Gør jobglæden synlig med evalueringer af din virksomhed

Jobindex vil gerne vise, hvor de gode arbejdspladser findes – og det kan gavne jeres rekruttering. Brug evalueringer til at vise jeres jobglæde og tiltræk de bedste kandidater, der også har arbejdsglæde med i overvejelserne, når de søger nyt job.

Hvorfor evalueringer?

Glade arbejdspladser er mest attraktive for kandidaterne, der ikke længere bare vil have et relevant job. De vil også have jobglæde i hverdagen. Derfor skal du vise, at du er en attraktiv arbejdsplads med glade medarbejdere og gode forhold, hvis du vil fange kandidaternes opmærksomhed – og modtage deres ansøgning.

Hvad er evalueringer?

Evalueringerne finder du på din Virksomhedsprofil, som er din virksomheds karrierecenter på Jobindex.

En evaluering er en vurdering fra en nuværende eller tidligere medarbejder af, hvordan det er at være ansat i din virksomhed. Medarbejdere skal som minimum tildele din virksomhed stjerner i en række kategorier og kan selv vælge, om de ønsker at skrive en kommentar, der uddyber deres oplevelse.

Det bliver du evalueret på

Dine tidligere og nuværende medarbejdere tildeler din arbejdsplads stjerner ud fra en række relevante kategorier, herunder:

  • overordnet opfattelse
  • ledelse
  • kultur og mening
  • karrieremuligheder
  • belønning
  • arbejdsmiljø og balance
  • samarbejde og relationer.

Der skal være afgivet mindst tre evalueringer, før evalueringerne bliver synlige. Det gør vi for at balancere evalueringerne, så én enkelt evaluering ikke kan blive tungen på vægtskålen.

Se evalueringer

FAQ

Formålet med evalueringerne på Jobindex er at give brugerne overblik over jobmarkedet. Når de har læst jobannoncen, vil de gerne vide mere om arbejdspladsen. Jobindex arbejder for større jobglæde i de danske virksomheder, og det forsøger vi at skabe ved at give vores brugere den bedste, mest præcise og komplette oversigt, vi kan skabe over, hvad der findes af data om jobglæden på danske arbejdspladser.
Både ja og nej. Du kan ikke fjerne, men deaktivere visningen af din virksomheds evalueringer på din Virksomhedsprofil. Det betyder, at evalueringerne ikke vil være synlige for besøgende på Jobindex, men vil lagres til brug i vores statistik over arbejdsklimaet i Danmark. Det, synes vi, er en fair balance.
Ja. Oplever du, at en evaluering kræver et svar, har vi gjort det muligt for dig at kommentere den – og det er tit en god idé. Faktisk mener 84 % af vores brugere, at det har en positiv indflydelse på deres opfattelse af en virksomhed, hvis virksomheden svarer på sine evalueringer. Det kræver, at du har et virksomhedslogin, der er knyttet op på din virksomhed. Har du ikke allerede adgang nu, kan du få det ved at kontakte os.
Ja. Du kan rapportere en evaluering, hvis noget virker forkert eller er i strid med vores betingelser eller lovgivning. Så vil vi stå for at indsamle den nødvendige dokumentation. I mellemtiden skjules den rapporterede evaluering. Vil du rapportere en evaluering, trykker du på knappen ”Rapportér” ved evalueringen.
For at sikre ærlige evalueringer lover vi brugerne anonymitet over for tidligere og nuværende arbejdsgivere. Derfor spørger vi dem kun om det allermest nødvendige og indhenter ikke oplysninger om eksempelvis undervirksomhed, afdeling eller andre forhold, der vil kompromittere anonymiteten.