40 job matcher din søgning 40 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 40 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Helsinge Apotek v/Ane Vibeke BørstingHelsinge Apotek og Rådhusapoteket i Helsinge søger superengageret farmaceut til barselsvikariat så hurtigt som muligt til september 2022 – evt. med mulighed for forlængelse

Helsinge Apotek v/Ane Vibeke Børsting

Er du dygtig og udadvendt og brænder for at betjene vores kunder på et højt fagligt niveau og med god service for øje – så er det lige dig, vi har brug for.

Så ønsker DU;

 • at arbejde på et apotek med værdier som høj effektivitet, humor i hverdagen, respekt og imødekommenhed overfor kunderne og hinanden?
 • at udvikle dig selv og apoteket, så apoteket hele tiden kan leve op til kundernes forventninger og vores visioner?

Så kan VI bl.a. tilbyde;

 • et udfordrende job med mulighed for selvstændig opgaveløsning
 • uddannelse/autorisation som behandlerfarmaceut og vaccinatør
 • godt arbejdsmiljø i 2 lyse og indbydende apoteker – begge med flot selvvalg og lager-robot
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Lidl Danmark K/S
Souschef til Lidl Helsinge

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 • Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 • Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede
Lidl Danmark K/S
Habitus
Pædagog søges til borger på botilbud i Helsinge for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus

Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Motiveres du af at bringe dine pædagogiske kompetencer i spil til at skabe gode liv? Har du et roligt nervesystem og en stærk mentaliseringsevne?

Du bliver en fast del af et veletableret team på tre dygtige medarbejdere omkring en glad og social kvinde med infantil autisme og mental retardering. Borgeren har et lavt kognitivt funktionsniveau og et minimalt sprogbrug. Hun kommunikerer derfor især med kropssprog og tegn.

Habitus
Gribskov Kommune
Dansklærer og vejleder til Nordstjerneskolen i Helsinge

Gribskov Kommune

Vil du være lærer på en nybygget, udviklingsorienteret skole?

Vi søger lærere, som har lyst til at være en del af et godt kollegialt fællesskab. Vi har fokus på medarbejdertrivsel og en god omgangstone. Arbejdsforholdene er kendetegnet ved fleksibilitet og frihed under ansvar. Skolen ligger tæt på offentlig transport og i skønne naturomgivelser.

Vi søger to lærere, der kan undervise i dansk enten i indskolingen eller på mellemtrinnet. Det vil også være fint, hvis du kan undervise i engelsk. Andre fagkombinationer kan eventuelt komme på tale.

Gribskov Kommune
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
alles Lægehus A/S
Dygtig og serviceorienteret lægesekretær eller SSA søges til lægepraksis

alles Lægehus A/S, Helsinge

Til større lægepraksis i Helsinge søger vi erfaren lægesekretær eller SSA til opstart 1. maj eller snarest derefter. Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer pr. uge.

Har du lyst til at være med til at servicere vores patienter og samarbejde med klinikkens dygtige personale? Så er denne stilling måske lige noget for dig.

Som klinikkens lægesekretær/SSA vil du både komme til at arbejde med en høj grad af selvstændighed, men også i et samarbejde med klinikkens øvrige personale.

Vi ønsker en imødekommende medarbejder med et udpræget servicegen, der sætter en ære i at give vores patienter den bedst mulige oplevelse i lægehuset.

alles Lægehus A/S
O.L. Seals A/SSenior Engineer, Product Application til (PFTE-baserede) tætningssystemer

O.L. Seals A/S, Helsinge

O.L. Seals i Helsinge søger – til en nyoprettet stilling – verdens bedste Senior Engineer til Product Application inden for tætningssystemer med hovedvægten på PTFE-baserede løsninger.

Vores første (og bedste) Senior Engineer kommer til at fungere som koncernens tekniske ekspert på verdensplan. Det betyder, at du skal trives med at være såvel koncernens go-to-person på løsninger, som med at være vores drivende og vidende nørd, der med et teknisk salgsmindset sætter standarden for vores udvikling.

Dine opgaver i store træk:

 • Levere verdensklasses engineering til kunder, salgsingeniører og internt salg
 • Være coach og mentor for nye medarbejdere og studerende
 • Være drivende i udviklingen af nye produkter, både nye standarder og kundespecifikke design
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Gribskov Kommune
Social -og sundhedsassistenter til aftenvagt søges til rehabliteringen

Gribskov Kommune, Helsinge

I forbindelse med udviklingen af rehabiliteringstilbud til borgerne i Gribskov Kommune søger Helsingegården to social- og sundhedsassistenter i aftenvagt.

Vi søger social- og sundhedsassistenter som trives i et fagligt udfordrende og borgernært job med spændende opgaver indenfor rehabilitering. Du er enig i at den stærke sygeplejefaglige indsats i det tværfaglige arbejdsfællesskab er med til at skabe effektive rehabiliteringsforløb for borgeren.

Stillingerne er faste stillinger i aftenvagt på 28 timer om ugen, (5/2) med weekendvagt hver anden uge. Vagterne er fra kl. 15 til kl. 23 og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst 8 uger forud (onsdag/torsdag med weekendvagt i ulige uge og mandag/tirsdag med weekendvagt i lige uger).

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Medarbejder til Callcenteret i Center for Teknik og Borgerservice

Gribskov Kommune, Helsinge

Er du god til at servicere kunder/ borgere? Og kan du se dig selv fra borgerens side og være med til at højne serviceniveauet? Så er du måske den vi søger.

Center for Teknik og Borgerservice er en central funktion i Gribskov Kommune, både overfor borgere og internt i organisationen. Et område med stor politisk bevågenhed, hvor god og korrekt service overfor borgerne ses som kommunens kerneydelse.

Du skal kunne lytte, visitere, spørge ind og forventningsafstemme på en god og kundeminded måde. Du skal kunne bevare roen og have smil i stemmen - også når du oplever frustrerede borgere og brugere. Du er pædagogisk og anerkendende og møder borgeren / kunden hvor borgeren / kunden er. I hverdagen skal du kunne håndtere mange og forskelligartede henvendelser, og du skal kunne bevare overblikket og entusiasmen.

Gribskov Kommune
KvicklySlagtersvend, Kvickly, Helsinge

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med en central beliggenhed i Nordsjælland. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik, og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får den bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af conveniencevarer samt grillpølser og spegepølser
 • Opfyldning af færdigpakket kød
Helsinge MenighedsrådKirketjenervikar

Helsinge Menighedsråd

Helsinge sogn søger engageret deltidsansat kirketjenervikar med tiltrædelse hurtigst muligt. Kirketjenervikaren skal sammen med vores fuldtidsansatte kirketjener varetage de mange spændende opgaver i sognegård og kirke.

Vi søger en moden, imødekommende og hjælpsom person med et åbent og positivt forhold til folkekirken. Da der er tale om en stilling, hvor man møder mange forskellige mennesker i meget forskellige sammenhænge, kræver stillingen samarbejde med øvrige ansatte, samt selvstændighed i opgaveplanlægningen.

Opgaverne omfatter bl.a. tjeneste ved kirkelige handlinger, servicering ved møder og arrangementer, samt klargøring af lokaler og rengøring.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Gribskov Kommune
Social- og sundhedsassistent til Gribskov Helhedspleje Syd

Gribskov Kommune, Helsinge

Social- og sundhedsassistent søges til Gribskov Helhedspleje Syd, som ligger i Helsinge, til dagvagt og aftenvagt.

Som udekørende social- og sundhedsassistent vil du opleve stor afveksling fra dag til dag. Opgaver er forskellige, og dagene er sjældne ens.

Derfor har vi brug for dig som:

 • brænder for ældreplejen i borgerens hjem
 • god rollemodel, udviklings- og omstillingsparat
 • kan bidrage til et godt arbejdsmiljø blandt kolleger
Gribskov Kommune