20 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

20 jobannoncer

Gem
Indrykket:
Hentet fra SOSU.nu
Gem
Den Selvej Instit Ramløse Hallen

Kundechef

Helsinge

Søger du et job med mening, indflydelse og ansvar i et miljø, hvor smilene er mange og engagementet er højt?

Jobbet indebærer et tæt samarbejde med haldirektør og køkkenchef, i en bred vifte af ansvarsområder, både indenfor PR og marketing, administration, drift, personaleledelse, samt projekt/eventledelse.

Vi tilbyder et varieret arbejde, der gør en stor forskel i hverdagen for Ramløses indbyggere i alle aldre.

Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra DUOS
Gem
Lokaltog A/S

Medarbejder til banetjenesten i Kagerup, Nordsjælland

Helsinge

Har du hænderne skruet ordentligt på? Er du frisk på en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver der skal løses, og har du højt humør, når der er rigeligt at lave? Så læs videre her.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Til vores banetjeneste i Infrastrukturafdelingen i Kagerup søger vi en ny medarbejder, som vil være med til at vedligeholde og servicere Lokaltogs infrastruktur.

Du kommer til at indgå i et godt team, som har et godt fællesskab og en god indstilling.

Lokaltog A/S
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobstafet
Gem
Helsinge Apotek

Helsinge Apotek og Rådhusapoteket har brug for flere engagerede farmakonomer og farmaceuter

Helsinge

Ønsker DU at arbejde på et apotek med værdier som selvledelse, medbestemmelse, mentaliserende mind set, høj faglighed, glæde og humor i hverdagen samt nærhed, respekt og imødekommenhed overfor kunderne og hinanden?

Så kan VI bl.a. tilbyde et udfordrende job med mulighed for selvstændig opgaveløsning f.eks. indenfor kvalitetsstyring, morgenmøder, mærkevare-/selvvalgsområder, vaccination… tilpasset DIG.

Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver, som brænder for pensionsområdet

Hillerød, Helsinge, Frederikssund eller Egedal

Vi søger en medarbejder, som kan være med til at få endnu mere pension ind i hverdagen for vores mange rådgivere. Vi aftaler om du skal have en mindre kundeportefølje, eller om du ønsker at gå all-in som pensionskonsulent for markedsområdet.

Du kan selv vælge hvilken afdeling i vores markedsområde du vil bruge som base, men vi forventer at du er rundt i vores afdelinger for at støtte rådgiverne, og hjælpe til med sparring og kundemøder.

Du vil opleve en stor grad af fleksibilitet i forhold til jobbet.

Jyske Bank
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Profil Optik

Style & Customer Advisor

Er du vild med mode, sætter du en ære i at yde fantastisk kundeservice?

Dine arbejdsopgaver bliver at lytte aktivt til kunden, rådgive om vores attraktive LifeStyle-koncept og dermed i fællesskab med kunden finde frem til den helt rigtige løsning, baseret på vores store udvalg af designerbriller, solbriller, sportsbriller, linser og bæredygtige valg.

Vi søger medarbejdere til følgende byer: Køge, Helsinge, Allerød, Lyngby, Nærum, København Ø, København S, Haderslev, Esbjerg, Vejle, Svendborg, Vejen, Kolding, Sønderborg, Vojens, Give, Lystrup, Aars, Ebeltoft, Tranbjerg J., Odense SØ og Rønne.

Gem
Moment

Servicemedarbejder til Hillerød - 6 mdr. vikariat

Frederikssund, Gørløse, Helsinge, Hillerød, Skævinge, Ølsted

Vi tilbyder dig lige nu mulighed for at komme til at arbejde for én af Nordens førende virksomheder indenfor skadesservice, industriservice.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Gribskov Lilleskole

Dansklærer til indskolingen

Helsinge

Vil du være med til at bevare og styrke læringsglæde, skoletrivsel og gode relationer med elever, forældre og dygtige kollegaer lige op ad Gribskov i Mårum?

Vi søger en lærer som ønsker sig en arbejdsplads med nærhed, fællesskab, faglighed og masser af lilleskoleånd i sin hverdag.

Gribskov Lilleskole er en lille skole midt i naturen med et stort hjerte for at skabe meningsfuld læring lige der hvor eleverne er.

Gem
FGU Nordsjælland

Underviser til omsorgs- og sundhedsværksted

Helsinge

Brænder du for at gøre en forskel for unge, der har brug for en anden vej gennem uddannelsessystemet?

På omsorgs- og sundhedsværkstedet kan der arbejdes med krop og sundhed, omsorg og pleje, pædagogik og psykologi, kommunikation og livshistorier. Hvilken retning værkstedet skal gå, udvikler du i samarbejde med den pædagogiske leder og eleverne.

FGU Nordsjælland

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV