Der er tale om 2 fuldtidsstillinger med 37 timers arbejdsuge, som udgangspunkt er mellem 13.00 og 19.00. Jobbet er promært onsdag, torsdag , fredag, lørdag og søndag.

Vi lover dig et alsidigt job med en gd portion madrelaterede udfordringer.

Dine opgaver vil omfatte:

  • Tilberedning af en varieret og sund mad
  • Forberedelse af VIP kundearrangementer, herunder receptioner, middage og kokkeskoler
  • Menuplanlægning og produktbestilling

Du er uddannet kok og har min. 5 års erfaring fra kokkestilling i en indisk restaurant eller kantine, hvor kvalitet og godt håndværk er en selvfølge.

Du er kreativ i din madlavning og du vil gerne gøre en forskel for andre gennem din passion for mad. Du ønsker at fortsætte din kulinariske udvikling og kan arbejde selvstændigt.

Teamwork og fleksibilitet er vigtige ingredienser i vores hverdag. Det er derfor vigtigt, at du er en rigtig teamplayer, der kan håndtere et højt arbejdstempo og samtidig bevare overblikket og dit gode humør.

Da vi har meget daglig kontakt med både kolleger og gæster, er det vigtigt du er udadvendt og har lyst til dialog.

Løn: Op til kr. 35.000 pr. måned

Arbejdsplan:

  • mandag til fredag
  • Weekendarbejde

Løntillæg:

  • Årsbonus

Personalegoder:

  • Forplejning ved overarbejde samt rejser
  • Fri internet
  • Fri telefon
  • Frugt, frokost- og/eller morgenmadsordning
  • Julegaver
  • Månedskort til transport
  • SUndhedstjek
  • Uddannelses og kursusudgifter

Mulighed for at pendle/flytte:

  • 8800 Viborg: anvendle pålidelig pendling eller være villing til at flytte ved hjælpe af flyttepakke, der stilles til rådighed af arbejdsgiver

Erfaring:

  • Indisk mad - 3 års

Licens/certificering:

  • Ethvert gæstfriheds og fødevareindustricertifkat

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex