Vil du være med til at udvikle forskning i digital mental sundhedsfremme blandt unge?
På Statens Institut for Folkesundhed (SIF), Syddansk Universitet (SDU), søger vi en to ambitiøse og metodestærke videnskabelige assistenter til at indgå i en tværfaglig projektgruppe, der forsker i unges trivsel, mentale sundhed og brug af digitale løsninger til fremme af mental sundhed. Der er i udgangspunktet tale om to 1-årige fuldtidsstillinger med forventet opstart den 1. oktober 2025, med mulighed for forlængelse. SIF er beliggende i det centrale København.Forskningsprojekter i digital mental sundhedsfremme
Vi søger to videnskabelige assistenter, der sammen kommer til at indgå i en tværfaglig projektgruppe og blive en del af to forskellige digitale forskningsprojekter i relation til Mindhelper.dk – Danmarks største digitale site til fremme af unges mentale sundhed og trivsel. Det første projekt har som formål at undersøge unges barrierer for at opsøge hjælp ved mistrivsel samt unges oplevelser af digitale sundhedsindsatser til fremme af mental sundhed. Det andet projekt undersøger potentialer og barrierer i, at implementere digitale sundhedsfremmeindsatser som Mindhelper på ungdomsuddannelsesinstitutioner.
Stilling 1: En videnskabelig assistent med stærke kompetencer inden for kvalitativ dataindsamling og analyse
I stilling 1 vil du som videnskabelig assistent blive ansat i Forskningsgruppen Human Health ved SIF. Dine opgaver på de nævnte projekter vil indebære udvikling af kvalitative forskningsdesigns, indsamling af kvalitative data som interviews, analyse af kvalitativdata samt afrapportering.
Dine kvalifikationer er:
- Relevant kandidatgrad (fx inden for samfundsvidenskab, humaniora, folkesundhedsvidenskab).
- Kendskab til og evt. erfaring med arbejde omkring unges mentale sundhed og trivsel.
- Stærke metodiske kompetencer inden for kvalitativ dataindsamling.
- Erfaring med projektledelse og videnskabeligt arbejde er en fordel.
- Gode skriftlige evner på dansk og på engelsk.
Stilling 2: En videnskabelig assistent med kompetencer inden for data science og kvantitativ analyse
I stilling 2 vil du som videnskabelig assistent blive ansat i Forskningsgruppen Folkesundhedsepidemiologi ved SIF. Dine opgaver på de nævnte projekter vil indebære udvikling af kvantitative effektanalyser af sundhedsfremmeindsatser, kvantitative analyser af både databaser og store tekstmængder samt afrapportering.
Dine kvalifikationer er:
- Relevant kandidatgrad (fx inden for data science, matematik, ingeniørvidenskab, folkesundhedsvidenskab, sociologi, økonomi).
- Kendskab til og evt. erfaring med arbejde relateret til unges mentale sundhed og trivsel.
- Stærke metodiske kompetencer inden design til effektmålinger og analyser af databaser og store tekstmængder
- Erfaring med videnskabeligt arbejde er en fordel
- Gode skriftlige evner på dansk og på engelsk.
Vi tilbyder
- En enestående mulighed for at blive en del af en tværfaglig projektgruppe, der er meget engageret i at fremme unges mentale sundhed og trivsel.
- Gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
- En høj grad af indflydelse på dine arbejdsopgaver og forskningsaktiviteter med mulighed for at opdyrke egne forskningsinteresser.
- Et inspirerende dynamisk og tværfagligt forskningsmiljø, hvor du får mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og sparre med dygtige og engagerede kollegaer.
- En skøn arbejdsplads i hjertet af København med gode kolleger og gode muligheder for socialt samvær, såsom frokostordning, torsdagscafé, læseklub, løbeklub og kulturelle arrangementer.
Kontaktoplysninger
Yderligere oplysninger vedrørende stilling 1 kan fås ved henvendelse til Anna Paldam Folker, Professor og leder af forskningsgruppen Human Health: anpf@sdu.dk. Oplysninger vedrørende stilling 2 kan fås ved henvendelse til Lau Caspar Thygesen, Professor og leder af forskningsgruppen Folkesundhedsepidemiologi: lct@sdu.dk Hvis du oplever tekniske problemer, kontakt venligst hcm-support@sdu.dk.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse som videnskabelig assistent er midlertidig og for en indledende periode på 1 år. Der er mulighed for forlængelse afhængigt af finansiering. (Dog maks. 3). Ansættelse i stillingen vil være i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Akademikerne i staten med tilhørende cirkulære for stillingsstrukturen for videnskabeligt personale ved danske universiteter og bestemmelserne for videnskabelig assistent-stillingen som beskrevet heri. Den der ansættes i stillingen, kan på baggrund af en konkret individuel ledelsesvurdering blive undtaget for tidsregistrering, også kaldet selvtilrettelægger
Bedømmelses- og evalueringsprocessen
Shortlisting kan anvendes i bedømmelsesprocessen. Bemærk venligst, at det alene er shortlistede ansøgere som vil modtage en bedømmelse. Læs om shortlisting på SDU. Ansøgninger vil blive bedømt af et bedømmelsesudvalg, og de shortlistede ansøgere vil modtage den del af bedømmelsen, der vedrører dem. Udvalget kan anmode om yderligere oplysninger, og i så fald er det ansøgernes ansvar at fremsende det nødvendige materiale. Interviews og tests kan være en del af den samlede bedømmelse.
Ansøgningen
Ansøgere opfordres til at læse informationen "Sådan ansøger du" før ansøgning. Vurdering af kandidaterne er baseret på ansøgningsmaterialet, og ansøgningen skal indeholde:
- Motiveret ansøgning
- Curriculum vitae
- Mastergrad eller tilsvarende
- Liste med referencer
- Andre kvalifikationer, der er relevante for stillingen.
Vi anmoder om filer i pdf-format på højst 5 MB pr. fil. Alle pdf-filer skal være ulåste og tillade binding og må ikke være adgangskodebeskyttede. Dokumenter må ikke indeholde et CPR-nummer (civilregistreringsnummer) – i så fald skal CPR-nummeret overstreges.
UPLOAD GUIDE: Motiveret ansøgning skal uploades som 'Følgebrev', Curriculum Vitae skal uploades som CV’. Alle andre dokumenter skal uploades under 'Diverse dokumenter'.
Ansøgningsfristen er 15 august kl. 23.59 (CET/CEST)
Ansættelsessamtaler: Samtaler afholdes i starten af september.
Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle, uanset personlig baggrund, til at ansøge stillingen.
Om SDU Syddansk Universitet er sat i verden for skabe værdi for og med samfundet. Uanset om vores bidrag kommer i form af fremragende forskning, innovative løsninger, uddannelse eller læring, så skal vi gøre en positiv forskel for samfundet og bidrage til en bæredygtig fremtid. Det gør vi ved at dyrke talenter og skabe de bedste miljøer for forskning og læring. Det er derfor afgørende, at SDU fastholder, udvikler og rekrutterer talenter. Samtidig skal vi sikre konstant høj kvalitet i alle vores aktiviteter – det kan vi kun med de rette mennesker. Det er universitetets forskere, undervisere, studerende, ledere og teknisk-administrative personale, der udgør fundamentet for vores succes.
Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex