55 job matcher din søgning 55 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Egedal Kommune
Social- og sundhedshjælper til unik stilling

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi tilbyder lige nu en unik stilling med frihed, variation, faglige udfordringer og medindflydelse, som social- og sundhedshjælper i Egedal Kommunes interne vikarbureau - Team EVA.

Så hvis du vil være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så se her, hvad vi kan tilbyde…

Hos Team EVA (Egedal Vagt og Administration) får du mulighed for at få hele Egedal Kommune som din arbejdsplads! Du vil arbejde på forskellige enheder og samtidig have indflydelse på hvilket vagtlag du ønsker – der planlægges i et rul af 12 uger af gangen.

Egedal Kommune
Talents2work ApS Production/QC Technician for CDMO

Talents2work ApS recruiting on behalf of Minerva Imaging ApS in Ølstykke

Minerva is at the forefront of R&D in the theragnostic area. We are in a very fast-paced environment where our scientists directly impact the advancement of new, improved, and lifesaving drugs for seriously ill cancer patients.

As a Production/QC technician for CDMO, initially -till we will achieve the milestone of having GMP accreditation-, you will be a key team player in the development of the GMP supporting structure needed to ensure high-quality and efficient outcomes. Once GMP-operation starts, you will take part in the daily manufacturing and QC tasks at our new site. You will also be involved and collaborate with developments within technology transfer tasks needed for processes to become established within GMP standards.

Egedal Kommune
Leder af Myndighed, Sundhed og Rehabilitering

Egedal Kommune, Ølstykke

Som leder i Egedal Kommune kommer du til at gøre en kæmpe forskel for de borgere, der har brug for en sundhedsfaglig, professionel og sammenhængende indsats, der understøtter dem i at få den bedst tænkelige hverdag.

Der venter dig en række spændende opgaver og udfordringer, der kræver en god sans for organisering og sans for at drive organisationsudviklingsprocesser. Vi forventer, at du:

  • Fortsætter udviklingen af en sammenhængende, effektiv og fleksibel indsats på sundheds- og omsorgsområdet, herunder arbejdet med faste tværfaglige teams i hjemmeplejen, skærmbesøg, kvikservice for hjælpemidler og ændrede administrative arbejdsgange
  • Sikrer og udvikler aftaler og godt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, herunder regionale samarbejdspartnere og private leverandører
Egedal Kommune
Egedal Kommune
Har du blik for elevernes positive hensigter og uanede muligheder?

Egedal Kommune, Ølstykke

Du får prægtige og engagerede kollegaer, og vi lover dig, at vi griner og bander sammen, når kopimaskinen går død, portalerne svigter, og planerne for dagen går i fisk. Men vi er sammen og løfter i flok – og det er dét, der kendetegner os på Maglehøjskolen. 

Vi søger en lærer med sort bælte i udskolingsfag, der er klar på at føre traditionen om vores prestigefyldte skolefest, succesfulde aktivitetsdage og altid ventede motionsdag videre, og som let kan håndtere skoledagene, der ofte har lige så mange funktioner som en schweizerkniv.

Vi tror på, at alle børn gør det bedste, de kan, ud fra hvad der giver mening for dem. Vi tager udgangspunkt i børneperspektivet og ser derfor med børnene.

Egedal Kommune
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
JB Metalindustri Chauffør/lagermedarbejder

JB Metalindustri, Ølstykke

JB Metalindustri A/S søger en kombineret chauffør/lagermedarbejder til kørsel af vore egne produkter med lastbil, fortrinsvis på Sjælland, samt til forefaldende lagerarbejde.

Vi søger en frisk og stabil medarbejder til diverse opgaver inden for kørsel og lager. Udover kørsel med lastbil skal du blandt andet registrere ind- og udgående varer, plukke og pakke, være behjælpelig ved statusoptælling samt medvirke ved andre lageropgaver og forefaldende arbejde.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
JB Metalindustri Bukkeoperatører til tyndpladeindustrien

JB Metalindustri, Ølstykke

JB Metalindustri A/S søger et antal bukkeoperatører til vores fabrik i Ølstykke.

På grund af travlhed søger JB Metalindustri, med hurtigst mulig tiltrædelse, et antal bukkeoperatører til betjening af vores styrede Trumpf- og Amada-kantpressere. Erfaring med disse maskintyper er ikke et krav for ansættelsen, men det vil være en fordel. Oplæring vil under alle omstændigheder finde sted.

Vi tilbyder dig en moderne arbejdsplads med en god og fri omgangstone, den allernyeste maskinteknologi, frihed under ansvar, flekstidsordning og løn efter kvalifikationer.

JB Metalindustri Svejsere til tyndpladeindustrien

JB Metalindustri, Ølstykke

JB Metalindustri A/S søger svejsere til vores fabrik i Ølstykke.

Vi svejser i jern, rustfrit og aluminium og forventer, at du har erfaring inden for et eller flere af disse områder. Derudover at du er positiv, engageret, lærenem, mødestabil og fleksibel. Da vi er ISO 9001-certificeret, skal du også være struktureret og kvalitetsbevidst.

Vi tilbyder dig en moderne arbejdsplads med en god og fri omgangstone, den allernyeste maskinteknologi, frihed under ansvar samt flekstidsordning og løn efter kvalifikationer. Hertil kommer sundhedsforsikring ifm. pensionsordning.

Egedal Kommune
Plejecenter Egeparken søger aftenvagt - barselsvikariat

Egedal Kommune, Ølstykke

Synes du, at et plejehjem skal være et sted, hvor livet leves med godt humør for både beboere, besøgende og medarbejdere?
Er godt samarbejde vigtigt for dig?
Er du til S-tog eller bil?

Hvis du kan sige ja til ovenstående, så er det dig, Plejecenter Egeparken mangler!

Da én af vores faste aftenvagter snart skal på barsel, har Egeparken lige nu plads til en ny kollega med sundhedsfaglig baggrund. Om du er nyuddannet eller kommer med erfaring, er ikke det vigtigste for os, så længe du har lysten til at blive en del af huset.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Plejecenter Egeparken søger dagvagt

Egedal Kommune, Ølstykke

Er du morgenfrisk, og trives du med dagvagter?
Er du empatisk og nærværende?
Synes du, at et plejehjem skal være et sted, hvor livet leves med godt humør for både beboer, besøgende og medarbejdere?
Er godt samarbejde vigtigt for dig?
Sætter du en stor ære i høj faglighed?

Hvis du kan sige ja, så er det dig, Plejecenter Egeparken mangler!

På Plejecenter Egeparken har vi 72 boliger fordelt på tre afdelinger, og du vil som medarbejder blive tilknyttet den ene afdeling.

Vores beboere har hver dag brug for hjælp og støtte til at få så god en hverdag som mulig, og vi arbejder målrettet på at skabe et hjem, hvor beboerne føler sig trygge, har det hyggeligt, og hvor personalet samtidigt er glade for at arbejde.

Egedal Kommune
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

  • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
  • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
  • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Egedal Kommune
Afløsere til Team EVA

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så mangler vi lige netop dig i hjemmeplejen og på plejecentrene!

Vi har brug for afløsere til at hjælpe på hverdage, i ferier, weekender og på helligdage. Jobbet består i at udføre praktisk hjælp og personlig pleje til ældre borgere, der bor hjemme eller på plejecenter.

Som afløser i Egedal Kommune kan du kombinere dit arbejde på flere måder. Du kan få vagter i det område, der passer dig og dine ønsker – om du helst vil arbejde på et af vores plejecentre, i hjemmeplejen eller begge dele. Vi har stor fokus på brug af værnemidler, så det er sikkert at gå på arbejde.

Egedal Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV