Vil du være en del af et ungt, ambitiøst køkkenteam og servere frokost i særklasse for ca. 200 gæster hver dag? Vi søger en engageret og gastronomisk dygtig kok til et spændende og travlt kundehus i Aarhus N. Du bliver en del af et team på 5, hvor vi løfter i flok, har det sjovt – og har stor kærlighed til det grønne køkken.

Dine opgaver

  • Bidrage til den daglige drift og koordinering i køkkenet

  • Sikre høj kvalitet, smag og præsentation

  • Tæt samarbejde med kollegaer i køkken og reception

  • Være med i menuplanlægning og udvikling

Vi forestiller os, at du

  • Har solid erfaring med det grønne køkken og et højt gastronomisk niveau

  • Trives i et travlt og dynamisk miljø

  • Møder ind med positiv energi, godt humør og motiverende tilgang

  • Er en holdspiller, der aktivt bidrager til teamspirit

Vi tilbyder

  • En spændende rolle i et professionelt køkken med høje standarder

  • Arbejde med dyrevelfærdskød, bæredygtige råvarer og lokale leverandører

  • Familievenlige arbejdstider med dagarbejde – og fri hver weekend

  • En uformel arbejdsplads med stærkt samarbejde og godt kollegaskab

  • En central rolle i at skabe mindeværdige madoplevelser for vores gæster

Praktisk

  • Arbejdssted: Aarhus N

  • Stillingsomfang: Fuldtid

  • Start: 1. november 2025

  • Ansøgningsfrist: Vi venter gerne på den rette kandidat

Ansøgning & kontakt

Send ansøgning og CV til sweco.aarhus@gastrokantiner.dk.


Har du spørgsmål, kontakt Køkkenchef Michael Skov Witt2975 4604.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex