Hotel Christiansminde i Svendborg har 98 værelser, store konference- og festlokaler, restaurant med en af de skønneste udsigter i det sydfynske samt et stort køkken med nyt udstyr.

Vores vision er at blive gæsternes foretrukne hotel på Sydfyn – uanset om det er til konference, fest eller hotelophold.

Se mere om Hotel Christiansminde på www.christiansminde.dk

Stillingen som Gastronom/Kok bygger på at du:

  • Er en teamspiller der kan trives i et travlt og hyggeligt miljø
  • Er en dygtig Gastronom/Kok, har overblik, overskud, godt humør, sans for detaljen og maden
  • Er ansvarsbevidst, loyal og god til at samarbejde
  • Kan arbejde selvstændigt, men samtidig stor lyst til at lære
  • Kan spejle dig i vores koncept

Til gengæld tilbyder vi:

  • At du bliver en del af Hotel Christiansminde, hvor alle går efter fælles mål - nemlig at give gæsten hver gang den bedste oplevelse.
  • Et spændende job på fuld tid.
  • At du får grundig oplæring i vores koncept, kultur og værdier.
  • Spændende og varierende arbejdsopgaver
  • At du får mulighed for at udvikle dig i vores virksomhed.
  • Mulighed for kurser i lav sæsonen
  • Løn og ansættelsesforhold efter 3fs Hoteloverenskomst.
  • Et køkken der består af 13 fastansatte Kokke/opvasker og et stærkt hold køkkenreserver.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Anders Poulsen på mobilnr. 61708581

Samtaler afholdes løbende, og stillingen ønskes besat snarest.

CV med din motivation for at søge stillingen sendes til job@christiansminde.dk.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex