66 job matcher din søgning 66 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gribskov Kommune
Socialfaglig stærk profil til team job og ressourcer

Gribskov Kommune, Helsinge

2023 bliver et år med forandringer og udvikling og vi er optaget af, hvordan vi får omsat nytænkningen af beskæftigelsesindsatsen. Vi synes, det giver os muligheder for at styrke det socialfaglige arbejde i mødet mellem den koordinerende sagsbehandler og borgeren – og det er vi vilde med.

Vi har samlet vores koordinerende sagsbehandlere i et nyt team; Job og Ressourcer, som arbejder med aktivitetsparate- og ressourceforløbsborgere over 30 år.

Du vil møde en arbejdsplads, hvor der er gode rammer for faglig udvikling og hvor du i høj grad er ansvarlig for at planlægge din hverdag ud fra dine opgaver og med hjælp fra styringsdashboard.

Gribskov Kommune
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gribskov Kommune
Genopslag - Bliv kontorelev i Center for Teknik og Borgerservice

Gribskov Kommune, Helsinge

Er du en person, der kan lide at der sker noget i din hverdag og ikke hver dag er ens? Leder du efter en elevplads, hvor du kan udvikle og udfolde dit potentiale?

Se video om Gribskov Kommune som arbejdsplads

En hverdag i vores team vil for dig betyde, at du møder i vores ekspedition, hvor du vil være med til at sikre borgerne en positiv oplevelse med kommunen. Samtidig vil du indgå i sagsbehandling af teams øvrige opgaver. Hvilke opgaver du vil indgå i, vil blive tilrettelagt i forhold til din specifikke profil. Det betyder, at du får mulighed for at være med til at præge dine opgaver.

Du kan altid få vejledning, sparring og kvalitetssikret dine opgaver af din elevvejleder og teamleder.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Faglig ansvarlig teamkoordinator til Gribskov Svømmehal

Gribskov Kommune, Helsinge

Har du erfaring med at drive en svømmehal? Så er det måske lige dig, vi leder efter.

For at styrke den daglige drift og sikre en fortsat udvikling af svømmehallen for ansatte og brugere, søger vi en ny teamkoordinator med stærke ledelsesmæssige kompetencer til at løfte det faglige ansvar i Gribskov Svømmehal.

Stillingen er en nyopslået stilling, som skal sikre den daglige koordinering af svømmehallens drift i tæt samarbejde med svømmehallens personale og lederen af svømmehallen.

Gribskov Kommune
O.L. Seals A/S
Måletekniker/maskintekniker/kvalitetsmedarbejder

O.L. Seals A/S, Helsinge

O.L. Seals råber ikke højt om vores evner, men her på vores fabrik i Helsinge er vi rigtig dygtige inden for vores felt – og det vil vi blive ved med at være! O.L. Seals 2027 strategi er ambitiøs, og du skal være en del af denne rejse.

Med reference til den kvalitetsansvarlige og med en bred berøringsflade ud i alle afdelinger i produktionen, i de administrative processer, samt i produktudvikling, søger vi en dygtig maskintekniker/måletekniker/kvalitetsmedarbejder til at:

 • Gennemføre målinger og udarbejdelse af certifikater.
 • Udvikle måleprogrammer på vores DeMeet 400 til nye produkter.
 • Fremstille CAD-tegninger i Inventor, i tæt samarbejde med vores applikationsingeniør og vores salgsteam.
O.L. Seals A/S
Spilhuset Butiksmedarbejder

Spilhuset, Helsinge og Slagelse

Spilhuset i hhv. Helsinge og Slagelse søger 2 butiksmedarbejdere med en normal effektiv arbejdstid på hhv. 8 og 15 timer om ugen fordelt på aften- og weekendarbejde.

Din vigtigste opgave er at sørge for, at vores spillekunder har det godt. Derfor skal du være serviceminded til fingerspidserne og god til at tale med mennesker.

Du vil blive en del af et team på i alt 4 medarbejdere i Spilhuset Helsinge eller Slagelse, og sammen med teamets tre øvrige medarbejdere vil det være din opgave at gøre spiloplevelsen i spillebutikken til noget helt særligt.

Kendskab til spilleautomater og væddemålsterminaler kan være en fordel men ikke en nødvendighed. Vi tilbyder grundig oplæring.

Altiden Omsorg A/S
Genoptræning Gribskov Altiden søger vikar for fysioterapeut

Altiden Omsorg A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for det enkelte menneske, og motiveres du af at arbejde i et stærkt og fagligt team?

Vi tilbyder:

 • Et grundigt introduktionsforløb samt mentorordning
 • En arbejdsplads som prioriterer, at alle – uanset faggruppe – har mulighed for at dygtiggøre og udvikle sig
 • En arbejdsplads som prioriterer, at de bløde værdier og god kommunikation skinner igennem i vores arbejde
Altiden Omsorg A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Gribskov Kommune
Sygeplejerske til dagvagt i Helhedsplejen

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi søger nyuddannede eller erfarne sygeplejersker, der ønsker at bruge sine fagligheder, kreativitet og samarbejdsevner på mange planer.

Vi tilbyder faste udekørende stillinger i fast dagvagt på 30-37 timer om ugen med arbejde hver 4. weekend.

Som sygeplejerske i Gribskov Helhedspleje vil du skulle stå med komplekse forløb, hvor dine faglige og instrumentelle færdigheder kommer i spil. Du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt sammen med dygtige kollegaer i et tæt teambaseret fællesskab. Som ny medarbejder i Helhedsplejen vil der blive taget godt hånd om dig, og vi vil udarbejde et skræddersyet introduktionsforløb, som matcher dit behov, både fagligt og personligt.

Gribskov Kommune
Gem
Gribskov Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Helhedsplejen

Gribskov Kommune, Helsinge, Græsted eller Gilleleje

Vil du arbejde helhedsorienteret med plejeopgaver og sygeplejeopgaver? Og har du lyst til at indgå i et engageret team, der vægter arbejdsglæde og fleksibilitet?

Vi søger social- og sundhedsassistenter til både dag- og aftenvagter på 28-37 timer pr. uge.

Vi søger social- og sundhedsassistenter, som har interesse for den direkte borgerrelaterede pleje, den instrumentelle sygepleje og for det tværfaglige samarbejde.

Du bliver en del af et team af engagerede kollegaer, som er parate til at give dig faglig sparring og hjælpe dig på vej ind i dit nye job.

Gribskov Kommune
Gem
Gribskov Kommune
Social- og sundhedshjælpere til Helhedsplejen

Gribskov Kommune, Helsinge, Græsted eller Gilleleje

Vil du være med til at give helhedsorienteret pleje til borgere? Og har du lyst til at indgå i et team, der vægter arbejdsglæde og fleksibilitet?

Vi søger social- og sundhedshjælpere, som ønsker at arbejde i dagvagt eller aftenvagt. Som social- og sundhedshjælper i Gribskov Helhedspleje kommer du helt tæt på sygeplejeopgaver og får rig mulighed for udvikle dine kompetencer inden for plejeopgaver.

Du bliver en del af et team af engagerede kollegaer, som er parate til at give dig faglig sparring og hjælpe dig på vej ind i dit nye job.

Vi tilbyder et skræddersyet introforløb til både nyuddannede og erfarne social- og sundhedshjælpere.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Sygeplejerske til aftenvagt i Helhedsplejen

Gribskov Kommune

Vi søger nyuddannede eller erfarne sygeplejersker, der ønsker at bruge sine fagligheder, kreativitet og samarbejdsevner på mange planer.

Vi tilbyder en fast udekørende stilling i aftenvagt på 28 timer om ugen i et 5-2-rul med arbejde hver anden weekend.

Som sygeplejerske i Gribskov Helhedspleje vil du skulle stå med komplekse forløb, hvor dine faglige og instrumentelle færdigheder kommer i spil. Du vil løse opgaver i tæt samarbejde med borgeren i et hjem og er med til at skabe et selvstændigt hjemmeliv for den enkelte. Du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt sammen med dygtige kollegaer i et tæt teambaseret fællesskab.

Gribskov Kommune
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV