, at du har en anerkendende tilgang til elever, forældre og kolleger, og at du tager udgangspunkt i børns ressourcer samt arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng det indgår i. Vi har fokus på udvikling af inkluderende læringsmiljøer i en systemisk ramme samt udvikling af ressourcecenter og læringscenter. Skemaet indeholder timer på 2. årgang i fagene: matematik, natur og teknik samt vejlednings- og ressourcetimer.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Medhjælpere søges til Eventyrhusets Børnehave og Vuggestue samt Børnehuset Boelholms Børnehave

Egedal Kommune, Ølstykke og Stenløse

Vil du være en del af et varmt og udviklende børnehus, der arbejder systematisk med voksenorden, rammer og retning omkring det pædagogiske arbejde og har fokus på inkluderende fællesskaber, så læs videre.

Vi søger 2 anerkendende, inkluderende, nærværende og kreativ medhjælpere til Eventyrhuset og 1 medhjælper til Boelholm, der arbejder omsorgsfuldt og empatisk ud fra et positivt menneskesyn.

Medhjælperstillingerne er på 10 timer om ugen med mulighed for ekstra timer. Stillingerne er med start 1. juli eller 1. august 2021

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Ungekonsulenter til Socialpædagogisk Center Tofteparken

Egedal Kommune, Ølstykke

Synes du det er spændende at arbejde med unge mennesker - så er du måske vores en af vores nye ungekonsulenter. Socialpædagogisk Center Tofteparken søger en ungekonsulent til en fast stilling og en til et barselsvikariat.

Vi er en del af Center for Social Service og Myndighed, der arbejder for og med børn, unge, familier og voksne i udsatte positioner. Centeret består af ca. 400 medarbejdere fordelt på både myndigheds -og udførerområdet. Vores vision er, at vi aldrig arbejder om borgeren uden borgeren, og vi altid arbejder for, at borgeren kan leve sit liv så tæt på det gode hverdagsliv som muligt.

Som ungekonsulent vil din primære opgave være kontaktpersonopgaver. Formålet er at sikre udvikling og trivsel ved at skabe stabilitet på netop de områder af den unges liv, hvor det måtte være hensigtsmæssigt og nødvendigt i forhold til de problemstillinger, familien og den unge står i her og nu.

Egedal Kommune
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Egedal Kommune
Plejecenter Egeparken søger social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde …

Egeparken er et nyere plejecenter fra 2016 og ligger lige ved S-togstationen. På Plejecenter Egeparken bor der 72 borgere fordelt på tre afdelinger. Du vil som social- og sundhedsassistent blive tilknyttet en fast etage med 24 borgere og indgå i vores faste aftenteam med 3 dygtige social- og sundhedshjælpere eller -assistenter.

Vores borgere har hver dag brug for hjælp og støtte til at få så god en hverdag som mulig. Vi arbejder målrettet på at skabe et hjem, hvor borgerne føler sig trygge, har det hyggeligt, og hvor personalet samtidigt er glade for at arbejde. Fagligt har vi fokus på triage, demensudfordringer, medicin og dokumentation.

Egedal Kommune