Instruktorer til Robotteknologiuddanelserne
Vil du være med til at give de nye ingeniørstuderende i Robotteknologi på 1. semester en god start med projektarbejdet og ikke mindst studielivet og har du et godt fagligt fundament, er du glad for din uddannelse og har du selv haft gode oplevelser i dit gruppearbejde, som du gerne vil give videre til de nye studerende, så kan dette være jobbet for dig.
En stor del af Robotteknologistudiet er projektarbejde i grupper og for at alle grupper og gruppemedlemmer kommer godt fra start, tildeles alle grupper en projektmentor. Det er her, du kommer ind i billedet. Vi skal bruge 6-8 instruktorer og vi forventer, at du skal arbejde ca. 2-4 timer pr gruppe om ugen, dog maksimalt 2 grupper pr mentor.
Der er tale om social og faglig sparring og hjælp til de nye studerende, særligt med fokus på gruppearbejdet, det at starte på en universitetsuddannelse, den tvivl og usikkerhed, der kan opstå, når man starter på noget helt nyt og til at få gruppearbejdet til at fungere.
Ansættelse vil være fra 1. september 2025.
Ansvarsområder:
- I tæt samarbejde med uddannelseskoordinator og videnskabeligt personale hjælpe med facilitering af det gode samarbejde i gruppen
- Social og faglig sparring med grupperne og enkelte studerende.
- Opfølgning på trivsel og evt. fravær i tæt samarbejde med uddannelseskoordinator
Vi ønsker, at du:
- Er engageret, udadvendt og empatisk
- Kan arbejde selvstændigt og struktureret
- Er proaktiv og idérig og tør sætte dig selv i spil i arbejdet med grupperne
For at blive instruktor, skal du være indskrevet på civil- eller diplomingeniøruddannelsen i Robotteknologi og som minimum have gennemført 2. semester.
Som instruktor løser du opgaven for Det Tekniske Fakultet og Mærsk McKinney Møller Instituttet.
Du ansættes som instruktor og aflønnes for 16 timer/mdr. pr gruppe.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator for Robotteknologi, Kamilla Juel Sørensen, kjs@tek.sdu.dk
Ansættelse sker i henhold til reglerne i overenskomsten mellem Finansministeriet og Studenteransattes Landsforbund/Foreningen af Danske Lægestuderende for studenterundervisere ved universiteterne med tilhørende protokollat.
Der kan blive benyttet shortlisting:
Shortlisting er betegnelsen for den proces, hvor man blandt ansøgerne udvælger et mindre antal ansøgere til at gennemgå en faglig bedømmelse.
Skriv ansøgningsfristen og krav til ansøgningen
Du skal uploade tre filer: Motiveret ansøgning, eksamensudskrift/ECTS point - samt CV inklusiv øvrigt materiale, der skal med i bedømmelsen.
Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt uploader dine to filer.
Obligatorisk:
- Motiveret ansøgning
- CV (inklusiv eksamensbeviser og undervisningsportefølje)
- oversigt over samlede ECTS-point
Valgfrit:
- Referencer
- Publikationsliste
- Op til 3 publikationer
Dokumenter bør ikke indeholde CPR-nummer - i så fald skal CPR-nummer overstreges.
Alle uploadede filer skal være i Adobe PDF-format.
Ansøgning og CV må max. fylde 10 Mb i alt.
Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Om os Syddansk Universitet er sat i verden for skabe værdi for og med samfundet. Uanset om vores bidrag kommer i form af fremragende forskning, innovative løsninger, uddannelse eller læring, så skal vi gøre en positiv forskel for samfundet og bidrage til en bæredygtig fremtid. Det gør vi ved at dyrke talenter og skabe de bedste miljøer for forskning og læring. Det er derfor afgørende, at SDU fastholder, udvikler og rekrutterer talenter. Samtidig skal vi sikre konstant høj kvalitet i alle vores aktiviteter – det kan vi kun med de rette mennesker. Det er universitetets forskere, undervisere, studerende, ledere og teknisk-administrative personale, der udgør fundamentet for vores succes.
Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex