80 job matcher din søgning 80 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gribskov Kommune
Pædagog til Bjørnehøjskolens FO

Gribskov Kommune, Helsinge

Da en af vores dygtige kollegaer har fået andet arbejdet, mangler vi lige dig.

Du er uddannet pædagog gerne med erfaring i arbejdet med førskolebørn. Stillingen er på 32 eller 37 timer med ansættelse fra 1. august 2022. Du kommer til at have timer i skolen og FO – fordelingen af timerne aftales nærmere.

Vi tilbyder

 • et kollegialt tværfagligt fællesskab, hvor trivsel og faglig sparring er i fokus.
 • et arbejde i et dynamisk miljø med mange bolde i luften.
 • indflydelse på de pædagogiske processer og udvikling.
Gribskov Kommune
Helsinge Realskole Bøgeskovgård søger pædagogisk personale til vuggestue og børnehave!

Helsinge Realskole

Ønsker du en arbejdsplads med fokus på det gode arbejdsmiljø? Søger du dedikerede kolleger og en ledelse, der er ”tæt” på? Vil du deltage i vores fællesskab med masser af glade børn og gode faciliteter i skønne landlige omgivelser? Så er du måske en af vores nye kolleger!

Vi søger personale både til vores nyoprettede vuggestue samt til vores børnehave. Vores hverdag er præget af nærvær, omsorg og gode rutiner, da vi oplever at børn, personale og forældre trives med genkendelighed og tydelig struktur. Vi arbejder dedikeret omkring vores værdier – trivsel, faglighed, dannelse og tradition – og hos os vil du opleve, at vi gør, ”det vi siger, vi gør”.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gribskov Kommune
Teamleder til Natur, Vand og Vej

Gribskov Kommune, Helsinge

Natur, Virkelyst, Turisme og Fællesskaber er nøgleordene i Gribskov Kommunes vision ’VORES GRIBSKOV’. De kommende år skal visionen omsættes til strategi og virkelighed. Teamlederen for Natur, Vand og Vej vil få en central rolle i dette arbejde. Har du lyst til at tage ansvar og udfolde Vores Gribskov? Så er du måske vores nye teamleder.

Du skal favne ledelsesopgaven ud fra et fagligt, operationelt og strategisk perspektiv. Du skal tilbyde medarbejderne en vis faglig sparring - uden at være sagsbehandler.

Det bliver din opgave at sikre fortsat kvalitativ udvikling af de afgørelser, som teamet træffer, og dialogen med borgerne. Det handler ikke kun om at sige ’ja’ eller ’nej’, men også om tidligt i forløbet at tage dialogen og finde løsninger i lyset af de politiske mål og prioriteringer. Derfor er det vigtigt at fortsætte det igangværende arbejde med udviklingen af "teamets servicekultur".

Gribskov Kommune
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Gem
Gribskov Kommune
Dagplejere til Gilleleje, Annisse og Helsinge

Gribskov Kommune

Vil du være med til at skabe udvikling og nærvær for de mindste børn i Gribskov?

Dagplejen i Gribskov Kommune udvider, og derfor søger vi dagplejere til Gilleleje, Annisse og Helsinge pr. 1. august 2022.

Din daglige arbejdsdag er som udgangspunkt i eget hjem, hvor du selv skaber rammerne for din og børnenes hverdag, i samspil med den pædagogiske dagplejekonsulent. Du får derfor rig mulighed for medindflydelse til at præge din daglige pædagogiske hverdag.

Dagplejen har en fast legestue-dag om ugen. Legestuegruppen tilrettelægger sammen pædagogiske aktiviteter og forskellige arrangementer, f.eks. fastelavn. I legestuen er der er mulighed for sparring med kollegaer og afholdelse af møder, når børnene sover.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Visionær teamleder med et stort kulturelt hjerte

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi søger en leder til vores biblioteker, pædagogiske læringscenter og kulturskole, som består af musik- og billedskole samt Gribskov kultursal.

Du vil blandt andet få ansvaret for bibliotekerne i Helsinge og Gilleleje. Vores biblioteker er ambitiøse biblioteker med et stærkt fokus på at facilitere kulturelle fællesskaber.

Udover at være kommunens folkebiblioteker løser vi også den pædagogiske læringscenter opgave for to af kommunens store skoler. Det betyder, at medarbejderne på bibliotekerne er bredt sammensat fagligt, og vi har et tæt samarbejde med skolerne om aktiviteter, der understøtter disse skolers udvikling. Du vil få ansvaret for at bære dette samarbejde videre.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Teamleder til Idræt, folkeoplysning og svømmehal

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi søger en teamleder, der har lyst til og interesse i at arbejde sammen med os, foreninger og andre frivillige aktører om at udvikle en kommune, der er attraktiv at bo i og besøge for vores borgere og mange sommerhusbeboere.

Som teamleder skal du både kunne give sparring om, koordinere og selv varetage en del af de daglige driftsopgaver og formå at udvikle og sætte en overordnet retning for det folkeoplysende arbejde primært på områderne idræt og forebyggelse. Derudover skal du lede og udvikle Gribskovs Svømmehal, som er beliggende i Helsinge.

Vi afholder flere store events hvert år bl.a Frivillig Fredag, Idrætsprisudeling, Vandrefestival og Gang i Gribskov. Events som du og dit team står i spidsen for i samarbejde med resten centerets medarbejdere.

Gribskov Kommune
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
ScanPeople ApS Indkøbsassistent

ScanPeople ApS søger for METRO THERM A/S i Helsinge

Er et job som indkøbsassistent lige det, du leder efter?

Vil du gerne være en del af et openminded kontormiljø, hvor du kan bidrage med din positive indstilling og din stærke erfaring inden for indkøb, handel, kontor eller lignende?

Du vil blive en del af et lille team på ca. 4 personer, hvor der er god plads til hinandens forskelligheder og idéer.

ARBEJDSOPGAVER

 • Dine primære arbejdsopgaver er modtagelse og opfølgning på ordrebekræftelser, opdatering af stamdata i ERP-system samt opfølgning på levering af igangværende ordre.
 • Du vil også stå for lidt indkøb og disponering.
 • Du får leverandøransvar og kontakt til disse.
 • Håndtering af afvigelser / leverandør reklamationer.
 • Øvrige ad hoc-opgaver.
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Finanstrainee i København og Nordsjælland

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Drømmer du om en uddannelse som rådgiver i et pengeinstitut, der tager sit samfundsansvar alvorligt og hvor din stemme bliver hørt? Vi søger yderligere 2 finanstrainees til Københavnsområdet og Nordsjælland med start i september 2022.

I løbet af uddannelsen veksles der mellem teori og praksis. Du bliver klædt på til at rådgive kunderne og får løbende mere ansvar i takt med din udvikling. Under hele uddannelsesforløbet vil din mentor og dine øvrige kollegaer i fællesskab støtte op om din udvikling, både fagligt og personligt.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gribskov Kommune
Aftenvagt til plejecenteret Helsingegården

Gribskov Kommune

Social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper, pædagog og pædagogisk assistent (med medicinkursus) søges til aftenvagt på Helsingegården.

Nu har du muligheden for at blive en del af en arbejdsplads, hvor du med omsorg, nærvær og pleje kommer til at have en afgørende betydning for de mennesker, der har brug for hjælp.

Vi står og mangler lige dig der

 • Kan arbejde i aftenvagt på 28 timer, eller hvad vi sammen finder frem til med weekendvagt i lige og ulige uger.
 • finder motivation og glæde i at arbejde med ældre borgere
 • har fokus på forebyggelse og tidlig opsporing og er bekendt med triage
Gribskov Kommune
Ethos - Bosted ApS
Pædagogiske tilkaldevikarer til dag- og nattevagter

Ethos - Bosted ApS, Helsinge og Hundested

Vil du være en del af Ethos-Bosted og arbejde med at skabe livskvalitet?

Vi søger vikarer til pasning af voksne borgere med erhvervede hjerneskader, som bor i eget hjem.

Du skal på hver vagt føre dokumentation inden for alle områder, som er relevante for den enkelte borgers sundhedsfaglige, socialfaglige samt almene udviklingsområder.

Borgerne deltager på hver deres niveau i de hjemlige opgaver såsom madlavning, indkøb m.m. Alle aktiviteter foregår under grundig vejledning og støtte fra dig som vikar.

Ethos - Bosted ApS
Helsinge Maskinforretning A/S
Have/Park-Mekaniker

Helsinge Maskinforretning A/S

Vi søger en engageret Have/Park-mekaniker, som sætter en ære i at levere god kundeservice og høj kvalitet i sit arbejde. Du får ansvaret for:

 • Reparation af småmaskiner (f.eks. kompakttraktorer, motorsave m.m.)
 • Service og vedligehold af småmaskiner
 • Sikkerhedseftersyn

Vi tilbyder en varieret hverdag med mange udfordringer i en virksomhed, der betjener kunder fra landbrug, industri, boligselskaber, kommuner m.m. Vi har et højt aktivitetsniveau uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Helsinge Maskinforretning A/S
Gribskov Kommune
Social- og sundhedsasssistent i aftenvagt til Helhedsplejen syd

Gribskov Kommune, Helsinge

Få luft under vingerne som social- og sundhedsassistent i aftenvagt i Gribskov Kommune

Kan du se dig selv arbejde i en kommune med en skøn blanding af land og by og i en organisation præget af højt til loftet? Så er du måske vores nye kollega i Gribskov Kommunes Helhedspleje.

Vi arbejder ud fra en sundhedsfremmende og rehabiliterende tilgang, hvor vi støtter borgerne i at blive medansvarlige for eget liv med udgangspunkt i deres egne ressourcer og behov.

Som social- og sundhedsassistent hos Gribskov Kommune, vil du bl.a.:

 • Være med til at forme vores Helhedspleje, hvor vi arbejder hen imod selvstyrende teams - inspireret af den Hollandske Buurtzog-model
 • Have rig mulighed for medindflydelse på tværs af organisationen
 • Selvstændigt tilrettelægge varetagelsen af dine ruter
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Social- og sundhedsassistent til Helhedsplejen syd (Helsinge)

Gribskov Kommune

Få luft under vingerne som social- og sundhedsassistent i Gribskov Kommune

Kan du se dig selv arbejde i en kommune med en skøn blanding af land og by og i en organisation præget af højt til loftet? Så er du måske vores nye kollega i Gribskov Kommunes Helhedspleje.

Du bliver en del af en tværfaglig gruppe bestående af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Vi vægter faglig sparring og triage højt, og vi samarbejder målrettet på at skabe en god arbejdsplads med fokus på faglighed, kvalitet og udvikling.

Som social- og sundhedsassistent hos Gribskov Kommune, vil du bl.a.:

 • Være med til at forme vores Helhedspleje, hvor vi arbejder hen imod selvstyrende teams - inspireret af den Hollandske Buurtzog-model
 • Have rig mulighed for medindflydelse på tværs af organisationen
 • Selvstændigt tilrettelægge varetagelsen af dine ruter
Gribskov Kommune
Gem
Gribskov Kommune
Planlægger med udekørende funktion til Helhedsplejen

Gribskov Kommune, Helsinge, Græsted eller Gilleleje

Struktureret, engageret og fagligt kompetent planlægger med udekørende funktion

Vi søger en ny kollega, der kan varetage kombinerede opgaver indenfor vagtplanlægning og administration samt borgernære opgaver som del af en udekørende funktion.

Du bliver en del af en tværfaglig gruppe bestående af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Vi vægter faglig sparring og triage højt, og vi samarbejder målrettet på at skabe en god arbejdsplads med fokus på faglighed, kvalitet og udvikling.

Vi arbejder ud fra en sundhedsfremmende og rehabiliterende tilgang, hvor vi støtter borgerne i at blive medansvarlige for eget liv med udgangspunkt i deres egne ressourcer og behov.

Gribskov Kommune
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management