73 job matcher din søgning 73 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

OXYMATGlobal Key Account Manager

OXYMAT, Helsinge

Er du vant til at håndtere B2B-salg gennem et forhandlernet sideløbende med OEM-salg? Har du teknisk forståelse, og kan du åbne døre til nye kunder? Trives du med international rejseaktivitet? Så er det dig, vi leder efter.

Til hovedkontoret i Helsinge (ca. 40 minutters kørsel nord for København) søger vi en Global KAMer, som får det fulde ansvar for enten marine- eller aquakulturindustrien. Det bliver din opgave at fortsætte OXYMATs succes og yderligere udvikle salget af løsninger til kunder verden over.

Du får en bred snitflade i virksomheden fra projekt til kvalitet, produktion og test både i Danmark og Slovakiet. Salgs- og marketingafdelingen består i dag af syv engagerede kolleger, som naturligt bliver en både vigtig og væsentlig del af den daglige sparring.

Quickpoint A/SMekaniker/tekniker

Quickpoint A/S, Helsinge

Har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet?

Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Her er der lagt vægt på den enkelte kundes behov, og vi yder altid en service, der strækker sig udover kundens forventninger. Vi arbejder ud fra vores 5 kerneværdier: Kvalitet, Effektivitet, Kommunikation, Troværdighed og Åbenhed. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og modeller op til 3500 kg.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en sund og uformel omgangstone på alle vores værksteder. Derudover tilbyder vi en attraktiv løn, pension og sundhedssikring samt en god, spændende arbejdsplads med gode karrieremuligheder.

METRO THERM A/SStudentermedhjælper til marketingafdelingen

METRO THERM A/S, Helsinge

Er du i gang med en uddannelse inden for marketing, journalistik eller kommunikation, så er det dig, vi har brug for. Du har viden og erfaring med digital marketing og har interesse, lyst og vilje til at udfordre dine evner og kompetencer, mens du lærer nyt.

Som studentermedhjælper i marketingafdelingen kommer du til at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver, herunder:

 • Løbende opdatering og vedligeholdelse af hjemmesider
 • Opdatering og vedligeholdelse af CRM-system
 • Vedligeholdelse af webshops
 • Udarbejdelse af nyhedsbreve

Du tilbydes et spændende studiejob i et velrenommeret firma. Mulighed for fagrelevant erhvervserfaring i et team, hvor der er højt til loftet. Stillingen er normeret til 10 timer ugentligt på vores adresse i Helsinge.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Handelsbanken
Erhvervsrådgiver

Handelsbanken, Helsinge

Vil du være en del af teamet i et af Nordsjællands stærkeste vækstområder, hvor du har flere dygtige erhvervskollegaer at sparre med? Så er stillingen som erhvervsrådgiver i Helsinge måske noget for dig?

Du er enten en erfaren og stærk erhvervsrådgiver, der kan håndtere alle typer af erhvervskunder, eller du er en dygtig erhvervsrådgiver på vej, med en robust personlighed, ambitioner og lyst til udvikling.

Vi forestiller os at:

 • du motiveres af at skabe resultater og brænder for at tage initiativ og ansvar
 • du har et stort drive og et godt humør
 • du har gode analytiske evner, som du formår at anvende i praksis
Gribskov Kommune
Leder til Plan og GIS

Gribskov Kommune, Helsinge

Vil du være med til at præge udviklingen, og sætte fokus på vækst med kvalitet i en af landets mest naturrige kommuner, med ambitiøse byudviklingsprojekter, aktive lokalsamfund og et engageret erhvervsliv? - Så er du måske vores nye leder af planområdet.

Du har en relevant akademisk baggrund f.eks. som planlægger med et stærkt greb om det forvaltningsmæssige eller som jurist. Du har ideelt suppleret din uddannelse med en lederuddannelse.

Du bliver leder for et team med 12 dygtige, engagerede og selvstændige medarbejdere. Teamets hovedopgave er at skabe smidige og velfungerende rammer for by- og erhvervsudviklingen i Gribskov Kommune. Du skal være indstillet på at ledelsesopgaven i udgangspunktet har et fagligt tyngdepunkt omkring det planfaglige, men at den faglige portefølje over tid bliver bredere med ansvar for flere medarbejdere.

Gribskov Kommune
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Lokaltog A/S
Banebetjent til sporvedligehold, Nordsjælland

Lokaltog A/S

Til vores afdeling for infrastruktur i Kagerup, søger vi en erfaren medarbejder til at vedligeholde og servicere Lokaltogs infrastruktur.

Er du i god fysisk form, trives du med udendørs arbejde og har du hænderne skruet rigtigt på, kan denne stilling være dit næste job.

Som banebetjent får du et alsidigt job med en stor grad af selvstændighed. Opgaverne er mange og forskellige, ligesom de foregår på mange forskellige tidspunkter af døgnet. Derfor er det vigtigt, at du trives med nat- og weekendarbejde. I vinterhalvåret vil du desuden indgå i virksomhedens vinterberedskab.

Lokaltog A/S
Gribskov Kommune
Alsidige og dynamiske medarbejdere til Job & Udvikling

Gribskov Kommune

Kan du se borgerperspektivet fra flere sider og har du mod på udvikling?

Til arbejdet med målgruppen af borgere med komplekse problemstillinger, søger vi 1 kollega til team aktivitetsparate og 2 kollegaer til team ressourceforløb, som både mestrer de faglige rammer og har en stærk profil i arbejdet med borgerne og som vægter opgaven som koordinerende sagsbehandler højt.

Vi ønsker at arbejde udviklende, i en dynamisk tilgang, hvor vi har fokus på at hjælpe borgerne tilbage på arbejdsmarkedet ved brug af virksomhedernes realitetskraft. Dette skal foregå med stort fokus på understøttende samtaleforløb med de centrale kerneelementer i spil i samtalen med borgeren, og dermed styrker den individuelle og jobrettede indsats.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Flere kollegaer til byggesagsbehandling

Gribskov Kommune

Vi oplever en fortsat stigende vækst og byggeaktivitet i kommunen, og søger derfor nye kollegaer. Har du relevant baggrund og trives med myndighedsbehandling af byggesager og evt. landzonesager, så er du måske vores nye kollega.

Vi søger byggesagsbehandlere og teknisk administrative medarbejdere, der trives med at arbejde selvstændigt, men samtidig er en god holdspiller.

Du må meget gerne have en uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt, geograf, landskabsarkitekt eller lign, men du kan også være teknisk assistent eller tilsvarende. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring som byggesagsbehandler og med byggeriets forskellige faser og problemstillinger, f.eks. fra en lignende stilling eller fra bygge- eller rådgivningsbranchen.

Gribskov Kommune
jem & fix A/SButiksassistent med lukkeansvar (fuldtid) - Helsinge

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Gribskov Kommune
Tandplejer til Gribskov

Gribskov Kommune, Helsinge

Har du lyst til et spændende og udfordrende arbejde i et travlt og levende miljø, der til stadighed er under udvikling og kan du lide at arbejde med børn, unge og omsorgstandpleje, så hører vi meget gerne fra dig. Gribskov tandpleje søger nemlig en ny tandplejer på 37 timer fra 1. oktober eller snarest derefter.

Stillingen omfatter selvstændige kliniske opgaver ved stolen og eksternt fx på plejecentre i omsorgstandpleje patienters egne boliger. Det er vigtigt, at du har evnen og lysten til at kommunikere med børn, unge og forældre, samt med omsorgstandpleje patienter og kontaktpersoner.

Vi tilbyder til gengæld

 • et spændende og afvekslende arbejde i en stor tandpleje, hvor der er fokus på faglighed, kvalitet og fællesskab og mulighed for tæt samarbejde og faglig sparring og videndeling med Tandplejens øvrige medarbejdere
 • at udfordre dig på din tandplejerfaglighed
Gribskov Kommune
Folkersen AutomobilerKollega til salgsafdeling søges

Folkersen Automobiler, Helsinge

Er du videbegærlig, fascineret af biler og vil du arbejde med verdens bedste kunder - så læs du roligt videre.

Personen vi søger, ikke bare brænder for salg, men brænder igennem med mødet med mennesker. Du er professionelt indrettet i forhold til mødet med forskellige kundesegmenter og kan sætte kunden i centrum. Vil du i dit arbejde stræbe for, at bidrage 110% for et salgsmiljø med vækst for øje, så er du en god kandidat til jobbet.

Primære opgaver vil blandt andet være:

 • Salg af vores fabelagtige KIA modeller
 • Vurdering af brugte biler
 • Modtagelse af fabriksnye vogne til showroom og kunder
 • Fotografering af biler til hjemmeside og salgssystemet AutoDesktop

Erfaring indenfor autobranchen foretrækkes.

Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.