Er du klar til at tage ansvar i køkkenet – og vil du være med til at gøre frokosten til dagens højdepunkt for 130 gæster? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok eller køkkenassistent.

Om kantinen
Vi er en mindre personalekantine med et team på to, som er dedikeret til at levere exceptionelle kulinariske oplevelser til 130 gæster hos Saint-Gobain Distribution i Brøndby.

Vi har en uhøjtidelig stemning i køkkenet, men tager maden alvorligt. Vores gæster er primært administrative medarbejdere, som sætter pris på variation, gode råvarer og små overraskelser der kan forsøde hverdagen.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med en køkkenchef med stor erfaring inden for kantinebranchen. I køkkenet er stemningen i top og fyldt med højt humør – og vi lykkes i fællesskab med alt fra dagens ret til opvasken.

Dine opgaver og ansvar
Du får en central rolle i den daglige drift – og sikrer, at alt kører gnidningsfrit, også når køkkenchefen ikke er til stede. Hos os får du både ansvar og mulighed for at sætte dit eget kreative præg.

Dine opgaver bliver bl.a.:

  • Tilberede kolde frokostretter og kreative salater
  • Møde vores gæster med smil og service i øjenhøjde
  • Sørge for opvask og oprydning
  • Sikre et højt niveau af hygiejne og egenkontrol
  • Varetage lettere administrative opgaver

Hvem er du?
Du har en baggrund som kok, cater eller en anden køkkenfaglig uddannelse med erfaring fra kantinebranchen.

Herudover forestiller vi os, at du:

  • Er ambitiøs og gerne vil udvikle dig faglig og personligt
  • Har et skarpt øje for sæsonens råvarer og en kreativ tilgang til madlavning
  • Trives med struktur og bevarer overblikket – også når det går stærkt
  • Er udadvendt, smilende og bidrager med dit gode humør
  • Lytter til gæsternes ønsker og har en god fornemmelse for, hvilken mad der gør gæsterne glade

Det får du hos os

  • En fast stilling på 37 timer om ugen
  • Gode arbejdstider: mandag til fredag kl. 06.00-14.00
  • En varieret arbejdsdag med plads til faglig og personlig udvikling
  • Et kollegialt fællesskab, hvor vi støtter hinanden i hverdagen
  • God grundløn med årlige reguleringer samt tillæg for overarbejde og skæve arbejdstider
  • 9% fritvalgsopsparing – en ekstra bonus, som udbetales to gange årligt
  • 13% pension (11% arbejdsgiverbidrag og 2% medarbejderbidrag)
  • Sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og kiropraktorbehandlinger

Vi ønsker opstart i august eller efter aftale.

Lyder det som noget for dig?
Så send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen”.

Vi holder ferielukket i uge 28, 29, 30 og 31, og kan derfor ikke besvare henvendelser i denne periode, men send en mail med spørgsmål til 135510@foodandco.dk, så besvarer vi den hurtigst

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex