37 job matcher din søgning 37 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 37 resultater.
jem & fix A/STimelønnet assistance (deltid) - Helsinge

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

jem & fix A/SButiksassistent med lukkeansvar (fuldtid) - Helsinge

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Medican A/S
Production Chemist/Validation Specialist

Medican A/S, Helsinge

Are you looking for an exciting company to work for, and are you interested to learn how a plant becomes medicinal cannabis...

You will support the production of medicinal cannabis and establishment of a tissue culture laboratory and ensure that these are in full compliance with all regulatory requirements.

Essential Functions:

 • Operate, maintain, and report process data from manufacturing equipment
 • Prepare instructions in master batch records and recognize and report any deviations from those instructions during batch manufacturing
 • Qualification of manufacturing processes
Medican A/S
Production Director

Medican A/S, Helsinge

Are you looking for an exciting company to work for, and are you interested to learn how a plant becomes medicinal cannabis...

You will be working closely with the management team and responsible for all activities pertaining to manufacturing of medical cannabis products.

Essential Functions:

Mentor and develop employees to enhance personal and professional growth and work on multiple projects:

 • Planning and organizing production schedules
 • Supervising, managing and organizing staff
 • Overseeing inventory, distribution of products and facility layout
Habitus
Pædagogisk personale søges til botilbud i Hillerød og Helsinge for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus

Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Motiveres du af at bringe dine pædagogiske kompetencer i spil til at skabe gode liv? Har du et roligt nervesystem og en stærk mentaliseringsevne? Så læs videre

Vi søger to pædagoger til to forskellige teams. Der er i begge teams en god normering på 2:1 i dagtimerne og 1:1 eftermiddag og aften. Fælles for begge borgere er, at de har et lavt kognitivt funktionsniveau og de har et stort behov for faste, stabile rammer og en ensartet kommunikation. Borgerne forstår en del, men har lang latenstid og et minimalt verbalt kommunikationsniveau, så det er vigtigt at du er tålmodig.

Habitus
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Spilhuset
Butiksassistent til spillebutik (8 timer om ugen)

Spilhuset, Helsinge

Spilhuset i Helsinge, der udbyder automatspil og sportsbetting, søger en butiksassistent til gennemsnitlig 8 timer om ugen.

Din vigtigste opgave er at sørge for at vores spillekunder har det godt. Derfor skal du være serviceminded til finderspidserne, og god til at tale med mennesker. Du vil blive en del af et team på i alt fire medarbejdere. Din vigtigste opgave sammen teamets tre øvrige medarbejdere vil være at gøre spiloplevelsen for vores kunder til noget helt særligt.

Du vil således være Spilhusets ansigt ud af til, og dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Servicering og overvågning af spillekunder.
 • Betjening af sportsbetting-terminaler.
 • Oprydning og rengøring af butikken.
Spilhuset
3FVikarer til callcenter

3F

Har du et enestående servicegen? Søger du et studiejob, flexjob eller fritidsjob? Og har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer. Bl.a. grundet Covid-19 er der ekstraordinært mange opkald til 3F for tiden, og vi søger derfor hjælp til vores callcenter, som udover opkald til Forbundshuset også håndterer opkald til 33 lokale 3F-afdelinger.

Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver hovedsageligt indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Du arbejder hjemmefra. 3F leverer hjemmearbejdsplads med skrivebord, stol og lampe samt to skærme, bærbar pc, tastatur og headset, hvilket du skal have plads til i dit hjem.

Oxymat A/SAutomatikmekaniker/Industrielektriker/Elektriker

Oxymat A/S, Helsinge

Du kommer til at indgå i vores Automation Team som monterer, programmerer, tester og kvalitetssikrer styringer til komplette on-site oxygen- og nitrogengeneratoranlæg.

Du kommer til at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver alt efter kvalifikationer. Primært vil du indgå i produktionen i Helsinge. Du kan forvente op til 30 rejsedage om året, hvis du har lyst, kan du på længere sigt indgå i vores service team, som har hele verden som arbejdsplads.

Arbejdsområde:

 • Montering af el-tavler iht. tegninger og dokumentation
 • Montage af styringer, instrumenter osv.
 • Kabling og integration på komplette systemer
ALDI Danmark1. assistent 30 timer - Helsinge

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
CuriaTeknisk salgssupport, VVS

Curia søger for METRO THERM i Helsinge

Har du VVS-baggrund og erfaring med varmeanlæg?

METRO THERMs produkter og løsninger er kendt for høj kvalitet og driftssikkerhed. Du kommer til at indgå i et professionelt team, som yder service og teknisk support i forbindelse med de løsninger, som METRO THERM tilbyder.

Du får tæt kontakt med kunderne primært via telefon og e-mail. De kunder du får kontakt til, er primært VVS-installatører, grossister og rådgivende ingeniører. Supporten er oftest relateret til tekniske forhold, f.eks. vedr. beregninger, dimensionering, montage, reklamationer, spørgsmål vedr. elektroniske styringer m.m.

Kundekontakter registreres i METRO THERMs CRM-system, således at der er synlighed vedr. konkrete sager, og fokus på at få afsluttet konkrete aktiviteter i relation til kunderne.

Gribskov Kommune
Skole- og økonomisekretær til Nordstjerneskolen

Gribskov Kommune, Helsinge

Nordstjerneskolen i Helsinge søger en dygtig og engageret skolesekretær med erfaring og interesse for kommunal økonomi pr. 1. november 2020 eller snarest muligt.

Som sekretær hos os vil du blive en del af et administrativt team præget af en rar stemning og gensidig anerkendelse af hinanden.

Der er en klar opgavefordeling mellem skolens sekretærer, og særligt for denne stilling er funktionen som økonomisekretær gældende. Dine opgaver vil derfor primært omhandle opgaver vedr. håndtering af skolens økonomi.

Af andre opgaver vil der være

 • Controlling og opfølgning på regnskab og budget for skole og fritidsordning
 • Løn- og ferieindberetning
 • Opfølgning på løn og refusioner
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Digital arkivar & digitaliseringskonsulent

Gribskov Kommune, Helsinge og Græsted

Gribskov Kommune søger en medarbejder til it-arkivering og digitaliseringsopgaver i Center for Erhverv, Fritid & Kultur.

Du kan håndtere arkivering af data fra it-systemer lige fra afleveringsmøde til godkendelse, og du har blik for optimeringsmuligheder i form af flere digitale og automatiserede løsninger såvel på tværs i Center for Erhverv, Fritid og Kultur som på tværs af alle de kommunale centre.

Overordnede opgaver

 • styring af it-afleveringer i samarbejde med stadsarkivaren og arkivets NEA-konsulent
 • sagsbehandling på arkivområdet
 • udarbejde løsningsforslag til anvendelse af ny teknologi på smartere måder
Gribskov Kommune
Hovedstadens BeredskabVærkfører til auto- og elektronikværkstederne

Hovedstadens Beredskab, København

Hver eneste dag yder vores medarbejdere en stor indsats for at hjælpe borgerne i Hovedstadsområdet – hvor udviklingen går rigtig stærkt. Vi skal derfor være med til at sætte retningen og være på forkant med det, der møder os.

Du skal som vores nye værkfører stå i spidsen for et højprofessionelt værksted og sørge for at det hele tiden er på forkant med den nyeste udvikling og teknologi. Du brænder for at lede og motivere mennesker til at yde deres bedste, også når det brænder på og vores operative enheder har brug for støtte, for eksempel ved store ulykker, hvor der er behov for maksimal backup til de indsatte styrker.

Vi tilbyder et selvstændigt og fagligt udfordrende job, hvor du selv tilrettelægger det daglige arbejde med reference til den tekniske chef

Gribskov Kommune
Studentermedhjælper til Integrationsindsats i Center for Job og Unge

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi søger en studentermedhjælper 10 timer om ugen. Er du i gang med uddannelse som socialrådgiver, socialformidler eller lignende, er det måske dig, vi søger.

Flere af vores borgere er selvforsørgende, men vi er fortsat forpligtede til at følge op på dem. Du skal dermed være behjælpelig med at løse lettere sagsbehandleropgaver på integrationsområdet.

Dine opgaver

 • Følge op på integrationskontrakter på selvforsørgende borgere
 • Varetage personlige/telefoniske opfølgningssamtaler
 • Samarbejde med sprogskole
Gribskov Kommune
TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob - alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!