Er du vild med god mad, brænder for bæredygtighed og vil du gerne arbejde et sted, hvor der er plads til kreativitet, faglig stolthed og fællesskab? Så er det måske dig, vi leder efter til vores kantine på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du:

  • Er uddannet og erfaren kok
  • Har solid erfaring med det varme køkken, som bliver din primære opgave
  • Kan mestre både det klassiske og det moderne køkken – og især det vegetariske og plantebaserede
  • Er kreativ og idérig, og kan udvikle inspirerende måltider til en ung og madinteresseret målgruppe
  • Er serviceminded, fleksibel og positiv – og har let ved at bevare overblikket i en travl hverdag
  • Har erfaring fra frokostordning og gerne kantineverdenen – men det er ikke et krav, din passion og gåpåmod tæller mest

Hvad går jobbet ud på?

Du bliver en vigtig del af et fagligt stærkt og madglad team, hvor vi laver mad fra bunden – med fokus på smag, sæson og bæredygtighed. Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Daglig produktion i det varme køkken (vegetar, klassikere m.m.), men også salater og kolde retter
  • Udvikling af nye retter og koncepter sammen med køkkenchef og kolleger
  • Praktiske opgaver som opfyldning, rengøring og andet teamarbejde i køkkenet

Du refererer til vores erfarne køkkenchef og vil få rig mulighed for at præge både retter og arbejdsgange.

Arbejdstid og vilkår

  • 37 timer – arbejdstid mellem kl. 06.00 og 16.00
  • Der kan forekomme aften- og weekendarrangementer
  • Løbende udvikling og kurser via vores eget akademi
  • En hverdag med højt humør, gode kolleger og plads til dine idéer
  • Kørekort er ikke et krav, men en fordel

Klar til at blive en del af holdet?

Send din ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til
📧 job.kenneth@dinnerdeluxe.dk
Skriv “Kok DMJX” i emnefeltet.
Ved at angive referencer giver du samtidig samtykke til, at vi må kontakte dem.

Tiltrædelse: August 2025
Vi afholder samtaler løbende og lukker opslaget, når vi har fundet den rette – så søg hellere i dag end i morgen!

Har du spørgsmål?
Kontakt Drift- og Kundechef Kenneth Kirkedal Thomsen på
📧 job.kenneth@dinnerdeluxe.dk eller 📞 25 28 28 88

📌 Af hensyn til GDPR beder vi dig kun inkludere nødvendige oplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex