Søhøjlandets Golf Resort søger sæsonmedarbejder til køkken- og restaurant
Søhøjlandets Golf Resort søger sæsonmedarbejder til køkken- og restaurant foreløbig frem til 31.10.2025, men for rette kandidat kan der være mulighed for forlængelse.
Du kan være kok, cater, gastronom eller ernæringsassistent, men vi er også på jagt efter køkkenmedhjælpere med erfaring i forhold til fremstilling af mad til større selskaber.
Du bliver medansvarlig for køkkenets daglige drift og produktion.
Det er en "hands on" stilling, hvor du både planlægger og fremstiller med stor indflydelse på egen arbejdsdag.
TIMETAL:
20-25 timer om ugen.
I udgangspunktet 6 timer pr fremmøde dag.
ARBEJDSTID:
Vagter i tidsrummet kl. 07.00-21.30.
Der må forventes både aften og weekendarbejde (typisk hver anden weekend).
ARBEJDSOPGAVER:
Á la carte og arrangementer.
- Varme mad op
- Rengøring
- Klargøring af mad
- Forberedelse af mad
- Salg ved kasse i forområdet (Receptionen)
- Lettere køkkenarbejde
- Kundeservering og kontakt
- Kundebetjening
PERSONLIGE OG FAGLIGE KOMPETENCER:
- Den rette kandidat skal kunne samtale med gæsterne på dansk uden, at der vil opstå misforståelser
- Ansvarsbevidst
- Mødestabil
- Du arbejder selvstændigt.
- Du har styr på både køkkenhygiejnen og egenkontrollen.
- Du har styr på dit køkken, og du kan lide dit fag.
- Lyst og motivation for at yde den gode service til golfklubbens gæster.
- Du har lyst og mod på at indgå selvstændigt i medarbejderstaben på stedet. Du har styr på dit køkken, og du kan lide dit fag.
STRAFFEATTEST:
Straffeattest indhentes inden ansættelse.
FRIGØRELSESATTEST:
Kan udstedes.
ØVRIGE INFORMATIONER:
Vi er gode til at hjælpe hinanden.
Vi er et mindre sted, og vi er vant til at have forskellige opgaver og aflaste hinanden.
Vær OBS på transportmulighederne til arbejdsstedet i de smukke Gjern Bakker.
Der er offentlig transport/bus, men den kører ikke på alle tidspunkter af dagen og ikke alle dage ens.
Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex