Vi søger en deltidskok til SanGiovanni i Aalborg

SanGiovanni er en af Aalborgs ældste restauranter og har siden 1988 være ejet og drevet af Familien Volpi.

Vores univers er italiensk og alt hvad vi laver tager udgangspunkt i Italiensk mad og drikke, vi laver alt selv fra bunden, for leveret frisk gørnt og råvarer fra Italien og har et af landets største sortimenter af italiensk vin.

Vi har i vores 1100 kvm store hus på hjørnet af Vesterbro og Vingaardsgade Trattoria, bar, selskabslokaler og Private Dining fordelt på 2 etager.

Som kok får du lov til at arbejde bredt da vi tilbyder både a la carte, selskaber og private dining i huset og vi laver alt selv fra bunden lige fra is, til pasta og fonder. Du kommer til at arbejde med friske råvarer som vi køber ved lokale producenter og fra Italien. Vi henter eks frisk grønt fra italien hver uge, fisk får vi leveret frisk fra Hanstholm og kød fra Himmerland.

Du kommer til at indgå i et køkkenteam med 5 faglærte kokke og 3 elever.

Vi forventer:

  • Du enten er faglært kok eller har erfaring fra faget (kendskab til italiensk mad en fordel ikke et krav)
  • Du er faglig stærk i de grundlæggende elementer såsom klargøring, råvarer, kavlitettjek og "mise en place"
  • Du er mødestabil og grundig
  • Du kan håndtere en travl hverdag og holder en god tone overfor dine kollegaer

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer
  • En stabil og god arbejdsplads med plads til den enkelte
  • Vagtplan med fast rul
  • Mulighed for udvikling og kurser
  • De bedste råvarer og produkter fra Italien
  • Et højt fagligt niveau

Vi har åbent alle ugens dage, men vagtplanen kører i et fast rul så du ved hvornår du har fri dage og fri weekender.

Lyder det som noget eller er du blot nysgerrig og vil vide mere er, så lad os tage en helt uforpligtende snak. Send en mail eller din ansøgning til køkkenchef Morten Gildsig på kokken@sangiovanni.dk

Der er 1 ledig stilling

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex